Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε αφού μαγαρίζεις το thread του ΘΕΟΥ ρε παπάροβιτς. Αφού δεν έπεσε ακόμα φωτιά να σε κάψει, πάλι καλά να λες
ισα ισα,μονο οταν γραφω στο τελειωμενο θρεντ σας μου ανεβαζει με τη μια το ποστ μου....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γι αυτο γραφω συχνα τωρα τελευταια εδω γιατι αλλου μου βγαινει η πιστη.οταν καταφερνω να ποσταρω τοτε ειμαι εκτος θεματος γιατι εχουν γραφτει αλλα 15 ποστ....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πως την βλεπετε σημερα την ομαδαρα μου?πειτε μου γρηγορα γιατι την κανω για το παλατακι σε λιγο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ισα ισα,μονο οταν γραφω στο τελειωμενο θρεντ σας μου ανεβαζει με τη μια το ποστ μου....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γι αυτο γραφω συχνα τωρα τελευταια εδω γιατι αλλου μου βγαινει η πιστη.οταν καταφερνω να ποσταρω τοτε ειμαι εκτος θεματος γιατι εχουν γραφτει αλλα 15 ποστ....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πως την βλεπετε σημερα την ομαδαρα μου?πειτε μου γρηγορα γιατι την κανω για το παλατακι σε λιγο
Θα το φαω το φαι μου ότι και να κάνετε. Πάντως επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπας θα σου ευχηθώ καλό αποτέλεσμα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θα το φαω το φαι μου ότι και να κάνετε. Πάντως επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπας θα σου ευχηθώ καλό αποτέλεσμα
αμαν...με εχεις φτιαξει τωρα ρε πουστη αντρα.να σαι καλα.σας αφηνω παω να δω την Παοκαρα μου

Επισκέπτης
Ακόμα εδώ είστε ρεεεε????????????
Κανα μπανάκι δεν κάνετε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αδερφια Αρειανοι,κραταμε επιπεδο,μη δω κανεναν με αβαταρ τον Σολιντ και χασουμε τα παοκια με καρδιακα...με ποιους θα γελαμε ολο το χρονο?

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τις κληρωσεις .....λενε οτι ο παναθηναικος που εχασε απο την ισπανικη ομαδα και αποκλειστηκε απο το champion leage θα παιξει στο ουεφα ,,,,,τωρα ο παοκ που εχασε απο την ολλανδικη και αποκλειστηκε απο το ουεφα θα παιξει στην συνεχεια στο champion leage???? ....απλα ρωταω :headbang: :headbang: ......ευχαριστω για τις απαντησεις ...........
      την ιδια ερωτηση εκανα και στην σελιδα που γραφουν για τον παοκ αλλα  δεν απηντησαν  .....μηπως ξερει κανεις..????

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μια ερωτηση και απο μενα,ποσα χρονια ειπαμε ο Σαντος θα μεινει τουμπα?Μιλαμε για την καλυτερη ειδηση της χρονιας...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μια ερωτηση και απο μενα,ποσα χρονια ειπαμε ο Σαντος θα μεινει τουμπα?Μιλαμε για την καλυτερη ειδηση της χρονιας...

Χαλας την πιατσα..... αφου εμεις οι κακοι του πεταξαμε προχθες πετρες :jerking: :jerking:, γιατι θελουμε να φυγει απο τον μπαοκ :jerking: :jerking:, αφου κανει κακο στην ομαδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ισοβιο συμβολαιο στον σαντος λεμε-λεμε..... χθες κιολας!!!!!! :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν παιζει ο αμπρεου......
και ο χαβιτος

Προβληματα μεν, εχεις αντικαταστατες δε.... ;)

Βεβαια, θα αρχισει καινουρια καραμελα, γιατι δε βαζει τον κοκε κορυφη, αφου λειπει ο αμπρεου και διαφορες αλλες παπαριες των τουρκοκρατουμενων μμε της πολης.... ΑΛΛΑ στα @@ μας.... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..... ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ, ΓΚΕ ΓΚΕ??

Επισκέπτης
τα μουνοπανα ,οι γριες για αυτο δε μας εδωσαν εισιτηρια?για να βριζουν και να κανουν μαγκιες στους παικτες μας?ρε τι οπαδοι του κωλου ειναι αυτοι ρε...και μετα λεμε να παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο...ολο και χειροτερο θα γινεται με τετοιους καφρους που αφηνουν να μπαινουν στα γηπεδα,τετοια λαμογια που κανουν κουμαντο και τετοια μετρα προστασιας που λαμβανονται ... :s&m_1:...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τα μουνοπανα ,οι γριες για αυτο δε μας εδωσαν εισιτηρια?για να βριζουν και να κανουν μαγκιες στους παικτες μας?ρε τι οπαδοι του κωλου ειναι αυτοι ρε...και μετα λεμε να παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο...ολο και χειροτερο θα γινεται με τετοιους καφρους που αφηνουν να μπαινουν στα γηπεδα,τετοια λαμογια που κανουν κουμαντο και τετοια μετρα προστασιας που λαμβανονται ... :s&m_1:...

καλά ρε χαλαρωσε....μία τρελλή "γριά" ήτανε με ιστορικο νταου πεντελης...μη τρελλαινεσαι :2funny:

Επισκέπτης
στο γηπεδο του ΑΡΗ δε γινονται τετοια...ποτε δε μπηκαν μεσα για να χτυπησουν παικτη .δε φτανει που δε δινουν εισιτηρια στους αντιπαλους οπαδους με το ετσι θελω...κανουν και μαγκιες μεσα στο γηπεδο?σε παικτες?γνωριζοντας πως αν τον χτυπησει και ο ιδιος παικτης θα τιμωρηθει αυστηρα?μη τρελαθουμε τωρα...με τις πορνογριες...που ακομη και οταν ειναι μονες τους στο γηπεδο δεν ακουγονται...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Μπράβο στον Σηφάκη για την αντιδραση του, πολύ μάγκας

και οχι σαν το μουνόπανο τον Νικοπολίδη

μην ξεχάνε οτι οι πακτες ειναι αρκετά γυμνασμένοι, ο Σηφάκης μπορούσε με μια κλωτσια και μόνο να τον στειλει στον νοσοκομείο

και παλι μπράβο, κράτησε την ψυχραιμία του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom