AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ναι ρε πλακα κανω,κι εγω εκει θα μαι,με αλλο κονε...Γιατί αν θες δεν θα βρεις εισητήριο για τα επίσημα?
ναι ρε πλακα κανω,κι εγω εκει θα μαι,με αλλο κονε...Γιατί αν θες δεν θα βρεις εισητήριο για τα επίσημα?
εχουν μεινει καμια 4000 εκει...μεσαααααααα. Παραπανίσια εισιτήρια που θα βρεις?
κατι θα γινει,Παοκ εισαι....τη μερα που θα βγουν για τον αγωνα που θα επιλεξουμε θα παμε μαζι στις 7 στην ουρα για να παρουμε στην 4 να μην τελειωσουν γιατι εκει εχω διαρκειαςμεσαααααααα. Παραπανίσια εισιτήρια που θα βρεις?
αυτα φρυγουν σε 5 ωρες μεσα.....δεν περισευει τιποταεχουν μεινει καμια 4000 εκει...
Για αυτο σε εχουμε ρε ντεκερ,τι νομιζες?Για τα ωραια ματια(της γκομενας...)?αυτα φρυγουν σε 5 ωρες μεσα.....δεν περισευει τιποτα
τωρα το ειδα το ποστ σου,ειπα κ εγω....για μια στιγμη νομιζα οτι γι αυτο με συμπαθουσες,εσυ γιατι αλλοι φιλοι σου κ συνοπαδοι σου με βλεπουν σαν κοκκινο πανι κ μερικοι κιολας κανουν κ την κοτα.δεν τα λεω να προκαλεσω,δεν εχω καθολου ορεξη σημεραΓια αυτο σε εχουμε ρε ντεκερ,τι νομιζες?Για τα ωραια ματια(της γκομενας...)?
τι εγινε ρε ντεκερτωρα το ειδα το ποστ σου,ειπα κ εγω....για μια στιγμη νομιζα οτι γι αυτο με συμπαθουσες,εσυ γιατι αλλοι φιλοι σου κ συνοπαδοι σου με βλεπουν σαν κοκκινο πανι κ μερικοι κιολας κανουν κ την κοτα.δεν τα λεω να προκαλεσω,δεν εχω καθολου ορεξη σημερα
δεν μου χαλασε κανενας την ορεξη φιλε,απλα ειμαι πτωματι εγινε ρε ντεκερ
ποιος λακαμας σου χαλασε την ορεξη
ολα καλα;
α....καταλαβα ολο το βραδυδεν μου χαλασε κανενας την ορεξη φιλε,απλα ειμαι πτωμα
Τι έπαθες τζουτζούκο? Σε πήρε η άλλη η πούστρα στα φανάρια για δουλειά?δεν μου χαλασε κανενας την ορεξη φιλε,απλα ειμαι πτωμα
κ ολο το πρωι δουλεια....βαλ τα κτα δυο μαζι,νομιζω πως φτανουνα....καταλαβα ολο το βραδυ
εξουδετερωναμε για τα καλα ;) ;)
ρε τα παοκια μας τις εχουν φαει ολες :-
τι να παθω μωρη λουμπινα,δε βλεπεις?ασε....μπουτι δεν καταφερα να κλεισω....γυρισε πισω.....(οπως λεει κ το ασμα,ματι δεν καταφερα να κλεισω)Τι έπαθες τζουτζούκο? Σε πήρε η άλλη η πούστρα στα φανάρια για δουλειά?
Γιαουρτάκι με μέλι και καρύδια και μετά ένα χυμό. Και ύπνο γρήγορα που μου θέλεις και ρομάντζα παλιοσάπιατι να παθω μωρη λουμπινα,δε βλεπεις?ασε....μπουτι δεν καταφερα να κλεισω....γυρισε πισω.....(οπως λεει κ το ασμα,ματι δεν καταφερα να κλεισω)
εφαγα μακαρονια κ θα τον παρω για κανα 3ωρο γιατι δεν θα μπορεσω να παω ουτε γυμναστηριο.θα χασω την φορμα μου κ δεν θα με θελουν οι γυναικες μουΓιαουρτάκι με μέλι και καρύδια και μετά ένα χυμό. Και ύπνο γρήγορα που μου θέλεις και ρομάντζα παλιοσάπια
Να τον πάρεις καλή μου, να τον πάρεις. Πες τις καριόλες με το μαλακό. Το έλιωσες το πετσάκι σουεφαγα μακαρονια κ θα τον παρω για κανα 3ωρο γιατι δεν θα μπορεσω να παω ουτε γυμναστηριο.θα χασω την φορμα μου κ δεν θα με θελουν οι γυναικες μου
δεν εχει αναγκη....αλλα η αληθεια ειναι οτι με εφαγαν οι καργιες....πες τους κατι γιατι δεν θα μεινει τιποτα απο τον dekerako τον καημενο στο τελοςΝα τον πάρεις καλή μου, να τον πάρεις. Πες τις καριόλες με το μαλακό. Το έλιωσες το πετσάκι σου
ντεκερ ασε και κατι στο κοραλι και για τα αρειαναδεν εχει αναγκη....αλλα η αληθεια ειναι οτι με εφαγαν οι καργιες....πες τους κατι γιατι δεν θα μεινει τιποτα απο τον dekerako τον καημενο στο τελος
φιλε για κακη μου τυχη εκει ερχομαι μονο με τη δικια μου οποτε δεν παιζει τιποτα.ασε που ειμαι κ μονογαμηκος κ δεν κανω εγω παρασπονδιες.....ντεκερ ασε και κατι στο κοραλι και για τα αρειανα
Ε αφού μαγαρίζεις το thread του ΘΕΟΥ ρε παπάροβιτς. Αφού δεν έπεσε ακόμα φωτιά να σε κάψει, πάλι καλά να λεςτα νευρα μου ρε πουστη....τι εχει παθει το pc μου?μου κολλαει συνεχεια η κολλαει κ το δικο σας πολλες φορες αν πατε να γραψετε κατι?