Ερεθίστηκες με το που διάβασες το όνομά του?Κατι μου λεει πως θα βγει απο παρασκευη αν προκριθουνε,ειδαλλως θα συνεχισει τις διακοπες απερισπαστος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μπα,δε με συγκινουν οι τριχωτες...Ερεθίστηκες με το που διάβασες το όνομά του?
ελα ρε οι αθίγγανοι δεν έχουν πολλές τρίχεςΜπα,δε με συγκινουν οι τριχωτες...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αυτος μπορει να'ναι νατουραλιζε,ξερω κι εγω?ελα ρε οι αθίγγανοι δεν έχουν πολλές τρίχες
Όσους δουλεύουν πρώτη μούρη στα φανάρια τους προσέχουν το ίματζαυτος μπορει να'ναι νατουραλιζε,ξερω κι εγω?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σωστα,λες να τον πετυχουμε σε κανα φαναρι?Θα μας ζαλισει τα αρχ...ια για τον παοκ αν περασουν.Όσους δουλεύουν πρώτη μούρη στα φανάρια τους προσέχουν το ίματζ
Έχω επίτηδες πενταβρώμικο αυτοκίνητο για να με σιχαίνονται ακόμα και οι γύφτοι και να μην με σταματάνεΣωστα,λες να τον πετυχουμε σε κανα φαναρι?Θα μας ζαλισει τα αρχ...ια για τον παοκ αν περασουν.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
πως φαινεται ο ανθρωπος που τα'χει ολα γραμμενα...Έχω επίτηδες πενταβρώμικο αυτοκίνητο για να με σιχαίνονται ακόμα και οι γύφτοι και να μην με σταματάνε
Σας παρακαλώ κύριεπως φαινεται ο ανθρωπος που τα'χει ολα γραμμενα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχω επίτηδες πενταβρώμικο αυτοκίνητο για να με σιχαίνονται ακόμα και οι γύφτοι και να μην με σταματάνε
Συνημμένα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καυταντζογριο θα πας το Σαββατο?Σας παρακαλώ κύριε
Έτσι λέω, θα παω με τον κουμπάρο (γριέτζω) στα επίσημαΚαυταντζογριο θα πας το Σαββατο?
Τι κάνεις γατούλη?
αμα εχεις τα κονε ειδες?μια χαρα τα βολευεις ολαΈτσι λέω, θα παω με τον κουμπάρο (γριέτζω) στα επίσημα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πλύνε το αμάξι ρε...θα σε περάσουν για μπαόκι!Τι κάνεις γατούλη?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Γιατι τον κολλαμε νομιζεις?Να δωσει κανα κονε προς τα δω...αμα εχεις τα κονε ειδες?μια χαρα τα βολευεις ολα
αμπαλαέαααααααααΠλύνε το αμάξι ρε...θα σε περάσουν για μπαόκι!
Γιατί αν θες δεν θα βρεις εισητήριο για τα επίσημα?Γιατι τον κολλαμε νομιζεις?Να δωσει κανα κονε προς τα δω...
ελατε κ τουμπα μαζι μου ρεΓιατι τον κολλαμε νομιζεις?Να δωσει κανα κονε προς τα δω...
μεσαααααααα. Παραπανίσια εισιτήρια που θα βρεις?ελατε κ τουμπα μαζι μου ρε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K