Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μεσαααααααα. Παραπανίσια εισιτήρια που θα βρεις?
κατι θα γινει,Παοκ εισαι....τη μερα που θα βγουν για τον αγωνα που θα επιλεξουμε θα παμε μαζι στις 7 στην ουρα για να παρουμε στην 4 να μην τελειωσουν γιατι εκει εχω διαρκειας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για αυτο σε εχουμε ρε ντεκερ,τι νομιζες?Για τα ωραια ματια(της γκομενας...)?
τωρα το ειδα το ποστ σου,ειπα κ εγω....για μια στιγμη νομιζα οτι γι αυτο με συμπαθουσες,εσυ γιατι αλλοι φιλοι σου κ συνοπαδοι σου με βλεπουν σαν κοκκινο πανι κ μερικοι κιολας κανουν κ την κοτα.δεν τα λεω να προκαλεσω,δεν εχω καθολου ορεξη σημερα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα το ειδα το ποστ σου,ειπα κ εγω....για μια στιγμη νομιζα οτι γι αυτο με συμπαθουσες,εσυ γιατι αλλοι φιλοι σου κ συνοπαδοι σου με βλεπουν σαν κοκκινο πανι κ μερικοι κιολας κανουν κ την κοτα.δεν τα λεω να προκαλεσω,δεν εχω καθολου ορεξη σημερα
τι εγινε ρε ντεκερ
ποιος λακαμας σου χαλασε την ορεξη
ολα καλα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι έπαθες τζουτζούκο? Σε πήρε η άλλη η πούστρα στα φανάρια για δουλειά?
τι να παθω μωρη λουμπινα,δε βλεπεις?ασε....μπουτι δεν καταφερα να κλεισω....γυρισε πισω.....(οπως λεει κ το ασμα,ματι δεν καταφερα να κλεισω)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι να παθω μωρη λουμπινα,δε βλεπεις?ασε....μπουτι δεν καταφερα να κλεισω....γυρισε πισω.....(οπως λεει κ το ασμα,ματι δεν καταφερα να κλεισω)
Γιαουρτάκι με μέλι και καρύδια και μετά ένα χυμό. Και ύπνο γρήγορα που μου θέλεις και ρομάντζα παλιοσάπια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γιαουρτάκι με μέλι και καρύδια και μετά ένα χυμό. Και ύπνο γρήγορα που μου θέλεις και ρομάντζα παλιοσάπια
εφαγα μακαρονια κ θα τον παρω για κανα 3ωρο γιατι δεν θα μπορεσω να παω ουτε γυμναστηριο.θα χασω την φορμα μου κ δεν θα με θελουν οι γυναικες μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εφαγα μακαρονια κ θα τον παρω για κανα 3ωρο γιατι δεν θα μπορεσω να παω ουτε γυμναστηριο.θα χασω την φορμα μου κ δεν θα με θελουν οι γυναικες μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να τον πάρεις καλή μου, να τον πάρεις. Πες τις καριόλες με το μαλακό. Το έλιωσες το πετσάκι σου  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Να τον πάρεις καλή μου, να τον πάρεις. Πες τις καριόλες με το μαλακό. Το έλιωσες το πετσάκι σου  :2funny:
δεν εχει αναγκη....αλλα η αληθεια ειναι οτι με εφαγαν οι καργιες....πες τους κατι γιατι δεν θα μεινει τιποτα απο τον dekerako τον καημενο στο τελος

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν εχει αναγκη....αλλα η αληθεια ειναι οτι με εφαγαν οι καργιες....πες τους κατι γιατι δεν θα μεινει τιποτα απο τον dekerako τον καημενο στο τελος
ντεκερ ασε και κατι στο κοραλι και για τα αρειανα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ ασε και κατι στο κοραλι και για τα αρειανα
φιλε για κακη μου τυχη εκει ερχομαι μονο με τη δικια μου οποτε δεν παιζει τιποτα.ασε που ειμαι κ μονογαμηκος κ δεν κανω εγω παρασπονδιες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ομως γιατι το λες?αναγκη εχεις καημενο παιδακι?τα κονε σου εκει τα εχεις.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα νευρα μου ρε πουστη....τι εχει παθει το pc μου?μου κολλαει συνεχεια η κολλαει κ το δικο σας πολλες φορες αν πατε να γραψετε κατι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τα νευρα μου ρε πουστη....τι εχει παθει το pc μου?μου κολλαει συνεχεια η κολλαει κ το δικο σας πολλες φορες αν πατε να γραψετε κατι?
Ε αφού μαγαρίζεις το thread του ΘΕΟΥ ρε παπάροβιτς. Αφού δεν έπεσε ακόμα φωτιά να σε κάψει, πάλι καλά να λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom