Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ο μαζινιο τι λεει εχει πολυ μελλον ακομα;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο μαζινιο τι λεει εχει πολυ μελλον ακομα;
Θα δειξει...θα κερδισει ποντους παντως αν βαλει στην μπαντα το παλτο και κανει διδυμο Κοκε-Καμπορα,τουλαχιστον σε μενα.Χθες το ματσακι το πηγε καλα μεχρι το 80',εκει ηθελε εναν Ρομπερζ αφου ο αντιπαλος γεμισε την περιοχη...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω πηγα και ο Μαζινιο μου ειπε οτι ειμαι μικρος ακομη για 11αδα,πρεπει να ψηθω πρωτα...
Ποιος μαλάκας εδωσε την ιδεα και με εχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα? Έχω δουλειά ρε μαλάκες...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Θα δειξει...θα κερδισει ποντους παντως αν βαλει στην μπαντα το παλτο και κανει διδυμο Κοκε-Καμπορα,τουλαχιστον σε μενα.Χθες το ματσακι το πηγε καλα μεχρι το 80',εκει ηθελε εναν Ρομπερζ αφου ο αντιπαλος γεμισε την περιοχη...
σαν τον Ογιο δεν εχει, δεν τον παω τον μαυρο με τιποτα

Ποιος μαλάκας εδωσε την ιδεα και με εχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα? Έχω δουλειά ρε μαλάκες...
ωρε πετραν σε εκαψα σορρυ μαν

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ε ρε Πετρο,τι να κανουμε?Ποιος σου ειπε να γεννηθεις Μεσι?Μολις το μυριστηκαν πεσαν ολοι πανω σου...με θες για ατζεντη?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εγω τον γουσταρω τον Ογιος,ειδικα τωρα που εμαθε...ΙΕΚ προπονητικης εχουμε γινει ρε πουστη μου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν παιζω ρε μαλακες, να βρειτε αλλον. Εχω δουλειες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το παιζεις και δυσκολη μωρη κουφαλα?Εγω φταιω που σου κανονισα και μιτινγκ με Μουρινιο...

λες να παρω τον cockpit? καλο παιδι κ πορωμενο 
Μ'εχει κερδισει η επιστήμη, δεν μπορω να βοηθήσω. Κάντε οτι σας φωτίσει η Μεγαλόχαρη

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μ'εχει κερδισει η επιστήμη, δεν μπορω να βοηθήσω. Κάντε οτι σας φωτίσει η Μεγαλόχαρη
εγω αθεος ο κοκπιτ ξερω γω; λογο ομαδας μηπως ουτε αυτος πολυπιστευει οποτε δεν πιανει η ευχη σου

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γαμαικανακο το ειπες στον μπαμπακα σου σαν καλο παιδι και ειχα μιουτ;
Σας ενοχλησα εγω το κακο παιδι;
Παρακαλω να το πειτε στον διακομιστη οτι τωρα θα ειμαι καλο παιδι.
Με συγχωρεσες Γαμαικανακο;
Η μυτουλα σου ειναι ακομη κοκκινη απο το κλαμα;Ζητω ταπεινα συγνωμη απο  τον λεβεντη κοσμο του Αρη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γαμαικανακο το ειπες στον μπαμπακα σου σαν καλο παιδι και ειχα μιουτ;
Σας ενοχλησα εγω το κακο παιδι;
Παρακαλω να το πειτε στον διακομιστη οτι τωρα θα ειμαι καλο παιδι.
Με συγχωρεσες Γαμαικανακο;
Η μυτουλα σου ειναι ακομη κοκκινη απο το κλαμα;Ζητω ταπεινα συγνωμη απο  τον λεβεντη κοσμο του Αρη.
Σε μιουταρανε? Και γω νομιζα πως σε ενοχλουσε η Σαββατιατικη πουτσα που σου εφραζε το λαρύγγι  :pipa2:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δυστυχως, ακομα και εδω μεσα βλεπω τις αποψεις που ακουμε δεξια αριστερα καθημερινα, ακομα και μεσα στο γηπεδο, εχουμε πολλη δουλεια ακομα σα λαος για να συνελθουμε και δυστυχως τα τουρκομμε της πολης κανουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ τη δουλεια τους, σε σχεση με τον Αρη, να σπερνουν ζιζανια δηλαδη και να σκορπιζουν τη διχονοια με ψευτοπροβληματισμους και διλληματα.....

Να πουμε και τον Αμπρεου ΠΑΛΤΟ ρε μαγκες??????? Ημαρτον..... αυτον για τον οποιο ακομα και οι τουρκοπροπαγανδιστες αναφερουν οτι ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ???????

Τον προπονητη, που περα απο το μεγεθος της προσωπικοτητας του, ειναι αυτος που (αντε, μαζι με τον Ογιος) πηγε στην Αθηνα κοντρα σε βαζελο και επι 93 λεπτα επαιζε για ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ????????? Μπαλαρα και τον ποντο εστω μας τον στερησε παλι το κορακι........

Ειναι δυνατον????? Τι σκατα θελει τελικα αυτος ο λαος?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δηλαδη εσυ εισαι ικανοποιημενος απο τον αμπρεου??Παλτο δεν ξερω αν ειναι ,αλλα ως τωρα δεν εχει δειξει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ....Ειναι κριμα να καθεται παγκο ο καμπορα,για να παιζει αυτος ,με δεδομενο το ντεφορμαρισμα του...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δηλαδη εσυ εισαι ικανοποιημενος απο τον αμπρεου??Παλτο δεν ξερω αν ειναι ,αλλα ως τωρα δεν εχει δειξει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ....Ειναι κριμα να καθεται παγκο ο καμπορα,για να παιζει αυτος ,με δεδομενο το ντεφορμαρισμα του...

ασε τον αντρεου και κοιτα τον αρτσε...

ελπιζω να παρουσιασει αξιολογη αμυνα η αεκ.

ο αρης επαιξε σαν να ηταν η εθνικη βραζιλιας.μακαρι να τους μοιαζατε. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ασε τον αντρεου και κοιτα τον αρτσε...

ελπιζω να παρουσιασει αξιολογη αμυνα η αεκ.

ο αρης επαιξε σαν να ηταν η εθνικη βραζιλιας.μακαρι να τους μοιαζατε. ;)
Εσυ που κερδισες δηλαδη τι ησουν????Σκουαντραατζουρα με αμυνα μπετον??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom