Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μια άδικη απόφαση από τα άδυτα της ουέφα που σαν μέρος του συστήματος πολεμά με νύχια και με δόντια τον ρουλη. Το σάπιο κατεστημένο των Βρυξελλών για ακόμα μια φορά απέδειξε μετά από τη στημένη κλήρωση με την σλαβεν κοπρίβνιτσα ότι θέλει να διώξει μια για πάντα από τους κόλπους της ευρώπης τον λαοπληθέστερο λαό της νοτιοανατολικής κάτω χαριλάου. Καταγγέλω τις ύποπτες μεθοδεύσεις και το σκοτεινό παρασκήνιο σε βάρος του σωματείου.

ΥΓ: Ο λαός απαιτεί σκορδα στην ευρωβουλή!!!!!!!!!
Εγω θελω την Λιλυ στην ευρωβουλη,που εχει και καριερα στα εξωτερικα και στα κοτερα!Δεν καταλαβα,καλυτερη ειναι η Τσιτσιολινα στην Ιταλια?

Επισκέπτης
Μια άδικη απόφαση από τα άδυτα της ουέφα που σαν μέρος του συστήματος πολεμά με νύχια και με δόντια τον ρουλη. Το σάπιο κατεστημένο των Βρυξελλών για ακόμα μια φορά απέδειξε μετά από τη στημένη κλήρωση με την σλαβεν κοπρίβνιτσα ότι θέλει να διώξει μια για πάντα από τους κόλπους της ευρώπης τον λαοπληθέστερο λαό της νοτιοανατολικής κάτω χαριλάου. Καταγγέλω τις ύποπτες μεθοδεύσεις και το σκοτεινό παρασκήνιο σε βάρος του σωματείου.

ΥΓ: Ο λαός απαιτεί σκορδα στην ευρωβουλή!!!!!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ο Λάμπρος έμενα μου ταιριάζει για Φιντέλ να βγάζει πύρηνους τρίωρους λόγους κατα του κατεστημένου, κατά του ΠΑΟΚ, του Γκαγκάτση, της Λάρισας, του πηλαδάκη, του ΠΟΚ, του ηρακλή, του αστέρα τρίπολης, του Μπάγεβιτς, της κακής νοοτροπίας, της ελληνικής πραγματικότητας, του νομάρχη, των παικτών, του καιρού, της ψολής του Κοντρέρας......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλα που εμφανιζεστε που και που και μου θυμιζετε ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι αυτος ο λαος.....!!!!

Μα τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ??????

Και αντε, η ηλιθιοτητα δε θεραπευεται, η κωλοτουμπα ομως????????

"Εμεις δεν ασχολουμαστε με ομαδες χαμηλοτερου βεληνεκους" και φετος που ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ πανε πριμα και φιγουραρει κατα ΛΑΘΟΣ τριτος.....

εκει..... την πικρα με τον "αρουλη" το "λαμπρουκο" και τα "σουπεροσκυλα" να βγαλουμε!!!!!

Α ρε ΝΙΚΟΛΑ, α ρε ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΑΛΗ, ποσο μα ποσο κομπλεξ τους κολλησες..... :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρητορικη ερωτηση, ο μπαοκ γιατι ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ με τις αλλαγες σε επο και διαιτησια και εβαλε τις φυλλαδες του να κραζουν και βγαλανε πλερεζες μαυρες... "ανησυχουν στον μπαοκ για τη διαιτησια", οεο???????

Μηπως ηταν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ με την προηγουμενη κατασταση και δεν το ελεγαν τοσο καιρο???? :think:

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου έγραψες μεγάλη κοτσάνα.Επειδή 1-2 ή 100 άτομα έγραψαν κάτι σε κάποιο φόρουμ,σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τον άρη?
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ποτέ δεν ασχολήθηκε,σε αντίθεση με τον κ.Σκόρδα που ασχολείται διαρκώς.

Επισκέπτης
Καλα που εμφανιζεστε που και που και μου θυμιζετε ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι αυτος ο λαος.....!!!!

Μα τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ??????

Και αντε, η ηλιθιοτητα δε θεραπευεται, η κωλοτουμπα ομως????????

"Εμεις δεν ασχολουμαστε με ομαδες χαμηλοτερου βεληνεκους" και φετος που ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ πανε πριμα και φιγουραρει κατα ΛΑΘΟΣ τριτος.....

εκει..... την πικρα με τον "αρουλη" το "λαμπρουκο" και τα "σουπεροσκυλα" να βγαλουμε!!!!!

Α ρε ΝΙΚΟΛΑ, α ρε ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΑΛΗ, ποσο μα ποσο κομπλεξ τους κολλησες..... :2funny: :2funny:
Θα ίσχυε αυτό αν το έκαναν σε λογική συζήτηση ή σε διαμαρτυρία για τον Σκόρδα!
Όταν γελάς με κάποιον και τον δουλεύεις δεν σημαίνει το ίδιο! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φίλε μου έγραψες μεγάλη κοτσάνα.Επειδή 1-2 ή 100 άτομα έγραψαν κάτι σε κάποιο φόρουμ,σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τον άρη?
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ποτέ δεν ασχολήθηκε,σε αντίθεση με τον κ.Σκόρδα που ασχολείται διαρκώς.

Γιατι φιλε μου, πολυ απλα, οι δικοι σου δεν εχουν την αναγκη να διαμαρτυρηθουν, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ να το κανουν, ενω τον αλλο τον εχουν φτυσει ολοι και του κανουν και πολεμο απο πανω, απο τοτε ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, γιατι ειχε παραγινει το κακο με τα "τρυπηματα" και το κυνηγιτο!

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡΟΣΚΥΛΟ, γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη σου αντιδραση, τα γνωστα, σκεψου πρωτα, τι συμβαινει με τα ΜΜΕ της πολης, κατι θα εχει παρει το αυτι σου, αν παρακολουθεις και ψαχνεσαι, τι συμβαινει, τα κολλητιλικια, ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ κ.λ.π. κ.λ.π........ εκτος αν πιστευεις, ΟΤΙ ΤΑ MEDIA ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, τοτε παω πασο....

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα ΜΜΕ της πόλης με κάνουν και ξερνάω,ιδίως ως προς το γλύψιμο στον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.Η λέξη κριτική είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους.(την π΄ρωτη σου πρόταση δεν την κατάλαβα,ποιος πέταξε ποιους,ο Σκόρδας εννοείς τους ρεπόρτερ που έκαναν κουμάντο?)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα ΜΜΕ της πόλης με κάνουν και ξερνάω,ιδίως ως προς το γλύψιμο στον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.Η λέξη κριτική είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους.(την π΄ρωτη σου πρόταση δεν την κατάλαβα,ποιος πέταξε ποιους,ο Σκόρδας εννοείς τους ρεπόρτερ που έκαναν κουμάντο?)

Ακριβως, αυτους που κυκλοφορουσαν μεσα στην ομαδα και εκαναν οτι ηθελαν, αυτοι παντα ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ στις ομαδες, αλλος ειναι ο ρολος τους, μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα τα πραγματα.

Συμφωνω σε σχεση με τα ΜΜΕ, αλλα εισαι απο τις εξαιρεσεις, ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ δηλ. τα προβατα τρωνε το σανο, γι αυτο αυτοι ζουν και βασιλευουν και εχουν επιρροη και ειναι στο τελος ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ που τους κανουν οτι θελουν το μυαλο και τη σκεψη τυποι σαν αυτους που διαβαζει και ακουει ολη μερα αυτη η πολη και κατ επεκταση η χωρα!

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι οπαδικοί ρεπόρτερ είναι τραγικοί,όλα τα βλέπουν με τα γυαλιά της ομάδας που φοράνε,παοκτσήδες και αρειανοί το ίδιο έτσι?.Τσαλτίδης,Κόλκας κλπ τα ίδια σκατά.Φοβούνται ότι αν κάνουν κριτκή ας πούμε αν πούνε ότι ο Βλόνταρτσικ είναι παλτό θα αρχίσουν οι στραβοστόμηδες τα μπινελίκια είσαι αντιαρειανός ή αντιπαοκτσής αντίστοιχα.
Φυσικά υπήρχαν παλιότερα χειρότερα γεγονότα όπως το κουμάντο που έκανε ο Μπούζας στον ΠΑΟΚ,ανεβοκατέβαζε προέδρους και έτσι έκανε βίλες και περιουσία(θυμάστε κάτι ολοσέλιδες διαφημίσεις στα ΣΠΟΡ Στέφανος Κατέρογλου Οικοδομικές Επιχειρήσεις)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι οπαδικοί ρεπόρτερ είναι τραγικοί,όλα τα βλέπουν με τα γυαλιά της ομάδας που φοράνε,παοκτσήδες και αρειανοί το ίδιο έτσι?.Τσαλτίδης,Κόλκας κλπ τα ίδια σκατά.Φοβούνται ότι αν κάνουν κριτκή ας πούμε αν πούνε ότι ο Βλόνταρτσικ είναι παλτό θα αρχίσουν οι στραβοστόμηδες τα μπινελίκια είσαι αντιαρειανός ή αντιπαοκτσής αντίστοιχα.
Φυσικά υπήρχαν παλιότερα χειρότερα γεγονότα όπως το κουμάντο που έκανε ο Μπούζας στον ΠΑΟΚ,ανεβοκατέβαζε προέδρους και έτσι έκανε βίλες και περιουσία(θυμάστε κάτι ολοσέλιδες διαφημίσεις στα ΣΠΟΡ Στέφανος Κατέρογλου Οικοδομικές Επιχειρήσεις)

Εχεις δικιο, αλλα το θεμα ειναι ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ τους δινεις! Εδω ας πουμε υπαρχουν οπαδοι και δημοσιογραφοι καποιες φορες, που τη μια Κυριακη (που τους βολευει) λενε "ειδες ο Βαρουχας στην αθλητικη κυριακη που μας δικαιωσε?" και την επομενη (που δε βολευει) "ελα μωρε, ποιος βαρουχας, δημοσιος υπαλληλος, ποτε επαιξε διαιτητης, με τις γραβατες του ασχολειται"........

Και βεβαια, το προβλημα του Αρειανου τοσα χρονια ειναι οτι ενω υπαρχει ενας Τσαλτιδης, αντε και κανενας ακομα, εκτος απο την 20ετη δημοσιογραφικη λαιλαπα του μπουζα, τα μπουζακια τα συγχρονα αυξανονται-πληθυνονται και στραβοστομιαζουν με γεωμετρικη προοδο, τουλαχιστον δυσαναλογα με τα αντικειμενικα μεγεθη των δυο συλλογων..... γνωμη μου.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
o maximos σαν γνήσιος αριανός μπήκε στο τοπικ του γαύρου που είχα γράψει κάτι για να με θάψει και να γλύψει αυτόν που μου έκανε αντίλογο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο μαλακάκος πιτσιρικάς είσαι ρε αγορίνα μου???  :jerking: :jerking: :jerking:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Θα ίσχυε αυτό αν το έκαναν σε λογική συζήτηση ή σε διαμαρτυρία για τον Σκόρδα!
Όταν γελάς με κάποιον και τον δουλεύεις δεν σημαίνει το ίδιο! ;)
Εχεις επιλεξει να γελας με καποιον που δικαια διαμαρτυρεται.......
Βεβαια εχεις πει οτι δεν γουσταρεις τα λαμογιλικια που γινονται στο ελληνικο ποδοσφαιρο!
Για να το κανω πιο κατανοητο,οσο ο παοκ παει καλα και του πετανε κανενα κοκαλακι ολα ειναι οκ!Μολις τα βρουν δυσκολα,φταιει το κρατος και το συστημα που τον πολεμαει!
Γιατι οπως εχεις δηλωσει,ειναι λογικο να σπρωχνεται ο παοκ!
Ελλας το μεγαλειο σου..... :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
o maximos σαν γνήσιος αριανός μπήκε στο τοπικ του γαύρου που είχα γράψει κάτι για να με θάψει και να γλύψει αυτόν που μου έκανε αντίλογο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο μαλακάκος πιτσιρικάς είσαι ρε αγορίνα μου???  :jerking: :jerking: :jerking:

Η  :jerking: συνεχιζεται..... και συ ηρθες εδω αμεσως για να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ τι εγραψα στου ολυμπιακου 'η να κλαφτεις σα μυξιαρικο "μαλωστε τον γιατι με εβρισε και γλυφει τον γαυρο" 'η θα φωναξεις τον αδελφο σου το μεγαλο να με δειρει??????

Τοσο χαζο εισαι?????

Οποιος θελει, αν θελει, μπορει και διαβαζει ΠΟΤΕ γραφω, ΤΙ γραφω και ΠΟΥ το γραφω, γιατι το γραφω ΔΗΜΟΣΙΑ, βλακακο και ξερω οτι ΚΡΙΝΟΜΑΙ απ αυτα που γραφω ΚΑΙ οταν ΚΑΝΩ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ και οταν ΓΡΑΦΩ ΣΟΒΑΡΑ.(Αυτο αποκλειεται να το ξερεις εσυ, δεν εχεις γραψει ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ, τουλαχιστον σ' αυτο το site)

Και για να σου λυσω την απορια, ο αλλος σου ελεγε για τραυματιες και μαχαιρωμενο φιλαθλο και συ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ....... γι αυτο εγραψα κατι για ΗΛΙΘΙΟΥΣ και κατευθειαν ΦΥΣΙΚΑ εσυ θιχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλα βρε νούμερο πας και βρίσκεις που έχω γράψει και με βρίζεις στους άλλους για να βγάλεις το κόμπλεξ σου πόσο μαλάκας είσαι... γελοίε σκατόπουστα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom