Επισκέπτης
αυριο παιζει η παοκ.....Για τους μη γνωρίζοντες αυριο παίζει ο ΠΑΟΚ με την Εθνική Σκοπίων και λοιπών Σλαβοβαλκανικών χωρών...
αυριο παιζει η παοκ.....Για τους μη γνωρίζοντες αυριο παίζει ο ΠΑΟΚ με την Εθνική Σκοπίων και λοιπών Σλαβοβαλκανικών χωρών...
Είναι τυχαίο ότι με τον άρη ήταν κόκκινο;Ρε συ, δεν φαίνεται καλά. Κάτσε να βάλω εγώ σε μεγένθυση:
Λοιπόν κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω το άντρο των οργίων. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, όπως οι καπότες:
σημερα αποφασισαμε να παρουμε βιζιτα!!
ονομα,παοκ!
υπηρεσιες,cim,cif,a level,french kiss
τιμη,100 ευρω αλλα μας εκατσε τσαμπα γιατι ειμαστε οι αγαπημενοι εραστες της!
σκορ,83-73!!!
ξεχασα να πω οτι προφυλακτικο δεν φορεσαμε!ελπιζω η παοκ να παιρνει το χαπι και να μην εχει ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες !!
συγχαρητηρια στη μικτη σκοπιων για την καθαρη και δικαιη νικη της, οπως και στον αγαπητο αλβανο επιθετικο για το πολυ ομορφο γκολ που πετυχε.σημερα αποφασισαμε να παρουμε βιζιτα!!
ονομα,παοκ!
υπηρεσιες,cim,cif,a level,french kiss
τιμη,100 ευρω αλλα μας εκατσε τσαμπα γιατι ειμαστε οι αγαπημενοι εραστες της!
σκορ,83-73!!!
ξεχασα να πω οτι προφυλακτικο δεν φορεσαμε!ελπιζω η παοκ να παιρνει το χαπι και να μην εχει ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες !!
Και τώρα το μεγάλο ερώτημα:Τί θα υποστηρίζεις την επόμενη Κυριακή?????Στο Ολυμπιακός-Άρης αναφέρομαι......και ξερεις οι αλβανοι εχοτν μια κακη συνηθεια, χρησιμοποιουν και ληγμενα προφυλακτικα.
στα φρυδια τους
πως δεν αγοραζεται.... με 55€ παιρνεις τη φανελα με τον αριθμο 30 και βοηθας και να γινει και αποσβεσηένα πράγμα δεν αγοράζεται....η βαριά φανέλα
Ρούλης θα μείνεις μια ζωή...εδώ είναι το ταβάνι σου 5-6ος
φορτσα Απολλωνάρα..........3 λεπτά να είχε ακόμα,θα σας παίρναμε κι όλας.....
ηρθε κιολας η ωρα;Και τώρα το μεγάλο ερώτημα:Τί θα υποστηρίζεις την επόμενη Κυριακή?????Στο Ολυμπιακός-Άρης αναφέρομαι......
Μην είσαι άδικος. Εχουν και Μαρτίου (μέχρι τη Δελφών). Εγώ έχω βρει έναν τους το 1992 και στην Πέτρου Συνδίκα. Μη δίνεις σημασία...εγώ μόνο στον Warhol απαντώ, για άλλους λόγους...και ο καιρός πολεμάει τον Ρούλη....τι υγρασία σήμερα και δεν γέμισε το γήπεδο....
κάτω τα χέρια από την αρμάδα της....Παπαναστασίου!!!!!
Ο Ντούσαν απλά θα περάσει...απαρατήρητος......κατά τα άλλα....τα γνωστά...ομάδα που παίζει ανοιχτά στο Ναό.....παίζουν...ντόρτια και άνω......αν ο ασσος δινει κοντα στο 1,3, θα φορεσω και κασκολ.
εσεις τι θα κανετε;θα χειροκροτησετε το μεγαλο σερβο προπονητη;
σημερα ευτυχως τη γλυτωσαμε αφου στο 2-0, την ψιλιαστηκα τη δουλεια και το καλυψαμε.δυο χαρες δηλαδη, και στοιχημα και ενας πολυτιμος βαθμος για τον συμπολιτη στο δυσκολο αγωνα που κανει