Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σου το είχα πεί ότι θα πουλάμε πολύ ακριβά το τομάρι μας...δεν πειράζει έτσι είναι η μπάλα...σημασία είναι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο,δεν περίμενα να δέσει τόσο γρήγορα η ομάδα...στο τελείωμα των φάσεων έχουμε ένα θέμα ακόμα(ντιμπαλα και Μπακα θα μας στέλνουν στην καρδιοχειρουργική κάθε κυριακή...)τα καλύτερα έρχονται θέλω να πιστεύω...

Υ.Γ. Ο Κόκε ήταν πολύ εκνευριστικός χτες :grin:

Μπραβο ρε αλανια, πολυ καλη κερκιδα και πανω απ ολα ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ ενθεν κι ενθεν, μονο στο Βικελιδης υπαρχει τετοια υγειης ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα!!

Υ.Γ. Παλληκαρια εκει στην 4....... "βλεπατε" αγωνα???? (Για κατι ΚΟΤΕΣ συμπολιτες που "ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ" απο το "κλουβι" και γι αυτο το λογο...... δεν ερχονται! :jerking: :jerking:)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
αρχισαμε σαν κερκιδα να κινουμαστε σε ευρωπαικα επιπεδα.
αντε καιρος ειναι και η ομαδα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο ρε αλανια, πολυ καλη κερκιδα και πανω απ ολα ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ ενθεν κι ενθεν, μονο στο Βικελιδης υπαρχει τετοια υγειης ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα!!

Υ.Γ. Παλληκαρια εκει στην 4....... "βλεπατε" αγωνα???? (Για κατι ΚΟΤΕΣ συμπολιτες που "ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ" απο το "κλουβι" και γι αυτο το λογο...... δεν ερχονται! :jerking: :jerking:)
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τέτοια μεγάλη ομάδα.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τέτοιος μεγάλος λαός.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τόσο υγιές χορτάρι.
Μονο στο βικελίδης υπάρχουν τόσο ωραία σημαιάκια στα κόρνερ.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σπουδαιότερος εκτελεστικός διευθυντής στην παγκόσμια ιστορία.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο κεντρικότερος του κεντρικού συνδέσμου όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχουν τα παραρτήματα του κεντρικότερου κεντρικού συνδέσμου όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σουπερ 3.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σουπερ 3. (για να μην ξεχνιομαστε)
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο πρωταθλητής.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο αξιότερος πρώην πρόεδρος όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης χρησιμοποιείται δημοκρατική μέθοδος για την διοίκηση.
Μόνο στο βικελίδης ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο με 11 παίκτες (αυτοί το έφεραν στην Ελλάδα)
Μόνο στο βικελίδης ξέρουν μπαλα.
Μόνο στο βικελίδης δεν είναι πρόβατα.
Μόνο στο βικελίδης δεν τρώνε κουτόχορτο.
Μόνο στο βικελίδης παίζουν επιθετικό total football.
Μόνο στο βικελίδης πανηγυσρίζουν πριν καν παίξουν σε κάποιον τελικό.
Μόνο στο βικελίδης είναι άτυχοι όταν χάνουν.
Μόνο στο βικελίδης κάνουν το 30 στα 30.
Μόνο στο βικελίδης παίζουν τραγούδια.
Μόνο στο βικελίδης είναι πρωτοπόροι στην κερκίδα.
Και εξάλλου μόνο στο βικελίδη έχουν μπυραρία....

Καλά όλα αυτά. Αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχει έστω ένα ερπετό που να γνώριζε πριν το 2004, ποιος είναι αυτός ο βικελίδης:;;;; Να μου απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ανοιχτε
προβλημα η αμυνα......

Ξαναλεω οτι για μενα το προβλημα δεν ειναι η αμυντικη γραμμη, αλλα οτι δε μαρκαρουν Κοκε-Γκρασιαν οποτε ολο το βαρος πεφτει στους χαφ οι οποιοι λογικα καποια στιγμη κουραζονται οποτε ο αντιπαλος ανεβαινει πιο συχνα και πιο ευκολα στην επιθεση και μας πιεζει....... η 4αδα πισω μου φαινεται οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση, αυτος ο Γκιαρο φτου φτου, μου θυμιζει την εποχη που πρωτοηρθε στην ομαδα, ο Νασουτι πολυ καλος, καθως και ο Αρανο στα αριστερα, μεχρι το 65-70 που (λογικα) δειχνει σημαδια κουρασης απο το συνεχες πανω κατω στην πλευρα του...... εχουμε περιθωρια βελτιωσης..... αντε ρε Γκρασιαν παλληκαρι μου, παιξε πιο απλα τη μπαλα που ξερεις.....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναλεω οτι για μενα το προβλημα δεν ειναι η αμυντικη γραμμη, αλλα οτι δε μαρκαρουν Κοκε-Γκρασιαν οποτε ολο το βαρος πεφτει στους χαφ οι οποιοι λογικα καποια στιγμη κουραζονται οποτε ο αντιπαλος ανεβαινει πιο συχνα και πιο ευκολα στην επιθεση και μας πιεζει....... η 4αδα πισω μου φαινεται οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση, αυτος ο Γκιαρο φτου φτου, μου θυμιζει την εποχη που πρωτοηρθε στην ομαδα, ο Νασουτι πολυ καλος, καθως και ο Αρανο στα αριστερα, μεχρι το 65-70 που (λογικα) δειχνει σημαδια κουρασης απο το συνεχες πανω κατω στην πλευρα του...... εχουμε περιθωρια βελτιωσης..... αντε ρε Γκρασιαν παλληκαρι μου, παιξε πιο απλα τη μπαλα που ξερεις.....
ο αλέφαντος του διαδικτύου είσαι. Τα κεφτέδια σε λείπουν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τέτοια μεγάλη ομάδα.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τέτοιος μεγάλος λαός.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει τόσο υγιές χορτάρι.
Μονο στο βικελίδης υπάρχουν τόσο ωραία σημαιάκια στα κόρνερ.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σπουδαιότερος εκτελεστικός διευθυντής στην παγκόσμια ιστορία.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο κεντρικότερος του κεντρικού συνδέσμου όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχουν τα παραρτήματα του κεντρικότερου κεντρικού συνδέσμου όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σουπερ 3.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο σουπερ 3. (για να μην ξεχνιομαστε)
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο πρωταθλητής.
Μόνο στο βικελίδης υπάρχει ο αξιότερος πρώην πρόεδρος όλων των εποχών.
Μόνο στο βικελίδης χρησιμοποιείται δημοκρατική μέθοδος για την διοίκηση.
Μόνο στο βικελίδης ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο με 11 παίκτες (αυτοί το έφεραν στην Ελλάδα)
Μόνο στο βικελίδης ξέρουν μπαλα.
Μόνο στο βικελίδης δεν είναι πρόβατα.
Μόνο στο βικελίδης δεν τρώνε κουτόχορτο.
Μόνο στο βικελίδης παίζουν επιθετικό total football.
Μόνο στο βικελίδης πανηγυσρίζουν πριν καν παίξουν σε κάποιον τελικό.
Μόνο στο βικελίδης είναι άτυχοι όταν χάνουν.
Μόνο στο βικελίδης κάνουν το 30 στα 30.
Μόνο στο βικελίδης παίζουν τραγούδια.
Μόνο στο βικελίδης είναι πρωτοπόροι στην κερκίδα.
Και εξάλλου μόνο στο βικελίδη έχουν μπυραρία....

Καλά όλα αυτά. Αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχει έστω ένα ερπετό που να γνώριζε πριν το 2004, ποιος είναι αυτός ο βικελίδης:;;;; Να μου απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά.

Οχι αγαπημενη μας ΚΟΤΟΥΛΑ.... αλλα δεν εχει σημασια..... εσυ συνεχισε να σπας πετρες στα τσιμεντα της τρουμπας και να τις πετας παρεα με το μπαμπη το σουγια, τον κωστα τον μπαλτα και το νικο τον κοτρωνα....... :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο αλέφαντος του διαδικτύου είσαι. Τα κεφτέδια σε λείπουν

Αστο κοκοπιτο, εδω μιλαμε και για μπαλα, μας αφηνει ο γιαννης να γραφουμε και οτι ΔΕ μας αρεσει..... δε μας λεει... "οσους δε σας αρεσει να καθησετε στα σπιτια σας να δειτε το παιχνιδι"!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι αγαπημενη μας ΚΟΤΟΥΛΑ.... αλλα δεν εχει σημασια..... εσυ συνεχισε να σπας πετρες στα τσιμεντα της τρουμπας και να τις πετας παρεα με το μπαμπη το σουγια, τον κωστα τον μπαλτα και το νικο τον κοτρωνα....... :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι ρε συ, εσείς δεν πετάξατε πέρσι κοτρώνες με εμάς. Πετραδάκια ήταν

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αστο κοκοπιτο, εδω μιλαμε και για μπαλα, μας αφηνει ο γιαννης να γραφουμε και οτι ΔΕ μας αρεσει..... δε μας λεει... "οσους δε σας αρεσει να καθησετε στα σπιτια σας να δειτε το παιχνιδι"!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δε μπορεί να πάει στα bourdela (.tv)

Εξάλλου αν θέλατε τον βιερινια θα τον παιρνατε. Αλλά κλείσατε ντειλι τελικά.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όχι ρε συ, εσείς δεν πετάξατε πέρσι κοτρώνες με εμάς. Πετραδάκια ήταν

Πως πεταξαμε κοτρωνες εμεις και ο κονκασεισαος πετουσε πισω στον κοσμο ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ μονο εσυ μπορεις να το εξηγησεις!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δε μπορεί να πάει στα bourdela (.tv)

Εξάλλου αν θέλατε τον βιερινια θα τον παιρνατε. Αλλά κλείσατε ντειλι τελικά.

1. Καλο..... ;)

2. ΑΝ τον θελαμε, ΘΑ τον παιρναμε..... σωστα το ειπες..... θα ακολουθουσαμε την τακτικη του μεγα μανατζερ, θα του προσφεραμε 2πλασιο συμβολαιο και ακομα θα  :headbang: :headbang: σου!!!!!!

Υ.Γ. Τελικα ο κονκασεισαος ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ οταν του εκαναν κουβεντα για λυση συμβολαιου οι μεγαλοδιοικουντες και του ανανεωσαν με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?????????? Ο παυλος το αλανι???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
νταριο οκ! γκατσιαν και να μην μαρκαρει, οκ. αλλα αυτος ο κοκε ειναι για να φευγει. τριτη χρονια πατατα παει πολυ. σημαια ηταν. τωρα ειναι για παγκο. αν ψαρωνουμε με το αρειανιλικι που μας πουλανε και οι επαγγελματιες, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1. Καλο..... ;)

2. ΑΝ τον θελαμε, ΘΑ τον παιρναμε..... σωστα το ειπες..... θα ακολουθουσαμε την τακτικη του μεγα μανατζερ, θα του προσφεραμε 2πλασιο συμβολαιο και ακομα θα  :headbang: :headbang: σου!!!!!!

Υ.Γ. Τελικα ο κονκασεισαος ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ οταν του εκαναν κουβεντα για λυση συμβολαιου οι μεγαλοδιοικουντες και του ανανεωσαν με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?????????? Ο παυλος το αλανι???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1. Τhanx  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
2. Πες μου ότι απλά αστειεύεσαι και δεν σοβαρολογείς.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1. Τhanx  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
2. Πες μου ότι απλά αστειεύεσαι και δεν σοβαρολογείς.

Πες μου εσυ οτι αν ταξουμε σε εναν παικτη σας τα διπλασια ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, παγεια τακτικη του ζηση ..... οτι ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ σε εμας και αντιστροφα...... ο βιτολο μπαοκ απο μικρο παιδι ηταν βεβαια θα μου πεις......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom