Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πλακα κανεις ετσι? :2funny: :2funny:να με κατηγορει παοκι για τετοιο πραγμα  :headbang: :uglystupid:
Η διαφορα μας ειναι οτι σε κανενα οπαδο του ΠΑΟΚ δεν αρεσε που επνιξε το πεναλτυ υπερ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον ματς με τον ΠΑΟΚ.
Εσυ ομως γουσταρεις που εκλεψες 4-5 πρωταθληματα απο την ΑΕΚ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα θα αρχίσουν να μαλώνουν οι βαζελογαυροι για το πιο είναι πιο βρώμικος!
Στο είπα nacho απο νωρίς πια είναι η πολιτική τους και η γραμμή που περνούν και δεν καταλαβαίνουν τι τούς γίνεται!
Πόσο μπροστά μπορεί να είμαι ο άτιμος! :rockon:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ναι ρε μαλακα,εισαι πολυ μπροστα :jerking:

Δεν ξερω τι θελει ο Βγενοπουλος,ο Πατερας και ο Βαρδινογιαννης,παντως  το συνολο του κοσμου του Παναθηναικου θελει 50-50.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
1.Οντως πλησιαζει η μερα του ξεβρακωματος.
2.Τα λεγαμε πριν κανα μηνα για τα ματς στο τηγανι σου.Πηγαινε ξαναδιαβασε τα ποστ γιατι βαριεμαι να γραφω τα ιδια για τις 80-20 διαιτησιες :jerking: και τις λοιπες μαλακιες.
3.Αν εσυ αυτο το πραγμα στην Ελλαδα το ονομαζεις διαιτησια,παω πασο,εχεις δικιο.

μπες στο άλλο σαιτ...τα έχουν παίξει οι...''δικές σου''... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η διαφορα μας ειναι οτι σε κανενα οπαδο του ΠΑΟΚ δεν αρεσε που επνιξε το πεναλτυ υπερ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον ματς με τον ΠΑΟΚ.
Εσυ ομως γουσταρεις που εκλεψες 4-5 πρωταθληματα απο την ΑΕΚ
ναι ειδα κανατε συλλαλητηριο για την αδικια εις βαρος του νιονιου(αφηνω τον μποντο να σου απαντησει)
σιγα μην εκλεψα 4-5 πρωταθληματα απο το αεκακι που εχει 11 σε 85 χρονια
ποιο εννοεις κλεμμενο?αυτο με το δακρυγονο?αυτο με τα φωτα?η αυτο που εφαγε 4 στο οακα και ο κυρος της εδινε συνεχεια πεναλτι μπας και νικησει?

Επισκέπτης
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Δεν ξερω τι θελει ο Βγενοπουλος,ο Πατερας και ο Βαρδινογιαννης,παντως  το συνολο του κοσμου του Παναθηναικου θελει 50-50.
Ουυυυυυυ ειδικά όταν πήγαινε ο καπετάνιος στο γήπεδο παλιότερα με πιστόλι το 50-50 ήθελε! :2funny:
Άσε ρε παπάρα πες τα σε κάποιον κάτω απο τα 20 αυτά για να σε πιστέψει! :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο είπα nacho απο νωρίς πια είναι η πολιτική τους και η γραμμή που περνούν και δεν καταλαβαίνουν τι τούς γίνεται!
www.who-is.gr/starter.php?id=126996]http://www.who-is.gr/starter.php?id=126996[/url] :headbang: :uglystupid:

Επισκέπτης
Το πιο τρελό απ'όλα είναι ότι μας βλέπω συνέταιρους. :headbang: :headbang:
Λοιπόν μάγκες αφού τα κοράκια είναι άνθρωποι και δικαιούνται να κάνουν λάθη (πάντα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις)να τους ζητήσουμε και μια ταπεινή συγγνώμη και την άλλη φορά να τους πούμε σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω.
Και τώρα που ξαναγίναμα μια ωραία ατμόσφαιρα εγώ πάω για ένα esspresάκι κι επανέρχομαι δριμύτερος.

[move][size=30pt]ΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΘΑ ΠΑΘΩ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ[/size][/move]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ουυυυυυυ ειδικά όταν πήγαινε ο καπετάνιος στο γήπεδο παλιότερα με πιστόλι το 50-50 ήθελε! :2funny:
Άσε ρε παπάρα πες τα σε κάποιον κάτω απο τα 20 αυτά για να σε πιστέψει! :birdman:
δεν φταιει ο σουηδος
ετσι του εχουν πει οι προπαγανδιστες της 13 μπας και μαζεψουν κοσμο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα με αποστομωσες :birdman:

Κλασικο παραδειγμα πουθενα που εξισωνει καταστασεις για να τους βγαλει ολους ιδιους.

Ονειρα γλυκα :-* :-* :sleeping: :sleeping:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Δεν ξερω τι θελει ο Βγενοπουλος,ο Πατερας και ο Βαρδινογιαννης,παντως [size=14pt] το συνολο του κοσμου του Παναθηναικου θελει 50-50.[/size]
Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη εγω εχω προλαβει τα πρωταθληματα που περνατε οταν ηταν ο καπετανιος στα πανω του και ο Ολυμπιακος ανυπαρκτος διοικητικα δεν θυμαμε κανεναν βαζελο να παραδεχεται ευνοια της διαιτησιας τα πανυγηριζατε ολοι μαζι τα πρωταθληματα και οχι οι μισοι. ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με προλαβες. :grin:

Επισκέπτης
Thanks!!!!!!!!!! μ'αυτά που ακούω σίγουρα θα χρειαστεί...........έφυγα τρέχοντας  :badair:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη εγω εχω προλαβει τα πρωταθληματα που περνατε οταν ηταν ο καπετανιος στα πανω του και ο Ολυμπιακος ανυπαρκτος διοικητικα δεν θυμαμε κανεναν βαζελο να παραδεχεται ευνοια της διαιτησιας τα πανυγηριζατε ολοι μαζι τα πρωταθληματα και οχι οι μισοι. ;)
ειδικα για τον ποα εγω θελω να τον κερδιζω με πεναλτι στη σεντρα του γηπεδου απο το ζεσταμα
δεν ειναι μονο τα πετρινα βρασιδα
ειναι και τα κερματα ειναι και οι πουστιες με τον δεδε τον βουρακη και τον ζλατανο,ειναι το δουρειο ειναι πολλα
μια ζωη ευννοημενοι σε ολα τα σπορ,οπως υποννοει και ο ψευτουμνος τους
σιχαμενοι πραγματικα

Επισκέπτης
Τωρα με αποστομωσες :birdman:

Κλασικο παραδειγμα πουθενα που εξισωνει καταστασεις για να τους βγαλει ολους ιδιους.

Ονειρα γλυκα :-* :-* :sleeping: :sleeping:
Να πεις του καπετάνιου μην περνάει από Κόρινθο γιατί πετάνε τραντζιστοράκια ξέρει αυτός.
Και να μου φέρει πίσω το παπί που μου είχε βουτήξει ο Λούπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Να πεις του καπετάνιου μην περνάει από Κόρινθο γιατί πετάνε τραντζιστοράκια ξέρει αυτός.
Και να μου φέρει πίσω το παπί που μου είχε βουτήξει ο Λούπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κατεστρεψε ομαδες και ομαδες ο καπετανιος για να εχει δορυφορους
η κορινθος ειναι μια απο αυτες,ασε που ολοι οι παλιοι διαιτητες πηραν προικα ενα βενζιναδικο της αβιν

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
21 ειμαι ρε Βρα.

Ωραια,εγω δεχομαι οτι ο καπετανιος εκανε ο,τι γουσταρε και ηλεγχε την διαιτησια.

Για τα 7+5 χρονια να σου απαντησω τι βλεπω?Πεναλτι ΑΣΤΕΙΑ,παντα σπρωξιμο οταν τα βρισκεις δυσκολα και μια ατακα του τυπου να νικαει ο γαυρος και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνε.

Πιστευεις οτι οι 2 περιοδοι ειναι ιδιες?Απλα δωσε μου μια απαντηση,την δικη σου γνωμη εστω και αν εισαι γαυρος,επειδη λογω ηλικιας ειναι αδυνατον να θυμαμαι ματς και καταστασεις μια-μια.

Και αν μπορεις να μου προσδιορισεις λιγο χρονικα την περιοδο που εκανε κουμαντο ο καπετανιος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
21 ειμαι ρε Βρα.

Ωραια,εγω δεχομαι οτι ο καπετανιος εκανε ο,τι γουσταρε και ηλεγχε την διαιτησια.

Για τα 7+5 χρονια να σου απαντησω τι βλεπω?Πεναλτι ΑΣΤΕΙΑ,παντα σπρωξιμο οταν τα βρισκεις δυσκολα και μια ατακα του τυπου να νικαει ο γαυρος και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνε.

Πιστευεις οτι οι 2 περιοδοι ειναι ιδιες?Απλα δωσε μου μια απαντηση,την δικη σου γνωμη εστω και αν εισαι γαυρος,επειδη λογω ηλικιας ειναι αδυνατον να θυμαμαι ματς και καταστασεις μια-μια.

Και αν μπορεις να μου προσδιορισεις λιγο χρονικα την περιοδο που εκανε κουμαντο ο καπετανιος.
21?δηλαδη εχεις δει 1 πρωταθλημα? :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ρε σουηδε δεν φανταζεσαι τι εκανε ο καπετανιος και ποσες ομαδες κατεστρεψε
για να ρεφαρουμε την πουτσα της αδικιας πρεπει να σας γαμαμε 30 χρονια με πετσινα πεναλτι

Επισκέπτης
κατεστρεψε ομαδες και ομαδες ο καπετανιος για να εχει δορυφορους
η κορινθος ειναι μια απο αυτες,ασε που ολοι οι παλιοι διαιτητες πηραν προικα ενα βενζιναδικο της αβιν
Ενώ ο Νταϊφάς έδινε opel ascona 1.2 εγγυημένο με ονόματα και διευθύνσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom