Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αδελφέ αν είχε τελική προσπάθεια ο Χαβίτο, δεν θα έπαιζε στον ΑΡΗ αλλα στη Μπάρτσα
τις σεντρες του τις ειδες
ουτε παικτης δ'εθνικης δεν κανει τετοιες σεντρες
ε-λ-ε-ο-ς
δεν ειπαμε να βγει πρωτος σκορερ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε πουλακια μου?ποιος να το περιμενε....ολα τα αρειανακια τα αρρωστα μαζεμενα τα εχω?ρε θα σας πατησουμε ρε......(σας βαζω στην πριζα)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι εγινε πουλακια μου?ποιος να το περιμενε....ολα τα αρειανακια τα αρρωστα μαζεμενα τα εχω?ρε θα σας πατησουμε ρε......(σας βαζω στην πριζα)
Εσυ ντεκερ με τα ομορφα αβαταρ σου εισαι καλοδεχουμενος,τι εγινε ρε συ μεχρι και φωτια αναψε ο Μπιλ για να ξεκουραστειτε?Ειπαμε να βαζουμε ολα τα μεσα αλλα οχι κι ετσι...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
την χερεφειν την αγαπαω οπου και αν παιζει θα ειμαι για παντα εκει
γιατι ειναι μονη η μονη ομαδα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσυ ντεκερ με τα ομορφα αβαταρ σου εισαι καλοδεχουμενος,τι εγινε ρε συ μεχρι και φωτια αναψε ο Μπιλ για να ξεκουραστειτε?Ειπαμε να βαζουμε ολα τα μεσα αλλα οχι κι ετσι...
ειδες τι κανουν τα κονε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
την χερεφειν την αγαπαω οπου και αν παιζει θα ειμαι για παντα εκει
γιατι ειναι μονη η μονη ομαδα....
εσυ περιμενε.....δεν εμεινε κ πολυ.3 μερουλες ακομα.μετα θα με βλεπεις για πολλα ακομα ευρωπαικα παιχνιδια.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσυ περιμενε.....δεν εμεινε κ πολυ.3 μερουλες ακομα.μετα θα με βλεπεις για πολλα ακομα ευρωπαικα παιχνιδια.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιταχτε μετα το ματς και τον επικειμενο αποκλεισμο σας
αν μην πετατε παλι κοτρονες στον σαντος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιταχτε μετα το ματς και τον επικειμενο αποκλεισμο σας
αν μην πετατε παλι κοτρονες στον σαντος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στην περιοχη που εγινε ξερεις ποιος τα πεταει.υποτιθεται ενημερωνεσαι για τα οπαδικα αρα θα ξερεις κ τα 4-5 καλα παιδια που ειχαν πεταξει κ τις πετρες σε ενα πουλμαν......φιλου σας ειναι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
στην περιοχη που εγινε ξερεις ποιος τα πεταει.υποτιθεται ενημερωνεσαι για τα οπαδικα αρα θα ξερεις κ τα 4-5 καλα παιδια που ειχαν πεταξει κ τις πετρες σε ενα πουλμαν......φιλου σας ειναι
λες οτι το καναμε εμεις;;;;;
απα πα πα πα πα α πα
σας παρακαλω κ.ντεκερ
εμεις δεν τα κανουμε αυτα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και που να δεις την πεμπτη...Χ2 στανταρ,θα σας παιξω...
το κοροιδευεις?εδω ο πλατινι ειχε ερθει στην Τουμπα με την βαλερεγκα.εχει παει πουθενα αλλου στην Ελλαδα για να δει τετοιο ματς του κωλου?Γκαγκατση εχεις ρε....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το κοροιδευεις?εδω ο πλατινι ειχε ερθει στην Τουμπα με την βαλερεγκα.εχει παει πουθενα αλλου στην Ελλαδα για να δει τετοιο ματς του κωλου?Γκαγκατση εχεις ρε....
Τι λεμε για τοσο καιρο?Μαλλιασε η γλωσσα μας(η μαλλον,πιαστηκε το χερι μας)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι λεμε για τοσο καιρο?Μαλλιασε η γλωσσα μας(η μαλλον,πιαστηκε το χερι μας)
ρε συ,τα ξερουμε αλλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.επισης δεν ειμαστε της αποψης οτι επειδη ηρθε ο Γκαγκατσης θα σφαξουμε οποιον ερθει στην Τουμπα.το μονο που θελουμε ειναι ιδια αντιμετωπιση κ να μην μας σφαζει κανενας κακος κ ο καθενας κομπλεξικος μαλακας.αυτο θελουμε.οχι να κανουμε αυτα που μας εκανε ο ΠΟΚ τοσα χρονια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντεκερ κανε κατι
οι γριες δεν μα δινουν εισητηρια
μια ειναι η λυση.οτι εκανα κ εγω περσυ γιατι μας εδιναν λιγα κ δεν μπορουσα να παω απο την μικρα γιατι με ξεραν καποιες σκατοφατσες.....ντου ρεεεεεε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε συ,τα ξερουμε αλλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.επισης δεν ειμαστε της αποψης οτι επειδη ηρθε ο Γκαγκατσης θα σφαξουμε οποιον ερθει στην Τουμπα.το μονο που θελουμε ειναι ιδια αντιμετωπιση κ να μην μας σφαζει κανενας κακος κ ο καθενας κομπλεξικος μαλακας.αυτο θελουμε.οχι να κανουμε αυτα που μας εκανε ο ΠΟΚ τοσα χρονια
Ασε τα σαπια,αυτα τα'παν κι αλλοι,αν δεν θες να σε ευνοουν να εκανες αιτηση για επαναληψη του παοκ-πανιωνιος περσι...ΟΛΟΙ θελουν η ομαδα τους να ευνοειται,απλα οταν η ευνοια ειναι σκανδαλωδης ο συνηδητοποιημενος οπαδος χαλιεται,οι καφροι εξακολουθουν να πανηγυριζουν,αυτο ειναι ολο.Εσεις,τωρα που μπορειτε,καντε το...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ασε τα σαπια,αυτα τα'παν κι αλλοι,αν δεν θες να σε ευνοουν να εκανες αιτηση για επαναληψη του παοκ-πανιωνιος περσι...ΟΛΟΙ θελουν η ομαδα τους να ευνοειται,απλα οταν η ευνοια ειναι σκανδαλωδης ο συνηδητοποιημενος οπαδος χαλιεται,οι καφροι εξακολουθουν να πανηγυριζουν,αυτο ειναι ολο.Εσεις,τωρα που μπορειτε,καντε το...
ενα ματς μας εσπρωξαν μωρε,σε ποσα μας εκοψαν?τεσπα,δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα αυτη γιατι ο καθενας εχει να πει τα δικα του.σας χαιρετω κιολας να την πεσω για υπνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom