vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πεστα παλικαρεο αρης ισως ειναι η μοναδικη ομαδα φετος που αξιζει να παρει το πρωταθλημα.
εχει ξεφυγει ετη φωτος απο το ποδοσφαιρικο τμημα του παοκ.
ο παοκ μοιαζει ομαδα β εθνικης μπροστα στον αρη.
ετσι θα παθει και ο παοκκαι ο ολυπιακος.
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ελα μου ντε. Καπου θα το λεει στον κανονισμο κι αυτο. Παντως εγω απ το συστημα της ομαδας και τον κοκε ειμαι δυσαρεστιμενος. Παλι σεντρες? Ετσι σπανε οι αμυνες? Και ο Γκρατσιαν παλτο. Αλλα σ αυτο μαλλον φταιει το στησιμο της ομαδας και οχι ο παιχτης...
Στο διόρθωσα λιγάκι .
Μαλακία της Ξάνθης [glow=red,2,300]που δεν "έπιασε" τον Αμπρέου [/glow] ;)
Ελα μου ντε. Καπου θα το λεει στον κανονισμο κι αυτο. Παντως εγω απ το συστημα της ομαδας και τον κοκε ειμαι δυσαρεστιμενος. Παλι σεντρες? Ετσι σπανε οι αμυνες? Και ο Γκρατσιαν παλτο. Αλλα σ αυτο μαλλον φταιει το στησιμο της ομαδας και οχι ο παιχτης...
ημουν χτες στο ματσακι,στη 3 στο κεντρο στη μεση...ποσο γκαβλα ειναι να βαζει γκολ ο χειροτερος σου παικτης στο 92... ...παρολα αυτα,δε προκειται να εκθειασω τον αμπρεου,διοτι δε μου αρεσοθν τετοιοι αργοι παικτες...ενας καλος παικτης θα ειχε βαλει τη πρωτη κεφαλια...και τουλαχιστον ενα στο βαζελο(τετοιες ευκαιριες δε τις χανουν οι καλοι παικτες).μου αρεσε πολυ ο καλβο,αλλα πρεπει να μαθει να βγαζει και σεντρες ...ο φερναντεζ ολα τα λεφτα...ετρεχε συνεχως ...ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου...μου αρεσαν οι αμυντικοι μας(νασουτι,ροναλντο και ρομπερζ )...ο κοκε,ολοι στη 3 μου λενε οτι δε γινεται να παιζει καλα ,απο τη στιγμη που το πιο συχνο του δρομολογιο ειναι καζινο-χοτελ...καλυτερα να γινεται αλλαγη στο ημιχρονο...και για τον ιδιο και για την ομαδα.περιμενω πιο πολλα απο τον γκρασιαν(οπως επαιξε με το βαζελο να παιζει)...χτες η ομαδα δε μου αρεσε γιατι ηταν πολυ φλυαρη...σε αυτο βεβαια συνεβαλλε το πολυ αμυντικο συστημα της ξανθης ,που σκοπο ειχε να βαλει γκολ σε καμια αντεπιθεση(οσο ηταν με 11)...μια ομαδα που φετος μαζι με λεβαδειακο,ατρομητο,πανθρακικο θα παλεψει για να σωθει(συμφωνα με την αποδοση της στα πρωτα 5 ματς).
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απαιχτο αβαταρ..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;attach=207662;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]Να σαι καλα αγορι μου...
Η προσπαθεια δεν υπολογιζεται ουτε καν σαν ευκαιρια. Φανηκε να θελουν να ανοιξουν την αμυνα με καθετες μπαλιες, οπως και οι πλαγιοι να συγκλινουν στο κεντρο, αλλα τελικη προσπαθεια και αυτοματισμος στην επιθεση δεν υπηρχε. Και σ αυτο δεν φταιει καμια κλειστη αμυνα. Μονο η ομαδα μας και ποσο εχει δουλεψει κατι τετοιο. Τωρα οσον αφορα τον Γκρατσιαν εγω δεν ειδα καμια αλλαγη. Και για τον Κοκε αν δεν μπορει να παιξει στην φυσικη του θεση, ας τον μοσχοπουλησουμε οσο πιανει και κανα φραγκο. Πολυεργαλειο δεν ειναι για να σου παιξει και πισω απ τους επιθετικους...Καπου τα βλεπεις λαθος φιλος, ειδικα στο 2ο ημιχρονο ο Αρης προσπαθησε απο παντου να κανει φασεις, σεντρες, καθετες, μπουκες των πλαγιων, οτι γινοταν για να γινουν φασεις...... απλα..... με μια ομαδα που παιζει απο το 1' και ακομα περισσοτερο απο το 46' μετα την αποβολη με ..... 8 παικτες στην περιοχη της, δεν ειναι και τοσο ευκολο να βαλεις το γαμημενο το γκολ.....
Ο Κοκε προσπαθησε, καλα θα κανεις να συνηθισεις οτι δεν προκειται να τον ξαναδεις στην κορυφη, με το ροστερ που υπαρχει πλεον εχει αλλο ρολο, ενω ο Γκρασιαν ηταν αρκετα καλυτερος απο τα προηγουμενα παιχνιδια, με πολυ καλες αλλαγες παιχνιδιου 30-35 μετρων και αρκετες προσπαθειες για καθετες μπαλλες, αλλα με τοσα κορμια μεσα στην περιοχη αντε να περασουν, καποιες παντως ηταν πολυ καλες......
Και στο φιναλε, το αρχιδακι ας εδινε εστω το πεναλτυ στο τραβηγμα της φανελας του Αμπρεου και μετα που μαλλον θα ανοιγοταν επιτελους η ξανθουλα να δεις τι ευκαιριες θα γινοταν......
Γνωμη μου ..... ;)
+1δε μου αρεσε σε κανενα ματς εκτος απο 50 λεπτα με τον παναθηναικο και ενα ημιχρονο με τον ατρομητο ...αλλα δε μου χει αρεσει και καμια αλλη ομαδα στο πρωταθλημα...ποσο μαλλον ο παναθηναικος...που παιζει εδω και κατι χρονια το πιο ασχημο ,βαρετο και κακομοιρικο ποδοσφαιρο...μου αρεσουν παρολα αυτα...καποιοι παικτες των ομαδων ,διοτι ξεφευγουν σε ποιοτητα και ταλεντο απο τους υπολοιπους...απο ΑΡΗ...μου αρεσει πολυ ο φερναντεζ(δεν ηξερα οτι ηταν καλος αυτος),ο γκρασιαν(για το στυλ του μπαλαδορου που εχει και μονο),αρανο,λετο(που φετος ειναι αλλος παικτης σε σχεση με τον περσινο),τον νεμεθ(που δε ξερω αν θα αναδειχτει σε καποιο μεγαλο πρωταθλημα,αλλα στην ελλαδα ,σιγουρα μπορει),τον τοροσιδη(που για μενα παντα ηταν ενας γρηγορος,δυνατος και γενικα πολυ καλο μπακ χαφ),βιερινια(που ειναι επισης πολυ πολυ καλο παικτακι),ρεκομπα(το γιατι δε χρειαζεται,εστω και αν δεν εχει βοηθησει ακομη τον νιωνιο) κτλ κτλ...οι ελληνικες ομαδες ,ειναι γτπ ...και ιδιαιτερα οι 2 πρωτες ειναι πολυ αντιπαθεις ,γιατι κερδιζουν ολοκαθαρα ...πολλες φορες με την ευνοια της διαιτησιας....και για αυτο...οποτε συμβαινει αυτο...στις ευρωπαικες διοργανωσεις...θα τις πηγαινουν ...οι αντιπαλοι
καλοι ειμαστε οι μπαλα παει ανετα στην αντιπαλη περιοχη μετα μας πιανει λιγο η δισκοιλιοτητα με τους αργους κοκε αμπρεου βαλε ρε νεγρε τον Καμπορα λεμεΗ ομαδα εστω και κουτσα-κουτσα μαζευει τα πονταλακια,απλα ο τροπος που παιζουμε δειχνει οτι αργα η γρηγορα θα τις κανουμε τις κουτσουκελες μας,ωστοσο θα συμφωνησω οτι τουλαχιστον βαζουμε τη μπαλα κατω την ωρα που οι πιο πολλοι δεν βλεπονται.Ελαχιστα ματς εκτος απο αυτα του Αρη μου εχουν μεινει στο μυαλο και δοξα τω Θεω εχω δει(δυστυχως)αρκετα!
Ο ΛΟκο ειναι επικυνδινος μονο με το κεφαλι,τα ποδια τα εχει για να περπαταει και μονο,ας δουλεψουν τουλαχιστον το θεμα με τις σεντρες γιατι ο Νετο(κυριως)και λιγοτερο ο Αρανο προχθες εβαλαν στοχο τον Βαλλα...καλοι ειμαστε οι μπαλα παει ανετα στην αντιπαλη περιοχη μετα μας πιανει λιγο η δισκοιλιοτητα με τους αργους κοκε αμπρεου βαλε ρε νεγρε τον Καμπορα λεμε