Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και πρεπει ρε συ agni να αρχισουμε να τους πετροβολουμε??? Εξηγησε και σε μενα τον αμπαλο που δεν ξερω να βλεπω και ακουω και πιστευω οτι μου λενε...... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ 100% αυτοι οι παικτες να δειξουν τι εχουν κανει στην προηγουμενη τους καριερα???? Πρεπει να τους κραζω δηλαδη, για ενα χαμενο τετ α τετ και ενα "τυχερο" γκολ που "κατα τυχη-κατα λαθος" ψηφιστηκε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ????

Πες μου, γιατι ειμαι ΑΜΠΑΛΟΣ και δε νιωθω και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Μ-Ο-Υ !!!!
Διαβαζε τα Αθλητικα Νεα,εκει γραφουν αυτα που θες να πιστευεις,απο μενα θ'ακους την αληθεια και οχι αυτο που θα ηθελα να ειναι αληθεια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλημερα ρε κοπροσκυλα....τι κανετε?σας ποναει η 30αρα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαιρομαι παρα πολυ οταν σας βρισκω ολους μαζεμενους.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο λαιμός μου ποναει λιγο. Απο κει βγηκε
ρε τωρα περα απο την πλακα,ειδα μονο την τελευταια περιοδο αλλα να μου πεις δεν μπορουσε να αλλαξει κατι τοτε,ακουσα ομως οτι ο ματσον κ το ειδα βεβαια στο τελος,οχι απλα δεν εκανε τιποτα,ηταν χειροτερος απο τον ποδοσφαιρικο σαντος.αν ισχυει αυτο τι περιμενατε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε τωρα περα απο την πλακα,ειδα μονο την τελευταια περιοδο αλλα να μου πεις δεν μπορουσε να αλλαξει κατι τοτε,ακουσα ομως οτι ο ματσον κ το ειδα βεβαια στο τελος,οχι απλα δεν εκανε τιποτα,ηταν χειροτερος απο τον ποδοσφαιρικο σαντος.αν ισχυει αυτο τι περιμενατε?
Ασε, τραγικα πραγματα. Αν και δεν τρελαινομαι και πολυ για μπασκετ, με εφαγε η στεναχωρια. Μεγαλη ξεφτυλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ασε, τραγικα πραγματα. Αν και δεν τρελαινομαι και πολυ για μπασκετ, με εφαγε η στεναχωρια. Μεγαλη ξεφτυλα
καλα κ εγω δεν κοβω φλεβα αλλα δεν θα θελα να φαω 30 ποντους σε ενα τετοιας σημασιας παιχνιδι.περαστικα σας.οχι κ τιποτα αλλο,χαιροσασταν οτι μας περνουσατε 4 ποντους στην μπαλα,απο σημερα θα ειναι 2,κ την επομενη αγωνιστικη θα σας εχω απο κατω μου γιατι πολυ αερα πηρατε
:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλα κ εγω δεν κοβω φλεβα αλλα δεν θα θελα να φαω 30 ποντους σε ενα τετοιας σημασιας παιχνιδι.περαστικα σας.οχι κ τιποτα αλλο,χαιροσασταν οτι μας περνουσατε 4 ποντους στην μπαλα,απο σημερα θα ειναι 2,κ την επομενη αγωνιστικη θα σας εχω απο κατω μου γιατι πολυ αερα πηρατε
:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Καλά, απομάκρυνε λίγο το μικρλοφωνο απο το στόμα σου γιατί τραγουδάς παράφωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλημερα ρε κοπροσκυλα....τι κανετε?σας ποναει η 30αρα?
χαιρομαι παρα πολυ οταν σας βρισκω ολους μαζεμενους.
Τωρα και συ ρε ντεκερ πας φιρι φιρι να σου πω για το χαντμπολ...τι τα θελατε τα τσαμπιονς λιγκ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τωρα και συ ρε ντεκερ πας φιρι φιρι να σου πω για το χαντμπολ...τι τα θελατε τα τσαμπιονς λιγκ?
εμεις μπηκαμε τουλαχιστον?κ αλλοι εχουν παει στο cl σε αλλα αθληματα κ ειδες τι παπαριες εφαγαν....υπομονη.θα κανουμε πολυ μεγαλη ομαδα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι σας ελεγα αρειανακια μου?σε αυτην την αγωνιστικη 2 βαθμους μονο διαφορα,επειδη λεγατε διαφορα,κ ετοιμαστειτε για να σας περασουμε στην επομενη....αντε κ καλες πουτσες βρε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι σας ελεγα αρειανακια μου?σε αυτην την αγωνιστικη 2 βαθμους μονο διαφορα,επειδη λεγατε διαφορα,κ ετοιμαστειτε για να σας περασουμε στην επομενη....αντε κ καλες πουτσες βρε...
σιγα μην με περασεις
μπριτςςςςςς
θα νικησεις το γιαννενο :huh:
οχοχοχοχοχοχοχχοχοχοχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σιγα μην με περασεις
μπριτςςςςςς
θα νικησεις το γιαννενο :huh:
οχοχοχοχοχοχοχχοχοχοχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πιστευω κ βαζω κ στοιχηματακι.....μετα την διακοπη θα εχω πληρες ροστερ χωρις ελειψεις,πρωτα ο θεος βεβαια...κ δεν θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με τον παπαζογλου.....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το πιστευω κ βαζω κ στοιχηματακι.....μετα την διακοπη θα εχω πληρες ροστερ χωρις ελειψεις,πρωτα ο θεος βεβαια...κ δεν θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με τον παπαζογλου.....
....και τον Αραμπατζη

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

τστστστς... πιπερι... πως μιλας ετσι για το μελλοντικο σεντερ φορ της εθνικης??????

Ερωτηση: Γιατι δε (θα) παιζει ο παπαζογλου???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (Αντε, γιατι περσι ειχα γινει το σλογκαν της πολης, ας το συνεχισουμε και φετος!!)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τστστστς... πιπερι... πως μιλας ετσι για το μελλοντικο σεντερ φορ της εθνικης??????

Ερωτηση: Γιατι δε (θα) παιζει ο παπαζογλου???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (Αντε, γιατι περσι ειχα γινει το σλογκαν της πολης, ας το συνεχισουμε και φετος!!)
γιατι τον εχουμε στο στρωσιμο ακομα μιας κ τον καψατε....κ επισης εχουμε μουσλι κ φιλομενο που τον εχει για τον αρουλη καυλομενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom