Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ενα ματς μας εσπρωξαν μωρε,σε ποσα μας εκοψαν?τεσπα,δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα αυτη γιατι ο καθενας εχει να πει τα δικα του.σας χαιρετω κιολας να την πεσω για υπνο
ντεκερ εσεις που εισται και καλοπαιδα
εισητηρια για την τουμπα θα δωσετε
εστω εναμισο χιλιαρικο
ελα σε παρακαλω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ενα ματς μας εσπρωξαν μωρε,σε ποσα μας εκοψαν?τεσπα,δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα αυτη γιατι ο καθενας εχει να πει τα δικα του.σας χαιρετω κιολας να την πεσω για υπνο
Καταλάβα,θα το ξενυχτησουμε αποψε με το μωρο?Κουφαλα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ εσεις που εισται και καλοπαιδα
εισητηρια για την τουμπα θα δωσετε
εστω εναμισο χιλιαρικο
ελα σε παρακαλω
αν μας δωσετε κ εσεις οσα παρετε ειμαστε μεσα....το θεμα ειναι οτι δεν δινεται.κ μη μου πεις για μεγεθος γηπεδου.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αν μας δωσετε κ εσεις οσα παρετε ειμαστε μεσα....το θεμα ειναι οτι δεν δινεται.κ μη μου πεις για μεγεθος γηπεδου.....
κοιπον δινετε 2.000 χιλιαρικα
σας δινουμε 1.200
η τουμπα χωραει 30
το χαριλαου 22
δικαιο μου ακουγετε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα δειξει φιλε γιατι τωρα τελευταια δεν τα παμε καλα.....
Μη μασας,παντα αισιοδοξος να'σαι και θα δεις...οσο για εισητηρια,εγω προσωπικα δε χρειαζομαι,θα'μαι εκει με τα κιτρινομαυρα(κατω απο το πουκαμισο...)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μη μασας,παντα αισιοδοξος να'σαι και θα δεις...οσο για εισητηρια,εγω προσωπικα δε χρειαζομαι,θα'μαι εκει με τα κιτρινομαυρα(κατω απο το πουκαμισο...)
προσεχε γιατι περσυ ειδες τι παθανε κατι σουπεραδες στην 4.....
ειχαν τα κιτρινομαυρα κατω απο τα μαυρα κ πηγαν να παρουν πανο στα μουλοχτα.....δε θες να ξερεις τι εγινε μετα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιπον δινετε 2.000 χιλιαρικα
σας δινουμε 1.200
η τουμπα χωραει 30
το χαριλαου 22
δικαιο μου ακουγετε
οκ.εκλεισε κ τα εσοδα δικα μας.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιστευω πως ειμαστε οι πλεον αρμοδιοι για αυτη τη συμφωνια

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ειχαν τα κιτρινομαυρα κατω απο τα μαυρα κ πηγαν να παρουν πανο στα μουλοχτα.....δε θες να ξερεις τι εγινε μετα
για πες
τι παιχτηκε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασε,ξερω να φυλαγομαι,θα'χω και 2-3 γουμαρια κολλητους,εδω ειχα μπει με φανελλα του Θεου σε προπονηση του παιδικου σας στην τουμπα με προπονητη τον Μελετιαδη(που εβγαλε τον φασουλα),μιλαμε ο ανθρωπος ειχε βγαλει σπυρια και ειχε αλλαξει 10 χρωματα...ημουν δεν ημουν 10 χρονων...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για πες
τι παιχτηκε;
δεν θυμαμαι σε ποιο παιχνιδι κ δεν θελω να λεω μαλακιες,λιγο πριν τελειωσει το ματς στο κεντρο της 4 πεταγονται 3 παλικαρια τα οποια δεν τους ηξερε κανενας κ πηγαν να παρουν κατι πανο.οπως πηγαιναν να τα τιναξουν φανηκαν οι μπλουζες απο κατω,οταν ξαναμπηκαν μεσα απο τα καγκελα η συνεχεια ειναι λιγο πολυ γνωστη,δεν μπορουσαν να φυγουν με τιποτα ορθιοι....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν θυμαμαι σε ποιο παιχνιδι κ δεν θελω να λεω μαλακιες,λιγο πριν τελειωσει το ματς στο κεντρο της 4 πεταγονται 3 παλικαρια τα οποια δεν τους ηξερε κανενας κ πηγαν να παρουν κατι πανο.οπως πηγαιναν να τα τιναξουν φανηκαν οι μπλουζες απο κατω,οταν ξαναμπηκαν μεσα απο τα καγκελα η συνεχεια ειναι λιγο πολυ γνωστη,δεν μπορουσαν να φυγουν με τιποτα ορθιοι....
Μπορει να ειχαν τασεις αυτοκτονιας οι συγκεκριμενοι,εγω δεν εχω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κ καλα κανεις.μα ητν καφριλα.σε οποιοδηποτε γηπεδο να γινοταν αυτο θα ειχαμε εκτροπα
Οπως τασεις αυτοκτονιας ειχε και ο προπονητης σας απ'ο,τι εμαθα τελικα...φαντασου ο Μαζινιο να περασει απο την παπαφη κυριακη απογευμα ας πουμε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και ποιος τους βγαλε απο το γηπεδο;
ηρθε αστυνομια;
σπασμενα χερια
η χειροτερα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οπως τασεις αυτοκτονιας ειχε και ο προπονητης σας απ'ο,τι εμαθα τελικα...φαντασου ο Μαζινιο να περασει απο την παπαφη κυριακη απογευμα ας πουμε...
καλα τα λεμε ρε παιδες αλλα εγω υποτιθεται θα κοιμομουν.με βρηκατε μικρο κ με κοροιδευετε κ δεν μ αφηνετε να φυγω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλα τα λεμε ρε παιδες αλλα εγω υποτιθεται θα κοιμομουν.με βρηκατε μικρο κ με κοροιδευετε κ δεν μ αφηνετε να φυγω
Αν ειναι για καλο σκοπο,αντε τραβα για υπνο,τα λεμε αλλη φορα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ελα ρε ντεκερ πες κατι ακομα για το συμβαν
και μετα πας για υπνο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!