thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Οι μόνοι που λένε την αλήθεια στο λαό του Αρη είναι ο Σκόρδας και οι εκπομπές του Σ3
Αρ γιου τοκινγκ του μή;αδεια εριξα ρε συ
νοου, του γουορχολΑρ γιου τοκινγκ του μή;
παρε ενα μεζεδακι !απο τον πρωτο γυρορε συ Πακαρα,
επειδή είναι βράδυ, έχω κατεβάσει 5-6 μπυρίτσες και δεν βλέπω καλά: Πόσα είναι τα λουκάνικα στο αβατάρ σου;
Καλά, ανέβα απ τη Β' στην Α' πρώτα και μετά μιλάς...παρε ενα μεζεδακι !απο τον πρωτο γυρο
ρεεεεεεεεε... σταματήστε.. αμάν πια με τα παοκια. χέστους ρε γουορμηπως στο αβαταρ ειναι 4 λουκανικα απο τη μια και 2 απο την αλλη?οπως το σκορ με τον θρασυβουλα!!αλλα για να καταλαβετε τι εστι παοκτσης,φεραμε τον αμοροζο και αυτοι καθονταν και εσκαγαν ποσοι ειμασταν στο αεροδρομιο !!σπανε καρυδια λεμε !!κοιταξτε πρωτα να φτιαξετε ομαδα της προκοπης και μετα μιλατε γιατι τωρα σπαμε πλακα μαζι σας
φαγωθηκαν και το αλλαξα.ρε συ Πακαρα,
επειδή είναι βράδυ, έχω κατεβάσει 5-6 μπυρίτσες και δεν βλέπω καλά: Πόσα είναι τα λουκάνικα στο αβατάρ σου;
Ρε συ, δεν φαίνεται καλά. Κάτσε να βάλω εγώ σε μεγένθυση:φαγωθηκαν και το αλλαξα.
εμεις παντως στον πρωτο γυρο ακαποτα σας ριξαμε 3 μπαλακια!!Ρε συ, δεν φαίνεται καλά. Κάτσε να βάλω εγώ σε μεγένθυση:
Λοιπόν κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω το άντρο των οργίων. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, όπως οι καπότες: