Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κι εγω χαλαστηκα απο τον τροπο που χασαμε τη νικη,αλλα πιο πολυ με χαλαει ο τροπος που δινουμε τον Γιαχιτς,μισοτιμης...φανηκε οτι εχουμε πιο πολυ ζορι να πουλησουμε απο το ζορι που εχει η αεκ να αγορασει...
αδελφε δεν υπαρχει ρευστο
με 900 δεν θα βρισκαμε πουθενα να τον δωσουμε
τεσπα
να παρουν κανα στοπερ
γιατι βαλαν και στο ψυγειο και τον ρομπερζ
και μας εμεινε μονο ο κουλου

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κι εγω χαλαστηκα απο τον τροπο που χασαμε τη νικη,αλλα πιο πολυ με χαλαει ο τροπος που δινουμε τον Γιαχιτς,μισοτιμης...φανηκε οτι εχουμε πιο πολυ ζορι να πουλησουμε απο το ζορι που εχει η αεκ να αγορασει...

Τα πράγματα είναι απλά , κανένας Ευρωπαικός σύλογος δεν δίνει πάνω απο 3-4 κατοστάρικα για Γιάχιτς , μόνο ο Μπάγεβιτς που είναι δικό του παιδί ! Άρα ή τον δίνεις τώρα με 4,5 κατοστάρικα ή παίζει καμιά 8-10 παιχνίδια φέτος και σου φεύγει χωρίς ευρουλάκι το καλοκαίρι ! 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
Οπλοστάσιο στην κατοχή του Μισούνοφ βρήκε η αστυνομία
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ Μιχάλης Μισούνοφ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG, πλαστά δελτία ταυτότητας, πλαστές σφραγίδες, δικαστικά έγγραφα, και άλλα αντικείμενα. Μαζί του έχουν συλληφθεί άλλα τρία άτομα, δύο άντρες...

και μία γυναίκα, τα οποία φέρονται ότι είναι μέλη του ίδιου κυκλώματος που ειδικεύονταν στην δανείων από Τράπεζες με πλαστά στοιχεία και έγγραφα.

Έχει σοκαριστεί όλος ο αθλητικός χώρος με την είδηση της σύλληψης τους πρώην παίχτη του Άρη Μιχάλη Μισούνοφ. Επενέβη η αντιτρομοκρατική για την σύλληψή του και στην κατοχή του βρέθηκαν:

ένα πιστόλι και ένα περίστροφο

δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG

πλαστά δελτία ταυτότητας

πλαστές σφραγίδες

δικαστικά έγγραφα

Αυτός θα μπορούσε να είναι μόνος του ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2004 για κατασκευή και χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών, κατηγορούμενος τότε ότι ήταν μέλος διεθνούς κυκλώματος που υπέκλεπτε τα προσωπικά στοιχεία πελατών από ξενοδοχείο των Σκοπίων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωραιους παιχτες ειχατε ρε?δεν τους πληρωνατε καλα μηπως κ δεν την εβγαζε το παλικαρι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οπλοστάσιο στην κατοχή του Μισούνοφ βρήκε η αστυνομία
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ Μιχάλης Μισούνοφ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG, πλαστά δελτία ταυτότητας, πλαστές σφραγίδες, δικαστικά έγγραφα, και άλλα αντικείμενα. Μαζί του έχουν συλληφθεί άλλα τρία άτομα, δύο άντρες...

και μία γυναίκα, τα οποία φέρονται ότι είναι μέλη του ίδιου κυκλώματος που ειδικεύονταν στην δανείων από Τράπεζες με πλαστά στοιχεία και έγγραφα.

Έχει σοκαριστεί όλος ο αθλητικός χώρος με την είδηση της σύλληψης τους πρώην παίχτη του Άρη Μιχάλη Μισούνοφ. Επενέβη η αντιτρομοκρατική για την σύλληψή του και στην κατοχή του βρέθηκαν:

ένα πιστόλι και ένα περίστροφο

δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές RPG

πλαστά δελτία ταυτότητας

πλαστές σφραγίδες

δικαστικά έγγραφα

Αυτός θα μπορούσε να είναι μόνος του ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2004 για κατασκευή και χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών, κατηγορούμενος τότε ότι ήταν μέλος διεθνούς κυκλώματος που υπέκλεπτε τα προσωπικά στοιχεία πελατών από ξενοδοχείο των Σκοπίων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=20pt]ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο συγκεκριμενος ηταν καλοπαιδο απο τα νιατα του,μολις πρωτοηρθε Ελλαδα εδειρε καποιον μετα απο ατυχημα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
την εχουν γαμησει την ταινια ρε πουστη....κ με τον γαυρο με την 5αρα το εχουν κανει παροδια,κ με τον βαζελο που εφαγε την παπαρα απο την ατλετικο,αντε να δουμε με τι αλλο θα το κανουν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα στα αρειανα
φετος προβλεπω να τερματιζετε 3 και εννοειται οτι θα ειστε με διαφορα το αφεντικο στη πολη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα στα αρειανα
φετος προβλεπω να τερματιζετε 3 και εννοειται οτι θα ειστε με διαφορα το αφεντικο στη πολη
τωρα πες μου λιγο,εισαι σοβαρος?μπαινεις βαζεις μια μαλακια στο site μας,εννοω του Παοκ,κ τωρα μπαινεις αναβεις φωτιες μπας κ το δει κανενας Παοκτσης εδω μεσα γιατι δεν σου εδωσε κανενας σημασια στο αλλο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τωρα πες μου λιγο,εισαι σοβαρος?μπαινεις βαζεις μια μαλακια στο site μας,εννοω του Παοκ,κ τωρα μπαινεις αναβεις φωτιες μπας κ το δει κανενας Παοκτσης εδω μεσα γιατι δεν σου εδωσε κανενας σημασια στο αλλο?
καλως τον χωροφυλακα του σαιτ
η φωτια αναψε μονο στο μυαλο σου βλακα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλως τον χωροφυλακα του σαιτ
η φωτια αναψε μονο στο μυαλο σου βλακα
βλακας εισαι κ φαινεσαι....σε εβρισα εγω?αλλα φταιω που καθολοαι κ ασχολουμαι με αγαμητους μαλακες σαν εσενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον πουλο  :pipa2: μην ασχολεισαι μαζι μου
μη λες μαλακιες βρε κομπλεξαρα....αφεντικα της πολης κ μαλακιες τουμπανα.ολοι ξερουν ποιος ειναι το αφεντικο.κ αν θες να μην ασχολουμαι με τις πιπες που λες,doriti malakias κ οχι με σενα,γιατι με σενα δεν ασχολουνται κ πολλοι,τοτε μην ασχολεισαι με την ομαδα μου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μη λες μαλακιες βρε κομπλεξαρα....αφεντικα της πολης κ μαλακιες τουμπανα.ολοι ξερουν ποιος ειναι το αφεντικο.κ αν θες να μην ασχολουμαι με τις πιπες που λες,doriti malakias κ οχι με σενα,γιατι με σενα δεν ασχολουνται κ πολλοι,τοτε μην ασχολεισαι με την ομαδα μου
δεν γαμαω στρακια και ουτε οι αρειανοι για αυτο μην κωλοτριβεσαι εδω μεσα πηγαινε στο γυφτοθρεντ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν γαμαω στρακια και ουτε οι αρειανοι για αυτο μην κωλοτριβεσαι εδω μεσα πηγαινε στο γυφτοθρεντ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να γαμησεις βρε κωλοτουμπα?καμια πουτανα κ αυτη με το ζορι γαμας γιατι οι αλλες δεν σου καθονται....με κουρασε κιολας ο κπμλπεξισμος οποτε παω σε κανενα θρεντ οπου δεν θα γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom