llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μπες στα τσικο μην σε καψουμε κιολαςΕγω πηγα και ο Μαζινιο μου ειπε οτι ειμαι μικρος ακομη για 11αδα,πρεπει να ψηθω πρωτα...
μπες στα τσικο μην σε καψουμε κιολαςΕγω πηγα και ο Μαζινιο μου ειπε οτι ειμαι μικρος ακομη για 11αδα,πρεπει να ψηθω πρωτα...
Σωστα,τετοια γερα χαρτια δεν καιγονται ετσι...μπες στα τσικο μην σε καψουμε κιολας
Θα δειξει...θα κερδισει ποντους παντως αν βαλει στην μπαντα το παλτο και κανει διδυμο Κοκε-Καμπορα,τουλαχιστον σε μενα.Χθες το ματσακι το πηγε καλα μεχρι το 80',εκει ηθελε εναν Ρομπερζ αφου ο αντιπαλος γεμισε την περιοχη...ο μαζινιο τι λεει εχει πολυ μελλον ακομα;
Ποιος μαλάκας εδωσε την ιδεα και με εχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα? Έχω δουλειά ρε μαλάκες...Εγω πηγα και ο Μαζινιο μου ειπε οτι ειμαι μικρος ακομη για 11αδα,πρεπει να ψηθω πρωτα...
σαν τον Ογιο δεν εχει, δεν τον παω τον μαυρο με τιποταΘα δειξει...θα κερδισει ποντους παντως αν βαλει στην μπαντα το παλτο και κανει διδυμο Κοκε-Καμπορα,τουλαχιστον σε μενα.Χθες το ματσακι το πηγε καλα μεχρι το 80',εκει ηθελε εναν Ρομπερζ αφου ο αντιπαλος γεμισε την περιοχη...
ωρε πετραν σε εκαψα σορρυ μανΠοιος μαλάκας εδωσε την ιδεα και με εχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα? Έχω δουλειά ρε μαλάκες...
Ε ρε Πετρο,τι να κανουμε?Ποιος σου ειπε να γεννηθεις Μεσι?Μολις το μυριστηκαν πεσαν ολοι πανω σου...με θες για ατζεντη?Ποιος μαλάκας εδωσε την ιδεα και με εχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα? Έχω δουλειά ρε μαλάκες...
λες να παρω τον cockpit? καλο παιδι κ πορωμενοΔεν παιζω ρε μαλακες, να βρειτε αλλον. Εχω δουλειες
Το παιζεις και δυσκολη μωρη κουφαλα?Εγω φταιω που σου κανονισα και μιτινγκ με Μουρινιο...Δεν παιζω ρε μαλακες, να βρειτε αλλον. Εχω δουλειες
Το παιζεις και δυσκολη μωρη κουφαλα?Εγω φταιω που σου κανονισα και μιτινγκ με Μουρινιο...
Μ'εχει κερδισει η επιστήμη, δεν μπορω να βοηθήσω. Κάντε οτι σας φωτίσει η Μεγαλόχαρηλες να παρω τον cockpit? καλο παιδι κ πορωμενο
εγω αθεος ο κοκπιτ ξερω γω; λογο ομαδας μηπως ουτε αυτος πολυπιστευει οποτε δεν πιανει η ευχη σουΜ'εχει κερδισει η επιστήμη, δεν μπορω να βοηθήσω. Κάντε οτι σας φωτίσει η Μεγαλόχαρη
Μ'εχει κερδισει η επιστήμη, δεν μπορω να βοηθήσω. Κάντε οτι σας φωτίσει η Μεγαλόχαρη
Σε μιουταρανε? Και γω νομιζα πως σε ενοχλουσε η Σαββατιατικη πουτσα που σου εφραζε το λαρύγγιΓαμαικανακο το ειπες στον μπαμπακα σου σαν καλο παιδι και ειχα μιουτ;
Σας ενοχλησα εγω το κακο παιδι;
Παρακαλω να το πειτε στον διακομιστη οτι τωρα θα ειμαι καλο παιδι.
Με συγχωρεσες Γαμαικανακο;
Η μυτουλα σου ειναι ακομη κοκκινη απο το κλαμα;Ζητω ταπεινα συγνωμη απο τον λεβεντη κοσμο του Αρη.
Δηλαδη εσυ εισαι ικανοποιημενος απο τον αμπρεου??Παλτο δεν ξερω αν ειναι ,αλλα ως τωρα δεν εχει δειξει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ....Ειναι κριμα να καθεται παγκο ο καμπορα,για να παιζει αυτος ,με δεδομενο το ντεφορμαρισμα του...
Εσυ που κερδισες δηλαδη τι ησουν????Σκουαντραατζουρα με αμυνα μπετον???ασε τον αντρεου και κοιτα τον αρτσε...
ελπιζω να παρουσιασει αξιολογη αμυνα η αεκ.
ο αρης επαιξε σαν να ηταν η εθνικη βραζιλιας.μακαρι να τους μοιαζατε. ;)