Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειδικα για τον ποα εγω θελω να τον κερδιζω με πεναλτι στη σεντρα του γηπεδου απο το ζεσταμα
δεν ειναι μονο τα πετρινα βρασιδα
ειναι και τα κερματα ειναι και οι πουστιες με τον δεδε τον βουρακη και τον ζλατανο,ειναι το δουρειο ειναι πολλα
μια ζωη ευννοημενοι σε ολα τα σπορ,οπως υποννοει και ο ψευτουμνος τους
σιχαμενοι πραγματικα
Καθαρο πρωταθλημα στην Ελλαδα δεν προκειτε να υπαρξει ΠΟΤΕ οποιος εχει την δυναμη θα την χρησιμοποιει το θεμα ειναι τι μπαλα βλεπουμε μεσα στο γηπεδο.
Και εγω καποτε ειχα στην ενδεκαδα μου Πρωτασοφ ,Λιτοφσενκο και επερνα τα αρχιδια μου γιατι ημουνα ανυπαρκτος διοικητικα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειναι και τα κερματα ειναι και οι πουστιες με τον δεδε τον βουρακη και τον ζλατανο,ειναι το δουρειο ειναι πολλα
Θα βγαλω και εγω ενα συνθημα με Παπουτσελη,Μποροβηλο και Κασναφερη και ειμαστε κομπλε.

Για το Δουρειο πειτε τα μεταξυ σας.Το πιο χειροπιαστο παραδειγμα [size=20pt]προπαγανδας[/size].

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
21?δηλαδη εχεις δει 1 πρωταθλημα? :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ρε σουηδε δεν φανταζεσαι τι εκανε ο καπετανιος και ποσες ομαδες κατεστρεψε
για να ρεφαρουμε την πουτσα της αδικιας πρεπει να σας γαμαμε 30 χρονια με πετσινα πεναλτι
Και κανενα αλλο να μην δω [size=30pt]στον πουτσο μου[/size] :birdman:

Επισκέπτης
[move][size=30pt]Πόσο μπροστά μπορεί να είμαι ο άτιμος?!!![/size][/move] [move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το ματσακι που παραθετεις το πηρες [size=20pt]στα ισα[/size] και [size=20pt]μαγκια σου[/size].

Για το παιχνιδι του Απριλη του 2004 μην μιλατε για τον Δουρο.Εχει κανει οργια πριν την φαση με το αλανι.
στα ισα με 10 παικτες απο το 30'
αυτο προφανως ειναι και το 50-50 που θελεις?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
στα ισα με 10 παικτες απο το 30'
αυτο προφανως ειναι και το 50-50 που θελεις?

Εεεε ναι ρε μαλάκα....αυτό ακριβώς γουστάρουν....και έτσι θέλω να τους πηδάω και εγώ...για να καταλάβουν τί εστί...ΘΡΥΛΟΣ!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
21 ειμαι ρε Βρα.

Ωραια,εγω δεχομαι οτι ο καπετανιος εκανε ο,τι γουσταρε και ηλεγχε την διαιτησια.

Για τα 7+5 χρονια να σου απαντησω τι βλεπω?Πεναλτι ΑΣΤΕΙΑ,παντα σπρωξιμο οταν τα βρισκεις δυσκολα και μια ατακα του τυπου να νικαει ο γαυρος και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνε.

Πιστευεις οτι οι 2 περιοδοι ειναι ιδιες?Απλα δωσε μου μια απαντηση,την δικη σου γνωμη εστω και αν εισαι γαυρος,επειδη λογω ηλικιας ειναι αδυνατον να θυμαμαι ματς και καταστασεις μια-μια.

Και αν μπορεις να μου προσδιορισεις λιγο χρονικα την περιοδο που εκανε κουμαντο ο καπετανιος.
souhdos13 ολοι οι βαζελοι αυτα θελετε να ξαναδειτε
57652895cu0.png

42616391uh7.png

Ετσι θελετε τα πρωταθληματα και αν θες να κανουμε συγκριση για της εποχες ο Ολυμπιακος ριχνει τα περισοτερα λεφτα φερνει τους ποιο ακριβους παικτες και καλα κανει και προστατευει της επενδυσεις και τα συμφεροντα του οι εποχες που του κλεβατε τα πρωταθληματα τελειωσαν.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
souhdos13 ολοι οι βαζελοι αυτα θελετε να ξαναδειτε

Ετσι θελετε τα πρωταθληματα και αν θες να κανουμε συγκριση για της εποχες ο Ολυμπιακος ριχνει τα περισοτερα λεφτα φερνει τους ποιο ακριβους παικτες και καλα κανει και προστατευει της επενδυσεις και τα συμφεροντα του οι εποχες που του κλεβατε τα πρωταθληματα τελειωσαν.
Εγω στο ξαναλεω,50-50 θελω.Αν δεν πιστευεις τα λεγομενα μου,δεν μπορω να κανω κατι για να το αποδειξω,ειναι αδυνατο.

Ενω την εποχη που αναφερεσαι εσυ ο Παναθηναικος δεν ειχε ομαδαρα και παικταραδες,ε?
Την 3ετια που τα χανουμια γαμουσαν και εδερναν?Ο Παναθηναικος ειχε την παραγκα αλλα την ειχε με διαλειμματα μαλλον.Ηταν μεγαλοψυχος και ενω ηλεγχε τα παντα αφηνε τους αλλους να παιρνουν πρωταθληματα.Σε 17 χρονια καπετανιου πηρε 5 ή 6 πρωταθληματα.

Οσο για τις επενδυσεις που λες οτι προστατευει ο Ολυμπιακος δεν μου λεει και πολλα.Συμφωνω μαζι σου οτι στα 7+5 τα περισσοτερα χρονια ειχες και την καλυτερη ομαδα και τους καλυτερους παικτες.
Τα λεφτα δεν κανουν απο μονα τους την ομαδα ομως.
Υπηρχαν και αλλες χρονιες που δεν ησουν σε καμια περιπτωση καλυτερος ουτε απο τον Παναθηναικο,ουτε απο τα χανουμια και τα πηρες τα πρωταθληματα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω στο ξαναλεω,50-50 θελω.Αν δεν πιστευεις τα λεγομενα μου,δεν μπορω να κανω κατι για να το αποδειξω,ειναι αδυνατο.

Ενω την εποχη που αναφερεσαι εσυ ο Παναθηναικος δεν ειχε ομαδαρα και παικταραδες,ε?
Την 3ετια που τα χανουμια γαμουσαν και εδερναν?Ο Παναθηναικος ειχε την παραγκα αλλα την ειχε με διαλειμματα μαλλον.Ηταν μεγαλοψυχος και ενω ηλεγχε τα παντα αφηνε τους αλλους να παιρνουν πρωταθληματα.Σε 17 χρονια καπετανιου πηρε 5 ή 6 πρωταθληματα.

Οσο για τις επενδυσεις που λες οτι προστατευει ο Ολυμπιακος δεν μου λεει και πολλα.Συμφωνω μαζι σου οτι στα 7+5 τα περισσοτερα χρονια ειχες και την καλυτερη ομαδα και τους καλυτερους παικτες.
Τα λεφτα δεν κανουν απο μονα τους την ομαδα ομως.
Υπηρχαν και αλλες χρονιες που δεν ησουν σε καμια περιπτωση καλυτερος ουτε απο τον Παναθηναικο,ουτε απο τα χανουμια και τα πηρες τα πρωταθληματα.
Ημουν σιγουρος οτι θα μου ανεφερες σαν επιχειρημα το οτι επερναν και αλλοι πρωταθληματα οταν εκανε κουμαντο ο καπετανιος( με την ιδια λογικη θα σου πω για το πρωταθλημα του 2004 , τι εγινε τοτε? εκανε διαλειμμα η παραγκα?) αλλα δεν με ενδιαφερει ποιος επαιρνε τα πρωταθληματα εγω ξερω  το ποσους παικτες και πρωταθληματα μου ειχες κλεψει αυτα τα χρονια, στην Ελλαδα ειμαστε οποτε καθαρο πρωταθλημα ξεχασε το απλως δες αν εισαι ευχαριστημενος απο την μπαλα που παιζει η ομαδα σου και απο τους παικτες που εχεις εισαι ικανοποιημενος ναι η οχι απο εκει και περα οτι και να πουμε για αυτη την κατασταση που υπαρχει στο ελληνικο ποδοσφαιρο σε επιπεδο διαιτησιας ειναι για να περναει η ωρα γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
Οποιος παιρνει το πρωταθλημα θα πανηγυριζει και ολοι οι αλλοι θα γκρινιαζουν.

Επισκέπτης
Έναν ψυχίατρο ρε παιδιά ο Σούρας δε με αναλαμβάνει!

[move]   [size=40pt]ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΕΛΙΚΑ?[/size][/move]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Έναν ψυχίατρο ρε παιδιά ο Σούρας δε με αναλαμβάνει!

[move]   [size=40pt]ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΕΛΙΚΑ?[/size][/move]
Αν ειχες την δυναμη θα ησουν και εσυ η παραγκα παντα υπηρχε δεν την εφτιαξε ο Κοκκαλης υπηρχε και κατα καιρους αλλαζει χερια.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ημουν σιγουρος οτι θα μου ανεφερες σαν επιχειρημα το οτι επερναν και αλλοι πρωταθληματα οταν εκανε κουμαντο ο καπετανιος( με την ιδια λογικη θα σου πω για το πρωταθλημα του 2004 , τι εγινε τοτε? εκανε διαλειμμα η παραγκα?) αλλα δεν με ενδιαφερει ποιος επαιρνε τα πρωταθληματα εγω ξερω  το ποσους παικτες και πρωταθληματα μου ειχες κλεψει αυτα τα χρονια, στην Ελλαδα ειμαστε οποτε καθαρο πρωταθλημα ξεχασε το απλως δες αν εισαι ευχαριστημενος απο την μπαλα που παιζει η ομαδα σου και απο τους παικτες που εχεις εισαι ικανοποιημενος ναι η οχι απο εκει και περα οτι και να πουμε για αυτη την κατασταση που υπαρχει στο ελληνικο ποδοσφαιρο σε επιπεδο διαιτησιας ειναι για να περναει η ωρα γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
Οποιος παιρνει το πρωταθλημα θα πανηγυριζει και ολοι οι αλλοι θα γκρινιαζουν.
Ρε φιλε μου βαζεις 1 πρωταθλημα στα 13 και εγω σου βαζω 11 στα 17.Υπαρχει μεγαλη διαφορα στα νουμερα.
Ο καθε πικραμενος πηρε πρωταθλημα τοτε.

Το 2004 το πηρα και ''επιβεβαιωθηκα'' στον τελικο του κυπελλου.Χωρις καθολου σπρωξιμο ή τουλαχιστον σε καμια περιπτωση περισσοτερο σπρωξιμο απο εσενα,προφανως ημουν πολυ καλυτερος.

Υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι πρεπει να εισαι [size=20pt]πολυ[/size] καλυτερος απο τον αλλον για να παρεις πρωταθλημα?Επειδη μαλλον μονο ετσι γινεται να παρει καποιος την κουπα εδω.

Στα υπολοιπα που λες δεν διαφωνω.Δικιο εχεις και για την Ελλαδα και για το γεγονος οτι πρεπει πρωτα να βλεπουμε την αγωνιστικη ποιοτητα της ομαδας του ο καθενας απο εμας.

Απλα για την διαιτησια κουβεντιαζουμε εφοσον καλως η κακως ειναι και αυτη παραγοντας του παιχνιδιου.Και ειδικα στην Ελλαδα σημαντικος παραγοντας.

Επισκέπτης
Κι αφού τελείωσε το μάθημα αξιοκρατικής κατάκτησης τίτλων θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους φίλους συναρειανούς.
Ακούτε κι εσείς χαρμόσυνες καμπάνες ή μόνο ο Κόντης?

Και κάτι για τους φίλους μη Αρειανούς.(Εξαιρούνται οι 2 "μεγάλοι")

[size=40pt]ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟ ΑΤΙΤΛΟΣ?[/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απλα, οπως πολυ γλαφυρα το ειπε ο σκορδας, βλεπουμε εδω και 2-3 σελιδες να ..... "μαλωνουν τα βουβαλια και να τσαλαπατανε τα βατραχια"..... αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο......

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν παρακολουθω Β Εθνικη αλλα μηπως και τα βατραχια τσαλαπατανε τα μυρμιγκια γιατι κατι διαβαζα κατα καιρους για το πως ανεβηκε ο Αρης απο την Β στην Α.
Ας μας πει ο ταρατσας γιατι εγω δεν τα παρακολουθω.

Επισκέπτης
Δεν παρακολουθω Β Εθνικη αλλα μηπως και τα βατραχια τσαλαπατανε τα μυρμιγκια γιατι κατι διαβαζα κατα καιρους για το πως ανεβηκε ο Αρης απο την Β στην Α.
Ας μας πει ο ταρατσας γιατι εγω δεν τα παρακολουθω.
Επειδή αυτή την περίοδο την παρακολούθησα πάρα πολύ καλά να είσαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν τσαλαπάτησε κανέναν.
Το σχέδιο ήταν να μείνει ο Άρης στη Β' αλλά τους χάλασε τα σχέδια σε 1η φάση ο Γκουγκουλιάς στο 93' του αγώνα με την Καστοριά και τελικά ο Βελώνης στο 92' του αγώνα εκτός με το αδιάφορο (?) Χαϊδάρι. Κι όποιος παρατηρήσει τις αντιδράσεις των παικτών του Χαϊδαρίου στο 1-2 (σαν να έχασαν το CL) θα καταλάβει.

[move][size=30pt]ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ? [/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom