pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
εδω που τα λεμε οι φασεισ ηταν οριακεσρητορικη ερωτηση
κανεις παικτης του αρη ή απο τον παγκο δεν διαμαρτυρηθηκε στις φασεις των γκολ γιατι πολυ απλα κανεις δεν πηρε χαμπαρι
εδω που τα λεμε οι φασεισ ηταν οριακεσρητορικη ερωτηση
κανεις παικτης του αρη ή απο τον παγκο δεν διαμαρτυρηθηκε στις φασεις των γκολ γιατι πολυ απλα κανεις δεν πηρε χαμπαρι
Γιατί δεν με ακούς βρε αγόρι μου?Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.
ΟΚ. Ελπίζω τώρα με τον νέο αρχιδιαιτητή να σταματήσου επιτέλους οι αδικίες εις βάρος σας.
νομιζω ημουν ξεκαθαρος στο οτι αδικηθηκε ο αρηςΔηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.
ΟΚ. Ελπίζω τώρα με τον νέο αρχιδιαιτητή να σταματήσου επιτέλους οι αδικίες εις βάρος σας.
Γιατί δεν με ακούς βρε αγόρι μου?
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με στρατιωτάκια που ακολουθούν την γραμμή!
Το έχεις καταλάβει πιστεύω ότι μπορώ και να συζητήσω όμορφα και να αρπαχτώ και καζούρα να φάω και καζούρα να ρίξω και όλα μέσα παιχνίδι να γίνεται.Δε μπορώ όμως να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου με τίποτα.Γιατί δεν με ακούς βρε αγόρι μου?
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με στρατιωτάκια που ακολουθούν την γραμμή!
Τελικά τίνος παράρτημα είμαστε ρε παιδιά?νομιζω ημουν ξεκαθαρος στο οτι αδικηθηκε ο αρης
αλλα ημαρτον δεν σας εσφαξε ο ολυμπιακος θα το παρουμε και ετσι το πρωταθλημα
θα αρχισω να πιστευω τον ταρατσα που σας λεει παραρτημα του βαζελου γιατι στο πεναλτι με το λαγο κανατε τουμπεκι
Καλα δεν παιζονται οι γαυροι στην συνωμοσιολογια.καλα ρε σεις 24 σελιδες
δεν διαβαζω καμια και φανταζομαι οτι οι περισσοτερες θα ειναι για το μεταξυ μας παιχνιδι
ο αρης αδικηθηκε στις φασεις των γκολ(τα οποια παρεπιμπτοντως κανεις σας και κανεις μας δεν καταλαβε την ωρα του παιχνιδιου και αν δεν ειχε δει 10 ριπλει μετα
εγω προσωπικα στο 3 ριπλει ειδα οτι ο ντιογκο πασαρει στον τζολε
επισης αδικηθηκε στη φαση που δεν πηρε κοκκινη ο αντζας για αντιστοιχο μαρκαρισμα με αυτο στο οποιο τιμωρηθηκε ο βιτολο
ειμαι επισης σιγουρος οτι ι αγγλοπουστας θα εσπειρε διχονιες εγω ομως θα πω ενα πραγματακι
ειτε χαναμε ειτε οχι το πρωταθλημα το εχουμε παρει
ποιος εχει κερδος απο την αδικια του αρη?μηπως δεν τον θελουν στα πλει-οφ τα αδερφακια παοκ και παο?
μηπως ο πηλαδακης που ειναι και προεδρος θελει να βγαλει ουεφα την λαρισσα και για αυτο εσφαξαν και τον πανιωνιο την ιδια αγωνιστικη?
εδω μιλας εσυ σαν παοκ που εχεις τον γιο του γκαγκατση στη παε και δεν εχεις αδικηθει φετος πουθεναΚαλα δεν παιζονται οι γαυροι στην συνωμοσιολογια.
Οταν πρωτοηρθα Ελλαδα το 95 βλεπαμε με ενα φιλαρακη ποδοσφαιρο,ο φιλος ηταν οργανωμενος στην θυρα7,εαν θυμαμε καλα κυπελο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.Πριν το ματς ο γαυρος με ειχε πρηξει οτι ο γαυρος ειναι υπερομαδα αλλα τον σφαζει η διαιτησια οπου κανει κουμαντο ο Βαρδινογιαννης.Στο ματς ο διαιτητης εσφαξε την ΑΕΚ Ο διαλογος που ακολουθει ειναι πραγματικος
-Ρε φιλε τι μου λες οτι σε σφαζει συνεχεια η διαιτησια?Δεν σε εσπρωξε σημερα?
-οχι δεν ξερεις απο ελληνικο ποδοσφαιρο γιάυτο μιλας
-τι οχι.Ανυπαρκτη κοκκινη,ανυπαρκτο πεναλτυ.Το ματς στο εδωσε ο διαιτητης
-Ακου φιλε πως εχουν τα πραγματα εδω στην Ελλαδα.Τον διαιτητη δεν τον εστησε ο ΟΣΦΠ αλλα ο Βαρδινογιαννης.
-Ο Βαρδινιγιαννης?Και τι οφελος εχει ο Βαρδινογιαννης
-Φιλε μου ακομη να καταλαβεις?Ο Βαρδινογιαννης εκανε πουτανα το ματς για να ασχολουντε τα χανουμια με μας και οχι με τον βαζελο
Και παρτον κατω τον Βλαχοdeutsch
ειπα οτι αδικηθηκε ο αρης δεν λετε να το καταλαβετε ομωςΟ αρης φιλε αδικηθηκε γι αλλους λογους.Αλλα εσυ πας να μου βγαλεις αδικια μια κοκκινη του αντζα?Το πελαντυ που καβαλησε ο αβρααμ τον βλονταρτσικ?Ο ντουντου που σουταρει αερα και πεφτει και δινει πεναλτυ?
Τα 2 οφσαιτ?Δε με νοιαζει αν μπορει να τα δει ή οχι ο διαιτητης αλλα επρεπε.Η 2η κιτρνη στον αντζα?
τι ειναι ολα αυτα?
και μπορεις να μου πεις οτι ο ρεγκειρο χρησιμοποιησε το χερι για να σπρωξει τον ντουντου,ο αβρααμ τον καβαλησε τον αλλον με 2 χερια.
Δωσε εκεινο πρωτα αφου εχεις τετοια κριτιρια.
Δωσε και τη κοκκινη στον αντζα,ακυρωσε και το 2ο γκολ που εκανε μπαμ για οφσαιτ.Και ελα πες μου αν ο αρης δε θα εφευγε τουλαχιστο με ενα βαθμο.
Και περισσοτερο σημαντικο βεβαια θα ηταν η ψυχολογια
το αντιθετο θα ελεγαΈσπειρα την διχόνοια!
ειπα οτι αδικηθηκε ο αρης δεν λετε να το καταλαβετε ομως
και το πεναλτι του αβρααμ ηταν και η κιτρινη(κοκκινη)στον αντζα,δεν δεχομαι ομως να λετε μαλακιες για τις φασεις των γκολ που δεν τις πηρε χαμπαρι κανεις παρα μονο οταν ειδαμε 100 ριπλει
προσωπικα στα παπαρια μου να εφευγες και με το 2πλο
αυτο ειπα γιατι δεν θυμομουν το καβαλημα του αβρααμ,μολις μου το θυμισες το ειπαενταξει λαθος εντυπωση.απλος νομιζα οτι εσυ ελεγε οτι ο αρης αδικηθηκε μονο στη μια κιτρινη που δεν εβγαλε στον αντζα.
θα αρχισω να πιστευω τον ταρατσα που σας λεει παραρτημα του βαζελου γιατι στο πεναλτι με το λαγο κανατε τουμπεκι
το αντιθετο θα ελεγα
εδω μπηκε το βλαχοπαοκι να υπερασπιστει τους αρειανους
εσυ μην μιλας πλησιαζει η ωρα σου
Συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα δωρητη.
Ασε που στο ματς που αναφερεσαι ειχε γινει και κατι αλλο στο πρωτο ημιχρονο αλλα το κανεις αβαβα και συνεχιζεις.
πλακα κανεις ετσι? να με κατηγορει παοκι για τετοιο πραγμα
Εγω δεν τραβαω κανενα ζορι με τον αρη γιατι δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα που τους υποστηριξα ακριβως?
Στο παραδειγμα μου απλως θελω να δειξω οτι για εναν γαυρο παντα οι αλλοι ειναι οι φταιχτες,ποτε αυτος ακομη και εαν το γεγονος βγαζει ματια
1.Οντως πλησιαζει η μερα του ξεβρακωματος.1.εσυ μην μιλας πλησιαζει η ωρα σου
2.και στην τελικη αν θυμασαι στο καραισκακη σε εχει παιξει η διαιτησια 80-20(γκολ απο αουτ,πεναλτι μαιμου πηρες 2 χρονιες,δεν εδωσε πεναλτι σε μενα)και παρ'ολα αυτα η ομαδα μου νικησε και την κακη διαιτησια(καλοπουλος-κακος) και το καφενειο σου
3.η διαιτησια ειναι μια καραμελιτσα για τους ανικανους