παει το γκομενακι,να ταν κ αλλο.αυτο δεν σ αρεσει?μωρη κουφαλα,you sell spirit,ε?Που ειναι το γκομενακι με το μπουκαλι,το πεθυμησα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σουπερ κι αυτο,αλλα το αλλο ειχε πιο σπινθηροβολο βλεμμα...παει το γκομενακι,να ταν κ αλλο.αυτο δεν σ αρεσει?
αυτο φερνει περισσοτερο σε πουτανακι της διπλανης πορταςΣουπερ κι αυτο,αλλα το αλλο ειχε πιο σπινθηροβολο βλεμμα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λοιπον,την κανω.χαιρετω κ τα ξαναλεμε
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
χθες μονο η αμυντικη γραμμη μας εδειξε καποια πραματα
μεσαια γραμμη κατι ελαχιστα
κ επιθετικη γραμμη τιποτα
οι παικτες δειχναν αγχωμενοι,αλλα αυτο δεν δικαιολογειται απο παικτες κλασεις ,οπως αυτοι θελουν να λεγονται
γκρατσιαν,αμπρεου,χαβιτο,κοκε
παντως δειχνουν πως μπορουν να παιξουν πολυ καλυτερα
και η ομαδα δειχνει πως μπορει να παιρνει παιχνιδακια σαν το χθεσινο με σβηστες μηχανες
μεσαια γραμμη κατι ελαχιστα
κ επιθετικη γραμμη τιποτα
οι παικτες δειχναν αγχωμενοι,αλλα αυτο δεν δικαιολογειται απο παικτες κλασεις ,οπως αυτοι θελουν να λεγονται
γκρατσιαν,αμπρεου,χαβιτο,κοκε
παντως δειχνουν πως μπορουν να παιξουν πολυ καλυτερα
και η ομαδα δειχνει πως μπορει να παιρνει παιχνιδακια σαν το χθεσινο με σβηστες μηχανες
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οκ,κι εγω σε λιγο θα κατασκοπευσω τη γρια...καλο βραδυ.αυτο φερνει περισσοτερο σε πουτανακι της διπλανης πορτας
![]()
![]()
![]()
λοιπον,την κανω.χαιρετω κ τα ξαναλεμε
Επισκέπτης
και περσυ πρωτη αγωνιστικη ετσι ξεκινησαμε...με νικη 2-0 επι του λεβαδειακου...και μετα ...ο γκρασιαν πρεπει να ανεβει πολυ περισσοτερο,ο αμπρεου να ταλαιπωρει τους αμυντικους πολυ περισσοτερο...και στις 2-3 ευκαιριες να βαζει το γκολακι...απο το χτεσινο ματς κραταμε τις πολυ καλες εμφανισεις των νασουτι και αρανο
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Καλως τον!
Καλη χρονια!
Μονο νικες!
Καλη χρονια!
Μονο νικες!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλημερα Πετραρα,πως μας ειδες προχθες?Καλημέρα κορίτσιααααααααααααααααα. Άντε καλή χρονιά να έχουμε
Νωρις για συμπεράσματα. Χαίρομαι για κάποιους παίκτες που αποκτήσαμε. Μακάρι να γίνουν σύνολο. Για αρχή, μου άρεσε αυτό που είδαΚαλημερα Πετραρα,πως μας ειδες προχθες?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σωστος,τι εμαθα,οι γριες δε δινουν εισητηρια?Φοβηθηκε φετος ο ρεμος το κραξιμο φαινεται...Νωρις για συμπεράσματα. Χαίρομαι για κάποιους παίκτες που αποκτήσαμε. Μακάρι να γίνουν σύνολο. Για αρχή, μου άρεσε αυτό που είδα
Μολις το διάβασα. Νωρίς αρχίσαν οι μαλακίες φέτοςΣωστος,τι εμαθα,οι γριες δε δινουν εισητηρια?Φοβηθηκε φετος ο ρεμος το κραξιμο φαινεται...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
εγω θα παω ουτως η αλλως,απλα μου κανει εντυπωση...και βεβαια μην ακουσω καμια γρια στο μελλον να φωναζει για το θεμα αυτο οπως οι γυφτοι στο μπασκετ.Οποιος το ξεκιναει πρωτος θα υποστει και τις συνεπειες...Μολις το διάβασα. Νωρίς αρχίσαν οι μαλακίες φέτος
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και εγω θα παω
στα επισημα με κασκολ του θεου
στα επισημα με κασκολ του θεου
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δεν το κοβω τα φραγκα να πηγαινουν για εκει......Ο Γιαχιτς κλεινει με αεκακι,τουλαχιστον να κλεισει στα 900 χιλ,τωρα που φορτωθηκαν απο τον Κυργιακο να αφησουν κατι και σε μας και να προλαβουμε να αγορασουμε επιτελους αυτο το γαμ...ο το αριστερο χαφ.
αλλα για βουλωμα τρυπων
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτο ειναι που φοβαμαι κι εγω,επειτα θα βγαλουμε αχρηστο τον Κοκε που τυρανιεται απο αριστερα...δεν το κοβω τα φραγκα να πηγαινουν για εκει......
αλλα για βουλωμα τρυπων
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω για τον κοκεΑυτο ειναι που φοβαμαι κι εγω,επειτα θα βγαλουμε αχρηστο τον Κοκε που τυρανιεται απο αριστερα...
αλλα πρωτη φορα το λεω:
αυτος ο χαβιτο ειναι για πολλες μπουνιες >
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Παντα ετσι ηταν,τσαπατσουλης στην τελικη προσπαθεια,δεν τρεχει τιποτα,τα 5 του γκολακια θα τα βαλει παντως.Το θεμα ειναι να γινει κατι και να μην ξαναδουμε ημιχρονα οπως το πρωτο προχθες(και ολη τη χρονια περσι)που φευγαν πριν καν το καταλαβουμε...δεν ξερω για τον κοκε
αλλα πρωτη φορα το λεω:
αυτος ο χαβιτο ειναι για πολλες μπουνιες >![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K