Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
χθες μονο η αμυντικη γραμμη μας εδειξε καποια πραματα
μεσαια γραμμη κατι ελαχιστα
κ επιθετικη γραμμη τιποτα
οι παικτες δειχναν αγχωμενοι,αλλα αυτο δεν δικαιολογειται απο παικτες κλασεις ,οπως αυτοι θελουν να λεγονται
γκρατσιαν,αμπρεου,χαβιτο,κοκε
παντως δειχνουν πως μπορουν να παιξουν πολυ καλυτερα
και η ομαδα δειχνει πως μπορει να παιρνει παιχνιδακια σαν το χθεσινο με σβηστες μηχανες

Επισκέπτης
και περσυ πρωτη αγωνιστικη ετσι ξεκινησαμε...με νικη 2-0 επι του λεβαδειακου...και μετα ...ο γκρασιαν πρεπει να ανεβει πολυ περισσοτερο,ο αμπρεου να ταλαιπωρει τους αμυντικους πολυ περισσοτερο...και στις 2-3 ευκαιριες να βαζει το γκολακι...απο το χτεσινο ματς κραταμε τις πολυ καλες εμφανισεις των νασουτι και αρανο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μη μασατε,με 5 νεα προσωπα στην 11αδα θα παρει λιγο καιρο μεχρι να στρωσει η ομαδα,δυνατοτητες παντως υπαρχουν,καμια συγκριση με την περσινη σεζον που ξεκινησαμε με Κελεμεν,Αουρελιο και Ντελορτε...μη τρελλαθουμε κιολας.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα κορίτσιααααααααααααααααα. Άντε καλή χρονιά να έχουμε

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλως τον!
Καλη χρονια!
Μονο νικες!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα Πετραρα,πως μας ειδες προχθες?
Νωρις για συμπεράσματα. Χαίρομαι για κάποιους παίκτες που αποκτήσαμε. Μακάρι να γίνουν σύνολο. Για αρχή, μου άρεσε αυτό που είδα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Νωρις για συμπεράσματα. Χαίρομαι για κάποιους παίκτες που αποκτήσαμε. Μακάρι να γίνουν σύνολο. Για αρχή, μου άρεσε αυτό που είδα
Σωστος,τι εμαθα,οι γριες δε δινουν εισητηρια?Φοβηθηκε φετος ο ρεμος το κραξιμο φαινεται...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μολις το διάβασα. Νωρίς αρχίσαν οι μαλακίες φέτος
εγω θα παω ουτως η αλλως,απλα μου κανει εντυπωση...και βεβαια μην ακουσω καμια γρια στο μελλον να φωναζει για το θεμα αυτο οπως οι γυφτοι στο μπασκετ.Οποιος το ξεκιναει πρωτος θα υποστει και τις συνεπειες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Γιαχιτς κλεινει με αεκακι,τουλαχιστον να κλεισει στα 900 χιλ,τωρα που φορτωθηκαν απο τον Κυργιακο να αφησουν κατι και σε μας και να προλαβουμε να αγορασουμε επιτελους αυτο το γαμ...ο το αριστερο χαφ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Γιαχιτς κλεινει με αεκακι,τουλαχιστον να κλεισει στα 900 χιλ,τωρα που φορτωθηκαν απο τον Κυργιακο να αφησουν κατι και σε μας και να προλαβουμε να αγορασουμε επιτελους αυτο το γαμ...ο το αριστερο χαφ.
δεν το κοβω τα φραγκα να πηγαινουν για εκει......
αλλα για βουλωμα τρυπων

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτο ειναι που φοβαμαι κι εγω,επειτα θα βγαλουμε αχρηστο τον Κοκε που τυρανιεται απο αριστερα...
δεν ξερω για τον κοκε
αλλα πρωτη φορα το λεω:
αυτος ο χαβιτο ειναι για πολλες μπουνιες >:(

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ξερω για τον κοκε
αλλα πρωτη φορα το λεω:
αυτος ο χαβιτο ειναι για πολλες μπουνιες >:(
Παντα ετσι ηταν,τσαπατσουλης στην τελικη προσπαθεια,δεν τρεχει τιποτα,τα 5 του γκολακια θα τα βαλει παντως.Το θεμα ειναι να γινει κατι και να μην ξαναδουμε ημιχρονα οπως το πρωτο προχθες(και ολη τη χρονια περσι)που φευγαν πριν καν το καταλαβουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom