Μπορεί αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς ακόμα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σορλέν και Μούσλι ψιλοτραυματία. Αν και θεωρώ ότι παίξαμε σχετικά καλά με συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα ήταν και πάλι η μπαλιά σε ελεύθερο παίκτη στην περιοχή.Αντικειμενικα καλυτεροι απο εσας.
Το πιο προφανες ειναι η φυσικη κατασταση.
Τα αλλα τα αφηνω στους αλλους αριανίστας γιατι θα φαγωθουμε σιγουρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ο σναουτσερΜπορεί αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς ακόμα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σορλέν και Μούσλι ψιλοτραυματία. Αν και θεωρώ ότι παίξαμε σχετικά καλά με συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα ήταν και πάλι η μπαλιά σε ελεύθερο παίκτη στην περιοχή.
το εφταμηνιτικο
χο χο χο χο χο χο χο χοπ χ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μπορεί αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς ακόμα παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και σημαντικές Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σορλέν και Μούσλι ψιλοτραυματία. Αν και θεωρώ ότι παίξαμε σχετικά καλά με συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα ήταν και πάλι η μπαλιά σε ελεύθερο παίκτη στην περιοχή.
Υποτιθεται ομως πως φετος "εκανες μεταγραφες ουσιας", "γεμισες το ροστερ ποιοτικα", "πηρες παικτες που ξερουν την ελλ. πραγματικοτητα και τον μπαοκ" κ.λ.π κ.λ.π......
Δε νομιζω περα απο τον κοντρερας και λιγο το σαβινι δεξια, με αρ. ποδι, να ειχες αλλα προβληματα..... απλα αυτο πανω κατω θα ειναι οτι θα δεις φετος.... εφυγε το αστρο του μουσλι, ο σερχιο καρφωμενος δεξια 11δατος και οποτε θα βγαινει θα τα κανει ταναπου, αντε καμια αλλαγη ιβιτς με φωτακη 'η φιλομενο και οτι κανει ενας βιερινια ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, για να δεις φαση μπροστα!!! (Αυτος μου αρεσε)
Εκει που επαθα πλακα προχθες με την παρτη σας ηταν οταν ειδα τον μοδιστρο εξω δεξια 5-6 φορες και τραβουσα τα μαλλια μου..... λεω, καλα 5 μηνες τον κυνηγουσαν, δεν ξερουν τι παικτη πηρανε????? Και φυσικα ΕΚΕΙ δεν ηξερε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τη μπαλα....... καρφωστε τον πισω απο τη σεντρα να σκουπιζει οτι περναει, γι αυτο ειναι μανουλα, αλλα βαλτε συρματοπλεγμα να μην περναει το κεντρο...... ΕΤΣΙ μπορει να βοηθησει και τον γκαρσια να ανεβει λιγο πιο ψηλα, αυτος νιωθει απο επιθεση να σπρωξει λιγο το παιχνιδι..... ;)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ο σναουτσερ
το εφταμηνιτικο
χο χο χο χο χο χο χο χοπ χ
Ελα ρε συ, καλος ειναι αυτος εκει πισω δεξια, αλλα κουραζεται σχετικα γρηγορα αν παρει παικτη 1 με 1 στο παιχνιδι, για κανενα 60-70λεπτο παντως κανει καλη δουλεια....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
συγκρινετε με τον κοντρερας;;;;Ελα ρε συ, καλος ειναι αυτος εκει πισω δεξια, αλλα κουραζεται σχετικα γρηγορα αν παρει παικτη 1 με 1 στο παιχνιδι, για κανενα 60-70λεπτο παντως κανει καλη δουλεια....
αυτον γιατι τιν φαγαν;;;;
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
συγκρινετε με τον κοντρερας;;;;
αυτον γιατι τιν φαγαν;;;;
Ο κοντρερας ηταν πολυ καλος κεντρικος περυσι, φετος γιατι του εκαναν τα σκηνικα και τον εστειλε δεξια στα φιλικα και τωρα εκτος, μονο αυτοι ξερουν, ισως να ειναι οντως τραυματιας 'η να προσπαθησαν να τον μοσχοπουλησουν στο μεγαλο αφεντικο με (και καλα) big deal και να μην τους εκατσε..... (οπως νομιζω οτι και εμεις προσπαθησαμε 'η εστω θα θελαμε να "σπρωξουμε" τον κοκε με καλα λεφτα αλλα παπαλα....)
ελα ρε,καλησπερα.ηρθα εγω.σε λιγο θα μπουκ οι κομπλεξικοι να μου την πουνεΤι έγινε ρε παιδιά, κανένα γαμωσταυρίδι δεν έχει σήμερα. Και αυτός ο παπάρας πάλι φυλακή μπήκε?
τι μαλακισμένα παιδιά είστε. Όλο το πρωί κοιμάστε ρε?ελα ρε,καλησπερα.ηρθα εγω.σε λιγο θα μπουκ οι κομπλεξικοι να μου την πουνε
το γεγονος οτι μπορει να ειμαστε στη δουλεια το αποκλειουμε?δεν ειμαι αργοσχολος,να το ακουν καποιοι καποιοιτι μαλακισμένα παιδιά είστε. Όλο το πρωί κοιμάστε ρε?
τι να κάνω ρε μαλάκα? Δεύτερη μέρα στη δουλειά μετά από διακοπές και περιμένεις να δουλέψω?????το γεγονος οτι μπορει να ειμαστε στη δουλεια το αποκλειουμε?δεν ειμαι αργοσχολος,να το ακουν καποιοι καποιοι
σε καταλαβαινω.γαμησε τα.πως περασες στις διακοπες σου?πως ειδες την ομαδα σου?τι να κάνω ρε μαλάκα? Δεύτερη μέρα στη δουλειά μετά από διακοπές και περιμένεις να δουλέψω?????
Διακοπές άψογες σε κάμπινγκ. Την ομάδα μου δεν την είδα ακόμα "ομάδα". Μου άρεσαν οι μεταγραφές, μακάρι να δέσουν. Εσάς μεθαύριο πως σας βλέπεις?σε καταλαβαινω.γαμησε τα.πως περασες στις διακοπες σου?πως ειδες την ομαδα σου?
τα πραγματα ειναι απλα.αν παιξουμε την μπαλα που μπορουμε να παιξουμε θα περασουμε.η ιστορια εχει δειξει οτι εχουμε παρει πολυ πιο δυσκολες προκρισεις,αλλα σε διαφορετικες εποχες....Διακοπές άψογες σε κάμπινγκ. Την ομάδα μου δεν την είδα ακόμα "ομάδα". Μου άρεσαν οι μεταγραφές, μακάρι να δέσουν. Εσάς μεθαύριο πως σας βλέπεις?
και οχι με Σαντοςτα πραγματα ειναι απλα.αν παιξουμε την μπαλα που μπορουμε να παιξουμε θα περασουμε.η ιστορια εχει δειξει οτι εχουμε παρει πολυ πιο δυσκολες προκρισεις,αλλα σε διαφορετικες εποχες....
και οχι με Σαντος
Διέκρινα λίγη ένταση χθες αλλα βαρεθηκα να διαβάσω πιο πίσω. έχασα τίποτα καλό?
μπα τιποτα ρε φιλεΔιέκρινα λίγη ένταση χθες αλλα βαρεθηκα να διαβάσω πιο πίσω. έχασα τίποτα καλό?
Πάνε οι παλιές καλές εποχές. Η πούστρα ο thesspunter ακόμα μπάνια κάνει άραγε?μπα τιποτα ρε φιλε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κατι μου λεει πως θα βγει απο παρασκευη αν προκριθουνε,ειδαλλως θα συνεχισει τις διακοπες απερισπαστος...Πάνε οι παλιές καλές εποχές. Η πούστρα ο thesspunter ακόμα μπάνια κάνει άραγε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K