Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ξέρω αυτό. Να σου πω την αμαρτία μου εγώ τον μπατ τον συμπαθούσα. Ότι ξέπλυμα και να έκανε προσπάθησε να κάνει και πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Μη ξεχνας ότι αυτός έφτιαξε την υπερομάδα με Ντούσαν όταν και παίζαμε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρό. ¨Οταν όμως χάλασε το κονέ αυτόματα τον έφαγαν σε όλες του τις δουλειές. Καλα μην ορκίζεσαι εμείς πεσαμε στον γουμενο που είναι ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Αυτός ουσιαστικά κατέστρεψε την ομάδα. Αλλά και εσείς από λαμόγια μπόλικα. Αυτό είναι το κακό των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ελπίζω με τον Ζαγόρ να αλλάξει αυτό σε εμάς. Για σας τι να πω.... ψιλοαμφιβάλλω αν ο σκορδας μπορεί να ανταπεξέλθει σε βάθος χρόνου. Προβλέπω να φεύγει με πολύ γιουχάισμα...
Τι έγινε ρε ξάδελφε μιλάς και σοβαρά;  :grin:
Και γω αμφιταλαντεύομαι για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Λάμπρος αν δεν αποβάλει την οπαδική νοοτροπία από πάνω του και τα διάφορα κομπλεξάκια που κουβαλάει. Τώρα όσον αφορά τον Ζαγοράκη έχει ήδη κάνει πολύ καλό στον παοκ. Τον βοηθάει πολύ και το πρεστίζ που έχει αποκτήσει λόγω του Euro. Αν και το άγαλμα κατά την άποψή μου πρέπει να το στήσετε για τον Βρύζα

Επισκέπτης
Και γω αμφιταλαντεύομαι για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Λάμπρος αν δεν αποβάλει την οπαδική νοοτροπία από πάνω του και τα διάφορα κομπλεξάκια που κουβαλάει. Τώρα όσον αφορά τον Ζαγοράκη έχει ήδη κάνει πολύ καλό στον παοκ. Τον βοηθάει πολύ και το πρεστίζ που έχει αποκτήσει λόγω του Euro. Αν και το άγαλμα κατά την άποψή μου πρέπει να το στήσετε για τον Βρύζα
Χίλιες φορές οπαδική νοοτροπία παρά νοοτροπία λαμόγιου.Έτσι κι αλλιώς νοοτροπία Αμπράμοβιτς (που κι αυτός έφαγε τα μούτρα του) δεν μπορεί να υπάρξει.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χίλιες φορές οπαδική νοοτροπία παρά νοοτροπία λαμόγιου.Έτσι κι αλλιώς νοοτροπία Αμπράμοβιτς (που κι αυτός έφαγε τα μούτρα του) δεν μπορεί να υπάρξει.
Σύντροφε καλημέρα. Το κακό με την οπαδική νοοτροπία, πάντα κατά την ταπεινή άποψή μου, οδηγεί πολλές φορές σε σπασμωδικές κινήσεις π.χ επίθεση σε πινακίδες, αλληλοβρισίδια με οπαδούς κλπ. Φέτος που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, έλειψε πολύ η ψυχραιμία

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Κατα βάθος σας συμπαθώ βρε κουτά  :2funny: :2funny: :2funny: ο πιο κολλητός μου σαν του λόγου σας είναι εξάλλου, τι να κάνω ο έρμος  :grin: . Για τον Βρύζα έχεις μεγάλο δίκιο αλλά αυτός έχει μερίδιο κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ θα έπρεπε να σταθούμε ιδιαίτερα στον Πορτογάλο ο οποίος και αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Ο Ζαγόρ όμως είναι η εγγύηση (προς το παρόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις) ότι τα πράγματα κινούνται πλέον νόμιμα χωρίς λαμογιές. Και φυσικά όπως προείπες έχει στάτους.

Για τον λαμπρούκο τώρα νομίζω ότι έχει χάσει λίγο τα αυγά και τα καλάθια. Βασικά το μεγάλο λάθος αγωνιστικά είναι η φυγή του πρίγκηψ. Θα ήσασταν άλλη ομάδα. Και μην ακούσω ότι ο ντούσαν ήθελε να φύγει. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ήθελε να φύγει. Επίσης θυμήσου τις δηλώσεις του μετά τα φετινά ματς με εμάς. Ούτε ο πιο φανατικός οπαδός δε θα τα έλεγε αυτά. Και ειλικρινά δε νομίζω η διαιτησία να έπαιξε κανένα ρόλο. Επίσης αυτό που λέει ότι παίζετε μπαλάρα. Είστε δλδ εσείς ευχαριστημένοι για την μπάλα που παίζετε φέτος. μια ομάδα ασύνδετη. μια ομάδα που παίζει λες και δεν έχει προπονητή. Καμία σχέση με τον περσινό ρούλη (να με συγχωράτε κάποιες συνήθειες δεν κόβονται  :grin: )

Καλημέρα.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατα βάθος σας συμπαθώ βρε κουτά  :2funny: :2funny: :2funny: ο πιο κολλητός μου σαν του λόγου σας είναι εξάλλου, τι να κάνω ο έρμος  :grin: . Για τον Βρύζα έχεις μεγάλο δίκιο αλλά αυτός έχει μερίδιο κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ θα έπρεπε να σταθούμε ιδιαίτερα στον Πορτογάλο ο οποίος και αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Ο Ζαγόρ όμως είναι η εγγύηση (προς το παρόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις) ότι τα πράγματα κινούνται πλέον νόμιμα χωρίς λαμογιές. Και φυσικά όπως προείπες έχει στάτους.

Για τον λαμπρούκο τώρα νομίζω ότι έχει χάσει λίγο τα αυγά και τα καλάθια. Βασικά το μεγάλο λάθος αγωνιστικά είναι η φυγή του πρίγκηψ. Θα ήσασταν άλλη ομάδα. Και μην ακούσω ότι ο ντούσαν ήθελε να φύγει. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ήθελε να φύγει. Επίσης θυμήσου τις δηλώσεις του μετά τα φετινά ματς με εμάς. Ούτε ο πιο φανατικός οπαδός δε θα τα έλεγε αυτά. Και ειλικρινά δε νομίζω η διαιτησία να έπαιξε κανένα ρόλο. Επίσης αυτό που λέει ότι παίζετε μπαλάρα. Είστε δλδ εσείς ευχαριστημένοι για την μπάλα που παίζετε φέτος. μια ομάδα ασύνδετη. μια ομάδα που παίζει λες και δεν έχει προπονητή. Καμία σχέση με τον περσινό ρούλη (να με συγχωράτε κάποιες συνήθειες δεν κόβονται  :grin: )

Καλημέρα.....
Χριστέ μου πως θα αντέξω τέτοιο επίπεδο :grin:
Για τον Σάντος πολύ φοβάμαι ότι ο τρόπος που στήνει την ομάδα θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ο χρόνος θα δείξει. Όσο για την δικιά μου ομάδα εννοείται πως δεν με ευχαριστεί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, το θέαμα που βλέπω. Πιστεύω ότι όντως είναι μεγάλο θέμα η φυγή του βάτραχου αλλά υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όσον αφορά την φετινή χρονιά θα είναι μεγάλη επιτυχία αν μπούμε στα play off. Από του χρόνου βλέπουμε.
Αυτά και τις καλημέρες μου

Επισκέπτης
Σταματήστε να σπαμάρετε το thread με σοβαρές συζητήσεις, μην γκρεμίζετε ότι με κόπο έχτιζα τόσο καιρό! :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σταματήστε να σπαμάρετε το thread με σοβαρές συζητήσεις, μην γκρεμίζετε ότι με κόπο έχτιζα τόσο καιρό! :rockon: :rockon: :rockon:
Ο ορισμός του κακού πούστη. Μην δει δυο ανθρώπους να μιλάνε σοβαρά, αλαφιάζει

Επισκέπτης
Θέλεις ν'αρχίσω το κήρυγμα τώρα?
Από την άλλη βέβαια θα μου πεις αν αρχίσουμε σοβαρές συζητήσεις θα το καταντήσουμε φιλολογικό τσάϊ εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Σου έχω ξανατονίσει πόσο μαλάκας είσαι. Μου ξέφυγε κλανιάρη  :rockon:
Λογικό είναι να σου ξεφύγει, το έκανα απλώς για να δεις πόσο ηλίθιο είναι αυτό που κάνεις εσύ συνήθως! :birdman:

Έλα πάμε γερά.
Τελικά ταράτσα τίποτα δεν πάει χαμένο.Αρκεί να εμφανιστείς και γίνονται όλα πτν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λογικό είναι να σου ξεφύγει, το έκανα απλώς για να δεις πόσο ηλίθιο είναι αυτό που κάνεις εσύ συνήθως! :birdman:
Όλα μου τα post αποστέλλονται μετά από ώριμη σκέψη και τεράστια επιθυμία κραξίματος προς το άτομό σου  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom