Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα ρε σεις 24 σελιδες  :headbang: :headbang:
δεν διαβαζω καμια και φανταζομαι οτι οι περισσοτερες θα ειναι για το μεταξυ μας παιχνιδι
ο αρης αδικηθηκε στις φασεις των γκολ(τα οποια παρεπιμπτοντως κανεις σας και κανεις μας δεν καταλαβε την ωρα του παιχνιδιου και αν δεν ειχε δει 10 ριπλει μετα
εγω προσωπικα στο 3 ριπλει ειδα οτι ο ντιογκο πασαρει στον τζολε
επισης αδικηθηκε στη φαση που δεν πηρε κοκκινη ο αντζας για αντιστοιχο μαρκαρισμα με αυτο στο οποιο τιμωρηθηκε ο βιτολο
ειμαι επισης σιγουρος οτι ι αγγλοπουστας θα εσπειρε διχονιες εγω ομως θα πω ενα πραγματακι
ειτε χαναμε ειτε οχι το πρωταθλημα το εχουμε παρει
ποιος εχει κερδος απο την αδικια του αρη?μηπως δεν τον θελουν στα πλει-οφ τα αδερφακια παοκ και παο?
μηπως ο πηλαδακης που ειναι και προεδρος θελει να βγαλει ουεφα την λαρισσα και για αυτο εσφαξαν και τον πανιωνιο την ιδια αγωνιστικη?
Τρανό παράδειγμα για τα ζώα που έλεγα! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πού ήσουνα ρε μλκ???Που βγήκαν οι κάθε λογής ύπνοι-κονσεϊσαο-παλερμο (1 είναι αυτός...) και ο bodos και φώναζαν???Καλά ο Σουηδός...δεν σου λέω τίποτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην με βαζεις στη πριζα να διαβασω ολα τα ποστ  :2funny:μονο της μπαουκ εχω διαβασει(4 σελιδες γραφτηκαν οσο ελειπα)

Επισκέπτης
δεν διαβαζω καμια και φανταζομαι οτι οι περισσοτερες θα ειναι για το μεταξυ μας παιχνιδι
ο αρης αδικηθηκε στις φασεις των γκολ(τα οποια παρεπιμπτοντως κανεις σας και κανεις μας δεν καταλαβε την ωρα του παιχνιδιου και αν δεν ειχε δει 10 ριπλει μετα
επισης αδικηθηκε στη φαση που δεν πηρε κοκκινη ο αντζας για αντιστοιχο μαρκαρισμα με αυτο στο οποιο τιμωρηθηκε ο βιτολο
ειμαι επισης σιγουρος οτι ι αγγλοπουστας θα εσπειρε διχονιες εγω ομως θα πω ενα πραγματακι
ποιος εχει κερδος απο την αδικια του αρη?μηπως δεν τον θελουν στα πλει-οφ τα αδερφακια παοκ και παο?
μηπως ο πηλαδακης που ειναι και προεδρος θελει να βγαλει ουεφα την λαρισσα και για αυτο εσφαξαν και τον πανιωνιο την ιδια αγωνιστικη?
Καλά εσύ θα μας στείλεις τελείως!!!!!!!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
[move]Οι Ολυμπιακοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας! :2funny:
artemistn9.jpg
[/move]
Δεν χρειάζεται να ψάχνεις dori τα προηγούμενα ποστ, εδώ είναι όλη η ουσία! :rockon:

Επισκέπτης
Είναι ρε παιδιά ο Πηλαδάκης τόσο μάγκας να χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό ερήμην του για να πλήξει τον Άρη?
Μήπως του δίνει σε αντάλαγμα και το πρωτάθλημα? Και γιατί δεν το κρατάει για πάρτη του? Τόσο μαλακολεβέντης είναι?

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Ο αρης δεν αδικηθηκε για να ευννοηθει ο ολυμπιακος,αλλα η Λαρισα.
Τον αρη φαινεται δεν τον θελουν στα πλευ οφς.Γιατι εκει ξερουν οτι δε θα κατσει απλα να βγει 5ος.
Τωρα οσοι μιλανε για αδικημενο ολυμπιακο επειδη ευννοηθηκε και μαυριζεται το πρωταθλημα του,μαλλον εχουν λαθο τροπο σκεψης.

Ελπιζω με ολη τη βαβουρα που εγινε τουλαχιστο μεχρι τελος του πρωταθληματος να εχουμε μια διαιτησια 50-50.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο αρης δεν αδικηθηκε για να ευννοηθει ο ολυμπιακος,αλλα η Λαρισα.
Τον αρη φαινεται δεν τον θελουν στα πλευ οφς.Γιατι εκει ξερουν οτι δε θα κατσει απλα να βγει 5ος.
Τωρα οσοι μιλανε για αδικημενο ολυμπιακο επειδη ευννοηθηκε και μαυριζεται το πρωταθλημα του,μαλλον εχουν λαθο τροπο σκεψης.

Ελπιζω με ολη τη βαβουρα που εγινε τουλαχιστο μεχρι τελος του πρωταθληματος να εχουμε μια διαιτησια 50-50.
αυτο λεω και εγω
κανεις δεν αρνειται οτι αδικηθηκε ο αρης αλλα δεν νομιζω οτι καποιος σοβαρος μπορει να χαρακτηρισει δολο στις συγκεκριμενες φασεις των οφ-σαιντ
ειδικα του τζολε ειδα 3 ριπλει για να καταλαβω οτι πηρε πασα απο ντιογκο
εγινε πολυ γρηγορα η φαση

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτο λεω και εγω
κανεις δεν αρνειται οτι αδικηθηκε ο αρης αλλα δεν νομιζω οτι καποιος σοβαρος μπορει να χαρακτηρισει δολο στις συγκεκριμενες φασεις των οφ-σαιντ
ειδικα του τζολε ειδα 3 ριπλει για να καταλαβω οτι πηρε πασα απο ντιογκο
εγινε πολυ γρηγορα η φαση

Πως γινεται ρε φιλε που ο κοκε παιζει παντα στο οριο,9στις 10 να τον δινουν οφσαιτ και τους αλλου να μη τους καταλαβαινουν?
Θα εδινα δικιο στο διαιτητικο τριο αν ηταν μονο η μια φαση του οφσαιτ.
Αλλα μη μου πεις οτι δεν ηταν κανονισμενο να αδικηθει ο αρης?

Εγω μπορει να τα βλεπω αλλιως,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
νατσο τα γκολ που ηταν οφσαιντ τα καταλαβες με το που τα ειδες?χωρις ριπλει εννοω
α) Δεν ήμουν και στα 3 μέτρα όπως ήταν ο κόραξ.
β) Δεν είμαι κόραξ. Δικιά του δουλειά είναι.
γ) Και να δεχτώ τη δυσκολία της πρώτης φάσης (που δεν τη δέχομαι) στο 2ο ήταν η πιο στατική φάση του ποδοσφαίρου δλδ.
  πέναλτι που σημαίνει ο κόραξ πρέπει να έχει όλη του την προσοχή εκεί.
δ) Έμπενε μπροστά στην τηλεόραση η γυναίκα μου που είναι γαύρος για αντιπερισπασμό. :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πως γινεται ρε φιλε που ο κοκε παιζει παντα στο οριο,9στις 10 να τον δινουν οφσαιτ και τους αλλου να μη τους καταλαβαινουν?
Θα εδινα δικιο στο διαιτητικο τριο αν ηταν μονο η μια φαση του οφσαιτ.
Αλλα μη μου πεις οτι δεν ηταν κανονισμενο να αδικηθει ο αρης?

Εγω μπορει να τα βλεπω αλλιως,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου
και σε μας εκοψε οφσαιντ
οι συγκεκριμενες φασεις δεν ηταν πανω σε κινηση στη πλατη της αμυνας για να τις συγκρινω με αυτες που λες για τον κοκε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α) Δεν ήμουν και στα 3 μέτρα όπως ήταν ο κόραξ.
β) Δεν είμαι κόραξ. Δικιά του δουλειά είναι.
γ) Και να δεχτώ τη δυσκολία της πρώτης φάσης (που δεν τη δέχομαι) στο 2ο ήταν η πιο στατική φάση του ποδοσφαίρου δλδ.
  πέναλτι που σημαίνει ο κόραξ πρέπει να έχει όλη του την προσοχή εκεί.
δ) Έμπενε μπροστά στην τηλεόραση η γυναίκα μου που είναι γαύρος για αντιπερισπασμό. :2funny:
ωραια λοιπον επειδη δεν εισαι κοραξ καλο ειναι να μην τον κρινεις επιλεκτικα
στο μονο που σου ειπα οτι φταιει και φοβηθηκε ηταν η φαση του αντζα που δεν του εδωσε 2 κιτρινη
βεβαια και στον ρεγκειρο δεν εδωσε απευθειας κοκκινη στη φαση του πεναλτι

Επισκέπτης
ωραια λοιπον επειδη δεν εισαι κοραξ καλο ειναι να μην τον κρινεις επιλεκτικα
στο μονο που σου ειπα οτι φταιει και φοβηθηκε ηταν η φαση του αντζα που δεν του εδωσε 2 κιτρινη
βεβαια και στον ρεγκειρο δεν εδωσε απευθειας κοκκινη στη φαση του πεναλτι
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.
ΟΚ. Ελπίζω τώρα με τον νέο αρχιδιαιτητή να σταματήσου επιτέλους οι αδικίες εις βάρος σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom