Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δριμύ κατηγορώ από την ΠΑΕ Αρης για τη διαιτησία του Χαραλαμπίδη στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι κίτρινοι αναφέρουν:

Χτες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη διαιτησία των Χαραλαμπίδη, Γενναίου και Σταματόγλου έπεσαν πια οι μάσκες και φάνηκε ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο του σάπιου κατεστημένου.

Ο Αρης έπεσε θύμα των ίδιων ανθρώπων, οι οποίοι αφού βρέθηκαν επί τούτου στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας κατά καιρούς ξεπλήρωσαν γραμμάτια (Χαραλαμπίδης πέρυσι στο Ατρόμητος-Αρης, Γενναίος πάμπολλες φορές με τελευταίο κρούσμα το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ).

Η τελευταία πράξη αυτής της κωμωδίας που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Αρης προσπάθησε πολλάκις να καταγγείλει.

Αναρωτιόμαστε αν ο Ολυμπιακός, που πραγματικά διαθέτει μια μεγάλη ομάδα, έχει την ανάγκη αυτής της εξόφθαλμης διαιτητικής σφαγής.

Είναι επίδειξη δύναμης του συστήματος;
Είναι μήνυμα προς όσους δεν σκύβουν το κεφάλι ότι πρέπει να ενσωματωθούν;
Πρέπει να ευνοηθούν οι ημέτεροι και να αποκλειστούν οι αντιδρώντες από τα πλέι οφς, ώστε να οδηγηθούν σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό;
Αυτά τα ερωτήματα πλανώνται σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός είναι δυνατόν να μην θεωρεί ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και η αποτυχία.

Γεγονός όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξουν όλα κι όχι απλώς μόνο κάτι.

Να σταματήσουν όσοι εξόφθαλμα αδικούν και επιβραβεύονται με το να γίνονται διεθνείς ή να βαθμολογούνται με τρόπο που να μην κινδυνεύουν να σταματήσουν να διαιτητεύουν.
Να αφαιρεθεί σ΄αυτή τη διαιτητική τριάδα το δικαίωμα να ξανασφυρίξει σε οποιοδήποτε παιχνίδι για να επιβεβαιωθεί η βούληση όλων να παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο.
Και τέλος να αλλάξει άμεσα η ΚΕΔ η οποία τους ορίζει και η νέα που θα προκύψει να στείλει όλους τους ανίκανους και επικίνδυνους στο σπίτι τους, άμεσα, πριν διασαλευτεί κι άλλο το πρωτάθλημα.
Δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι για όσα κατά καιρούς είπαμε, παρ' όλο που οι αμυντικοί μηχανισμοί αυτού του σάπιου καταστημένου μας απαξίωσαν, χαρακτηρίζοντάς μας γραφικούς, που θέλουν να καλύψουν προσωπικές αδυναμίες με καταγγελίες. Και δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι επειδή αγαπούμε το ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα.

Περιμένουμε από το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, τον οποίο περιβάλαμε με εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Αν και δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ και ειναι για τις εντυπωσεις τετοιες ανακοινωσεις, καλα τα λεει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άδικα ή όχι δεν ξέρω, απλώς το επισήμανα!

Θεωρεις ΛΟΓΙΚΟ, αν και δεν υπαρχει λογικη εδω περα, ο ΥΙΟΣ του γενικου κουμανταδορου του ελλ. ποδοσφαιρου, δηλ. του πρ. της επο, να ειναι στελεχος σε μια απο τις 16 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ομαδες του πρωταθληματος????? Και δεν το λεω ΜΟΝΟ επειδη ειναι στην ομαδα που εχουν δηλωσει ξεκαθαρα οτι ανηκουν "συναισθηματικα", ακομα και σε αλλη να ηταν τα ιδια θα ισχυαν...... Ελεος ρε μπαγλαμαδες, κρατηστε τα προσχηματα τουλαχιστον, μην τα κανετε ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ........

Επισκέπτης
Θεωρεις ΛΟΓΙΚΟ, αν και δεν υπαρχει λογικη εδω περα, ο ΥΙΟΣ του γενικου κουμανταδορου του ελλ. ποδοσφαιρου, δηλ. του πρ. της επο, να ειναι στελεχος σε μια απο τις 16 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ομαδες του πρωταθληματος????? Και δεν το λεω ΜΟΝΟ επειδη ειναι στην ομαδα που εχουν δηλωσει ξεκαθαρα οτι ανηκουν "συναισθηματικα", ακομα και σε αλλη να ηταν τα ιδια θα ισχυαν...... Ελεος ρε μπαγλαμαδες, κρατηστε τα προσχηματα τουλαχιστον, μην τα κανετε ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ........
Το θεωρώ λογική κίνηση για ένα μπουρδελοποιημένο ποδόσφαιρο!
Με τον σταυρό στο χέρι στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πας πουθενά!
Οι τοποθετήσεις περί ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τύπου εμείς είμαστε αγνοί και δεν θέλουμε τέτοιες διαιτησίες είναι ρομαντισμοί που δεν έχουν θέση σε αυτή την χώρα με κίνδυνο να χαρακτηριστούν γραφικοί!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το θεωρώ λογική κίνηση για ένα μπουρδελοποιημένο ποδόσφαιρο!
Με τον σταυρό στο χέρι στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πας πουθενά!
Οι τοποθετήσεις περί ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τύπου εμείς είμαστε αγνοί και δεν θέλουμε τέτοιες διαιτησίες είναι ρομαντισμοί που δεν έχουν θέση σε αυτή την χώρα με κίνδυνο να χαρακτηριστούν γραφικοί!

Αρα ερχεσαι στα λογια του Σκορδα, ο οποιος δεν ξερω ποσο "καθαρος" ειναι αλλα αυτο δειχνει οτι προσπαθει να περασει σαν προφιλ του συλλογου τα δυο τελευταια χρονια, οσο ουτοπικο κι αν ειναι σ' αυτη τη κωλοχωρα, γι αυτο αλλωστε και ΟΛΟΙ προσπαθουν να τον χαρακτηρισουν αυτον και συνολικα το συλλογο σαν ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ......

Επισκέπτης
Αρα ερχεσαι στα λογια του Σκορδα, ο οποιος δεν ξερω ποσο "καθαρος" ειναι αλλα αυτο δειχνει οτι προσπαθει να περασει σαν προφιλ του συλλογου τα δυο τελευταια χρονια, οσο ουτοπικο κι αν ειναι σ' αυτη τη κωλοχωρα, γι αυτο αλλωστε και ΟΛΟΙ προσπαθουν να τον χαρακτηρισουν αυτον και συνολικα το συλλογο σαν ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ......
Εγώ γιατί νομίζεις ότι τον λέω γραφικό?
Ξέρω τι μου γίνεται και την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για αυτό δεν ασχολούμαι σοβαρά με το θέμα, δηλώσεις τύπου Σκόρδα τις θεωρώ γραφικές γιατί προσπαθεί να φτιάξει κάτι που δεν φτιάχνεται και όχι γιατί δεν μπορεί να φτιαχτεί αλλά γιατί δεν βολεύει κάποιους να φτιαχτεί και ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας έπρεπε να το ξέρει και να μην ακολουθεί αυτό τον δρόμο γιατί είναι χαμένοι απο χέρι περνώντας μια ζωή στην γκρίνια και στην μίρλα με ουτοπικές τοποθετήσεις οι οποίες επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία θέση σε αυτό που λέτε εσείς στην Ελλάδα ποδόσφαιρο!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ γιατί νομίζεις ότι τον λέω γραφικό?
Ξέρω τι μου γίνεται και την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για αυτό δεν ασχολούμαι σοβαρά με το θέμα, δηλώσεις τύπου Σκόρδα τις θεωρώ γραφικές γιατί προσπαθεί να φτιάξει κάτι που δεν φτιάχνεται και όχι γιατί δεν μπορεί να φτιαχτεί αλλά γιατί δεν βολεύει κάποιους να φτιαχτεί και ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας έπρεπε να το ξέρει και να μην ακολουθεί αυτό τον δρόμο γιατί είναι χαμένοι απο χέρι περνώντας μια ζωή στην γκρίνια και στην μίρλα με ουτοπικές τοποθετήσεις οι οποίες επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία θέση σε αυτό που λέτε εσείς στην Ελλάδα ποδόσφαιρο!

Συμφωνουμε 1000%, απλα επετρεψε μου να ζω την ψευδαισθηση οτι μια μερα κατι μπορει να αλλαξει και να στηριζω καποιον που προσπαθει γι αυτο, παρα να σκυψω το κεφαλι! ;)

Επισκέπτης
Συμφωνουμε 1000%, απλα επετρεψε μου να ζω την ψευδαισθηση οτι μια μερα κατι μπορει να αλλαξει και να στηριζω καποιον που προσπαθει γι αυτο, παρα να σκυψω το κεφαλι! ;)
Δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θέλεις! :thumbsup:
Οι τωρινές θέσεις της διοίκησης του Άρη μου θυμίζουν μια άλλης ομάδας στην δεκαετία του 70' ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Τι σφαγή ήταν αυτή ωρέ; Περαστικά μας

ΥΓ: Σηφάκη είσαι κάβλα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
έλα ρε...μην τρελλαίνεσαι...πλάκα κάνουμε εδώ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τρελλαίνομαι και εγώ όταν βρίζω πλάκα κάνω αλλά χθες δεν είχα πολύ ώρα και γούσταρα καμιά αθλητικοσυζήτηση ενώ εσύ έλεγες άλλα ντ' άλλων

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ κοιταξε πρωτα να καθαρισεις το στοματακι σου και μετα απαντησε με παραθεση σε κατι που εγραψα.....

ΜΑΛΑΚΟΥΛΗ........ :jerking:

Ενώ αν δεν σε έλεγα θα είχες πολλά να μου πεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλακούλη... εεεε βλακούλη

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Τον αγγελάκη τότε γιατί τον είχατε παρει;;;;; Γνωρίζεις το παρελθόν του;;;;;

Επισκέπτης
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Τι σφαγή ήταν αυτή ωρέ; Περαστικά μας

ΥΓ: Σηφάκη είσαι κάβλα
Καλημέρααααααααααααααααα!
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα το grey's anatomy.Μόνο μια απορία έχω.
Αν έμπαινα η κεφαλιά του Κόκε στο 94' θα έκαναν ένσταση οι γαύροι γιατί κρεμόντουσαν κλωστές από το περιβραχιόνιο?
Γεια σου ρε Σηφάκη είσαι για high-light.Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος?
Υ.Γ. Ο ταράτσας πανηγυρίζει? το συνηθίζει όταν χάνουμε απ'το γαύρο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1.Καλημέρααααααααααααααααα!
2.Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα το grey's anatomy.Μόνο μια απορία έχω.
3.Αν έμπαινα η κεφαλιά του Κόκε στο 94' θα έκαναν ένσταση οι γαύροι γιατί κρεμόντουσαν κλωστές από το περιβραχιόνιο?
4.Γεια σου ρε Σηφάκη είσαι για high-light.Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος?
5.Υ.Γ. Ο ταράτσας πανηγυρίζει? το συνηθίζει όταν χάνουμε απ'το γαύρο.
1.Bonjour mon ami
2.Ποιόν κύκλο;
3.Καλύτερα μίλα γι'αυτό που έχασε ο χαζογκολίτο στο α ημίχρονο. Θα έκαναν ένσταση γιατί με τα στραβόδοντά του θα υπνώτιζε τον κηπουρό. Αλήθεια ο Λάμπρος γιατί δεν τον στέλνει σε κανέναν συνάδελφό του;
4.Απλά κάβλα
5.Άστον αυτόν, ποστάρει χρήσιμες πληροφορίες για την αναπαραγωγή της σαρδέλας στον βόρειο αργοσαρωνικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom