aris against all
Ναι δίκιο έχεις..........αλλά στο στοίχημα!!!! Γαμώ τους άσσους μου!!!!
aris against all
εχετε πολλα καλτσον στην καβατζασιγα μην σκισετε κανα καλτσον..
σιγουρακι 100%..Εδω στη Θεσσαλονίκη οι φίλαθλοι του Αρη έχουν ξεφύγει τελείως, νομίζουν ότι έγιναν Μπαρτσελόνα, είναι σίγουροι πως την άλλη εβδομάδα το παιχνίδι στο Καραισκάκη είναι στάνταρ 2 με ελάχιστη κάλυψη στο χ(στοιχηματικα)!
ολοι οι φιλαθλοι το λενε??το παιχνιδι με τον γαυρο ειναι πολυ δυσκολο να το κερδισουμε αλλα ποτε δεν ξερεις....Εδω στη Θεσσαλονίκη οι φίλαθλοι του Αρη έχουν ξεφύγει τελείως, νομίζουν ότι έγιναν Μπαρτσελόνα, είναι σίγουροι πως την άλλη εβδομάδα το παιχνίδι στο Καραισκάκη είναι στάνταρ 2 με ελάχιστη κάλυψη στο χ(στοιχηματικα)!
ου..μπολικα..σαν & αυτα που μας σκισατε στον τελικο του κυπελλου στο πανπελοποννησιακο..ξερεις εσυ & οι φιλοι σου οι αερομεταφερομενοι οπαδοι..εχετε πολλα καλτσον στην καβατζα
ποτε δεν ξερεις...... ;) ;)σιγουρακι 100%..
ελπιζω μονο στην πατρα να μην ησουν με τους γαυρους απο την κομοτηνη ;) ;) !!ουτε να ησουν με αυτους που βαλαν μπροστα κατι παιδακια στο ποταμο να φανε αυτοι το ξυλο !!αληθεια δεν ηξερα οτι ειχατε για σεκιουριτυ τα ματ..... !ου..μπολικα..σαν & αυτα που μας σκισατε στον τελικο του κυπελλου στο πανπελοποννησιακο..ξερεις εσυ & οι φιλοι σου οι αερομεταφερομενοι οπαδοι..
warhol ακούω όλη μέρα ραδιόφωνο και λένε το ίδιο πράγμα οι όπαδοι και αν πρόσεξες είπα οπαδοί όχι οι φίλαθλοι, έχει μεγάλη διαφορά ο ένας με τον άλλον!ολοι οι φιλαθλοι το λενε??το παιχνιδι με τον γαυρο ειναι πολυ δυσκολο να το κερδισουμε αλλα ποτε δεν ξερεις....
τα παιχνιδι ειναι δυσκολο ταρατσα αλλα θα το παλεψουμε!παντως οι γαυροι αν μας υποτιμησουν θα εχουν προβλημα!!ειδωμεν.....warhol ακούω όλη μέρα ραδιόφωνο και λένε το ίδιο πράγμα οι όπαδοι και αν πρόσεξες είπα οπαδοί όχι οι φίλαθλοι, έχει μεγάλη διαφορά ο ένας με τον άλλον!
μην λες μαλακιες..σε ειχα για σοβαρο ατομο..μην μου χαλας την εικονα..ελπιζω μονο στην πατρα να μην ησουν με τους γαυρους απο την κομοτηνη ;) ;) !!ουτε να ησουν με αυτους που βαλαν μπροστα κατι παιδακια στο ποταμο να φανε αυτοι το ξυλο !!αληθεια δεν ηξερα οτι ειχατε για σεκιουριτυ τα ματ..... !
ειπαμε ειμαστε καλοι κανουμε πλακα αλλα μην το παρατραβας και εσυ ειδικα για πραγματα που ξερεις πως εγιναν..... ;) ;) ;) ;)!αστο καλυτερα..... ;) ;) ;) ;)μην λες μαλακιες..σε ειχα για σοβαρο ατομο..μην μου χαλας την εικονα..
μπραβο σας χτυπησατε ενα ατομο!!!μεγαλοι μαγκες!α και ομολογησε μονος σου ποσες κλωτσιες εφαγε ο σουλατσαδορος της φωτο να μην τα λεω εγω..
και γιατι τα ασθενοφορα εκαναν ουρα εξω απο την θυρα οπως βλεπουμε την φωτο αριστερα???μαλλωναν μεταξυ τους ποιος θα πρωτοπαρει το ενα ατομο???ασε ρε φιλε..εγω δεν βαρεσα & δεν προκειται ποτε να βαρεσω κανεναν αλλα να ξερουμε & τι λεμε..επισης εισαστε οι μονοι οπαδοι που εχουν μεταφερθει αεροπορικως & μαλιστα σε στρατιωτικο αεροδρομιο για να μην σας δερνουν απο την λαμια μεχρι την πατρα & το αναποδο..ψεμματα???μπραβο σας χτυπησατε ενα ατομο!!!μεγαλοι μαγκες!
στο ποταμι η μαγκια ομως πηρε περιπατο ......οπως και στα Τ.Ε.Ι ;) ;) ;) ;)
Εγώ πιστεύω οτι φταίει η έλειψη εμπειρίας στην πρώτη κατηγορία...Warhol η ομάδα σου έχει μεγάλο πρόβλημα στις κλειστές άμυνες! Με τον πανιώνιο σού έδωσε χώρο και την πλήρωσε σε ανοιχτό χώρο είσαι πολύ καλός με τις κλειστές δυσκολεύεσαι πολύ ίσως ελλείψη κλασικου σεντερ φορ!
Α καλό ε?Εγώ πιστεύω οτι φταίει η έλειψη εμπειρίας στην πρώτη κατηγορία...