Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μάγκες ας με βοηθήσει κάποιος.
Αφού δεχτήκαμε ότι για όλα τα στραβά του ποδοσφαίρου έφτεγε ο ψυχοτέτιος.
1) Επικοινώνησε λέει ο Κόκκαλης με τον Πατέρα για το διάδοχό του.  :think:
2) Πρότεινε λέει ο Κόκκαλης το Γιαννόπουλο. :think:
3) Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ που όλοι προσδοκούν  :jerking:να τ'αλλάξει όλα :2funny:
  για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τους 2 προέδρους πρότεινε κι αυτός αυτόν που
  πρότεινε ο Κόκκαλης  :bottom:
4) Ο απερίγραπτος Σάββας Θεοδωρίδης μιλώμτας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αφού έπλεξε το εγκώμιο
  του Ψυχομάνη (αναγνώριση στον ευσυνείδητο υπάλληλο) δήλωσε επι λέξει <<Μας
  ζήτησαν (?) ν'αλλάξουμε τον αρχιδιαιτητή  και τους τον
  αλλάξαμε>>  :think: :think:
5) Η Αεκ φωνάζει γιατί έμεινε έξω από τις διαπραγματεύσεις Κόκκαλη-Πατέρα  :think:
6) Ο Κόντης ακούει χαρμόσυνες καμπάνες με την αλλαγή αυτού που υποτίθεται φταίει
  για τη σφαγή της ομάδας του με κάποιον που πρότεινε ο ιδιοκτήτης της ομάδας που
  ωφεληθηκε από αυτή τη σφαγή. :headbang: :headbang:
Τελικά εγώ ποιος είμαι? Μήπως είμαι ο ταράτσας?

[size=30pt]ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ [/size]   

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
3) Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ που όλοι προσδοκούν  :jerking:να τ'αλλάξει όλα :2funny:
4) Ο απερίγραπτος Σάββας Θεοδωρίδης μιλώμτας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αφού έπλεξε το εγκώμιο
5) Η Αεκ φωνάζει γιατί έμεινε έξω από τις διαπραγματεύσεις Κόκκαλη-Πατέρα  :think:
6) Ο Κόντης ακούει χαρμόσυνες καμπάνες με την αλλαγή αυτού που υποτίθεται φταίει

Δεν είναι τίποτα, θα μπαίνεις κάθε μέρα στο thread άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες και θα διαβάζεις ότι ποστάρει ο Ταράτσας. Στη συνέχεια θα κάνεις κλύσμα με δεσοξυριβοζονουκλεικό οξύ για μια εβδομάδα και αν τα συμπτώματα συνεχιστούν, καλέστε μας για να κανονίσουμε ραντεβού για περιτομή.

Επισκέπτης

Αυτό είμαι με λίγα λόγια είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!

Επισκέπτης
Αυτό είμαι με λίγα λόγια είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!
Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά.Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι κάφροι πλέον δε νοιώθου ούτε την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα.Είναι σα να λάνα ξεκάθαρα πλέον στον Έλληνα

[move][size=30pt]ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size][/move]

Επισκέπτης
Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά.Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι κάφροι πλέον δε νοιώθου ούτε την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα.Είναι σα να λάνα ξεκάθαρα πλέον στον Έλληνα

[move][size=30pt]ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size][/move]
Δεν είναι δύσκολο το να καταλάβεις το γιατί συμβαίνει αυτό!
Νομίζεις πως ο οπαδός του Ολυμπιακού θέλει να αλλάξει αυτό? ή νομίζεις πως το πρόβλημα του παναθηναϊκού με την διαιτησία είναι ότι θέλει καθαρό ποδόσφαιρο?
Αρχίδια λέω εγώ, τους πειράζει ότι δεν μπορούν αυτοί να ελέγξουν την κατάσταση και φυσικά οι πρόεδροι που θέλουν να κονομήσουν μέσα απο το ποδόσφαιρο είτε μέσω των κερδών απο το τσου λου ή ξεπλένωντας χρήμα μέσα απο τις ομάδες κερδίζοντας παράλληλα πιστά στρατιωτάκια-οπαδούς για να έχουν προστασία από πιθανές μελλοντικές κυρώσεις(λέμε τώρα) κάνουν ότι μπορούν για να διαιωνίζεται συνεχώς η ίδια αρρωστημένη κατάσταση!

Επισκέπτης
Δεν είναι δύσκολο το να καταλάβεις το γιατί συμβαίνει αυτό!
Νομίζεις πως ο οπαδός του Ολυμπιακού θέλει να αλλάξει αυτό? ή νομίζεις πως το πρόβλημα του παναθηναϊκού με την διαιτησία είναι ότι θέλει καθαρό ποδόσφαιρο?
Αρχίδια λέω εγώ, τους πειράζει ότι δεν μπορούν αυτοί να ελέγξουν την κατάσταση και φυσικά οι πρόεδροι που θέλουν να κονομήσουν μέσα απο το ποδόσφαιρο είτε μέσω των κερδών απο το τσου λου ή ξεπλένωντας χρήμα μέσα απο τις ομάδες κερδίζοντας παράλληλα πιστά στρατιωτάκια-οπαδούς για να έχουν προστασία από πιθανές μελλοντικές κυρώσεις(λέμε τώρα) κάνουν ότι μπορούν για να διαιωνίζεται συνεχώς η ίδια αρρωστημένη κατάσταση!

[size=30pt]ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ[/size]

Επισκέπτης
              [size=30pt]ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ[/size]

Και όχι μόνο παίζει και η πολιτική μεγάλο ρόλο!
Άπειρα παραδείγματα για νόμους και ρυθμίσεις για να ξεχρεώσουν οι παε για να κερδίσουν ψήφους και φυσικά για να κρατάνε κοιμισμένο τον κόσμο ώστε να ασχολείται με τα ηλίθια προβλήματα του ποδοσφαίρου και όχι με τα πραγματικά προβλήματα του μεγαλύτερου μπουρδέλου της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα!
Χρωστάει λεφτά ο οσφπ ο αρης η αεκ όπως παλιά? Τον πούλο στην Δ εθνική χωρίς ρυθμίσεις και άρθρα 44, χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά ο παοκ? και εσύ στην Δ όχι μόνο η Δράμα και άλλες μικρές ομάδες!
Έστησες παιχνίδια το ίδιο και όχι πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, το να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν τι ήταν? Δεν ήταν απόδειξη?
Όταν είπα χθες ζώα το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών ήθελα να τονίσω το πόσο άσχετοι είναι με το ποδόσφαιρο όχι γιατί δεν ξέρουν τι είναι το 4-4-2 και τι είναι τα αμυντικά χαφ αλλά γιατί οι περισσότεροι με την αποδοχή των πρωταθλημάτων, των στημένων παιχνιδιών, των οικονομικών ρυθμίσεων και άλλων τραγελαφικών γεγονότων όχι μόνο δεν τους πειράζει αλλά είναι και υπερήφανοι για αυτό έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι οι πιο καθαροί του κόσμου ή θέτοντας επιχειρήματα τύπου και εσείς στην Χούντα τα ίδια κάνατε!

Επισκέπτης
Και όχι μόνο παίζει και η πολιτική μεγάλο ρόλο!
Άπειρα παραδείγματα για νόμους και ρυθμίσεις για να ξεχρεώσουν οι παε για να κερδίσουν ψήφους και φυσικά για να κρατάνε κοιμισμένο τον κόσμο ώστε να ασχολείται με τα ηλίθια προβλήματα του ποδοσφαίρου και όχι με τα πραγματικά προβλήματα του μεγαλύτερου μπουρδέλου της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα!
Χρωστάει λεφτά ο οσφπ ο αρης η αεκ όπως παλιά? Τον πούλο στην Δ εθνική χωρίς ρυθμίσεις και άρθρα 44, χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά ο παοκ? και εσύ στην Δ όχι μόνο η Δράμα και άλλες μικρές ομάδες!
Έστησες παιχνίδια το ίδιο και όχι πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, το να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν τι ήταν? Δεν ήταν απόδειξη?
Όταν είπα χθες ζώα το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών ήθελα να τονίσω το πόσο άσχετοι είναι με το ποδόσφαιρο όχι γιατί δεν ξέρουν τι είναι το 4-4-2 και τι είναι τα αμυντικά χαφ αλλά γιατί οι περισσότεροι με την αποδοχή των πρωταθλημάτων, των στημένων παιχνιδιών, των οικονομικών ρυθμίσεων και άλλων τραγελαφικών γεγονότων όχι μόνο δεν τους πειράζει αλλά είναι και υπερήφανοι για αυτό έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι οι πιο καθαροί του κόσμου ή θέτοντας επιχειρήματα τύπου και εσείς στην Χούντα τα ίδια κάνατε!
Να κερδάει είπε.Μη βάζεις στο στόμα του λόγια που δεν είπε.
Καλά όλ'αυτά αλλά που τα σπάσανε στην κεντρική διαχείρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ξέρουμε?

Επισκέπτης
Να κερδάει είπε.Μη βάζεις στο στόμα του λόγια που δεν είπε.
Καλά όλ'αυτά αλλά που τα σπάσανε στην κεντρική διαχείρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ξέρουμε?
Η Σουπερ Λιγκα υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε και για αυτό τον λόγο για να έχουν μια κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών!
Με τον Ολυμπιακό μέσα θα έπαιρναν πιο πολλά λεφτά σωστά?
Αν και οι μικρές ομάδες έπαιρναν περισσότερα λεφτά απο ότι παίρνουν τώρα σημαίνει ότι κάποια θα έμπαιναν στην ομάδα και θα δυνάμωναν, λες να συμφέρει τον Ολυμπιακό να δυναμώσουν οι μικρότερες ομάδες αγωνιστικά?
Σε όποια έδρα πήγαινε θα δυσκολευόταν πιο πολύ με πιο δυνατές μικρές ομάδες! ;)
Φυσικά ένα από τα τσιράκια αποχώρησε μαζί του(Ξάνθη)!

Επισκέπτης
Ακόμα και να μην ισχύει αυτό που γράφω ο τρόπος που λειτουργούν οι "μεγάλες" εδώ ομάδες σου δίνει αυτό το δικαίωμα να σκέφτεσαι έτσι!

Σε εισαγωγικά το μεγάλες ομάδες γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες, οποιοσδήποτε δει έξω πως λειτουργούν οι πραγματικά μεγάλες ομάδες θα πάθει πολιτισμικό σοκ! :2funny:

Επισκέπτης
Ακόμα και να μην ισχύει αυτό που γράφω ο τρόπος που σκέφτονται οι "μεγάλες" εδώ ομάδες σου δίνει αυτό το δικαίωμα!

Σε εισαγωγικά το μεγάλες ομάδες γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες, οποιοσδήποτε δει έξω πως λειτουργούν οι πραγματικά μεγάλες ομάδες θα πάθει πολιτισμικό σοκ! :2funny:
Επειδή το έχω πάθει το σοκ αυτό εδώ και περίπου 15 χρόνια (όταν ήμουν στο νησί)δε συζητάμε για τέτοιο επίπεδο γιατί θα
γίνουμε γραφικότεροι των γραφικών.Αλλά εδώ που είμαστε μ'αυτούς πορευόμαστε.Και δε μιλάμε για Ευρωπαϊκό επίπεδο (που ούτε στν ύπνο μας) αλλά να μην είμαστε και στο επίπεδο της Ρουάντα και του Μαλάουι.(που όπως φαίνεται και αυτό το επίπεδο ούτε στον ύπνο μας).

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή το έχω πάθει το σοκ αυτό εδώ και περίπου 15 χρόνια (όταν ήμουν στο νησί)δε συζητάμε για τέτοιο επίπεδο γιατί θα
γίνουμε γραφικότεροι των γραφικών.Αλλά εδώ που είμαστε μ'αυτούς πορευόμαστε.Και δε μιλάμε για Ευρωπαϊκό επίπεδο (που ούτε στν ύπνο μας) αλλά να μην είμαστε και στο επίπεδο της Ρουάντα και του Μαλάουι.(που όπως φαίνεται και αυτό το επίπεδο ούτε στον ύπνο μας).
Άντε παρασοβάρεψες και συ με τον πούστη.

[size=30pt]ΡΙΧΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΡΕΕΕΕΕ[/size] :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα ρε σεις 24 σελιδες  :headbang: :headbang:
δεν διαβαζω καμια και φανταζομαι οτι οι περισσοτερες θα ειναι για το μεταξυ μας παιχνιδι
ο αρης αδικηθηκε στις φασεις των γκολ(τα οποια παρεπιμπτοντως κανεις σας και κανεις μας δεν καταλαβε την ωρα του παιχνιδιου και αν δεν ειχε δει 10 ριπλει μετα
εγω προσωπικα στο 3 ριπλει ειδα οτι ο ντιογκο πασαρει στον τζολε
επισης αδικηθηκε στη φαση που δεν πηρε κοκκινη ο αντζας για αντιστοιχο μαρκαρισμα με αυτο στο οποιο τιμωρηθηκε ο βιτολο
ειμαι επισης σιγουρος οτι ι αγγλοπουστας θα εσπειρε διχονιες εγω ομως θα πω ενα πραγματακι
ειτε χαναμε ειτε οχι το πρωταθλημα το εχουμε παρει
ποιος εχει κερδος απο την αδικια του αρη?μηπως δεν τον θελουν στα πλει-οφ τα αδερφακια παοκ και παο?
μηπως ο πηλαδακης που ειναι και προεδρος θελει να βγαλει ουεφα την λαρισσα και για αυτο εσφαξαν και τον πανιωνιο την ιδια αγωνιστικη?

Επισκέπτης
Καταλαβαίνεις γιατί δηλαδή δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για ποδόσφαιρο εδώ μέσα!
Όποτε πήγαινα παλιότερα να μιλήσω σοβαρά πετιόταν ένας στραβοστόμης και έλεγε παοκ χάρε μου και την ψυχή μου πάρε μου, θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου ο άλλος και άντε βγάλε άκρη μετά!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καταλαβαίνεις γιατί δηλαδή δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για ποδόσφαιρο εδώ μέσα!
Όποτε πήγαινε παλιότερα να μιλήσω σοβαρά πετιόταν ένας στραβοστόμης και έλεγε παοκ χάρε μου και την ψυχή μου πάρε μου, θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου ο άλλος και άντε βγάλε άκρη μετά!
ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom