προς ΚΑΕ ΖΜΠΑΟΥΓΚ απο φορουμ σουπερ3
Δεν θέλω ποτέ να πέσεις στην Α2...Θέλω να είσαι πάντα εκεί για μένα...
Να σε ταπεινώνω, να σε αναγκάζω να ανοίγεις σαμπάνιες και να κόβεις διχτάκια στις ήττες σου...
Να μπορώ να σε "σκοτώσω" και να σε αφήνω σακάτη, άρρωστο, ανήμπορο να αποφύγεις την σάπια σου μοίρα και την μιζέρια στην οποία σε έχω αναγκάσει να ζεις...
Θέλω πάντα να είσαι εκεί, να μαζεύεις τα τσ@γλανια σου και να διαθέτεις όσο το δυνατόν περισσότερους μάρτυρες για έναν ακόμη "βιασμό"...Για μια ακόμη ταπείνωση...Για μια ακόμη βόλτα στα κιτρινόμαυρα μονοπάτια που είναι οι εφιάλτες σου...
Θέλω πάντα να πετάς αντικείμενα, να βρίζεις τους παίκτες μου και τον αρχηγό μου, να φανερώνεις το πραγματικό σου πρόσωπο...Αυτό το άθλιο, βρώμικο και ψεύτικο προσωπάκι του γελοίου, του "λίγου", του τζάμπα - μάγκα...Εκείνου που επέλεξε να παίζονται τα παιχνίδια χωρίς μπεσαλίκι στην κερκίδα, γιατί εκεί μαζί μου δεν μπορείς να σταθείς...
Καλές διακοπές κοτόπουλο, η χρονιά για σένα τέλειωσε, απο αύριο μπορείς να διαλυθείς...Για μια ακόμη φορά ένοιωσες τον αιώνιο τιμωρό σου...Και χαίρομαι που του χρόνου θα είσαι πάλι εκεί για μένα...Δεν βλέπω την ώρα να έρθω ξανά, εκεί, στο θλιβερό σου κρατικό, για να στήσω την περήφανη κιτρινόμαυρη σημαία μου...
ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ, Η ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ, ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΤΑ 21 ΛΑΒΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΟΥ...
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ....
ΕΕΕΕΕΕΤΣΙ.
[size=20pt]ΒΕΝΤΟΥΖΑ[/size]