Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δε γουστάρεις να σε γαμήσουν αυτές?

wall_5.jpg
ε ρε τι γαμαγε ο αρχηγος...Για αυτο σερνοτανε... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πιστεύω εις ένα Θεόν, Κίτρινον, Αυτοκράτορα, νικητήν ποκ και υπολιμών, ορατών εχθρών τε και αοράτων. Και εις ένα Νίκο Γκάλη, τον Θεόν τον ίδιον τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα και εν Αλεξανδρείω και αλλαχού διαπρέψαντα. Πυρ εκ πυρός, Ομάς αληθινή, εκ Θεού κραταιού, γεννηθείσα, παρά πολλοίς προδοθείσα, ομοουσία τοις Συνδέσμοις, δι’ ων η νυξ ημέρα εγένετο. Τον δι’ ημάς τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ και διά την ημετέραν ευωχίαν κατελθόντα εκ του Ολύμπου, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αρείου, και εκ ψυχής πάντων ημών, και μεγαλουργήσαντα. Σταυρωθέντα δε υπέρ ημών δις ελέω κτηνών, και πεσόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα, παντί τρόπω βαλλόμενος και μονήρης, με τσαμπουκάν. Και ανελθόντα εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον επί τας κεφαλάς πάντων των αλλοθρήσκων. Και πάλιν ερχόμενον μετά ρώμης κρίναι όρνιθας και γραίας, ΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ. Και εις το Πνεύμα το Κίτρινον, το Μέλαν, το Νικητήριον, το εκ του Κεραμιδά εκπορευόμενον, το συν Θεώ και Οπαδοίς συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά Βικελίδου κα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι σοβαρα ρε βαζελακο
βλεπεις να κανω πλακα;;;;

Bαζελακος?

Μονο για αστειο μπορω να παρω αυτο που εγραψες.
Τυχη και ευνοια διαιτησιας για να σε κερδισω στην εδρα μου?Συνειδητοποιεις ποσο αστειο ειναι αυτο που λες?Εχεις υποψιν σου ποσα διπλα εχεις κανει στην εδρα μου στην ΙΣΤΟΡΙΑ σου? :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Bαζελακος?

Μονο για αστειο μπορω να παρω αυτο που εγραψες.
Τυχη και ευνοια διαιτησιας για να σε κερδισω στην εδρα μου?Συνειδητοποιεις ποσο αστειο ειναι αυτο που λες?Εχεις υποψιν σου ποσα διπλα εχεις κανει στην εδρα μου στην ΙΣΤΟΡΙΑ σου? :think:
ναι ρε βαζελακο ρε
οπως περσυ με τα θεατρινιστικα πεναλτυ της  ζιλμπερτο;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεύω εις ένα Θεόν, Κίτρινον, Αυτοκράτορα, νικητήν ποκ και υπολιμών, ορατών εχθρών τε και αοράτων. Και εις ένα Νίκο Γκάλη, τον Θεόν τον ίδιον τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα και εν Αλεξανδρείω και αλλαχού διαπρέψαντα. Πυρ εκ πυρός, Ομάς αληθινή, εκ Θεού κραταιού, γεννηθείσα, παρά πολλοίς προδοθείσα, ομοουσία τοις Συνδέσμοις, δι’ ων η νυξ ημέρα εγένετο. Τον δι’ ημάς τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ και διά την ημετέραν ευωχίαν κατελθόντα εκ του Ολύμπου, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αρείου, και εκ ψυχής πάντων ημών, και μεγαλουργήσαντα. Σταυρωθέντα δε υπέρ ημών δις ελέω κτηνών, και πεσόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα, παντί τρόπω βαλλόμενος και μονήρης, με τσαμπουκάν. Και ανελθόντα εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον επί τας κεφαλάς πάντων των αλλοθρήσκων. Και πάλιν ερχόμενον μετά ρώμης κρίναι όρνιθας και γραίας, ΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ. Και εις το Πνεύμα το Κίτρινον, το Μέλαν, το Νικητήριον, το εκ του Κεραμιδά εκπορευόμενον, το συν Θεώ και Οπαδοίς συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά Βικελίδου κα
νικο γκαλη σε δέκα χρόνια πάλι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε βαζελακο ρε
οπως περσυ με τα θεατρινιστικα πεναλτυ της  ζιλμπερτο;

Οπως σου μιλαω θα μου μιλας.Οποτε τα βαζελακος και οι ιστοριες κομμενες.

Το περσι ειναι μια χρονια.Θεατρινιστικο ή οχι μαζεψες αλλα 3 μετα και η σουμα εγραψε 4.
Εγω σου μιλαω για 50 χρονια(απο την αρχη της Α'Εθνικης).Για να σε βγαλω απο τον κοπο,σου λεω οτι σε 48 ματς στην εδρα μου εχεις 4 νικες και εχω 36.Και μου λες οτι πρεπει να γαμηθει ο θεος(τυχη ή ευνοια) για να σε κερδισω?

Μαγκες προσοχη επειδη κανετε ο,τι ακριβως κραζατε στους παοκτζηδες σ'αυτο το φορουμ περσι. ;)

Σε ρωταω ευθεως και δωσε μου μια απαντηση.Πας για πρωταθλημα φετος?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι λες ωραιος ο λαγος μας εκανε και γελασαμε..... ποιος θα βαλει γκολ ο μαιμουδιαρης τους; σισε; μπανανα μπανανα

Τον κοβεις να μην μπορει να σε γαζωσει,ε?

Απλα για την ιστορια να σου θυμησω οτι μετα το σκηνικο στον Βολο,το ονομα και την φωτογραφια του Σισε χρησιμοποιησες για να μας πεις ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ στην ανακοινωση που εβγαλες. ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Το περσι ειναι μια χρονια.Θεατρινιστικο ή οχι μαζεψες αλλα 3 μετα και η σουμα εγραψε 4.
Εγω σου μιλαω για 50 χρονια(απο την αρχη της Α'Εθνικης).Για να σε βγαλω απο τον κοπο,σου λεω οτι σε 48 ματς στην εδρα μου εχεις 4 νικες και εχω 36.Και μου λες οτι πρεπει να γαμηθει ο θεος(τυχη ή ευνοια) για να σε κερδισω?

Μαγκες προσοχη επειδη κανετε ο,τι ακριβως κραζατε στους παοκτζηδες σ'αυτο το φορουμ περσι. ;)

Γιατί τι περίεργο κάναμε ΠΕΡΣΙ εμείς;;;;;; Αν δεν ήταν ο κακος φίλε να το καθαρίσει το ματσάκι στα πλευ οφ στην απο κάτω μας θα ταβλιαζόσασταν

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

ΟΧΙ,ουτε προπερυ πηγαινα αλλα εκοψα το πρωταθλημα απο το χανουμι
οταν εσυ ξεφτιλιζοσουν στην ξανθη απο τον πανοπουλο
ουτε τοτε που εχασε το πεναλτυ ο γκεκας και τοτε ουσιαστικα εχασες το πρωταθλημα
εχεις καλυτερη ομαδα απο εμενα
το παραδεχομαι,αλλα μεσα στο γηπεδο βαζελε να το δειξει
οχι με τους πιλαβιους και τους βγαινοπουλους
οταν εφαγα εκεινο το πετσινο πεναλτυ,στο χρονικο σημειο εκεινο(45+)
λογικο ηταν να σπασω
οποτε αστα τα σαπια

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί τι περίεργο κάναμε ΠΕΡΣΙ εμείς;;;;;; Αν δεν ήταν ο κακος φίλε να το καθαρίσει το ματσάκι στα πλευ οφ στην απο κάτω μας θα ταβλιαζόσασταν

Δεν με πιανεις.
Περσι εγω διαβαζα συνεχεια ειρωνικα σχολια αρειανων στους παοκτζηδες οτι εχουν σηκωσει ψηλα τον αμανε,οτι ειναι αστειο να δηλωνουν οτι πανε για πρωταθλημα και τα λοιπα και τα ρεστα.
Και τωρα ξαφνικα μετα απο 3 αγωνιστικες δηλωνουν οτι το διπλο στο ΟΑΚΑ ειναι ψιλοδεδομενο.
Εκει πηγαινε αυτο που εγραψα.

Οσο για τον Κακο αναφερεσαι στην κοκκινη του Γκαρσια?Δηλάδη δεν ηταν?
Επρεπε να φαει και ο Σιμαο ή ο Βυντρα(δεν θυμαμαι ποιος ηταν στην φαση),συμφωνω.
Μην ξεχνας ομως οτι ηταν 1η αγωνιστικη και ειχες αλλες 5.
Τελοσπαντων οπως και να εχει,δεχομαι ο,τι και να μου πεις.Δεν προκειται να τσακωθω για αγωνες πλει-οφ και για 2ες θεσεις.Στ'αρχιδια μου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Απλα για την ιστορια να σου θυμησω οτι μετα το σκηνικο στον Βολο,το ονομα και την φωτογραφια του Σισε χρησιμοποιησες για να μας πεις ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ στην ανακοινωση που εβγαλες. ;)
σουηδε ειμεθα με το μερος του σισε
ηρεμησε σε παρακαλω
αλλα και σε αυτο
οπαδικη αλληλεγγυη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Μην δινεις βαση στο συγκεκριμενο που ποσταρε τις εν λογω μαλακιες.... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom