Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
μετα το χθεσινο αποτελεσμα ,πιστευω πως  ειμαστε εκτος κυριου που για μενα ειναι ΜΟΝΟ το πρωταθλημα,
βεβαια η ομαδα εχει πολυ ποιοτητα κι εχει δειξει ελαχιστη,ας πουμε το 40 % της δυναμικης της
υπαρχει ελπιδα στα πλευοφ ,αν μπουμε,
για κατακτηση τιτλου
αυτη η ομαδα με 80 % αποδοσης τον απριλιο μαιο δεν εχει να φοβηθει τιποτα

γνωμη μου

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μάξιμε?μάξιμε?ο αμπρέου είναι παικτούρα!τη στοπάρει με τις 5 και όταν βρεθεί για σούτ αντί να σουτάρει προχωράει με τη μπάλλα για να μπεί μέσα στο τέρμα! :2funny: :2funny: :2funny:

ε...ρε κάτι παίκτες που κέρδισαν απο τη μπαλλα! :uglystupid:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Sebastian Abreu για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου.
O Sebastian Abreu έχει γεννηθεί στις 17 Οκτωβρίου του 1976 στην Minas Lavalleja της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.93 και βάρος 84 κιλά. Την περίοδο 1995-96 με την φανέλα της Defensor σε 24 παιχνίδια πέτυχε 13 γκολ. Από το 1996 μέχρι το 1998 αγωνίστηκε στην San Lorenzo όπου σε 43 συμμετοχές πέτυχε 26 γκολ. Μεταγράφηκε την ίδια χρονιά στην Deportivo La Corunia στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα 3 φορές. Μετά από έξι μήνες πήγε δανεικός στην Gremio, έπαιξε σε 7 αγώνες και σκόραρε 1 φορά. Την σεζόν 1999-2000 φόρεσε την φανέλα της μεξικάνικης UAG με την οποία σε 35 αγώνες πέτυχε 29 γκολ. Την σεζόν 2000-2001 αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με την San Lorenzo σκοράροντας σε 11 παιχνίδια. Το 2001 αγωνίστηκε στη Nacional όπου σε 18 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ! Τις σεζόν 2001-02 (δεύτερο εξάμηνο) και 2002-03 βρέθηκε στο Μέξικο και με την Cruz Azul σε 52 αγώνες που συμμετείχε σκόραρε 46 φορές! Το 2003 αγωνίστηκε και σε 7 παιχνίδια με την Nacional πετυχαίνοντας 8 γκολ. Το 2003-04 πήγε δανεικός στην America του Μέξικο το πρώτο εξάμηνο όπου σε 16 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στην UAG όπου σε 17 αγώνες σκόραρε 5 φορές. Τη σεζόν 2004-05 φόρεσε και πάλι την φανέλα της Nacional όπου σε 31 παιχνίδια πέτυχε 20 γκολ. Την περίοδο 2005-06 με την φανέλα της Dorados αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια και πέτυχε 22 γκολ. Την σεζόν 2006-07 στο πρώτο εξάμηνο με την Monterrey αγωνίστηκε σε 18 αγώνες και σκόραρε 8 φορές, ενώ στο δεύτερο με την San Luis έπαιξε σε 14 και πέτυχε 6 γκολ. Την περίοδο 2006-07 στο πρώτο εξάμηνο με την Tigres σε 15 αγώνες είχε 7 γκολ και στην συνέχεια με την φανέλα της River Plate σε 24 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές. Πέρσι στο ξεκίνημα της χρονιάς μεταγράφηκε στην Beitar Jerusalem χωρίς όμως να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα (μόνο δύο συμμετοχές στο Championw League) για να επιστρέψει στην River Plate και να παραχωρηθεί στην Real Sociedad όπου σε 17 παιχνίδια βρήκε δίχτυα 10 φορές. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Έχει συνολικά 48 συμμετοχές και έχει σκοράρει 22 φορές! Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ουρουγουάης, 2 πρωταθλήματα Αργεντινής, ενώ 5 φορές έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ! Αγαπημένο του νούμερο είναι το 13 και το παρατσούκλι του είναι το loco που στα ισπανικά σημαίνει τρελός! Έχει προσωπική ιστοσελίδα στο ίντερνετ ()

Οχι ρε, δεν κανει αυτος, σιγα το βιογραφικο...... :2funny:

Και υπενθυμιζω, για τους ξερολες που θα προλαβουν, το οτι αλλαζει σχεδον καθε χρονο ομαδα και κανει μονοετη συμβολαια, ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, οπως το εχει δηλωσει για να διαπραγματευεται μονος του την καριερα του....

έ τότε γιατί όταν πήγε στη ντεπορτίβο δε διαπραγματεύτηκε για να πάει ας πούμε στη μαγιόρκα ή στην ρεάλ σοσιεδάδ,ή στη μπιλμπάο?γιατί δεν το κράτησε η κορούνια.....και σε ότι αφορά τον κόλερ,ο παίκτης αυτός μπορεί να είχε τεράστιο όγκο,αλλά με τη μπαλλα κάτω ήταν καλός,δεν είχε μόνο όγκο και κεφαλιά.Αντε άσχετε,γεμίσατε άσχετους που μιλάνε για ποδόσφαιρο!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αλλά όχι μωρέ....τον ήθελε η κορούνια αλλά αποφάσισε να διαπραγμευτεί μόνος του την μεταγραφή του και να πάει στα τουρκοβούνια της λατινικής αμερικής να παίξει πάλι...ξενέρωσε με τη ζωή στη γαλικία και είπε να πάει στα πάτρια εδάφη! :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μου αρέσει που βγήκε το μοναδικό γκόλ του έως τώρα την προηγούμενη αγωνιστική στου χαριλάου ώς το καλύτερο της αγωνιστικής....πήρε κεφαλιά λίγο μπροστά και αριστερά απο το πέναλτυ και η κεφαλιά του έσκασε έξω απο το τέρμα 2 φορες και μπήκε μέσα...μιλάμε για γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Το ποιος ειναι για γελια φαινεται..

Μονο 4 σερι ποστ για τον Λοκο ρε μαγκα??Κανε καμια 10ρια μπας κ πεισεις(σαν αλλος Γιωργακης)ολο τον κοσμο για την παλτουδια αυτη.. :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το ποιος ειναι για γελια φαινεται..

Μονο 4 σερι ποστ για τον Λοκο ρε μαγκα??Κανε καμια 10ρια μπας κ πεισεις(σαν αλλος Γιωργακης)ολο τον κοσμο για την παλτουδια αυτη.. :jerking:

ξέρεις ρε φίλε τί δε γουστάρω?δε γουστάρω ο κόσμος που πάει και βλέπει ένα θέαμα να μην έχει δική του κρίση και να στηρίζει την άποψή του μόνο σε ότι διάβασε ή ότι άκουσε και ποτέ μα ποτέ στο τί βλέπουν τα μάτια του..για αυτό γίνομαι υπερβολικός και τρελλαίνομαι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μετα το χθεσινο αποτελεσμα ,πιστευω πως  ειμαστε εκτος κυριου που για μενα ειναι ΜΟΝΟ το πρωταθλημα,
βεβαια η ομαδα εχει πολυ ποιοτητα κι εχει δειξει ελαχιστη,ας πουμε το 40 % της δυναμικης της
υπαρχει ελπιδα στα πλευοφ ,αν μπουμε,
για κατακτηση τιτλου
αυτη η ομαδα με 80 % αποδοσης τον απριλιο μαιο δεν εχει να φοβηθει τιποτα

γνωμη μου

δεν είστε εκτός εξαιτίας του χθεσινού αποτελέσματος,αλλά εξαιτίας των πολλών και πάλι ισοπαλιών που θα κάνετε εντός και περισσότερο εκτός έδρας λόγω δυσκολίας στο γκόλ.Όλοι σχεδόν οι παίκτες που έχετε είναι τεχνίτες,κυκλοφορούν καλά τη μπάλλα,δημιουργούν φάσεις για γκόλ,αλλά δεν σκοράρουν οι ίδιοι,ο κόκε δεν είναι στις καλές του μέρες,ο χαβίτο είναι για τον πούτσο καβάλα στο σκοράρισμα και φυσικά ο αμπρέου είναι ο δωδέκατος παίκτης των αντιπάλων του άρη.Για αυτό είστε απέξω.Εγώ σου λέω ότι αν είχατε τον άμπαλο τον κωνσταντίνου θα ήσασταν σίγουρα τρίτοι μπροστά απο ΑΕΚ και φυσικά ΠΑΟΚ.

Επισκέπτης
δεν είστε εκτός εξαιτίας του χθεσινού αποτελέσματος,αλλά εξαιτίας των πολλών και πάλι ισοπαλιών που θα κάνετε εντός και περισσότερο εκτός έδρας λόγω δυσκολίας στο γκόλ.Όλοι σχεδόν οι παίκτες που έχετε είναι τεχνίτες,κυκλοφορούν καλά τη μπάλλα,δημιουργούν φάσεις για γκόλ,αλλά δεν σκοράρουν οι ίδιοι,ο κόκε δεν είναι στις καλές του μέρες,ο χαβίτο είναι για τον πούτσο καβάλα στο σκοράρισμα και φυσικά ο αμπρέου είναι ο δωδέκατος παίκτης των αντιπάλων του άρη.Για αυτό είστε απέξω.Εγώ σου λέω ότι αν είχατε τον άμπαλο τον κωνσταντίνου θα ήσασταν σίγουρα τρίτοι μπροστά απο ΑΕΚ και φυσικά ΠΑΟΚ.

βλεπεις πως κρινουν ενα παικτη οι πιο πολλοι οπαδοι μας...ο αμπρεου παικταρας κτλ κτλτ....δε βλεπουν οτι δε μπορει να παρει τα ποδια του.φετος παιζει στον ΑΡΗ και πληρωνεται για να προσφερει στην ομαδα...οχι τα προηγουμενα χρονια που εβαζε το γκολ...τι αλλο περιμενουν?να χασει 3 τετ α τετ με το γαβρο και το παοκ? :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειχα προβλεψει πως αν παιζουμε συνεχεια οπως τις πρωτες αγωνιστικες ειναι θεμα χρονου οι κουτσουκελες και η γκελες.Οσο και αν αποθεωνουμε καποιους συγκεκριμενους παιχτες,η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν προσφερει ακομη ουτε τα ελαχιστα για τα οποια ηρθαν,μονο ο Φερναντεζ εχει βγαλει τα λεφτα του ως τωρα και μαλιστα ηταν μια μεταγραφη που ειχε περασει στο ντουκου και λογω της ιδιαζουσας καταστασης με το διαβατηριο.Νασουτι και Αρανο δειχνουν πραγματα στο γηπεδο,ο Γκρασιαν αποδυκνειεται λιγος ενω την γνωμη μου για τον Αμπρεου την εχω εκφρασει ηδη,για μενα θα πρεπε να μπαινει απο τον παγκο,οταν η ομαδα κυνηγαει το γκολ στο τελος και αρχιζουν οι γιομες,για εκτος εδρας ματς ειναι τελειως ακαταλληλος.Επισης,χωλαινουμε στον παρτενερ του Νασουτι,δυστυχως δεν υπαρχει παιχτης ισαξιος του,ο Ροναλντο ειναι στα τελειωματα ο ανθρωπος ενω το Γαλλακι δεν εχει δουλευτει οπως θα'πρεπε.Η θεση της ομαδας ειναι απο 5-7,αυτα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Ε οχι κ θεσεις 5-7..
Δλδ απο 3-5 ποιοι μπορει να ειναι??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ενταξει,οπως ειναι τωρα η ομαδα δεν χτυπαει τετραδα,αν εχεις αντιθετη αποψη,σεβαστη(και επιθυμητη)...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νομίζω ότι ο άρης μπορεί να χτυπήσει και τη τρίτη θέση.Δε νομίζω ότι θα είναι η θέση 5-7,αλλά 3-4.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
νομίζω ότι ο άρης μπορεί να χτυπήσει και τη τρίτη θέση.Δε νομίζω ότι θα είναι η θέση 5-7,αλλά 3-4.
Αυτο πιστευω κ εγω..
Δεν στηριζομαι τοσο στην αποτελεσματικοτητα της ομαδας μου αλλα στην ανυπαρξια των αντιπαλων..Η Αεκ λογω Ντουσαν κ μονο μπορει να τερματισει τριτη,ομως αλλη ομαδα(εκτος γαυροβαζελου φυσικα)να μας περασει απλα δεν υπαρχει!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτο πιστευω κ εγω..
Δεν στηριζομαι τοσο στην αποτελεσματικοτητα της ομαδας μου αλλα στην ανυπαρξια των αντιπαλων..Η Αεκ λογω Ντουσαν κ μονο μπορει να τερματισει τριτη,ομως αλλη ομαδα(εκτος γαυροβαζελου φυσικα)να μας περασει απλα δεν υπαρχει!
Αν στηριζομαστε μονο στην ανυπαρξια των αντιπαλων,τοτε με κανεις πιο απαισοοδοξο ακομη...το θεμα ειναι εμεις τι θα κανουμε,οπως φαινεται στα εκτος παιζουμε χωρις ψυχη και στα εντος με αδικαιολογητα μεγαλο αγχος...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Αν στηριζομαστε μονο στην ανυπαρξια των αντιπαλων,τοτε με κανεις πιο απαισοοδοξο ακομη...το θεμα ειναι εμεις τι θα κανουμε,οπως φαινεται στα εκτος παιζουμε χωρις ψυχη και στα εντος με αδικαιολογητα μεγαλο αγχος...
Μα εμεις δεν ειμαστε ανυπαρκτοι..Οι υπολοιποι ειναι!!..
Αν μπορουσαμε να αποβαλλουμε καποια στοιχεια της κακης νοοτροπιας μας θα μιλαγαμε κ για θεσεις 1-3..
Βεβαια με ενα απειρο προπονητη αυτο δεν βλεπω να γινεται κ γι αυτο μιλαω για θεσεις 3-4..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μα εμεις δεν ειμαστε ανυπαρκτοι..Οι υπολοιποι ειναι!!..
Αν μπορουσαμε να αποβαλλουμε καποια στοιχεια της κακης νοοτροπιας μας θα μιλαγαμε κ για θεσεις 1-3..
Βεβαια με ενα απειρο προπονητη αυτο δεν βλεπω να γινεται κ γι αυτο μιλαω για θεσεις 3-4..
Μακαρι και καλυτερα ακομη...μεσολαβει και διακοπη,οποτε ας περιμενουμε να δουμε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ειχα προβλεψει πως αν παιζουμε συνεχεια οπως τις πρωτες αγωνιστικες ειναι θεμα χρονου οι κουτσουκελες και η γκελες.Οσο και αν αποθεωνουμε καποιους συγκεκριμενους παιχτες,[glow=red,2,300]η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν προσφερει ακομη ουτε τα ελαχιστα για τα οποια ηρθαν[/glow],μονο ο Φερναντεζ εχει βγαλει τα λεφτα του ως τωρα και μαλιστα ηταν μια μεταγραφη που ειχε περασει στο ντουκου και λογω της ιδιαζουσας καταστασης με το διαβατηριο.Νασουτι και Αρανο δειχνουν πραγματα στο γηπεδο,ο Γκρασιαν αποδυκνειεται λιγος ενω την γνωμη μου για τον Αμπρεου την εχω εκφρασει ηδη,για μενα θα πρεπε να μπαινει απο τον παγκο,οταν η ομαδα κυνηγαει το γκολ στο τελος και αρχιζουν οι γιομες,για εκτος εδρας ματς ειναι τελειως ακαταλληλος.Επισης,χωλαινουμε στον παρτενερ του Νασουτι,δυστυχως δεν υπαρχει παιχτης ισαξιος του,ο Ροναλντο ειναι στα τελειωματα ο ανθρωπος ενω το Γαλλακι δεν εχει δουλευτει οπως θα'πρεπε.Η θεση της ομαδας ειναι απο 5-7,αυτα...

Και πρεπει ρε συ agni να αρχισουμε να τους πετροβολουμε??? Εξηγησε και σε μενα τον αμπαλο που δεν ξερω να βλεπω και ακουω και πιστευω οτι μου λενε...... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ 100% αυτοι οι παικτες να δειξουν τι εχουν κανει στην προηγουμενη τους καριερα???? Πρεπει να τους κραζω δηλαδη, για ενα χαμενο τετ α τετ και ενα "τυχερο" γκολ που "κατα τυχη-κατα λαθος" ψηφιστηκε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ????

Πες μου, γιατι ειμαι ΑΜΠΑΛΟΣ και δε νιωθω και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Μ-Ο-Υ !!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πούτσα στο μπάσκετ, πο'υτσα στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν ειμαι νεοδημοκράτης  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom