Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ο ΛΟκο ειναι επικυνδινος μονο με το κεφαλι,τα ποδια τα εχει για να περπαταει και μονο,ας δουλεψουν τουλαχιστον το θεμα με τις σεντρες γιατι ο Νετο(κυριως)και λιγοτερο ο Αρανο προχθες εβαλαν στοχο τον Βαλλα...
ο Αμπρεου με εσκασε ο πουστης προχθες αν ειχαν τσεπες τα σορτσακια θα εβαζε τα χερια του και θα πηγαινε περιπατο, το αλλο το παλτο ποτε θα κατσει παγκο να δουμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο Αμπρεου με εσκασε ο πουστης προχθες αν ειχαν τσεπες τα σορτσακια θα εβαζε τα χερια του και θα πηγαινε περιπατο, το αλλο το παλτο ποτε θα κατσει παγκο να δουμε
Η θα τον βαλουν επιτελους στη θεση του η στον παγκο,ο,τιδηποτε αλλο ειναι σε βαρος της ομαδας,ποσο θα το φωναζουμε ακομα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο γήπεδο της Φυλής στις 28-10 με Ασπρόπυργο

Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της ομάδας του Ασπροπύργου για μεταφορά της έδρας του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΡΗ και όρισε σήμερα το παιχνίδι στο γήπεδο της Φυλής.

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της τέταρτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο γήπεδο της Φυλής στις 17:00, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου την ομάδα του Ασπρόπυργου σε νοκ-άουτ αγώνα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαμιολες τουρκαλες
δεςτε:
δεςτε γαμω
λοκο λοκο γαμησε την κοτα λοκο

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Δασκαλε mouninja οντως δυσκολο το ματσακι με το μαρουσακι αυριο, αλλα πιστευω θα περασουμε!!
Καταρχην, ειναι πολυ καλο το οτι παιζουμε στο ΟΑΚΑ, ειναι τεραστιο γηπεδο για το μαρουσακι, ασε που ανετα πιστευω οι Αρειανοι θα μαστε πιο πολλοι!
Δευτερον, θελω να πιστευω οτι ο Ντικουδης και ο Κακιουζης ειχαν απλως ενα κακο παιχνιδι προχτες, δεν ειναι δυνατον να ξεχασαν το μπασκετ!!
Τριτον, πιστευω οτι ο Αρης στην Ευρωλιγκα θα χει πολυ περισσοτερο σεβασμο απο αλλους, και επιπλεον θα χει γεματο γηπεδο κατι που το ψαχνουν οι επιτελεις της Λιγκας.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Μακαρι.
Δεν ξερω αμα οντως μας σπρωξουν, αλλα το οτι ο Μπερτομεου μας γουσταρει στους ομιλους ειναι στανταρ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δασκαλε mouninja οντως δυσκολο το ματσακι με το μαρουσακι αυριο, αλλα πιστευω θα περασουμε!!
Καταρχην, ειναι πολυ καλο το οτι παιζουμε στο ΟΑΚΑ, ειναι τεραστιο γηπεδο για το μαρουσακι, ασε που ανετα πιστευω οι Αρειανοι θα μαστε πιο πολλοι!
Δευτερον, θελω να πιστευω οτι ο Ντικουδης και ο Κακιουζης ειχαν απλως ενα κακο παιχνιδι προχτες, δεν ειναι δυνατον να ξεχασαν το μπασκετ!!
Τριτον, πιστευω οτι ο Αρης στην Ευρωλιγκα θα χει πολυ περισσοτερο σεβασμο απο αλλους, και επιπλεον θα χει γεματο γηπεδο κατι που το ψαχνουν οι επιτελεις της Λιγκας.

Συμφωνώ στα πρώτα αλλά το "σπρώξιμο" μου φαίνεται τραβηγμένο.
Το όποιο σπρώξιμο νομίζω ότι "έπεσε" μέσω του παραθύρου για τις 2 ελληνικές ομάδες στα προκριματικά της διοργάνωσης.
Πάντως θα δυσκολευτείτε λίγο αλλά θα περάσετε γιατί στην τελική έχετε και ονόματα σε σχέση με το Μαρούσι.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Σιγουρα, ως μοναδες και ονοματα-αν κοιταξεις και την καριερα τους- ειμαστε πολυ μπροστα, αλλα στο 1ο ματς δεν απεδειχθη.
Ελπιζω να δειξουν την εμπειρια και την αξια τους αυριο, σε ενα ματς που εχει ειδικο βαρος για μια σοβαρη ομαδα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
την αλμπα γουσταρει που εχει 12000 εισητηρια Μ.Ο.

Τύπε, μπορεί να γουστάρουν Άλμπα για το πακέτο "NBA arena & 12.000 εισ. & αγορά Γερμανίας" αλλά μου φαίνεται αρκετά πιο αδύναμη από το Μαρούσι άρα και πάλι θα έχετε αρκετές πιθανότητες για ομίλους.

Σιγουρα, ως μοναδες και ονοματα-αν κοιταξεις και την καριερα τους- ειμαστε πολυ μπροστα, αλλα στο 1ο ματς δεν απεδειχθη.
Ελπιζω να δειξουν την εμπειρια και την αξια τους αυριο, σε ενα ματς που εχει ειδικο βαρος για μια σοβαρη ομαδα...

Εγώ τα πρώτα ματς τα αξιολογώ σα φιλικά και κακά τα ψέματα, μπορεί να ήσασταν κακοί οργανωτικά αλλά το Μαρούσι δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό. Απλά έκανε τα πράγματα που έκανε πέρυσι. Γενικά τα μεγάλα ονόματα δύσκολα κάνουν 2 συνεχόμενα κακά ματς οπότε για αυτό βλέπω Άρη στην επόμενη φάση.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να δωσουμε συγχαρητηρια στον Δαμιανιδη,για αλλη μια χρονια μας φορτωσε με ξενους-παλτα...οσο για το οτι η Ευρωλιγκα μας θελει και τετοιες αηδιες,βαρεθηκα να τα ακουω καθε χρονο,καντε ομαδα ρε...παλι με τα υπογλωσσια την βγαλαμε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να δωσουμε συγχαρητηρια στον Δαμιανιδη,για αλλη μια χρονια μας φορτωσε με ξενους-παλτα...οσο για το οτι η Ευρωλιγκα μας θελει και τετοιες αηδιες,βαρεθηκα να τα ακουω καθε χρονο,καντε ομαδα ρε...παλι με τα υπογλωσσια την βγαλαμε.
Σταμάτα τη γκρίνια ρεεεεεεεεεε. Χρειάζεσαι μασαζάκι μου φαίνεται

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αλλάζει ξανά ο ποδοσφαιρικός χάρτης; – Το «6+5» που προορίζουν FIFA και UEFA – Η
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
μανουλα μου
Αρη μουυυυυυυυυυυυ :o
αντε γαμησου πλατινι σκυλαραπα
ξεκωλιαρη αντρα
γαλλικη πουσταρα του γλυκου νερου
γαμιολη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σταμάτα τη γκρίνια ρεεεεεεεεεε. Χρειάζεσαι μασαζάκι μου φαίνεται
Ειναι να μη γκρινιαζει κανεις ρε Πετρο?Θυμασαι να εχεις απολαυσει αγωνα του Αρη μας ηρεμος τα τελευταια 3 χρονια?Για το μασσαζ εχεις δικιο,το αμελησα τελευταια,το'ριξα στα delivery...

Επισκέπτης
αν και δεν ασχολουμαι και δε παρακολουθω μπασκετ,βλεπω τον ΑΡΗ μεχρι στιγμης να μη μπορει να κοντραρει το μαρουσι.παιζει χωρις καρδια ,χωρις παθος...αμυνα δε παιζει καθολου...το μαρουσι εχει μεγαλυτερη ποιοτητα ομολογουμενως...ελπιζω φυσικα να ανατραπει η κατασταση και να παει στην ευρωλιγκα η 2η μεγαλυτερη ιστορικα ομαδα της χωρας ,που συνεβαλλε στην αναπτυξη του μπασκετ στην ελλαδα τα μεγιστα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποιος το χεζει το μπασκετ
κανενας πλεον δεν ασχολειτε
εγω εχω αλλες αποριες για τον Αρη
η εκταση του νεο γηπεδου σας που βρισκετε και εαν ειστε ικανοποιημενοι απο την ανταλλαγη με Χαριλαου
πως θα γινει η χρηματοδοτηση και τι προβλεπουν τα σχεδια;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποιος το χεζει το μπασκετ
κανενας πλεον δεν ασχολειτε
εγω εχω αλλες αποριες για τον Αρη
η εκταση του νεο γηπεδου σας που βρισκετε και εαν ειστε ικανοποιημενοι απο την ανταλλαγη με Χαριλαου
πως θα γινει η χρηματοδοτηση και τι προβλεπουν τα σχεδια;

Η εκταση που λες στη Θερμη, ειναι το σημειο που ηθελαν καποτε να κανουν το κλειστο της Θερμης, φευγοντας για Χαλκιδικη, περναμε τη γεφυρα του αεροδρομιου, πριν το ρυσιο, αν θυμασαι εχει μια ασχετη γεφυρα στη bmw παπαδοπουλος, εκει, στο δεξι χερι, μετωπο προς χαλκιδικη......

Απο τα λιγα που ξερω με βαση τις αντικειμενικες αξιες ειναι μια ισαξια εκταση με το οικοπεδο που βρισκεται τωρα το γηπεδο στη χαριλαου........

Το σκεπτικο συνοπτικα ειναι να γινει η ανταλλαγη και μετα να αναλαβουν χορηγοι-κατασκευαστικες, την κατασκευη γηπεδου ποδοσφαιρου γυρω στις 26-28 χιλιαδες θεσεις, μπασκετ 8-10 χιλιαδες και εμπορικο κεντρο εφαμιλλο του Cosmos, ισως και μεγαλυτερου με ανταποδωση την εκμεταλλευση του απο τους επενδυτες,μεχρι την αποπληρωμη του ολου εργου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom