Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με πιανεις.
Περσι εγω διαβαζα συνεχεια ειρωνικα σχολια αρειανων στους παοκτζηδες οτι εχουν σηκωσει ψηλα τον αμανε,οτι ειναι αστειο να δηλωνουν οτι πανε για πρωταθλημα και τα λοιπα και τα ρεστα.
Και τωρα ξαφνικα μετα απο 3 αγωνιστικες δηλωνουν οτι το διπλο στο ΟΑΚΑ ειναι ψιλοδεδομενο.
Εκει πηγαινε αυτο που εγραψα.

Οσο για τον Κακο αναφερεσαι στην κοκκινη του Γκαρσια?Δηλάδη δεν ηταν?
Επρεπε να φαει και ο Σιμαο ή ο Βυντρα(δεν θυμαμαι ποιος ηταν στην φαση),συμφωνω.
Μην ξεχνας ομως οτι ηταν 1η αγωνιστικη και ειχες αλλες 5.
Τελοσπαντων οπως και να εχει,δεχομαι ο,τι και να μου πεις.Δεν προκειται να τσακωθω για αγωνες πλει-οφ και για 2ες θεσεις.Στ'αρχιδια μου.
Εμάς όμως ρε φίλε που δεν βγαίνουμε τσου λου ήταν σημαντικότατος αγώνας. Και επίσης εμείς δεν συνθισαμε ουτε καν τις τρίτες θέσεις. Εντάξει με τους αρειανούς μην τρελλαίνεσαι. Συμπαθητικοί είναι και αυτοί. Αν τους ζήσεις από κοντά θα δεις ότι είναι καλοί. Αλλά φαντάζομαι ότι και οι γαύροι τα ίδια λένε και για εσάς. Δεκαπέντε χρόνια αυτοκρατορίας είναι πολλά. Οι μικροί αναγκαστικά πρέπει να πουν μαλακίες για να επιβιώσουν Αλλά λογικά φέτος το παίρνετε το πρωτάθλημα

Επισκέπτης
Τον κοβεις να μην μπορει να σε γαζωσει,ε?

Απλα για την ιστορια να σου θυμησω οτι μετα το σκηνικο στον Βολο,το ονομα και την φωτογραφια του Σισε χρησιμοποιησες για να μας πεις ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ στην ανακοινωση που εβγαλες. ;)

Δε συμφωνώ με καμία ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος οποιουδήποτε.
Ν αμε γαζώσει όμως............με τπτ. Είναι ένα κοτσάλογο και τίποτ'άλλο!

Ο Λέτο είναι άλλη ιστορία. Αυτόν τον φοβάμαι.

Όπως κι εσύ όπως είναι η δομή της ομάδας σου αυτή τη στιγμή πρέπει να τρέμεις τον Κάλβο.
Θα φανούν όμως στο χορτάρι.

Όσο για τα περσινά άσ'το. Άλλου παπά ευαγγέλιο. ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όπου περπατάει ο καλβο τρέμει η γης

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ΓΚΟΝΣΕΙΣΑΟ....
ρε τον βενζινα
καντους μπορντελο
πορτογαλε
Ο οποίος πέρσι βγήκε 16 πονταλάκια από πάνω σας φίλτατε. Και ο οποίος έχει βάλει και ένα χατ τρικ στον καν. Τι να κάνουμε ένα επίπεδο γαμεότητας παραπάνω από τον καλβάκο (πέρα την πλάκα σκουληκοπουλέν μου,έχει και συμπθητική φάτσα, όχι σαν τους άλλους τους αχώνευτους που έχετε) το έχει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ατσα μπασιμο ο τομασο.... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

θελω να χασουμε η να φερουμε ισοπαλια με γαλατασαραι.

αμα κερδισουνε θα παρουνε παλι τα μυαλα τους αερα και ουτε

θα δωσουνε την σοβαροτητα που πρεπει στο παιχνιδι.

θα ξυπνησει παλι ο πρεσβης μεσα μας και θα υπαρχει κινδυνος για γκελα.  :2funny:

αν ομως φερουμε χ η χασουμε

οταν ερθει ο αρης στο ΟΑΚΑ

θα φαει 3 μπαλακια στο χαλαρο.δεν εχει αμυνα, ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΟΧΙ,ουτε προπερυ πηγαινα αλλα εκοψα το πρωταθλημα απο το χανουμι
οταν εσυ ξεφτιλιζοσουν στην ξανθη απο τον πανοπουλο
ουτε τοτε που εχασε το πεναλτυ ο γκεκας και τοτε ουσιαστικα εχασες το πρωταθλημα
εχεις καλυτερη ομαδα απο εμενα
το παραδεχομαι,αλλα μεσα στο γηπεδο βαζελε να το δειξει
οχι με τους πιλαβιους και τους βγαινοπουλους
οταν εφαγα εκεινο το πετσινο πεναλτυ,στο χρονικο σημειο εκεινο(45+)
λογικο ηταν να σπασω
οποτε αστα τα σαπια

Σαπια?Ποια ειναι τα σαπια ρε μαγκα?

Μην μου λες τι εκανες στην ΑΕΚ επειδη δεν μ'ενδιαφερει.
Ναι,το 2004/2005 μου εκανες την κηδεια,μειναμε στο 0-0 και ηταν η μια απο τις 3 ισοπαλιες που μου εκοψαν το πρωταθλημα.
Παλι μου λες για ενα αποτελεσμα ενω εγω σου λεω για 48 παιχνιδακια.

Μου λες οτι το ματσακι μονο αν γινει κατι εξωαγωνιστικο θα το χασεις.Μετα μου λες οτι εχω καλυτερη ομαδα αλλα πρεπει να το αποδειξω μεσα στο γηπεδο.Πως γινεται να συμβαδιζουν αυτα τα 2?
Μετα μου δηλωνεις οτι δεν πας για πρωταθλημα.Αληθεια πως γινεται αυτο απο την στιγμη που ο Παναθηναικος ειναι αμεσος διεκδικητης του τιτλου και τον παιζεις εκτος?Αν θεωρεις την νικη στο ΟΑΚΑ ''δεδομενη'' τοτε ποιο αλλο ματς ειναι ικανο να σε κοψει απο την πορεια πρωταθλητισμου?

Μιλας για Βγενοπουλο και Πιλαβιο.Εχεις δει κατι μεχρι τωρα που να δειχνει οτι ο Παναθηναικος εχει την διαιτησια με το μερος του?Μιλα με φασεις και οχι με αοριστες παπαριες και υποψιες.
Απο την στιγμη που δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ προς το παρον που να δειχνει κατι τετοιο πως το προδικαζεις?

Τελος,επειδη η μνημη σου περιοριζεται στο να συγκρατει μονο αυτα που σε βολευουν,μηπως θυμασαι στο περσινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ μια φασουλα στο πρωτο ημιχρονο που ο παικτης σου διωχνει με το χερι πανω στην γραμμη την μπαλα(σε σουτ Μαντζιου αν θυμαμαι καλα)?Μηπως εκει ειναι πεναλτι και κοκκινη?
Οταν θα μιλας για διαιτησια,φροντισε να τα θυμασαι ολα.

ΥΓ:Το πεναλτι του Ζιλμπερτο ειναι στην αρχη του δευτερου ημιχρονου(απλα το λεω επειδη με το 45+ που εγραψες φαινεται να εννοεις οτι εγινε στι καθυστερησεις).

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θελω να χασουμε η να φερουμε ισοπαλια με γαλατασαραι.

αμα κερδισουνε θα παρουνε παλι τα μυαλα τους αερα και ουτε

θα δωσουνε την σοβαροτητα που πρεπει στο παιχνιδι.

θα ξυπνησει παλι ο πρεσβης μεσα μας και θα υπαρχει κινδυνος για γκελα.   :2funny:

αν ομως φερουμε χ η χασουμε

οταν ερθει ο αρης στο ΟΑΚΑ

τομασο παρτην πουτσα μου και καντην λασο

θα φαει 3 μπαλακια στο χαλαρο.δεν εχει αμυνα, ;)

τομασο παρτην πουτσα μου και καντην λασο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δηλαδη επειδη πας για πρωταθλημα
πρεπει να κατεβω με ανοιχτα τα μπουτια
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αν με νικησεις
μπραβο σου
αλλα το θελω 100% στο γηπεδο
με τον πανθρακικο παντως δεν ειδα κατι το ιδαιτερο
ειχες αρκετα προβληματα στο να διαχειρηστεις τι παιχνιδι
στην κυκλοφορια της μπαλας
και αν δεν γινοταν εκεινη η μαλακια δεν θα νικουσες,μην σου πω οτι την μεγιστη ευκαιρια την εχασε εκεινος ο καζακης,βλασης
δεν θυμαμαι πως το λεγαν,και θα το εκανε γαργαρα ο κουνελος

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δε συμφωνώ με καμία ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος οποιουδήποτε.
Ν αμε γαζώσει όμως............με τπτ. Είναι ένα κοτσάλογο και τίποτ'άλλο!

Ο Λέτο είναι άλλη ιστορία. Αυτόν τον φοβάμαι.

Όπως κι εσύ όπως είναι η δομή της ομάδας σου αυτή τη στιγμή πρέπει να τρέμεις τον Κάλβο.
Θα φανούν όμως στο χορτάρι.

Όσο για τα περσινά άσ'το. Άλλου παπά ευαγγέλιο. ;)

Κουτσαλογο ο Σισε,ε?Μαλιστα.Κλασικη αθανατη ελλαδαρα.Μετα απο 6 αγωνες που ΔΕΝ εχει τραβηξει βγηκε αχρηστος.Καλη φαση.
Αλλα τωρα τι να απαντησω απο την στιγμη που τα 3/4 των ελληνων φιλαθλων εχουν απαξιωσει τον Ζιλμπερτο.
Ο,τι να΄ναι μαγκες.Μονο αυτο.

Ο Καλβο?Μαλιστα.Πολυ καλος παικτης,δεν αντιλεγω.Προσωπικα μ'αρεσει αρκετα.
Αληθεια ο Καλβο ειναι βασικος? :think:
Επειδη αν θυμαμαι καλα,συχνα πυκνα τον τρωει τον παγκο του.

Αλλα μηπως μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οπως ειναι η ''δομη της ομαδας μου'' θα πρεπει να τον τρεμω?Δηλαδη αν εγω πρεπει να τρεμω τον Καλβο εσυ δεν θα πρεπει να εχεις ηδη 2 γκολ μαζεμενα απο τον Λετο που απεναντι του θα εχει τον Νετο(τον οποιο σεβομαι για τις επιθετικες του ικανοτηες αλλα στην αμυνα ΔΕΝ)?

Οτι μπορει να μου προκαλεσει προβλημα,μπορει,αλλα οχι και να τον τρεμω.Ελεος με τις βαρυγδουπες εκφρασεις ρε παιδες

Οσο για το ματσακι της Κυριακης.
Ολα στο γηπεδο θα φανουν.Και το διπλο ισως εχει καποιες πιθανοτητες.
Ο λογος που μπηκα στην διαδικασια να απαντησω για τον αγωνα ηταν η διατυπωση του Γαμαικανου,τιποτα παραπανω.
Δεν θεωρω κανενα ματς ευκολο και τιποτα δεδομενο.Καθε ματς στο φετινο πρωταθλημα εινα τελικος για μενα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτο λεμε σουηδε
να μην μας υποτιμαται
η κουπα φετος για παρτυ σας ειναι ;)
αυτο δεν σημαινει οτι θα ερθουμε για να χασουμε
καπουτ;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη επειδη πας για πρωταθλημα
πρεπει να κατεβω με ανοιχτα τα μπουτια
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αν με νικησεις
μπραβο σου
αλλα το θελω 100% στο γηπεδο
με τον πανθρακικο παντως δεν ειδα κατι το ιδαιτερο
ειχες αρκετα προβληματα στο να διαχειρηστεις τι παιχνιδι
στην κυκλοφορια της μπαλας
και αν δεν γινοταν εκεινη η μαλακια δεν θα νικουσες,μην σου πω οτι την μεγιστη ευκαιρια την εχασε εκεινος ο καζακης,βλασης
δεν θυμαμαι πως το λεγαν,και θα το εκανε γαργαρα ο κουνελος

Σου ειπα εγω να κατεβεις με ανοιχτα τα ποδια επειδη παω για πρωταθλημα ρε φιλε?Θα με τρελλανεις?

Κ εγω στο γηπεδο το θελω. ;)

Εγω δεν παιζω μπαλα.Το ξερω.
Εσυ κεντας?Επειδη αν κρινω απο το ματσακι με τα παγουρια δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο.

Στο ματς με τον Πανθρακικο τις 2 κλασικες ευκαιριες εγω τις ειχα.Η φαση με τον Νινη και η κεφαλια του Κατσουρανη απο τα 2 μετρα.
Το σουτ του Καζακη που λες ηταν ενα σουτ καλο μεν,εξω απο την περιοχη δε.Καλη φαση,δεν λεω,αλλα με την καμια δεν μπορει να χαρακτηριστει ως ''μεγιστη ευκαιρια''.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωραια ρε σουηδε
συμφωνουμε τοτες
οποτε γιατι πας ψηλωμενος στο ματς
και οτι θα με ριξεις τρια μπαλακια
και εχω αμυνα για την πλακα
λες και συ με το μπουφαν βυντρα εχεις πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια....,και τον αλλο τον σουηδο,τον μπαμιαμισαιρ
πως τον λενε;....
εγω παω σε καμια περιπτωση με φοβο απεναντι σου
αλλα παντα με σεβασμο στην εδρα και  ομαδα του παναθηναικου

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ωραια ρε σουηδε
συμφωνουμε τοτες
οποτε γιατι πας ψηλωμενος στο ματς
και οτι θα με ριξεις τρια μπαλακια
και εχω αμυνα για την πλακα
λες και συ με το μπουφαν βυντρα εχεις πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια....,και τον αλλο τον σουηδο,τον μπαμιαμισαιρ
πως τον λενε;....
εγω παω σε καμια περιπτωση με φοβο απεναντι σου
αλλα παντα με σεβασμο στην εδρα και  ομαδα του παναθηναικου
Γαμαικανος,διαβασε καλυτερα αυτα που γραφω.
Ουτε ψηλωμενος παω,ουτε λεω οτι θα σου ριξω 3 μπαλακια.Αν αναφερεσαι σαυτο που απαντησα στον Νατσο,ξαναδιαβασε πιο προσεκτικα τι λεω και πως το θετω.
Αν αναφερεσαι στο τι λεει ο Τομασο,δεν μπορω να σου απαντησω.

Ο Βυντρα δεν θα παιξει.Λογικα τουλαχιστον.Ο Σουηδος φαινεται καλος,θα δειξει.

Για παμε στ'αλλα τωρα.Τελικα 1000 κομματια θα κατεβειτε?Θα φερετε και την μπαντα μαζι?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Οπως σου μιλαω θα μου μιλας.Οποτε τα βαζελακος και οι ιστοριες κομμενες.

Το περσι ειναι μια χρονια.Θεατρινιστικο ή οχι μαζεψες αλλα 3 μετα και η σουμα εγραψε 4.
Εγω σου μιλαω για 50 χρονια(απο την αρχη της Α'Εθνικης).Για να σε βγαλω απο τον κοπο,σου λεω οτι σε 48 ματς στην εδρα μου εχεις 4 νικες και εχω 36.Και μου λες οτι πρεπει να γαμηθει ο θεος(τυχη ή ευνοια) για να σε κερδισω?

Μαγκες προσοχη επειδη κανετε ο,τι ακριβως κραζατε στους παοκτζηδες σ'αυτο το φορουμ περσι. ;)

Σε ρωταω ευθεως και δωσε μου μια απαντηση.Πας για πρωταθλημα φετος?
Παω για οτι πηγαινες εσυ περυσι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε παιδες?τριτη ειναι ακομα,με τους βαζελους μαλωνετε απο τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom