Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντικειμενικα καλυτεροι απο εσας.
Το πιο προφανες ειναι η φυσικη κατασταση.
Τα αλλα τα αφηνω στους αλλους αριανίστας γιατι θα φαγωθουμε σιγουρα...
Μπορεί αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς ακόμα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σορλέν και Μούσλι ψιλοτραυματία. Αν και θεωρώ ότι παίξαμε σχετικά καλά με συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα ήταν και πάλι η μπαλιά σε ελεύθερο παίκτη στην περιοχή.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μπορεί αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς ακόμα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σορλέν και Μούσλι ψιλοτραυματία. Αν και θεωρώ ότι παίξαμε σχετικά καλά με συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα ήταν και πάλι η μπαλιά σε ελεύθερο παίκτη στην περιοχή.
ο σναουτσερ
το εφταμηνιτικο
χο χο χο χο χο χο χο χοπ χ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Υποτιθεται ομως πως φετος "εκανες μεταγραφες ουσιας", "γεμισες το ροστερ ποιοτικα", "πηρες παικτες που ξερουν την ελλ. πραγματικοτητα και τον μπαοκ" κ.λ.π κ.λ.π......

Δε νομιζω περα απο τον κοντρερας και λιγο το σαβινι δεξια, με αρ. ποδι, να ειχες αλλα προβληματα..... απλα αυτο πανω κατω θα ειναι οτι θα δεις φετος.... εφυγε το αστρο του μουσλι, ο σερχιο καρφωμενος δεξια 11δατος και οποτε θα βγαινει θα τα κανει ταναπου, αντε καμια αλλαγη ιβιτς με φωτακη 'η φιλομενο και οτι κανει ενας βιερινια ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, για να δεις φαση μπροστα!!! (Αυτος μου αρεσε)

Εκει που επαθα πλακα προχθες με την παρτη σας ηταν οταν ειδα τον μοδιστρο εξω δεξια 5-6 φορες και τραβουσα τα μαλλια μου..... λεω, καλα 5 μηνες τον κυνηγουσαν, δεν ξερουν τι παικτη πηρανε????? Και φυσικα ΕΚΕΙ δεν ηξερε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τη μπαλα....... καρφωστε τον πισω απο τη σεντρα να σκουπιζει οτι περναει, γι αυτο ειναι μανουλα, αλλα βαλτε συρματοπλεγμα να μην περναει το κεντρο...... ΕΤΣΙ μπορει να βοηθησει και τον γκαρσια να ανεβει λιγο πιο ψηλα, αυτος νιωθει απο επιθεση να σπρωξει λιγο το παιχνιδι..... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο σναουτσερ
το εφταμηνιτικο
χο χο χο χο χο χο χο χοπ χ

Ελα ρε συ, καλος ειναι αυτος εκει πισω δεξια, αλλα κουραζεται σχετικα γρηγορα αν παρει παικτη 1 με 1 στο παιχνιδι, για κανενα 60-70λεπτο παντως κανει καλη δουλεια....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ελα ρε συ, καλος ειναι αυτος εκει πισω δεξια, αλλα κουραζεται σχετικα γρηγορα αν παρει παικτη 1 με 1 στο παιχνιδι, για κανενα 60-70λεπτο παντως κανει καλη δουλεια....
συγκρινετε με τον κοντρερας;;;;
αυτον γιατι τιν φαγαν;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
συγκρινετε με τον κοντρερας;;;;
αυτον γιατι τιν φαγαν;;;;

Ο κοντρερας ηταν πολυ καλος κεντρικος περυσι, φετος γιατι του εκαναν τα σκηνικα και τον εστειλε δεξια στα φιλικα και τωρα εκτος, μονο αυτοι ξερουν, ισως να ειναι οντως τραυματιας 'η να προσπαθησαν να τον μοσχοπουλησουν στο μεγαλο αφεντικο με (και καλα) big deal και να μην τους εκατσε..... (οπως νομιζω οτι και εμεις προσπαθησαμε 'η εστω θα θελαμε να "σπρωξουμε" τον κοκε με καλα λεφτα αλλα παπαλα....)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παιδιά, κανένα γαμωσταυρίδι δεν έχει σήμερα. Και αυτός ο παπάρας πάλι φυλακή μπήκε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παιδιά, κανένα γαμωσταυρίδι δεν έχει σήμερα. Και αυτός ο παπάρας πάλι φυλακή μπήκε?
ελα ρε,καλησπερα.ηρθα εγω.σε λιγο θα μπουκ οι κομπλεξικοι να μου την πουνε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι μαλακισμένα παιδιά είστε. Όλο το πρωί κοιμάστε ρε?
το γεγονος οτι μπορει να ειμαστε στη δουλεια το αποκλειουμε?δεν ειμαι αργοσχολος,να το ακουν καποιοι καποιοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το γεγονος οτι μπορει να ειμαστε στη δουλεια το αποκλειουμε?δεν ειμαι αργοσχολος,να το ακουν καποιοι καποιοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να κάνω ρε μαλάκα? Δεύτερη μέρα στη δουλειά μετά από διακοπές και περιμένεις να δουλέψω?????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να κάνω ρε μαλάκα? Δεύτερη μέρα στη δουλειά μετά από διακοπές και περιμένεις να δουλέψω?????
σε καταλαβαινω.γαμησε τα.πως περασες στις διακοπες σου?πως ειδες την ομαδα σου?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε καταλαβαινω.γαμησε τα.πως περασες στις διακοπες σου?πως ειδες την ομαδα σου?
Διακοπές άψογες σε κάμπινγκ. Την ομάδα μου δεν την είδα ακόμα "ομάδα". Μου άρεσαν οι μεταγραφές, μακάρι να δέσουν. Εσάς μεθαύριο πως σας βλέπεις?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Διακοπές άψογες σε κάμπινγκ. Την ομάδα μου δεν την είδα ακόμα "ομάδα". Μου άρεσαν οι μεταγραφές, μακάρι να δέσουν. Εσάς μεθαύριο πως σας βλέπεις?
τα πραγματα ειναι απλα.αν παιξουμε την μπαλα που μπορουμε να παιξουμε θα περασουμε.η ιστορια εχει δειξει οτι εχουμε παρει πολυ πιο δυσκολες προκρισεις,αλλα σε διαφορετικες εποχες....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τα πραγματα ειναι απλα.αν παιξουμε την μπαλα που μπορουμε να παιξουμε θα περασουμε.η ιστορια εχει δειξει οτι εχουμε παρει πολυ πιο δυσκολες προκρισεις,αλλα σε διαφορετικες εποχες....
και οχι με Σαντος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πάνε οι παλιές καλές εποχές. Η πούστρα ο thesspunter ακόμα μπάνια κάνει άραγε?
Κατι μου λεει πως θα βγει απο παρασκευη αν προκριθουνε,ειδαλλως θα συνεχισει τις διακοπες απερισπαστος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom