You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ακουσες την μαλακία που έκαναν χθές στο metropolis?το καρναβαλι ποτε ξεκιναει;
τα εισιτηρια θα τα βαλει ο σκορδας;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε παιδιά πώς δέχτηκε αυτή η παιχτούρα να παίξει Β΄Εθνική; Του το κρύψατε;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
τί εκαναν;Ακουσες την μαλακία που έκαναν χθές στο metropolis?
Επισκέπτης
Συνδεονται ζωντανά απο την εκπομπή του ραπτόπουλου με το αεροδρόμιο και έχουν 2 δημοσιογράφους ο ένας ήταν ο τσαλτίδης και τον άλλο δεν τον ήξερα, ρωτάει ο ραπτόπουλος τον τσαλτίδη (γνωστό αρειανο) πόσο κόσμο έχει και λέει 7.000 περίπου συνδέονται μετά απο λίγο με τον άλλον και λέει έχει περίπου 3.000 κόσμο κλέινει ο ραπτόπουλος τις γραμμές και μετά απο 5 λεπτά βγάζει ξανά και τους 2 και λένε και οι 2 ότι είναι 7.000! Συνεννοήθηκαν ενδιάμεσα γιατί διαφορετικά τα είπε ο καθένας!
Επισκέπτης
Η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου σην μέση!
Επισκέπτης
οπως στο συλλατηριο του παοκ που καναν φωτοσοπ για να φαινονται περισσοτεροι και γελαγε ολη η πολη μαζι τους ?
Επισκέπτης
Για εμένα είναι μεγάλο λάθος να βάζουν βαμμένους οπαδούς-δημοσιογράφους να καλύπτουν θέματα, π.χ ο τσαλτίδης στον αρη και ο βασιλόπουλος στον παοκ μόλις βάζει γκολ η ομάδα τους όταν μεταδίδουν το ματς μόνο πυρσό που δεν ανάβουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!
Επισκέπτης
περυσι στο σπορ του βορρα ,ειχαμε περασει στους 16 της ευρωλιγκα και αυτοι ειχαν πρωτοσελιδο τον ζαγορ με την λιλλυ για γελια ειναι......Για εμένα είναι μεγάλο λάθος να βάζουν βαμμένους οπαδούς-δημοσιογράφους να καλύπτουν θέματα, π.χ ο τσαλτίδης στον αρη και ο βασιλόπουλος στον παοκ μόλις βάζει γκολ η ομάδα τους όταν μεταδίδουν το ματς μόνο πυρσό που δεν ανάβουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!
Επισκέπτης
Τα σπορ του βορρά απο μικρός στην αθηνα ήξερα ότι είναι ασπρόμαυρα
Επισκέπτης
Εγω όταν ακούω να μαλώνουν για το ποιός είναι το "αφεντικο της πόλης" μου σηκώνεται η τρίχα!
Επισκέπτης
εγω ειμαι φιλαθλοςυπαχει δηλαδη που καποιος που δεν ειναι οπαδος;
απλα το προβλημα δημιουργειται ειδικα απο ενα σταθμο-εφημεριδα που αυτο ακριβως πουλαει.
αλλα οταν υπαρχουν οπαδοι σαν τον warhol τι να περιμενεις;
Επισκέπτης
εγω ειμαι φιλαθλος
Επισκέπτης
ενταξυ ειδικα στις οπαδικες εκπομπες τι περιμενεις να ακουσεις;
το μεσημερι ακουγα στο αμαξι εναν να μιλαει ο οποιος μπορει να ηταν και ο warhol.
τι να πεις;
[/quoteμα πως το καταλαβες?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Με το metrosport έχει παραγίνει το κακό για όλες τις ομάδες. Μιλάμε για τρελή προπαγάνδα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K