Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν παρακολουθω Β Εθνικη αλλα μηπως και τα βατραχια τσαλαπατανε τα μυρμιγκια γιατι κατι διαβαζα κατα καιρους για το πως ανεβηκε ο Αρης απο την Β στην Α.
Ας μας πει ο ταρατσας γιατι εγω δεν τα παρακολουθω.

Αν ηταν ετσι θα εβγαινε στην Α' εθνικη ο Αρης περπατοντας, απο το Δεκεμβριο, οπως ξεχωριζει ο πρωταθλητης συνηθως και δε θα κερδιζε παιχνιδι προτελευταια αγωνιστικη με γκολ, τυχαιο, στις καθυστερησεις........ παιχτηκαν και στη β' κατι σφαγες φιλε Βρασιδα, δεν ξερω τι σου ειπαν, αλλα μην εχεις εικονα συμπεριφορας απεναντι στον ολυμπιακο, καμια σχεση.... και κει σαν Αρουλη με εβλεπαν τα κορακια.....

Αλλα αν συμφωνα με την ελληνικη αντιληψη για το ποδοσφαιρο, ο Αρης ειναι η ομαδα που επρεπε να σπρωχνεται στη Βου, ΕΓΩ παλι δεν το γουσταρω αυτο, δεν ειναι νοοτροπια αυτη.......

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
εχω παλι την ιδια ηλιθια απορια....γιατι βρε συμπολιτες δεν γραφετε στο θρεντ της ομαδας σας και μπαινετε εδω για να ειρωνευτειτε και να προκαλεσετε?
:think:

Επισκέπτης
Απλα, οπως πολυ γλαφυρα το ειπε ο σκορδας, βλεπουμε εδω και 2-3 σελιδες να ..... "μαλωνουν τα βουβαλια και να τσαλαπατανε τα βατραχια"..... αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο......
Μια χαρά τα είπε ο Σκόρδας εκεί κι εγώ μαζί του 100%. Αυτό που δε μπορώ να χωνέψω είναι οι χαρμόσυνες καμπάνες του Κόντη.Δεν καταπίνεται με τίποτα. :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια χαρά τα είπε ο Σκόρδας εκεί κι εγώ μαζί του 100%. Αυτό που δε μπορώ να χωνέψω είναι οι χαρμόσυνες καμπάνες του Κόντη.Δεν καταπίνεται με τίποτα. :headbang:
Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας,
καμπάνες λύπης και όχι χαράς (δις)
music-013.gif

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή αυτή την περίοδο την παρακολούθησα πάρα πολύ καλά να είσαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν τσαλαπάτησε κανέναν.
Το σχέδιο ήταν να μείνει ο Άρης στη Β' αλλά τους χάλασε τα σχέδια σε 1η φάση ο Γκουγκουλιάς στο 93' του αγώνα με την Καστοριά και τελικά ο Βελώνης στο 92' του αγώνα εκτός με το αδιάφορο (?) Χαϊδάρι. Κι όποιος παρατηρήσει τις αντιδράσεις των παικτών του Χαϊδαρίου στο 1-2 (σαν να έχασαν το CL) θα καταλάβει.

[move][size=30pt]ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ? [/size][/move]
Αν ηταν ετσι θα εβγαινε στην Α' εθνικη ο Αρης περπατοντας, απο το Δεκεμβριο, οπως ξεχωριζει ο πρωταθλητης συνηθως και δε θα κερδιζε παιχνιδι προτελευταια αγωνιστικη με γκολ, τυχαιο, στις καθυστερησεις........ παιχτηκαν και στη β' κατι σφαγες φιλε Βρασιδα, δεν ξερω τι σου ειπαν, αλλα μην εχεις εικονα συμπεριφορας απεναντι στον ολυμπιακο, καμια σχεση.... και κει σαν Αρουλη με εβλεπαν τα κορακια.....

Αλλα αν συμφωνα με την ελληνικη αντιληψη για το ποδοσφαιρο, ο Αρης ειναι η ομαδα που επρεπε να σπρωχνεται στη Βου, ΕΓΩ παλι δεν το γουσταρω αυτο, δεν ειναι νοοτροπια αυτη.......
Καλημερα και απο εμενα παω πασο απλος ειχα διαβασει εδω για σπρωξιμο του Αρη για να ανεβει δεν εχω πρoσπικη αποψη οσο για την διαιτησια ρε παιδια κανεις δεν θελει την ευνοια ολοι 50-50 θελουμε αλλα οταν περνουμε σφυριγματα κανουμε ολοι τα κοροιδα.
Και εσεις πιστευεται οτι αν επερνε ο Αρης πρωταθλημα και σπρωχνοταν δεν θα πανυγηριζατε?
Οι Παοκτζηδες πως ειναι στην δευτερη θεση? αφου υπαρχει η παραγκα πως φετος παλευουν για την δευτερη θεση ενω αλλες χρονιες ηταν 4η με το ζορι δεν παιρνουν σφυριγματα? Ο πρωτος εχει την ευνοια και ο δευτερος ειναι σε αυτη την θεση με την αξια του?
Η παραγκα ελεγχει και μεχρι το ποιος θα πεσει δεν ελεγχει ποιος θα εχει το πλεονεκτημα για την εξοδο στο τσαμπιονς λιγκ?
Εγω περσι και προπερσι δεν γουσταρα το πρωταθλημα μπαλα δεν επαιξα( μονο επειδη το εχασαν οι βαζελοι το χαρηκα) ενω φετος στα περισοτερα παιχνιδια γουσταρο να βλεπω τον Ολυμπιακο τωρα αν σε καποια παιχνιδια με σπωχνει η διαιτησια αυτο μαλλον με αδικει παρα μου προσφερει κατι ειδικα στο ματς με εσας που και να εχανα δεν τρεχει τιποτα.

Επισκέπτης
Τους είδες πως πλακωθήκανε χθες?
Λες και βάζουνε το μπαγιόκο στην τσέπη ρε πούστη μου. Είμαστε γαμώ τους λαούς τελικά. :rockon:
Μην ασχολείστε σοβαρά με το Ελληνικό πρωτάθλημα, προς θεού μην χαλάτε την διάθεσή σας εξαιτίας όλων των τραγελαφικών που συμβαίνουν στο μπουρδέλο!

Επισκέπτης
Πέρσι αυτό που δήλωσε έκρυβε όλη την αλήθεια για το ποδόσφαιρο!
Εγώ τον λέω γραφικό φέτος γιατί αν και έξυπνος νομίζει πως μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση!
Για να ξέρεις ποδόσφαιρο πρέπει να γνωρίζεις την πραγματικότητα του πρωταθλήματος του οποίου αγωνίζεσαι, μερικοί κάνετε λες και ανακαλύψατε την αμερική και σας κάνουν εντύπωση όσα έγιναν σε αυτό το thread χθες ενώ σας είπα πως αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πέρσι αυτό που δήλωσε έκρυβε όλη την αλήθεια για το ποδόσφαιρο!
Εγώ τον λέω γραφικό φέτος γιατί αν και έξυπνος νομίζει πως μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση!
Για να ξέρεις ποδόσφαιρο πρέπει να γνωρίζεις την πραγματικότητα του πρωταθλήματος του οποίου αγωνίζεσαι, μερικοί κάνετε λες και ανακαλύψατε την αμερική και σας κάνουν εντύπωση όσα έγιναν σε αυτό το thread χθες ενώ σας είπα πως αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα!
Ειδαμε και την δικη σας νοοτροπια στον τελικο του τσου λου που γεμισατε την πλατεια συνταγματος με μπυρες.... ουστ γυφτοι. :grin:

Επισκέπτης
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός άσχετα με την εχθρότητά τους στα δύσκολα στις αποφάσεις και στα συμφέροντα τους είναι μαζί, ο Αρης και ο Παοκ σε όλα είναι εχθροί ακόμα και στα κοινά τους συμφέροντα για αυτό είστε όλοι σας σε ρόλου κομπάρσου και σας πηδάνε ασάλιωτα!
Όταν αποβάλουν το κομπλεξ για το ποιος είναι το αφεντικό της πόλης τότε ίσως δουν καλύτερες μέρες!

Επισκέπτης
Ειδαμε και την δικη σας νοοτροπια στον τελικο του τσου λου που γεμισατε την πλατεια συνταγματος με μπυρες.... ουστ γυφτοι. :grin:
Όταν πήρε η chelsea το πρωτάθλημα αν θυμάσαι έπαιζε με την united και την ώρα που έμπαιναν στο γήπεδο οι ομάδες οι παίκτες της united έκαναν έναν διάδρομο και χειροκροτούσαν τους αντιπάλους και τους χειροκροτούσε και όλο το γήπεδο και το αντίστοιχο έγινε και πρόπερσι στο πρωτάθλημα της united όταν έπαιζε εκτός με την chelsea!
Όταν το κάνετε και εσείς αυτό με τον Βάζελο ή οι Βάζελοι με εσάς έλα να ξαναμιλήσουμε για επίπεδο και νοοτροπία!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός άσχετα με την εχθρότητά τους στα δύσκολα στις αποφάσεις και στα συμφέροντα τους είναι μαζί, ο Αρης και ο Παοκ σε όλα είναι εχθροί ακόμα και στα κοινά τους συμφέροντα για αυτό είστε όλοι σας σε ρόλου κομπάρσου και σας πηδάνε ασάλιωτα!
Όταν αποβάλουν το κομπλεξ [size=14pt]για το ποιος είναι το αφεντικό της πόλης [/size] τότε ίσως δουν καλύτερες μέρες!
Εδω στην αθηνα το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο το θεμα. :grin:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Όταν αποβάλουν το κομπλεξ για το ποιος είναι το αφεντικό της πόλης τότε ίσως δουν καλύτερες μέρες!
Οταν πριν μερικες μερες ο Σκορδας(και ο καθε σκορδας,δεν εχει σημασια το επιθετο ή το σε ποια ομαδα προεδρευει),μιλησε για το Συστημα που δεν αφηνει οποιαδηποτε ομαδα να αποδωσει(Μιλησε για τον ΑΡΗ,αλλα στη θεση του βαλτε οποια ομαδα θελετε),γελουσατε και τον κοροιδευατε!!Ηρθε μετα το παιχνιδι με τον ολυμπιακο και ξαφνικα ολοι θυμηθηκατε την Παραγκα,τα συμφεροντα κτλ κτλ!Το θεμα ειναι να αποφασισετε τη γραμμη ακολουθειτε και να μεινετε συνεπεις σε αυτην!Βεβαια και ο Σκορδας εχει κανει χοντρομαλακιες και εχει στηριξει αρκετες φορες αυτους που επειτα μας γαμησαν ασαλιωτα!
Υπαρχει ενα δεδομενο στην ελλαδα!Η μη αξιοπιστια του ποδοσφαιρου!
Υπαρχει και ενα δευτερο δεδομενο!Η απουσια παιδειας στους παραγοντες των ομαδων!
Θελετε παραδειγματα?Ψωμιαδης,Μπεος,Κοκαλλης(εχει κανει απαραδεκτες δηλωσεις κατα καιρους),Κουγιας κτλ κτλ!
Σε ολα αυτα συνυπολογιστε εναν ομοσπονδιακο προπονητη που δεν παρακαλουθει και δεν δινει ευκαιριες σε ταλεντα πιτσιρικαδες,βαλτε και την απουσια υποδομων απο ΟΛΕΣ τις ομαδες,και θα δειτε οτι αυτο το μειγμα γενναει το ελληνικο ποδοσφαιρο!

Επισκέπτης
Αν θέλουμε να το δούμε κι εδώ αυτό κανείς στο γήπεδο κανεις στοίχημα κανείς προ-πο.
Δεν πρόκειται να το κάνουμε όμως γιατί πηγαίνοντας στο γήπεδο πιστεύουμε :jerking:ότι βαηθάμε τις ομάδες μας.Όχι φίλοι μου σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο.Ας το καταλάβουμε.

Επισκέπτης
Οταν πριν μερικες μερες ο Σκορδας(και ο καθε σκορδας,δεν εχει σημασια το επιθετο ή το σε ποια ομαδα προεδρευει),μιλησε για το Συστημα που δεν αφηνει οποιαδηποτε ομαδα να αποδωσει(Μιλησε για τον ΑΡΗ,αλλα στη θεση του βαλτε οποια ομαδα θελετε),γελουσατε και τον κοροιδευατε!!Ηρθε μετα το παιχνιδι με τον ολυμπιακο και ξαφνικα ολοι θυμηθηκατε την Παραγκα,τα συμφεροντα κτλ κτλ!Το θεμα ειναι να αποφασισετε τη γραμμη ακολουθειτε και να μεινετε συνεπεις σε αυτην!Βεβαια και ο Σκορδας εχει κανει χοντρομαλακιες και εχει στηριξει αρκετες φορες αυτους που επειτα μας γαμησαν ασαλιωτα!
Υπαρχει ενα δεδομενο στην ελλαδα!Η μη αξιοπιστια του ποδοσφαιρου!
Υπαρχει και ενα δευτερο δεδομενο!Η απουσια παιδειας στους παραγοντες των ομαδων!
Θελετε παραδειγματα?Ψωμιαδης,Μπεος,Κοκαλλης(εχει κανει απαραδεκτες δηλωσεις κατα καιρους),Κουγιας κτλ κτλ!
Σε ολα αυτα συνυπολογιστε εναν ομοσπονδιακο προπονητη που δεν παρακαλουθει και δεν δινει ευκαιριες σε ταλεντα πιτσιρικαδες,βαλτε και την απουσια υποδομων απο ΟΛΕΣ τις ομαδες,και θα δειτε οτι αυτο το μειγμα γενναει το ελληνικο ποδοσφαιρο!
Όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα από το 59΄και μετά και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!

Επισκέπτης
Και φυσικά ο Σκόρδας και κανείς Σκόρδας  δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό όταν το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι!
Για αυτό γελάω με τον Σκόρδα γιατί αν και έξυπνος νομίζει ότι θα πάει στον πυρηνικό πόλεμο να πολεμήσει με σφεντόνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom