Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
καλα αντε ξαπλωσε τωρα, γιατι σου ανεβηκε η πιεση.
Τα παιδακια στις παιδικες χαρες και οι αντρες στο bourdela...
φιλε deker μιας και παραδοξως αρχιζω να σε συμπαθω, (θα παω να με κοιταξει κανας γιατρος), πεφτεις ο ιδιος στην παγιδα που και συ εχεις στησει με το να τσιτωνεις καποιους εδω, οπως κανουμε ολοι οταν βρισκουν τα κουμπια μας. (Τα δικα μου ειναι κατω απ το μαξιλαρι).
Παιξε την μπαλα που ξερεις, εισαι αρκετα λογικος για ζμπαουνγκζης.
Το site, μην ξεχνας ειναι ψυχαγωγικο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν ισχυει αυτη η ιστορια Ντεκερ τοτε ολοι στην 4 ειναι ζωα!!

Ειναι δυνατον να πανε καποιοι αγνωστοι κουναμενοι λιγαμενοι να παρουν τα πανο,να τα τεντωνουν κτλ κτλ κ κανεις να μην τους πει τπτ??Δλδ αυτοι που τα κρεμασαν κ οι υπολοιποι απο τους συνδεσμους των πανο κοιταζαν τα περιστερια??

Λογικο μου ακουγεται βεβαια κατα μια εννοια οταν μιλαμε για παοκακια.. :uglystupid:
οσο για το τελευταιο που ειπες,μαλλον οι δικοι σας οπαδοι δεν εχουν κ πολυ μεγαλο iq μιας κ εκαναν κατι τετοιο.καν το σε μια πιο χαλαρη θυρα,παντου εχει πανο,οχι στην 4.οποτε τα βοδια μαλλον ηταν οι δικοι σου συνοπαδοι

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
το ενδεχομενο να τους πηραν χαμπαρι ρε φιλε κ να τους περιμεναν απο μεσα για να τους ζαπακιασουν στο ξυλο δεν το εχεις σκεφτει?δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο σε γηπεδο,τις περισσοτερες φορες ετσι παιρνεις πανο του αλλου
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εγινε κατι σχετικο..Αλλα οπως το περιγραφεις εσυ μου φαινεται απιθανο να εγινε..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα αντε ξαπλωσε τωρα, γιατι σου ανεβηκε η πιεση.
Τα παιδακια στις παιδικες χαρες και οι αντρες στο bourdela...
φιλε deker μιας και παραδοξως αρχιζω να σε συμπαθω, (θα παω να με κοιταξει κανας γιατρος), πεφτεις ο ιδιος στην παγιδα που και συ εχεις στησει με το να τσιτωνεις καποιους εδω, οπως κανουμε ολοι οταν βρισκουν τα κουμπια μας. (Τα δικα μου ειναι κατω απ το μαξιλαρι).
Παιξε την μπαλα που ξερεις, εισαι αρκετα λογικος για ζμπαουνγκζης.
Το site, μην ξεχνας ειναι ψυχαγωγικο...
ωχ μπηκε κ ο αλλος οτι να ναι εδω μεσα.τεσπα πιεση ειμαι πολυ μικρος για να εχω στα εχω ξαναπει,γαμαω πολυ ωραια μουνια,τετοια τα οποια εσυ δεν βλεπεις ουτε στα ονειρα σου κ το μπουρδελο το εχω για χομπυ.οκ?μακαρι να ησουν οτι λεει το ψευδονυμο σου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να εγινε κατι σχετικο..Αλλα οπως το περιγραφεις εσυ μου φαινεται απιθανο να εγινε..
πως το περιγραφω?οτι φορουσαν μπλουζες απο κατω?η το οτι μπηκαν κ τους πηραν χαμπαρι?δεν βλεπω κατι το παραλογο κ σου λεω οτι εγινε σχεδον μπροστα στα ματια μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
πως το περιγραφω?οτι φορουσαν μπλουζες απο κατω?η το οτι μπηκαν κ τους πηραν χαμπαρι?δεν βλεπω κατι το παραλογο κ σου λεω οτι εγινε σχεδον μπροστα στα ματια μου
Ολο το στορι!..Τετοια γινονται σε καμια ταινια μονο.. :grin:

Δεν γινεται να υπαρχουν ΤΟΣΟ μεγαλοι βλακες που θα εκαναν τετοιου ειδους αποστολη αυτοκτονιας στην 4..Οπως επισης δεν ειναι δυνατον τοσες χιλιαδες κοσμου να τους κοιταζαν για ωρα..Δλδ ποτε αποκτησατε τοση υπομονη που περιμενατε να τελειωσουν κ να ρθουν διπλα σας για να τους δειρετε??Ολο κ 10-20 ατομα θα τους εκαναν ντου την ωρα που πηγαν να κατεβασουν τα πανο(η εστω την ωρα που κ καλα ειδαν τις φανελες απο κατω)

Αν εισαι μικρος οπως λες δεν σε παρεξηγω..Μεγαλοποιεις ή τροποποιεις τα αληθινα γεγονοτα..

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
να σαι καλα φιλε αλλα δεν στεναχωριεμαι,απλα εκνευριζομαι με κανα δυο.τωρα με τους υπολοιπους απλα ανταλλαζω αποψεις
ωχ μπηκε κ ο αλλος οτι να ναι εδω μεσα.τεσπα πιεση ειμαι πολυ μικρος για να εχω στα εχω ξαναπει,γαμαω πολυ ωραια μουνια,τετοια τα οποια εσυ δεν βλεπεις ουτε στα ονειρα σου κ το μπουρδελο το εχω για χομπυ.οκ?μακαρι να ησουν οτι λεει το ψευδονυμο σου
Ε δεν παιζεσαι με τιποτα. Το μερος σου παιρνω δεν σ αρεσει. Στα χωνω φυσικα και δεν θα σ αρεσει. Βαζω λιγη σαλτσα στο post, νομιζεις σε δουλευω. Ε τι να σου πω παλικαρακι μου...
και να σου πω... Δεν θα βγαλουμε εδω μεσα τις πουτσες μας να τις μετρησουμε, οκ? Γιατι αν το θες εγω πισω απο το deker βλεπω ενα στραβοποδι καμπουρογαμοσαυρο με στυτικες δυσλειτουργιες. Αντε να μ αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Βαλτην μεσα, χαλαρωσε και απολαυσε το θεαμα. Στο κατω κατω χαβαλε κανουμε. Αντε και no hard feelings...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ολο το στορι!..Τετοια γινονται σε καμια ταινια μονο.. :grin:

Δεν γινεται να υπαρχουν ΤΟΣΟ μεγαλοι βλακες που θα εκαναν τετοιου ειδους αποστολη αυτοκτονιας στην 4..Οπως επισης δεν ειναι δυνατον τοσες χιλιαδες κοσμου να τους κοιταζαν για ωρα..Δλδ ποτε αποκτησατε τοση υπομονη που περιμενατε να τελειωσουν κ να ρθουν διπλα σας για να τους δειρετε??Ολο κ 10-20 ατομα θα τους εκαναν ντου την ωρα που πηγαν να κατεβασουν τα πανο(η εστω την ωρα που κ καλα ειδαν τις φανελες απο κατω)

Αν εισαι μικρος οπως λες δεν σε παρεξηγω..Μεγαλοποιεις ή τροποποιεις τα αληθινα γεγονοτα..
ρε παλικαρι μου,τι δεν καταλαβαινεις?ειπα οτι τους κοιτουσαν ολοι?απλα δεν ξερουν κ οι 5 χιλιαδες ποιανου ειναι ποιο πανο.μη λες μαλακιες αν δεν εχεις παει στο γηπεδο στη ζωη σου κ ειμαι αρκετα μεγαλος στα 25 για να μην μεγαλοποιω γεγονοτα,οπως επισης κ αρκετα μεγαλος για να δεχτω οτι ηταν μαγκια αλλα λμαλακια.αν δεν εχεις ιδεα απο οπαδικα μη μιλας γιατι μαλλον ζεις στο καβουκι σου.οκ παπαρακι κ εσυ?κ αν δεν το πολυ πιστευεις κ εισαι τοσο μεσα στα πραγματα πηγαινε στους σουπεραδες φιλους σου κ ρωτα τι εχουν κανει κ τι τους εχουν κανει κ μη μεινεις με το στομα ανοιχτο.οπως ειπα,βγες απο το καβουκι σου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε δεν παιζεσαι με τιποτα. Το μερος σου παιρνω δεν σ αρεσει. Στα χωνω φυσικα και δεν θα σ αρεσει. Βαζω λιγη σαλτσα στο post, νομιζεις σε δουλευω. Ε τι να σου πω παλικαρακι μου...
και να σου πω... Δεν θα βγαλουμε εδω μεσα τις πουτσες μας να τις μετρησουμε, οκ? Γιατι αν το θες εγω πισω απο το deker βλεπω ενα στραβοποδι καμπουρογαμοσαυρο με στυτικες δυσλειτουργιες. Αντε να μ αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Βαλτην μεσα, χαλαρωσε και απολαυσε το θεαμα. Στο κατω κατω χαβαλε κανουμε. Αντε και no hard feelings...
οκ,σ ευχαριστω πολυ.εσυ αδικεισαι ρε παιδι μου.μηπως με βλεπεις απο πουθενα?τωρα ειλικρινα,δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανω πλακα κ ποτε οχι?αν με πειραζαν αυτα που εγραφες θα σε εβριζα,αλλα ειπαν να βαλω κ γω καμια σαλτσα ρε φιλε.χαλαρωσε,ειναι site ψυχαγογικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ ναι εχεις δικιο,γαμαω οτι να ναι κ ειμαι κ κουτσος κ στραβος αλλα αν ειναι οτι να ναι τα μουνια που δουλευουν στα μαγαζια της παραλιας σε κατι ωραια ποστα τοτε μαλλον εσυ δεν ξερεις τι ειναι μουνι,αν ειναι καθετο η οριζοντιο,αν ειναι ροζ,κοκκινο η πρασινο

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
ρε παλικαρι μου,τι δεν καταλαβαινεις?ειπα οτι τους κοιτουσαν ολοι?απλα δεν ξερουν κ οι 5 χιλιαδες ποιανου ειναι ποιο πανο.μη λες μαλακιες αν δεν εχεις παει στο γηπεδο στη ζωη σου κ ειμαι αρκετα μεγαλος στα 25 για να μην μεγαλοποιω γεγονοτα,οπως επισης κ αρκετα μεγαλος για να δεχτω οτι ηταν μαγκια αλλα λμαλακια.αν δεν εχεις ιδεα απο οπαδικα μη μιλας γιατι μαλλον ζεις στο καβουκι σου.οκ παπαρακι κ εσυ?κ αν δεν το πολυ πιστευεις κ εισαι τοσο μεσα στα πραγματα πηγαινε στους σουπεραδες φιλους σου κ ρωτα τι εχουν κανει κ τι τους εχουν κανει κ μη μεινεις με το στομα ανοιχτο.οπως ειπα,βγες απο το καβουκι σου
Επιπεδο παραλληλεπιπεδο :uglystupid: :uglystupid:

1)Δεν ειμαι σουπερας..Ειμαι Πειραιωτης κ εχω παει σε ολα τα γηπεδα στην Αθηνα αναμεσα σε αντιπαλους οπαδους..Ξερω καλυτερα απο εσενα κ τον καθενα τι συμβαινει στο καθενα απο αυτα..Εσενα αντιθετως σε κοβω να πηγαινεις μονο Τρουμπα(αντε κ κανα καυτατζογρειο)

2)Εσυ λες συνεχεια οτι εισαι μικρος..Επισης λες οτι εχεις 3000 ποστ αρα εισαι κ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!...Μεσα σε λιγους μηνες εχεις κανει τοσα ποστ..Εγω το λεω αργοσχολια αυτο...

3)Φασκεις κ αντιφασκεις..

4)Παπαρακι πες αυτον που σε μεγαλωσε με τετοιες αρχες.. :birdman:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Επιπεδο παραλληλεπιπεδο :uglystupid: :uglystupid:

1)Δεν ειμαι σουπερας..Ειμαι Πειραιωτης κ εχω παει σε ολα τα γηπεδα στην Αθηνα αναμεσα σε αντιπαλους οπαδους..Ξερω καλυτερα απο εσενα κ τον καθενα τι συμβαινει στο καθενα απο αυτα..Εσενα αντιθετως σε κοβω να πηγαινεις μονο Τρουμπα(αντε κ κανα καυτατζογρειο)

2)Εσυ λες συνεχεια οτι εισαι μικρος..Επισης λες οτι εχεις 3000 ποστ αρα εισαι κ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!...Μεσα σε λιγους μηνες εχεις κανει τοσα ποστ..Εγω το λεω αργοσχολια αυτο...

3)Φασκεις κ αντιφασκεις..

4)Παπαρακι πες αυτον που σε μεγαλωσε με τετοιες αρχες.. :birdman:
ετσι να μιλας στα παιδια σου,κυρηγμα σε μενα δεν θα κανεις σκατο μαλακακο.κ ναι πηγαινω μονο στην τουμπα η οπου αλλου παιζει ο Παοκ.οσο για τους μηνες που ειμαι εδω μεσα ειμαι κανα χρονο κ δεν γραφω συνεχεια για τα ποστ μου γιατι μπορεις να τα δεις πολυ απλα.ουτε για την ηλικια μου λεω τιποτα απλα σχολιαζω σχολια τυπου προσεχε μην ανεβασεις πιεση,επειδη εσας δεν σας γαμαει η γυναικα σας κ εχετε προβληματα μην τα βγαζετε σε αλλους.αυτα κ κοβω την κουβεντα γιατι εχω κ δουλειες

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
ετσι να μιλας στα παιδια σου,κυρηγμα σε μενα δεν θα κανεις σκατο μαλακακο.κ ναι πηγαινω μονο στην τουμπα η οπου αλλου παιζει ο Παοκ.οσο για τους μηνες που ειμαι εδω μεσα ειμαι κανα χρονο κ δεν γραφω συνεχεια για τα ποστ μου γιατι μπορεις να τα δεις πολυ απλα.ουτε για την ηλικια μου λεω τιποτα απλα σχολιαζω σχολια τυπου προσεχε μην ανεβασεις πιεση,επειδη εσας δεν σας γαμαει η γυναικα σας κ εχετε προβληματα μην τα βγαζετε σε αλλους.αυτα κ κοβω την κουβεντα γιατι εχω κ [glow=red,2,300]δουλειες[/glow]
Πας για :jerking:??
Ή να παρεις  :pipa2:??

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αδελφε συνοπαδε δοκτωρα
ας ηρεμησουμε ολοι
εχεις παρεξηγησει τον ντεκερ
ειναι ξηγημενο παοκι και εχουμε και κοινους γνωστους
εκεινη η ψολια ο θεσπαντερ που ειναι
σε αυτον ορματε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κανε με μπαντ κανε οτι θες,δεν την παλεψα αλλο μαζι σου γιατι τα ξαναειπα.οταν δεν εχεις προσωπικη ζωη κ ζεις την μαλακια σου εδω μεσα με εκνευριζει.αυτα απο μενα.καλο απογευμα.ανοιχτομυαλε,ειλικρινα δν τα πηρα στραβα,οποτε συγνωμη αλλα ηθελα να το γυρισω στην πλακα με το υφος που την εκανες κ εσυ.τωρα γιατι τον αλλον τον μαλακα,δεν με ηξερε,δεν τον ηξερα αλλα να μου την πει ηξερε γιατι ειναι χρονια μεσα στα κολπα,οποτε να πα να γαμηθει

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
να βρω τη δικια μου,κλεινουμε 6 μηνες.εισαι οκ τωρα μπασταρδε ανθρωπε?
:2funny: :2funny:
Αποκλειεται να εισαι 25..
Αλλα κ να εισαι εχεις μυαλο κ επιπεδο 15χρονου..
Με το συμπαθειο(λεμε τωρα)κιολας..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
Αποκλειεται να εισαι 25..
Αλλα κ να εισαι εχεις μυαλο κ επιπεδο 15χρονου..
Με το συμπαθειο(λεμε τωρα)κιολας..
οκ μαλακα.....θες μηπως κ ταυτοτητα?μηπως εισαι μπατσος?οσο για το επιπεδο μου ειναι αναλογο με αυτο του οποιου εχω απεναντι μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γαμαικανε,οτι κ να πεις αν ειναι βλακας ο αλλος δεν αλλαζει.κριμα γιατι δεν βγαινω συχνα εκτος οριων κ μαλιστα με τυπακους που δεν το αξιζουν.χανιμπαλ,προσεχε απλα μη μου ξαναμιλησεις εδω μεσα γιατι θα κανεις την κοτα κ εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom