Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παιζετε με την λαρισσα το σκ
αν σφαχτειτε απο την διαιτησια μην γραψετε οτι ειναι αποηχος απο το καραισκακη και φταιει ο κοκκαλης παλι
ανεπτυξα ενα συλλογισμο και το σκ θα δουμε ποσο δικιο εχω ή τι μαλακιες εγραψα?

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι ειδηση βεβαια αλλα απλα να αναφερω οτι ο ΑΡΗΣ πηδηξε παλι την ζμπαουγκ μεσα στον κρατικο 50-57 με τον Ηλιαδη να δειχνει την ψωλη του σε ολη τη διαρκεια του αγωνα με τριποντα , κλεψιματα και πανυγηρισμους .

Υ.Γ. Δροσο.......ευρωλιγκα ηθελες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιζετε με την λαρισσα το σκ
αν σφαχτειτε απο την διαιτησια μην γραψετε οτι ειναι αποηχος απο το καραισκακη και φταιει ο κοκκαλης παλι
ανεπτυξα ενα συλλογισμο και το σκ θα δουμε ποσο δικιο εχω ή τι μαλακιες εγραψα?
Δηλαδή εσύ δεν ωφελήθηκες καθόλου το Σάββατο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ δεν ωφελήθηκες καθόλου το Σάββατο?
ουσιαστικα οχι,περα απο το τριποντο που δεν με ενδιεφερε
παλι πρωτος θα ημουν και ισως να ειχα μπει σοβαρα χθες με τους γαλλους και δεν ειχα ξεφτιλιστει

Επισκέπτης
ουσιαστικα οχι,περα απο το τριποντο που δεν με ενδιεφερε
παλι πρωτος θα ημουν και ισως να ειχα μπει σοβαρα χθες με τους γαλλους και δεν ειχα ξεφτιλιστει
Κατάλαβες τώρα πως την πατάς?
Όσο για μεθαύριο την ξέρουμε τη μοίρα μας.Έχουμε ήδη περάσει χειρουργείο με τον ορισμό κορακιού.Μένουν μόνο τα διαδικαστικά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κατάλαβες τώρα πως την πατάς?
Όσο για μεθαύριο την ξέρουμε τη μοίρα μας.Έχουμε ήδη περάσει χειρουργείο με τον ορισμό κορακιού.Μένουν μόνο τα διαδικαστικά.
νατσο εγω και πιστευω η μεγαλυτερη πλειοψηφια των ολυμπιακων θελουμε να δυναμωσουν οι αντιπαλοι μας
και δεν το λεω αυτο για να μην την παταω στην ευρωπη,το λεω για τον απλο λογο οτι θελω να παιρνω πρωταθλημα και να εχω αγωνια και ενδιαφερον μεχρι τελους
θελω να παιζω ντερμπι και να μην ξερω οτι μονο αν κατεβουμε κοιμισμενοι θα χασουμε
εξαλλου αλλη αξια εχει ενα πρωταθλημα,που με κηνυγαει ο παοκ γιατι παο και αεκ ειναι χαλια και εχω 14 βαθμους διαφορα με τον δευτερο και αλλη αξια εχει ενα πρωταθλημα οπου θα ειναι 3-4 ομαδες κοντα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
νατσο εγω και πιστευω η μεγαλυτερη πλειοψηφια των ολυμπιακων θελουμε να δυναμωσουν οι αντιπαλοι μας
και δεν το λεω αυτο για να μην την παταω στην ευρωπη,το λεω για τον απλο λογο οτι θελω να παιρνω πρωταθλημα και να εχω αγωνια και ενδιαφερον μεχρι τελους
θελω να παιζω ντερμπι και να μην ξερω οτι μονο αν κατεβουμε κοιμισμενοι θα χασουμε
εξαλλου αλλη αξια εχει ενα πρωταθλημα,που με κηνυγαει ο παοκ γιατι παο και αεκ ειναι χαλια και εχω 14 βαθμους διαφορα με τον δευτερο και αλλη αξια εχει ενα πρωταθλημα οπου θα ειναι 3-4 ομαδες κοντα
στο χερι μας ειναι να γινει καθαρο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα αλλα καταβαθος κανεις δεν το θελει

Επισκέπτης
Φίλε μου το βασικότερο απ'όλα είναι ότι σ'ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θ'αναγκαστεί
κι ο πρόεδρός σου (που είναι αυτός που είναι έτσι?)να τα σπρώξει και μετά ν'ακολουθήσουν οι άλλοι και πάει λέγοντας.Αυτή η νοοτροπία της άνεσης (στην κοπή της πίτας  κραδαίνοντας το μαχαίρι)του στυλ θέλω το ντάμπλ και στ'αρχίδια μου να πάρω παίκτες είμαι και 14 μπροστά κτλ. οδηγούν σε ρεζίλια.Οι υπόλοιπες ομάδες μπορεί να είναι μακριά σου αλλά πόσο ΄θ'αντέξουν Τζόλε-Αντωνάκης να σε κρατάνε όρθιο? Τους έσκασες πια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στο χερι μας ειναι να γινει καθαρο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα αλλα καταβαθος κανεις δεν το θελει
ο απλος φιλαθλος ανεξαρτητου ομαδας το θελει
εγω προσωπικα ειτε χασουμε ειτε οχι το πολυ πολυ να στεναχωρηθω μεχρι να φυγω απο το γηπεδο
το ποδοσφαιρο δεν προκειται να φτιαξει γιατι οι παραγοντες που κονομανε απο αυτο,θελουν την ευννοια και ειδικα με οσο μικροτερο κοστος γινεται να εχουν μεγαλυτερα κερδη
το ποδοσφαιρο και η αδιαφανεια του ειναι ολοκληρος μηχανισμος και ζουν οικογενειες απο την μουρμουρα και την μανουρα
10 αθλητικες αφημεριδες που συντηρουν το αισθημα αδικιας και την προκαταληψη για τον απλο οπαδο
αλλα 10 ραδιοφωνα/τηλεορασεις που κανουν το ιδιο και η λιστα συνεχιζεται

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε μου το βασικότερο απ'όλα είναι ότι σ'ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θ'αναγκαστεί
κι ο πρόεδρός σου (που είναι αυτός που είναι έτσι?)να τα σπρώξει και μετά ν'ακολουθήσουν οι άλλοι και πάει λέγοντας.Αυτή η νοοτροπία της άνεσης (στην κοπή της πίτας  κραδαίνοντας το μαχαίρι)του στυλ θέλω το ντάμπλ και στ'αρχίδια μου να πάρω παίκτες είμαι και 14 μπροστά κτλ. οδηγούν σε ρεζίλια.Οι υπόλοιπες ομάδες μπορεί να είναι μακριά σου αλλά πόσο ΄θ'αντέξουν Τζόλε-Αντωνάκης να σε κρατάνε όρθιο? Τους έσκασες πια.
ο προεδρος μου εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα απο ολους τους αλλους και ας ειναι πρωτος τοσα χρονια
το θεμα ειναι οτι δεν ακολουθουν οι αλλοι και ετσι πολλα λαθη που εχει κανει ο θειος ειναι γιατι δεν εχει κοντρα και πιεση αφου μπορει με τον ανατολακη να παιρνει πρωταθλημα
εδω οι αλλοι εχουν τον γκουμα,οι αλλοι τον γεωργεα και κανουν μεταγραφη μονο ελευθερων παικτων
γιατι να παει να τα σκασει ο θειος?

Επισκέπτης
Όπωσ τό΄πες στο χέρι μας είναι.
Μην πατάς στο γήπεδο.
Μην παίζεις παιχνίδια οπαπ.
Μην αγοράζεις φυλλάδες.
Και θα δεις πως τους έρχεται η σκούφια γύρω.Στο κάτω κάτω ο πελάτης είσαι.Δε γουστάρεις το
προϊόν (ελληνικό ποδόσφαιρο) δε δίνεις τα φραγκάκια σου να αγοράσεις.Τόσο απλά.

Επισκέπτης
ο προεδρος μου εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα απο ολους τους αλλους και ας ειναι πρωτος τοσα χρονια
+1000000
Αλλά όταν κάνεις κουβέντα για ευρωπαϊκή πορεία δεν αφήνεις γυμνή την ομάδα σε θέσεις που χρειάζεσαι ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ ενίσχυση.
Εδώ εμείς δεν πάμε για τπτ ιδιαίτερο φέτος όπως ήρθαν τα πράγματα και πάλι είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεις τον Κόκε που ξέρει όση μπάλα δεν ξέρει η μισή σουπερλίγκα μαζί σαν την καλαμιά στον κάμπο και να χάνεται.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
+1000000
Αλλά όταν κάνεις κουβέντα για ευρωπαϊκή πορεία δεν αφήνεις γυμνή την ομάδα σε θέσεις που χρειάζεσαι ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ ενίσχυση.
Εδώ εμείς δεν πάμε για τπτ ιδιαίτερο φέτος όπως ήρθαν τα πράγματα και πάλι είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεις τον Κόκε που ξέρει όση μπάλα δεν ξέρει η μισή σουπερλίγκα μαζί σαν την καλαμιά στον κάμπο και να χάνεται.
η κουβεντα για ευρωπαικη πορεια ειναι σαν την προεκλογικη εκστρατεια των κομματων που καλοπιανει το λαο
μια φορα πηγε να το επιχειρησει και εφαγε τα μουτρα του(ζιοβανι,ζαχοβιτς μετα απο τον αποκλεισμο με την γιουβε)
παντως επειδη ειναι το μονο που δεν εχει καταφερει ο θειος και μαλλον τον ενοχλει αυτο απο τις κινησεις που θα γινουν το καλοκαιρι θα φανει αν θελει σοβαρα να κανει ευρωπαικη πορεια η οχι

Επισκέπτης
η κουβεντα για ευρωπαικη πορεια ειναι σαν την προεκλογικη εκστρατεια των κομματων που καλοπιανει το λαο
μια φορα πηγε να το επιχειρησει και εφαγε τα μουτρα του(ζιοβανι,ζαχοβιτς μετα απο τον αποκλεισμο με την γιουβε)
παντως επειδη ειναι το μονο που δεν εχει καταφερει ο θειος και μαλλον τον ενοχλει αυτο απο τις κινησεις που θα γινουν το καλοκαιρι θα φανει αν θελει σοβαρα να κανει ευρωπαικη πορεια η οχι
Οι ελληνικές ομάδες θέλουν πολλά (μα πάρα πολλά)καρβέλια για ευρωπαϊκές πορείες.Δε θεωρείται καλή ευρωπαϊκή πορεία να περάσεις μια φορά στους 8 που θα πετύχεις μια καλή ομάδα στα χάλια της και άλλη μια που έχει προκριθεί ουσιαστικά από το 2ο παιχνίδι του ομίλου δλδ αδιάφορη.Καλή πορεία είναι να το κάνεις συνέχεια.Να προκρίνεσαι και να μην εύχονται οι υπόλοιποι να κληρωθούν μαζί σου.Αυτό το γαμημένο το 2004 σε συνδυασμό με την ελληνική νοοτροπία μας έχει φέρει δυστυχώς πολλύ πίσω.Ακούγεται μαλακία? Κι όμως............ 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οι ελληνικές ομάδες θέλουν πολλά (μα πάρα πολλά)καρβέλια για ευρωπαϊκές πορείες.Δε θεωρείται καλή ευρωπαϊκή πορεία να περάσεις μια φορά στους 8 που θα πετύχεις μια καλή ομάδα στα χάλια της και άλλη μια που έχει προκριθεί ουσιαστικά από το 2ο παιχνίδι του ομίλου δλδ αδιάφορη.Καλή πορεία είναι να το κάνεις συνέχεια.Να προκρίνεσαι και να μην εύχονται οι υπόλοιποι να κληρωθούν μαζί σου.Αυτό το γαμημένο το 2004 σε συνδυασμό με την ελληνική νοοτροπία μας έχει φέρει δυστυχώς πολλύ πίσω.Ακούγεται μαλακία? Κι όμως............ 
εννοειται οτι οταν λεω ευρωπαικη πορεια εννοω την καταξιωση και σταθερα καλη παρουσια
εχω περασει 2 φορες στους 16 και θα μπορουσα να εχω περασει αλλες 2-3,δεν πιστευω ομως οτι θα ειχα διαφορετικο ονομα απο αυτο που εχω τωρα η διαφορετικο σεβασμο απο αυτον που εχω τωρα σαν ομαδα
σαν προτυπο εχω την ομαδα της λυων και την πορτο(πριν απο τα τωρινα της χαλια)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
προς ΚΑΕ ΖΜΠΑΟΥΓΚ απο φορουμ σουπερ3

Δεν θέλω ποτέ να πέσεις στην Α2...Θέλω να είσαι πάντα εκεί για μένα...
Να σε ταπεινώνω, να σε αναγκάζω να ανοίγεις σαμπάνιες και να κόβεις διχτάκια στις ήττες σου...
Να μπορώ να σε "σκοτώσω" και να σε αφήνω σακάτη, άρρωστο, ανήμπορο να αποφύγεις την σάπια σου μοίρα και την μιζέρια στην οποία σε έχω αναγκάσει να ζεις...
Θέλω πάντα να είσαι εκεί, να μαζεύεις τα τσ@γλανια σου και να διαθέτεις όσο το δυνατόν περισσότερους μάρτυρες για έναν ακόμη "βιασμό"...Για μια ακόμη ταπείνωση...Για μια ακόμη βόλτα στα κιτρινόμαυρα μονοπάτια που είναι οι εφιάλτες σου...
Θέλω πάντα να πετάς αντικείμενα, να βρίζεις τους παίκτες μου και τον αρχηγό μου, να φανερώνεις το πραγματικό σου πρόσωπο...Αυτό το άθλιο, βρώμικο και ψεύτικο προσωπάκι του γελοίου, του "λίγου", του τζάμπα - μάγκα...Εκείνου που επέλεξε να παίζονται τα παιχνίδια χωρίς μπεσαλίκι στην κερκίδα, γιατί εκεί μαζί μου δεν μπορείς να σταθείς...
Καλές διακοπές κοτόπουλο, η χρονιά για σένα τέλειωσε, απο αύριο μπορείς να διαλυθείς...Για μια ακόμη φορά ένοιωσες τον αιώνιο τιμωρό σου...Και χαίρομαι που του χρόνου θα είσαι πάλι εκεί για μένα...Δεν βλέπω την ώρα να έρθω ξανά, εκεί, στο θλιβερό σου κρατικό, για να στήσω την περήφανη κιτρινόμαυρη σημαία μου...

ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ, Η ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ, ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΤΑ 21 ΛΑΒΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΟΥ...
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ....

[/img]

Συνημμένα

• paok-ARIS_08-09_9.jpg
    paok-ARIS_08-09_9.jpg
    154 KB · Εμφανίσεις: 38

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
splashintrooo6.gif

Που να'ναι αυτός ο conceicao; Μου έλειψαν οι συζητήσεις μας περί της διαστημικής ομάδας που θα έφτιαχνε ο Δρόσσος  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom