llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι με λες ρε Νατσο τα ατομα εχουν οπαδους χαρντκορατουςΑυτό πάλι που το πας?
Από παίκτη μέχρι παράγοντα ότι και να πάρουν είναι ληγμένος!
τι με λες ρε Νατσο τα ατομα εχουν οπαδους χαρντκορατουςΑυτό πάλι που το πας?
Από παίκτη μέχρι παράγοντα ότι και να πάρουν είναι ληγμένος!
μωρη κουφαλα που θα κρυφτεις τη κυριακη πουτσα πουτσα πουτσα παλι πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!που ειναι ο ντεκερ να το δει αυτο
με την βασιλικη λουγκρα
τσιτα να μια μπαναναμωρη κουφαλα που θα κρυφτεις τη κυριακη πουτσα πουτσα πουτσα παλι πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!
Έκλεισα σου κου σε ενα resort στην κοπριβνιτσα. Φέρνουν λέει πουτάνες από την Ελλάδα και τις φοράνε στολές σαν μελισσούλες,η βίζιτα τζάμπα. Αυτό είναι sex tourismμαζι με τον γκαγκατση ζητουν τα λεφτα τους πισω απο τα πρακτορεια
τι με λες ρε Νατσο τα ατομα εχουν οπαδους χαρντκορατους
αρης - ευρωπη -μαρινελατι με λες ρε Νατσο τα ατομα εχουν οπαδους χαρντκορατους
Είσαι τραγελαφικός.... απλά τραγελαφικός.τσιτα να μια μπανανα
μελισσουλες, καρδουλες την ιδια πουτσα τρωτε......Έκλεισα σου κου σε ενα resort στην κοπριβνιτσα. Φέρνουν λέει πουτάνες από την Ελλάδα και τις φοράνε στολές σαν μελισσούλες,η βίζιτα τζάμπα. Αυτό είναι sex tourism
Έκλεισα σου κου σε ενα resort στην κοπριβνιτσα. Φέρνουν λέει πουτάνες από την Ελλάδα και τις φοράνε στολές σαν μελισσούλες,η βίζιτα τζάμπα. Αυτό είναι sex tourism
σου προσβαλαμε τον νταβα;Είσαι τραγελαφικός.... απλά τραγελαφικός.
Τους έχω..Ελα ρε κοκπιτ ΨΥΧΑΡΑ.....Θερμοπυλες κρατας....Σε εγκαταλειψανε ολοι....
Τον εαυτό σου προσβάλλεις. Εγώ στα ριπαπά μουσου προσβαλαμε τον νταβα;
στα ριπαπα σου αλλα εσυ ενοχληθηκες οχι οι λαγοι,ειπαμε κρατηστε λιγο και τους τυπουςΤον εαυτό σου προσβάλλεις. Εγώ στα ριπαπά μου
Τουλάχιστον γαμάμε εσάς. κάτι είναι και αυτόμελισσουλες, καρδουλες την ιδια πουτσα τρωτε......
οποιος γαμαει πολυ ξεχναει....θυμησε μουΤουλάχιστον γαμάμε εσάς. κάτι είναι και αυτό
Με κώλο δεν γαμούν φίλτατεοποιος γαμαει πολυ ξεχναει....θυμησε μου
Με κώλο δεν γαμούν φίλτατε
Παραδέχεσαι λοιπόν ότι παίρνετε τον ρόλο τους;;;;;Δε γουστάρεις να σε γαμήσουν αυτές?