Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι οπαδοί? Γιατί το πανώ οπαδοί το κρέμασαν.
Δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα οπαδούς να πουλήσουν παιχνίδι.
Μη συγχέεις οπαδούς με διοικήσεις.Διοίκηση υπήρξε και ο condom in ass.
Την πορεία μια ομάδας την κανονίζεις η διοίκηση, δεν με νοιάζει τι νομίζει ο τελευταίος οπαδός που δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα!
30 στα 30 φέτος και πάμε για πρωτάθλημα είπε η διοίκηση! :2funny:

Επισκέπτης
Την πορεία μια ομάδας την κανονίζεις η διοίκηση, δεν με νοιάζει τι νομίζει ο τελευταίος οπαδός που δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα!
Αυτή η φασιστική άποψη για τον οπαδό στο δικό σας μαγαζί φίλε.
Όχι εδώ.Εδώ και άποψη και γνώμη έχουν όλοι ότι σχήμα έχουν στο μυαλό τους για τη μπάλα.
Και πίστεψέ με μερικοί γνωρίζουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σχήμα έχει η μπάλα.

Επισκέπτης
Αυτή η φασιστική άποψη για τον οπαδό στο δικό σας μαγαζί φίλε.
Όχι εδώ.Εδώ και άποψη και γνώμη έχουν όλοι ότι σχήμα έχουν στο μυαλό τους για τη μπάλα.
Και πίστεψέ με μερικοί γνωρίζουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σχήμα έχει η μπάλα.
Ουυυυυυυυυ ξέρετε πολύ μπάλα, μέχρι πριν 3 χρόνια νομίζατε ότι παίζετε με πορτοκαλί μπάλα με σπυριά!
Και δεν είναι φασιστική άποψη, το 80% είναι ζώα και ηλίθιοι που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν θα συνομιλείς με ανθρώπους της διοίκησης να μην ξεχάσεις να τους τα πεις. Όταν θα μιλάς με απλούς και αγνούς οπαδούς όμως να χρησιμοποιείς άλλα επιχειρήματα

Επισκέπτης
Μιλάτε για φασισμό εσείς που το τούρκακια, το άπλυτοι, το αγράμματοι και το φιλοξενούμενοι στην πόλη το λέτε συνέχεια!
Με την ίδια λογική και εσείς είστε φιλοξενούμενοι στην πόλη και το κράτος που προέρχεστε είναι ανεξάρτητο απο τον Μάιο του 1948!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλάτε για φασισμό εσείς που το τούρκακια, το άπλυτοι, το αγράμματοι και το φιλοξενούμενοι στην πόλη το λέτε συνέχεια!
Με την ίδια λογική και εσείς είστε φιλοξενούμενοι στην πόλη και το κράτος που προέρχεστε είναι ανεξάρτητο απο τον Μάιο του 1948!
Αν δεν μπορείς βρε βλάχο να δικρίνεις την πλάκα από την σοβαρότητα τότε τσάμπα χαλάω το μανικιούρ μου

Επισκέπτης
Τ'αρχίδια μου ξέρεις μην με τρελαίνεις. Έγινες και ψυχολόγος τώρα
10359qh4.jpg

Επισκέπτης
Ουυυυυυυυυ ξέρετε πολύ μπάλα, μέχρι πριν 3 χρόνια νομίζατε ότι παίζετε με πορτοκαλί μπάλα με σπυριά!
Και δεν είναι φασιστική άποψη, το 80% είναι ζώα και ηλίθιοι που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα!
Αφού πρώτα σε συγχαρώ για τις δημοκρατικότατες απόψεις που έχεις για τον κόσμο γύρω σου και φαντάζομαι ότι αυτό σε ακολουθεί και στην ιδιωτική-επαγγελματική σου πορεία (δικαίωμά σου άλλωστε να πιστεύεις σε πατρίκιους-πληβείους) θα σε προτρέψω να ρωτήσεις τους πατριώτες σου τους Βρεττανούς ποιός είχε την ιδέα για τη σχεδίασης των αεροπλάνων AVRO?
Κάποιος ακριβοπληρωμένος αεροναυπηγός ή κάποιος παρακατιανός μερεμετατζής που φαινομενικά ανήκει στο κατα τα λεγόμενά σου ανίδεο ποσοστό ζώων-ηλιθίων που δε θα έπρεπε να έχουν άποψη γιατί δεν ανήκουν στην πεφωτισμένη κάστα?

Επισκέπτης
Θα είναι μεγάλη η μαγκιά των Κρητικών αν τελικά δεν πατήσουν το πόδι τους στον αγώνα της Εθνικής.

Επισκέπτης
Αφού πρώτα σε συγχαρώ για τις δημοκρατικότατες απόψεις που έχεις για τον κόσμο γύρω σου και φαντάζομαι ότι αυτό σε ακολουθεί και στην ιδιωτική-επαγγελματική σου πορεία (δικαίωμά σου άλλωστε να πιστεύεις σε πατρίκιους-πληβείους) θα σε προτρέψω να ρωτήσεις τους πατριώτες σου τους Βρεττανούς ποιός είχε την ιδέα για τη σχεδίασης των αεροπλάνων AVRO?
Κάποιος ακριβοπληρωμένος αεροναυπηγός ή κάποιος παρακατιανός μερεμετατζής που φαινομενικά ανήκει στο κατα τα λεγόμενά σου ανίδεο ποσοστό ζώων-ηλιθίων που δε θα έπρεπε να έχουν άποψη γιατί δεν ανήκουν στην πεφωτισμένη κάστα?
Εγώ μίλησα περί ποδοσφαιρικής κουλτούρας των οπαδών λέγοντας τους ζώα και εννοώντας ότι δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι περισσότεροι από αυτούς και εσύ το γυρνάς αλλού!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου αρέσει ότι Σκόρδας που ότι λέει το κάνει!
Πριν 10 μέρες έλεγε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με την διαιτησία και 10 μέρες μετά έβγαλε ανακοίνωση! :2funny:
Λάμπρο μου αρέσεις συνέχισε έτσι! :rockon:
Και λιγα ειπε...συγκρατημενο τον εκοψα...δηλαδη αν διεκδικουσαμε τον τιτλο τι αλλο θα γινοταν προχθες?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ μίλησα περί ποδοσφαιρικής κουλτούρας των οπαδών λέγοντας τους ζώα και εννοώντας ότι δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι περισσότεροι από αυτούς και εσύ το γυρνάς αλλού!
Το να λες ότι το 80% των οπαδών είναι ζώα, σε κάνει λίγο φασιστάκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom