Τι έγινε ρε ξάδελφε μιλάς και σοβαρά;Το ξέρω αυτό. Να σου πω την αμαρτία μου εγώ τον μπατ τον συμπαθούσα. Ότι ξέπλυμα και να έκανε προσπάθησε να κάνει και πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Μη ξεχνας ότι αυτός έφτιαξε την υπερομάδα με Ντούσαν όταν και παίζαμε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρό. ¨Οταν όμως χάλασε το κονέ αυτόματα τον έφαγαν σε όλες του τις δουλειές. Καλα μην ορκίζεσαι εμείς πεσαμε στον γουμενο που είναι ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Αυτός ουσιαστικά κατέστρεψε την ομάδα. Αλλά και εσείς από λαμόγια μπόλικα. Αυτό είναι το κακό των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ελπίζω με τον Ζαγόρ να αλλάξει αυτό σε εμάς. Για σας τι να πω.... ψιλοαμφιβάλλω αν ο σκορδας μπορεί να ανταπεξέλθει σε βάθος χρόνου. Προβλέπω να φεύγει με πολύ γιουχάισμα...
Και γω αμφιταλαντεύομαι για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Λάμπρος αν δεν αποβάλει την οπαδική νοοτροπία από πάνω του και τα διάφορα κομπλεξάκια που κουβαλάει. Τώρα όσον αφορά τον Ζαγοράκη έχει ήδη κάνει πολύ καλό στον παοκ. Τον βοηθάει πολύ και το πρεστίζ που έχει αποκτήσει λόγω του Euro. Αν και το άγαλμα κατά την άποψή μου πρέπει να το στήσετε για τον Βρύζα