Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλη επιτυχια αν παιξεις,εγω την κανω για να ετοιμαστω και για το γηπεδο,τα λεμε απο αυριο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλη αρχη να χουμε
χωρις τραυματισμους
βαμος αρειαναρα

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Ρε παιδια τι ειναι αυτο που βλεπουμε με τον Αρη ωραια μπαλλα παιζει αλλα δεν υπαρχει Ελληνας στην ομαδα του ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
  Ρε παιδια τι ειναι αυτο που βλεπουμε με τον Αρη ωραια μπαλλα παιζει αλλα δεν υπαρχει Ελληνας στην ομαδα του ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

φαντασου να επαιζε σπυροοπουλος βυντρα.

θα χανατε 0-2 τωρα.

καλυτερα ξενοι.

1-2 ελληνες για το περιβραχιονιο του αρχηγου οπως ο Καρα. κανενας αλλος.

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ενω ολες οι αλλες ομαδες ειναι γεματες ελληνες...αντι για εναν εχουν το πολυ τεσσερις...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κερδισε ο αρης σημερα....Οκ ως εδω....Πιεσε ψηλα,επαιξε ωραια μπαλιτσα σττο δευτερο κατα διαστηματα....
Υ.γ.Οπως τον ειδα τον ατρομητο,παει φουλ για β΄....
Υ.γ.1.Πολυβολο ο αμπρεου.Αν και καλο ειναι να κραταμε μια επιφυλαξη,ρισκαρω και λεω οτι μαλλον ειναι ο κωσταντινου της ουρουγουαης..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απελπeιστικα αργος,ατεχνος και οχι τοσο τενικος κεφαλοσφαιριστης..Ο κοκε ειναι κλασης ανωτερος... :rockon:
υ.γ.2.πολυ καλος ηταν ο αριστερος μπακ...ονομα δεν θυμαμαι..το 3 φοραγε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φαντασου να επαιζε σπυροοπουλος βυντρα.

θα χανατε 0-2 τωρα.

καλυτερα ξενοι.

1-2 ελληνες για το περιβραχιονιο του αρχηγου οπως ο Καρα. κανενας αλλος.
εχεις ερωτα με βυντρα τελικα... :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ!
κατα τα αλλα αμυντικα αψογοι αλλα η τετραδα της κορυφης απογοητευση.
μπορει να φταιει και ο μαζινιο αν δεν ασχοληθηκε με αυτοματισμους στην επιθεση...
παντως εντοπιστικαν για μενα τα κενα και οι ατελειες και λιγο χρονο εχουμε ακομα.
βαμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αρανο τον λενε

Επισκέπτης
ο ΑΡΗΣ το μονο που πρεπει να κρατησει σημερα ειναι η νικη.με εξαιρεση το τελευταιο μισαωρο,δε παρουσιασε κατι το ιδιαιτερο απεναντι σε μια ομαδα που επαιξε πολυ κλειστα και ειχε αργη αναπτυξη.οπως και να χει...το θετικο ειναι οτι αποκτησαμε εναν καλο αριστερο μπακ ,τον αρανο...περσυ ειχαμε εναν παικτη σε αυτη τη θεση που δεν ειναι επιπεδου Α εθνικης.επισης ο νασουτι ηταν πολυ καλος,αλλα δε μπορουμε να τον κρινουμε απεναντι στον ατρομητο...στο χαριλαου.ο νετο...σε μετρια εμφανιση.περιμενω πολλα απο το συγκεκριμενο παικτακι.ο κοκε μοιαζει να βρισκει τον εαυτο του...αλλα πιστευω οτι δε πρεπει να παιζει στα ακρα...για γκρασιαν και αμπρεου δε μπορω να τους κρινω ακομη.πιστευω θα προσαρμοστουν καλυτερα μετα απο 2-3 ματσακια .ο αμπρεου δε θα ειναι σαν τον ντελορτε παντως ;)...Ο καλβο ηταν πολυ λιγος σημερα...και πρεπει να επανελθει γιατι η ομαδα τον χρειαζεται.ναφτι και νατσο ...ηταν καλοι απλα...χρειαζεται χρονο για να κρινουμε την ομαδα...αυτα ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με τον αμπρεου περιμενει ο αρης να λυσει το προβλημα του σκορ? :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι τουρκος οπως μας λετε!!!!....και οσο θα το λετε θα λεμε και εμεις εβραιοι και θα κανουμε μπουρδελο το φορουμ...μπορουμε τουλαχιστον εμεις εδω μεσα να σταματησουμε αυτες της μαλακιες?
ξες ποια ειναι η διαφορα μας; οταν εσυ παραποιεις τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ
εγω θα τον τραγουδαω μεσα στο σπιτι σου  
μετα το πρωτο λεπτο

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ!
κατα τα αλλα αμυντικα αψογοι αλλα η τετραδα της κορυφης απογοητευση.
μπορει να φταιει και ο μαζινιο αν δεν ασχοληθηκε με αυτοματισμους στην επιθεση...
παντως εντοπιστικαν για μενα τα κενα και οι ατελειες και λιγο χρονο εχουμε ακομα.
βαμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αρανο τον λενε
Χαβιτο και Κοκε ηταν για χαστουκια Νατσο και Ροναλντο ολα τα λεφτα και ο Καμπορα κραταμε μονο το αποτελεσματα!!! Ρεμο πουσταρα δωσε εισητηρια να πηδηξουμε την γρια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαλαρα Αρειαναρες μου,οπως σε καθε πρεμιερα ετσι και χθες οι ομαδες παιξαν αναγνωριστικα,το ελαφρυντικο της αφορητης ζεστης μη το υποτιματε καθολου,γυρω μου ειχαμε και λιποθυμια...Συμπερασματα απο χθες,αμυνα 70% καλυτερη απο περσυ,Αρανο σπουδαιο ευρημα,Νασουτι απλα αμυντικαρα.Καλη κυκλοφορια στο Β',οι συνηθεις ευκαιριες αλλα και οι συνηθεις ημιτελεις ενεργειες απο περσυ,μετρησα καμια 10αρια τετοιες φασεις.Ο Κοκε,για μια ακομη φορα θα επαναλαβω οτι ΔΕΝ ειναι αριστερο χαφ,Μαζινιο ψαξε αλλη λυση η ζητα μια ακομη μεταγραφη(ισως ο Φερναντεζ λυσει το προβλημα).Μου αρεσε ο Αμπρεου,οταν αρχισε να παταει η ομαδα περιοχη ηταν μεσα στις φασεις.Το προβλημα μας ηταν οτι αφησαμε ενα πρωτο ημιχρονο να περασει στο ντουκου,κατι που γινοταν και περσυ,ελπιζω να φταιγε η ζεστη για αυτο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε AGNIUS σε τι σ αρεσε ο αμπρεου?ειναι πολυ αργο φορ κ μου φανηκε κ λιγο ατεχνος στο ψηλο παιχνιδι.γενικα ειδα εναν Αρη οπως τον περσυνο αλλα λιγο καλυτερο.αυτος ο χαβιτο μεχρι κ εγω που ειμαι Παοκτσης μ εσπασε τα νευρα ρε.ειναι δυνατον να κανει 6-7 πολυ καλες κινησεις με προυποθεσεις απο την πλευρα του κ να βγαζει σεντρες οι οποιες μεχρι κ για μενα θα ηταν για προγευμα?θελετε δουλεια πολυ στις τελικες.μην ξεχναμε ομως οτι παιζατε κ με μια ομαδα η οποια δεν εδειξε τιποτα κ απ οτι την βλεπω παει για β χωρις πολυ πρασπαθεια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε AGNIUS σε τι σ αρεσε ο αμπρεου?ειναι πολυ αργο φορ κ μου φανηκε κ λιγο ατεχνος στο ψηλο παιχνιδι.γενικα ειδα εναν Αρη οπως τον περσυνο αλλα λιγο καλυτερο.αυτος ο χαβιτο μεχρι κ εγω που ειμαι Παοκτσης μ εσπασε τα νευρα ρε.ειναι δυνατον να κανει 6-7 πολυ καλες κινησεις με προυποθεσεις απο την πλευρα του κ να βγαζει σεντρες οι οποιες μεχρι κ για μενα θα ηταν για προγευμα?θελετε δουλεια πολυ στις τελικες.μην ξεχναμε ομως οτι παιζατε κ με μια ομαδα η οποια δεν εδειξε τιποτα κ απ οτι την βλεπω παει για β χωρις πολυ πρασπαθεια
μη ξεχνας οτι για ενα ολοκληρο ημιχρονο δε πατησαμε περιοχη,πως θες να φανει ο φορ?Ισα ισα που η μοναδικη ευκαιρια του α' προηλθε απο πασα του Αμπρεου στον χασογκολη χαβιτο.Στο β' που μπουκαραμε ηταν σε ολες τις φασεις μεσα,εβαλε και το ακυρωθεν γκολ,ειχε και την κεφαλια που εσωσε ο Μιχαηλιδης,τι αλλο θες να σου κανει για πρωτο παιχνιδι?Ενταξει,δεν ειναι Ιμπραημοβιτς,καποια γκολακια μπορει να τα κανει ομως,αρκει να παρει σεντρες της προκοπης και οχι σαν αυτες του πρωτου ημιχρονου απο Νετο και Χαβιτο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μη ξεχνας οτι για ενα ολοκληρο ημιχρονο δε πατησαμε περιοχη,πως θες να φανει ο φορ?Ισα ισα που η μοναδικη ευκαιρια του α' προηλθε απο πασα του Αμπρεου στον χασογκολη χαβιτο.Στο β' που μπουκαραμε ηταν σε ολες τις φασεις μεσα,εβαλε και το ακυρωθεν γκολ,ειχε και την κεφαλια που εσωσε ο Μιχαηλιδης,τι αλλο θες να σου κανει για πρωτο παιχνιδι?Ενταξει,δεν ειναι Ιμπραημοβιτς,καποια γκολακια μπορει να τα κανει ομως,αρκει να παρει σεντρες της προκοπης και οχι σαν αυτες του πρωτου ημιχρονου απο Νετο και Χαβιτο.
στο λεω απλα γιατι εδω κ 1 μηνα μας ειχατε ζαλισει οτι ειναι παιχταρα κ οτι θα βαζει σε καθε παιχνιδι γκολ κ διαφορα τετοια.εγω δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο.βεβαια πρεπει να εχει κ καποιον να του δινει για να βαζει.αυτος παλι ο χαβιτο πως εκανε το πλασε ρε?εκανε τζαμπα ηρωα τον τερματοφυλακα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στο λεω απλα γιατι εδω κ 1 μηνα μας ειχατε ζαλισει οτι ειναι παιχταρα κ οτι θα βαζει σε καθε παιχνιδι γκολ κ διαφορα τετοια.εγω δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο.βεβαια πρεπει να εχει κ καποιον να του δινει για να βαζει.αυτος παλι ο χαβιτο πως εκανε το πλασε ρε?εκανε τζαμπα ηρωα τον τερματοφυλακα
Μια ματια στα στατιστικα του ολα τα χρονια που παιζει ειναι αρκετη για να σε πεισουν οτι ειναι γκολτζης.Οπως λες κι εσυ ομως,και ο καλυτερος φορ του κοσμου να εισαι αν δεν παρεις μπαλιες δε κανεις τιποτα.Κοιτα τον δικο σας (Μουσλιμοβιτς)πως παιδευεται μονος του στα τελευταια παιχνιδια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μια ματια στα στατιστικα του ολα τα χρονια που παιζει ειναι αρκετη για να σε πεισουν οτι ειναι γκολτζης.Οπως λες κι εσυ ομως,και ο καλυτερος φορ του κοσμου να εισαι αν δεν παρεις μπαλιες δε κανεις τιποτα.Κοιτα τον δικο σας (Μουσλιμοβιτς)πως παιδευεται μονος του στα τελευταια παιχνιδια...
καλα ναι.....μολις μαθανε οι ομαδες πως παιζει ο μουσλι τοτε τον εκλεισαν κ δεν μπορει να κανει κ πολλα.στον πρωτο γυρο γαμουσε....ειστε κ τυχεροι,μπορειτε να λετε οτι ειστε πανω απο τον Παοκ για μερες ακομα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλα ναι.....μολις μαθανε οι ομαδες πως παιζει ο μουσλι τοτε τον εκλεισαν κ δεν μπορει να κανει κ πολλα.στον πρωτο γυρο γαμουσε....ειστε κ τυχεροι,μπορειτε να λετε οτι ειστε πανω απο τον Παοκ για μερες ακομα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρη κουφαλα,you sell spirit,ε?Που ειναι το γκομενακι με το μπουκαλι,το πεθυμησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom