Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στη μετροσπορτ γραφει οτι ο λοκο στο εσωτερικο διπλο εβαλε 4. Η εξεδρα όμως γραφει για 3.
Κάτι δεν πάει καλά στο γραφείο προπαγάνδας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αποδεδειγμένα οι καλύτεροι αμυντκοι στην Ευρώπη. Ξέχασες και τον ρομπερζ

Που είν' ο Βασίλης οεο????????????

1017813_b.jpg

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε cockpit δεν θυμαμαι να αναφερθηκα σε σενα,άλλα ας το παρει το παλιαμπελο: τι θες να πεις οτι δεν συμφωνεις μ'αυτο που εγραψα για τους αμυντικους του ΑΡΗ?Ωραια βγες και πες οτι οι αμυντικοι του Παοκ ειναι οι καλυτεροι.Διαβαζεσαι(κατα το ακουγεσαι).Μηπως θες να τους παρουμε εναν εναν με βιογραφικα?Να δουμε τι εχουνε κανει?Δεν θα σε ωφελησει.Εξαλλου ειδες οτι γραφω για τις αδυναμιες της ομαδος μου,και δεν κλαιγομαι για το πεναλτι.Και βγαινεις να ειρωνευτεις?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε cockpit δεν θυμαμαι να αναφερθηκα σε σενα,άλλα ας το παρει το παλιαμπελο: τι θες να πεις οτι δεν συμφωνεις μ'αυτο που εγραψα για τους αμυντικους του ΑΡΗ?Ωραια βγες και πες οτι οι αμυντικοι του Παοκ ειναι οι καλυτεροι.Διαβαζεσαι(κατα το ακουγεσαι).Μηπως θες να τους παρουμε εναν εναν με βιογραφικα?Να δουμε τι εχουνε κανει?Δεν θα σε ωφελησει.Εξαλλου ειδες οτι γραφω για τις αδυναμιες της ομαδος μου,και δεν κλαιγομαι για το πεναλτι.Και βγαινεις να ειρωνευτεις?
Ούτε εγώ αναφέρθηκα σε σένα. Απλά σαν ανήσυχο πνεύμα που είμαι προσπαθώ να βρω τις αποδείξεις που αναφέρεις αλλά δεν μπορώ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αρα καταλαβαινω οτι μιλαω με μικρο.Δεν αναφερθηκες σε μενα αλλα ανεφερθηκες στα γραφομενα μου ε?Οσο για τις αποδειξεις δεν χρειαζεται ουτε να τις ψαξεις.Κρατα για τον εαυτο σου μονο οτι ειναι οι δικοι σου οι καλυτεροι,και γυρνα απο την αλλη πλευρα για να κοιμηθεις.Αντε και καλο υπνο,γιατι εχεις σχολειο αυριο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αρα καταλαβαινω οτι μιλαω με μικρο.Δεν αναφερθηκες σε μενα αλλα ανεφερθηκες στα γραφομενα μου ε?Οσο για τις αποδειξεις δεν χρειαζεται ουτε να τις ψαξεις.Κρατα για τον εαυτο σου μονο οτι ειναι οι δικοι σου οι καλυτεροι,και γυρνα απο την αλλη πλευρα για να κοιμηθεις.Αντε και καλο υπνο,γιατι εχεις σχολειο αυριο.

:2funny: :2funny: :2funny: Απλα, επειδη σε βλεπω πρωτη φορα στο thread του ΘΕΟΥ, σε προετοιμαζω οτι τετοιο ειναι το στυλακι του γενικα, μην προβληματιζεσαι, θα συνηθισεις, καλο παιδι ειναι παντως, αν και chicken....... μην τον αποπαιρνεις!!!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΦΙΛΕ maximosπρωτη φορα με βλεπεις,αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφω στo thread.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αναφέρθηκα σε σένα, δε με νοιάζει κιόλας. Αλλά ρε φίλε αν γράφεις μαλακίες δε θα περάσουν έτσι. Δεν είμαστε μαλάκες.

Αν τις απόψεις σου τις θεωρεί μαλακίες ένας πιτσιρικάς που ακόμη πάει σχολείο τότε έχεις πρόβλημα. :birdman:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει, ας πουμε οτι γραφω μαλακιες.Εσυ τι ζορι τραβας και πρεπει να απαντησεις?Μπηκα στο thread που αναφερεται στον ΑΡΗ και εγραψα για την ομαδα μου.Ουτε προσβαλα κανεναν ουτε μειωσα κανεναν.Κανω λαθος?Δεν ξερω τι παρε δωσε εχεις εδω μεσα με τους υπολοιπους,δεν εχω σχολιασει ποτε απ'οτι θυμαμαι δικο σου σχολιο.Αν λεω μαλακιες,ασε να το κρινει ο καθενας για τον οποιον απευθυνεται αυτο το post.Σε σενα παντως σιγουρα δεν απευθυνεται.Και ξερεις κατι?Δεν εχω ορεξη φιλε να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις,σε φωνες, σε βρισιες.Απο την στιγμη που δεν σε προσβαλλα,δεν θα ηθελα να σχολιασεις και τα γραφομενα μου.ΟΚ?Κατανοητο?

Υ.Γ Και απλως για να αποκαταστησω την αληθεια,οι καλυτεροι αμυντικοι του πρωταθληματος ειναι,ο Σαβινι,ο Λινο,ο Αραμπατζης και ο Παμπλο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενταξει, ας πουμε οτι γραφω μαλακιες.Εσυ τι ζορι τραβας και πρεπει να απαντησεις?Μπηκα στο thread που αναφερεται στον ΑΡΗ και εγραψα για την ομαδα μου.Ουτε προσβαλα κανεναν ουτε μειωσα κανεναν.Κανω λαθος?Δεν ξερω τι παρε δωσε εχεις εδω μεσα με τους υπολοιπους,δεν εχω σχολιασει ποτε απ'οτι θυμαμαι δικο σου σχολιο.Αν λεω μαλακιες,ασε να το κρινει ο καθενας για τον οποιον απευθυνεται αυτο το post.Σε σενα παντως σιγουρα δεν απευθυνεται.Και ξερεις κατι?Δεν εχω ορεξη φιλε να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις,σε φωνες, σε βρισιες.Απο την στιγμη που δεν σε προσβαλλα,δεν θα ηθελα να σχολιασεις και τα γραφομενα μου.ΟΚ?Κατανοητο?

Υ.Γ Και απλως για να αποκαταστησω την αληθεια,οι καλυτεροι αμυντικοι του πρωταθληματος ειναι,ο Σαβινι,ο Λινο,ο Αραμπατζης και ο Παμπλο.
Μην δινεις σημασια αδελφε. Εχει αρχίσει να τον ενοχλει το τσούξιμο στην κωλοτρυπίδα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω του ειχα πει πως οσο πιο ψηλα ανεβαινει η μαιμου, τοσο περισσοτερο εκτιθεται η σούφρα της. Δεν με ακουσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom