llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρωτα και εμαςΠούτσα στο μπάσκετ, πο'υτσα στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν ειμαι νεοδημοκράτης
ρωτα και εμαςΠούτσα στο μπάσκετ, πο'υτσα στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν ειμαι νεοδημοκράτης
Περαστικά αδελφέ΄ρωτα και εμας
Διαβαζε τα Αθλητικα Νεα,εκει γραφουν αυτα που θες να πιστευεις,απο μενα θ'ακους την αληθεια και οχι αυτο που θα ηθελα να ειναι αληθεια...Και πρεπει ρε συ agni να αρχισουμε να τους πετροβολουμε??? Εξηγησε και σε μενα τον αμπαλο που δεν ξερω να βλεπω και ακουω και πιστευω οτι μου λενε...... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ 100% αυτοι οι παικτες να δειξουν τι εχουν κανει στην προηγουμενη τους καριερα???? Πρεπει να τους κραζω δηλαδη, για ενα χαμενο τετ α τετ και ενα "τυχερο" γκολ που "κατα τυχη-κατα λαθος" ψηφιστηκε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ????
Πες μου, γιατι ειμαι ΑΜΠΑΛΟΣ και δε νιωθω και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Μ-Ο-Υ !!!!
Ο λαιμός μου ποναει λιγο. Απο κει βγηκεκαλημερα ρε κοπροσκυλα....τι κανετε?σας ποναει η 30αρα?
χαιρομαι παρα πολυ οταν σας βρισκω ολους μαζεμενους.
ρε τωρα περα απο την πλακα,ειδα μονο την τελευταια περιοδο αλλα να μου πεις δεν μπορουσε να αλλαξει κατι τοτε,ακουσα ομως οτι ο ματσον κ το ειδα βεβαια στο τελος,οχι απλα δεν εκανε τιποτα,ηταν χειροτερος απο τον ποδοσφαιρικο σαντος.αν ισχυει αυτο τι περιμενατε?Ο λαιμός μου ποναει λιγο. Απο κει βγηκε
Ασε, τραγικα πραγματα. Αν και δεν τρελαινομαι και πολυ για μπασκετ, με εφαγε η στεναχωρια. Μεγαλη ξεφτυλαρε τωρα περα απο την πλακα,ειδα μονο την τελευταια περιοδο αλλα να μου πεις δεν μπορουσε να αλλαξει κατι τοτε,ακουσα ομως οτι ο ματσον κ το ειδα βεβαια στο τελος,οχι απλα δεν εκανε τιποτα,ηταν χειροτερος απο τον ποδοσφαιρικο σαντος.αν ισχυει αυτο τι περιμενατε?
καλα κ εγω δεν κοβω φλεβα αλλα δεν θα θελα να φαω 30 ποντους σε ενα τετοιας σημασιας παιχνιδι.περαστικα σας.οχι κ τιποτα αλλο,χαιροσασταν οτι μας περνουσατε 4 ποντους στην μπαλα,απο σημερα θα ειναι 2,κ την επομενη αγωνιστικη θα σας εχω απο κατω μου γιατι πολυ αερα πηρατεΑσε, τραγικα πραγματα. Αν και δεν τρελαινομαι και πολυ για μπασκετ, με εφαγε η στεναχωρια. Μεγαλη ξεφτυλα
Καλά, απομάκρυνε λίγο το μικρλοφωνο απο το στόμα σου γιατί τραγουδάς παράφωνακαλα κ εγω δεν κοβω φλεβα αλλα δεν θα θελα να φαω 30 ποντους σε ενα τετοιας σημασιας παιχνιδι.περαστικα σας.οχι κ τιποτα αλλο,χαιροσασταν οτι μας περνουσατε 4 ποντους στην μπαλα,απο σημερα θα ειναι 2,κ την επομενη αγωνιστικη θα σας εχω απο κατω μου γιατι πολυ αερα πηρατε
Καλά, απομάκρυνε λίγο το μικρλοφωνο απο το στόμα σου γιατί τραγουδάς παράφωνα
Τωρα και συ ρε ντεκερ πας φιρι φιρι να σου πω για το χαντμπολ...τι τα θελατε τα τσαμπιονς λιγκ?καλημερα ρε κοπροσκυλα....τι κανετε?σας ποναει η 30αρα?
χαιρομαι παρα πολυ οταν σας βρισκω ολους μαζεμενους.
εμεις μπηκαμε τουλαχιστον?κ αλλοι εχουν παει στο cl σε αλλα αθληματα κ ειδες τι παπαριες εφαγαν....υπομονη.θα κανουμε πολυ μεγαλη ομαδαΤωρα και συ ρε ντεκερ πας φιρι φιρι να σου πω για το χαντμπολ...τι τα θελατε τα τσαμπιονς λιγκ?
σιγα μην με περασειςτι σας ελεγα αρειανακια μου?σε αυτην την αγωνιστικη 2 βαθμους μονο διαφορα,επειδη λεγατε διαφορα,κ ετοιμαστειτε για να σας περασουμε στην επομενη....αντε κ καλες πουτσες βρε...
το πιστευω κ βαζω κ στοιχηματακι.....μετα την διακοπη θα εχω πληρες ροστερ χωρις ελειψεις,πρωτα ο θεος βεβαια...κ δεν θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με τον παπαζογλου.....σιγα μην με περασεις
μπριτςςςςςς
θα νικησεις το γιαννενο
οχοχοχοχοχοχοχχοχοχοχ
....και τον Αραμπατζητο πιστευω κ βαζω κ στοιχηματακι.....μετα την διακοπη θα εχω πληρες ροστερ χωρις ελειψεις,πρωτα ο θεος βεβαια...κ δεν θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με τον παπαζογλου.....
ναι,τον ξεχασα.γιατι θα εχω κ σναουτσνερ κ μουν απο εκει....και τον Αραμπατζη
το πιστευω κ βαζω κ στοιχηματακι.....μετα την διακοπη θα εχω πληρες ροστερ χωρις ελειψεις,πρωτα ο θεος βεβαια...κ δεν θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με τον παπαζογλου.....
γιατι τον εχουμε στο στρωσιμο ακομα μιας κ τον καψατε....κ επισης εχουμε μουσλι κ φιλομενο που τον εχει για τον αρουλη καυλομενοτστστστς... πιπερι... πως μιλας ετσι για το μελλοντικο σεντερ φορ της εθνικης??????
Ερωτηση: Γιατι δε (θα) παιζει ο παπαζογλου???????? (Αντε, γιατι περσι ειχα γινει το σλογκαν της πολης, ας το συνεχισουμε και φετος!!)