Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δηλαδη ο καμπορα στον παγκο :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Δηλαδη,αντι για Αμπρεου,θα μπορουσαμε να κλεισουμε αριστερο χαφ και να εναλλασσονται Κοκε και Καμπορα στην επιθεση,πολυ απλα.Οσο για το κουναβι,θα ειναι αδικια να μεινει εξω στο επομενο ματς...

Επισκέπτης
Ένσταση από Άρη

29/08/2009, 23:15 | Διαβάστηκε 1185 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images)

Ένσταση στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ηρακλή κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης. Οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν πως απ’ τη στιγμή που ο διαιτητής Δαλούκας σφύριξε την έναρξη του αγώνα και έπειτα έλαβε χώρα το δυσάρεστο γεγονός με τον οπαδό του «γηραιού» και τον Μιχάλη Σηφάκη θα έπρεπε να είχε διακοπεί το παιχνίδι και να μην ξεκινήσει πάλι.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τόσο ο Ιομάρ Μαζίνιο, όσο και ο Όλεγκ Προτάσοφ στάθηκαν στο θλιβερό συμβάν.

«Αν μπαίνεις στο γήπεδο και είσαι έτοιμος να παίξεις μετά την τόσο μεγάλη διακοπή ασφαλώς και επηρεάζεσαι. Χάλασε την εικόνα του αγώνα. Κρίμα» είπε ο Ουκρανός, ενώ για το ντέρμπι ανέφερε: «Είδαμε ένα παιχνίδι που είχε πάθος, φάσεις και ταχύτητα. Είδαμε επίσης δύο καλές ομάδες στο γήπεδο. Καμία δεν ήθελε να χάσει. Εμείς μπορούσαμε και να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά και ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, εκεί που κάναμε πολλά λάθη. Είμαι αισιόδοξος, είδα καλά στοιχεία καθώς επίσης και ότι η ομάδα έχει ψυχολογία. Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Στο ίδιο «μήκος κύματος» και οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου τεχνικού, ο οποίος έμεινε έκπληκτος απ’ το σκηνικό: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος με αυτό που έγινε με τον Σηφάκη. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες εικόνες επιθετικότητας. Οφείλω να πω ότι ο Μιχάλης έδειξε χαρακτήρα, έκανε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι ταρακούνησε κάποιους. Δεν ξέρω τι θα γίνονταν αν δεν υπήρχε το γεγονός. Θα ήταν πιθανό να μην μπορούσε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής και κυρίως να μην είχε συγκέντρωση».

Σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης σημείωσε: «Έγινε ένα επιθετικό και καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Χάσαμε πολλές και καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας έκανε το γκολ και μία ακόμη ευκαιρία. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, καθώς επίσης και στον τομέα της συγκέντρωσης. Προηγηθήκαμε δύο φορές κι ενώ μπορούσαμε να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, επειδή δεν είχαμε συγκέντρωση για 90 λεπτά, πήραμε μόνο την ισοπαλία. Η γενικότερη εικόνα μας ήταν καλή και θα έλεγα ότι σαν ομάδα δείξαμε χαρακτήρα».

Σαρμπέλ Τουμά: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαι σίγουρος αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με την έννοια ότι στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη».

Βίκτορ Ιάκομπ: «Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο για μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλαμε να κερδίσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Κι εγώ έχασα μια σπουδαία ευκαιρία. Στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές χάνονται κι αυτά. Πλέον δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παραμικρό».

Χαβιέ Κάμπορα: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Αδικήσαμε τον εαυτούς μας μη βάζοντας τα γκολ. Αντιθέτως, δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Νιώθω ότι σήμερα αφήσαμε δύο βαθμούς. Δουλειά μου είναι το γκολ και πρέπει να είμαστε μέσα στις φάσεις. Πρέπει επίσης να έχουμε και ευστοχία. Προσπάθησα να είμαι μέσα σε όλες τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει». αρη γερα παρτο στα χαρτια!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δηλαδη,αντι για Αμπρεου,θα μπορουσαμε να κλεισουμε αριστερο χαφ και να εναλλασσονται Κοκε και Καμπορα στην επιθεση,πολυ απλα.Οσο για το κουναβι,θα ειναι αδικια να μεινει εξω στο επομενο ματς...
οχι ρε ο αμπρεου χρειαζεται
θα βοηθησει
το θεμα ειναι μηπως πρεπει να βγει λιγο εξω ο κοκε :- :- :-

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οχι ρε ο αμπρεου χρειαζεται
θα βοηθησει
το θεμα ειναι μηπως πρεπει να βγει λιγο εξω ο κοκε :- :- :-
Απο αριστερα πρεπει να βγει σιγουρα,το θεμα ειναι ποιος θα πρωτοπαιξει μπροστα,πιστευω οτι ο τραυματισμος του Αμπρεου λειτουργησε υπερ μας στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αν ημουν ο Μαζινιο παντως θα ξεκινουσα το κουναβι στο επομενο ματς,φορμαρισμενο γκολτζη δεν τον αφηνεις εξω.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
απο οτι ακουγετε γιαχιτς ρομπερζ
πανε για πουλημα
οποτε θα υπαρξει προβλημα στο πως θα βγει η χρονια στα στοπερ και στα αμυντικα χαφ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απο οτι ακουγετε γιαχιτς ρομπερζ
πανε για πουλημα
οποτε θα υπαρξει προβλημα στο πως θα βγει η χρονια στα στοπερ και στα αμυντικα χαφ
αποκλειεται να τους δωσουν και τους 2,δε βγαινει η χρονια μονο με Νασουτι,Γκιαρο και Κουλοχερη...παντως ενα διδυμο Νασουτι-Γιαχιτς μου φανταζει πολυ καλο.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
πουτανοσπερμα τελειωμενο τζανκι η πολη ειναι μικρη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωραιες κ οι δυο ομαδες,δεν μπορω να πω,αλλα απο τη μεση κ μπροστα.στην αμυνα κ οι δυο εισασταν λιγοι γι αυτο κ μπηκαν 4 γκολ γιατι γινοταν πολλα λαθη.οσο για τον τελειωμενο που μπηκε μεσα κ εκανε μαλακιες πηγε να φυγει στο 70 του αγωνα κ τον επιασαν οι μπατσοι μετα απο καρτερι.το καλυτερο?ειχε κ ενα κοριτσακι μαζι του το οποιο μαλλον ηταν κορη του.....ελεος ο μαλακαρας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωραιες κ οι δυο ομαδες,δεν μπορω να πω,αλλα απο τη μεση κ μπροστα.στην αμυνα κ οι δυο εισασταν λιγοι γι αυτο κ μπηκαν 4 γκολ γιατι γινοταν πολλα λαθη.οσο για τον τελειωμενο που μπηκε μεσα κ εκανε μαλακιες πηγε να φυγει στο 70 του αγωνα κ τον επιασαν οι μπατσοι μετα απο καρτερι.το καλυτερο?ειχε κ ενα κοριτσακι μαζι του το οποιο μαλλον ηταν κορη του.....ελεος ο μαλακαρας.
ηταν με την οικογενεια του
τεσπα, 2 πονταλακια χασαμε
αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι ειμεθα ακομη πανω απο τον παοκ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ηταν με την οικογενεια του
τεσπα, 2 πονταλακια χασαμε
αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι ειμεθα ακομη πανω απο τον παοκ
Νομίζω ότι αυτός ο στόχος αναφέρεται και σαν σκοπός ιδρύσεως του σωματείου σας στο καταστατικό. Άντε μπράβο και εις ανώτερα. Έχετε μεγάλη ομάδα.

Μάξιμε πως τον είδες τον 5x5;;;;; Καλός;;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα μαλλον με δουλευεις?τον ειδες?ισοπαλος ηρθε ρε με το τιποτα χθες
χωρις ριερα εστογιανοφ
παντως σημερα στο πρωτο ημιχρονο ησουν κακος...
στο δευτερο η ομαδα ηταν πολυ καλη
επαιξε πολυ καλη μπαλιτσα,την πατησε την λειβαδια
αν πας ετσι και στον νιονιο
με δυο προσωπα δηλαδη, μπορει να φας κανα παστελι στο 15' και να ψαχνεσαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βασικα μετα απο τον αποκλεισμο δεν μου φανηκε περιεργο το πρωτο ημιχρονο,καπως ετσι περιμενα κ το δευτερο αλλα εκανα λαθος.η αποδοση του Παοκ οσο κ να μην σας αρεσει θα ανεβαινει με τον καθε αγωνα.κ περσυ δεν παθαμε τιποτα με τον νιονιο.2 νικες καναμε κ εκει μεσα κ εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom