Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε ηλιθιο υπαναπτικτο παιδι
κατσε να ερθουν τα μεταξυ μας παιχνιδια και μετα
αν δεν εχεις τι να κανεις βαλε λιγο μερεντα στο πουλακι σου  και βαλε να στο γλυψει κανα σκυλακι
αντε αγορι μου
καοπακα
καοπακα
καοπακα
αντε πουλακι μου θα σου βρουμε και μια κλινικη για θεραπεια,
αντε πουλακι μου,
πουτανες σας εχει κανει ο νικολας
αρε νικο γκαλη
ακομα και εκει ακουπος παρεμεινες μαλακακο!!!!!!οπου σε βρω σε γαμαω με αποκορυφωμα τον αποκλεισμο σου απο το κυπελλο το 79 με την επικη ανατροπη που σου εκανα και σηκωσα στο τελικο την κουπα!!!!!!!!! εσυ ποσα χρονια εχεις να δεις τιτλο μαλακα!!!!!!!προπολεμικα!!!!!!!!! σου εχω κανει τις μεγαλυτερες πλακες ετσι για να γουσταρω οπυ σε βρω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :uzi: :uzi:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ακομα και εκει ακουπος παρεμεινες μαλακακο!!!!!!οπου σε βρω σε γαμαω με αποκορυφωμα τον αποκλεισμο σου απο το κυπελλο το 79 με την επικη ανατροπη που σου εκανα και σηκωσα στο τελικο την κουπα!!!!!!!!! εσυ ποσα χρονια εχεις να δεις τιτλο μαλακα!!!!!!!προπολεμικα!!!!!!!!! σου εχω κανει τις μεγαλυτερες πλακες ετσι για να γουσταρω οπυ σε βρω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :uzi: :uzi:
Τράβα γαμήσου ρε μπατανόβγαλμα από δω. Ουστ Μουνόπανο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε ηλιθιο υπαναπτικτο παιδι
κατσε να ερθουν τα μεταξυ μας παιχνιδια και μετα
αν δεν εχεις τι να κανεις βαλε λιγο μερεντα στο πουλακι σου  και βαλε να στο γλυψει κανα σκυλακι
αντε αγορι μου
καοπακα
καοπακα
καοπακα
αντε πουλακι μου θα σου βρουμε και μια κλινικη για θεραπεια,
αντε πουλακι μου,
πουτανες σας εχει κανει ο νικολας
αρε νικο γκαλη
Σε δέκα χρόνια πάλι... άσχετο αλλά μ'αρέσει  :grin: :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε με τους ανύπαρκτους νιονιους ασχολείστε;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αφηστε τον ρε,ζει ενα προσωπικο δραμα ο τυπος,ξερεις τι ειναι να εισαι ολα αυτα τα χρονια το λιμο της πολης σου και να μη σε υπολογιζει κανεις?Θες να τα πεις καπου,να ξεσπασεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! ποσα χρονια εχετε να δειτε τιτλο!!!!!!!!ποσαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny:
Αυτός όχι πολλά. Αλλά είσαι τόσο μαλάκας που σε συγχωρούμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτος κ κανα δυο ακομα δεν ηταν πριν το ματς με τον Παοκ το οποιο δεν εγινε,που εβγαινε κ εβγαζε γλωσσα?θα τον φαει σε λιγες απο μας θα τον φαει κ απο εσας κ θα του κοπει ο αερας.μεχρι τοτε μην ασχολειται κανενας μαζι του.ειναι αυτο που τον ποναει περισσοτερο απ ολα,μιας κ ποτε δεν ασχολειται κανενας μαζι του
:2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εισαι πολυ κακός άνθρωπος  :2funny:

Επισκέπτης
αυτος κ κανα δυο ακομα δεν ηταν πριν το ματς με τον Παοκ το οποιο δεν εγινε,που εβγαινε κ εβγαζε γλωσσα?θα τον φαει σε λιγες απο μας θα τον φαει κ απο εσας κ θα του κοπει ο αερας.μεχρι τοτε μην ασχολειται κανενας μαζι του.ειναι αυτο που τον ποναει περισσοτερο απ ολα,μιας κ ποτε δεν ασχολειται κανενας μαζι του
η τεταρτη ειναι κοντα!!!! μονο μην εξαφανιστεις οπως εκανες και με το μπασκετακι στη πυλαια το απορθητο καστρο οπως ελεγες :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οχι,εγω τον καταλαβαινω,κι εγω να ημουν πανιωνιος ετσι θα κανα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσυ απο τους πολλους τιτλους εχεις βαρεθει σε καταλαβαινω οπως και ολους εσας στη βορεια ελλαδα.
βρε παλικαρι μου,κοψε την πολυ την μαλακια....αν δεν καταλαβαινεις τι λεμε μην την ψαχνεις.δεν ειναι μονο οι τιτλοι,αν κ ο Ποακ εχει μεσα σε 8 χρινια 2 κυπελακια να επιδειξει,το θεμα ειναι οτι δεν ασχολουνται πουθενα μαζι σου.τουλαχιστον για τις ομαδες μας μιλανε.....εσυ ουτε με ποιον παιζεις δεν ξερουμε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom