Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Τί σχέση έχει???Θες να μου πάς την κουβέντα εκεί που θές???Κάτι σαν τους αριστερούς???Τώρα αν σου πω....καμία,μάλλον δεν θα με πιστέψεις....
Ρωτάω για να καταλάβω τι νιώθεις από ποδόσφαιρο!
Δικαίωμα σου να μην υποστηρίζεις καμία αλλά δες πρώτα [size=30pt]σωστά[/size] μερικούς Αγγλικούς αγώνες και έλα να μου πεις αν έχεις την ίδια γνώμη μετά περί ξύλου!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρωτάω για να καταλάβω τι νιώθεις από ποδόσφαιρο!
Δικαίωμα σου να μην υποστηρίζεις καμία αλλά δες πρώτα [size=30pt]σωστά[/size] μερικούς Αγγλικούς αγώνες και έλα να μου πεις αν έχεις την ίδια γνώμη μετά περί ξύλου!

Αν μου απαντάς για το επίπεδο...ο αγώνας ήταν Βραζιλία-Πορτογαλία...για την κλάψα του Κριστιάνο...δεν ξέρω πως σου διαφεύγει...καθώς είναι πασίγνωστο στο νησί...εσύ δεν ξέρω ρε Ταράτσα...ελληνικούς αγώνες βλέπεις???πχ ΟΦΗ-Ολυμπιακός...Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...ΑΕΚ-Ολυμπιακος...μην τρελλαθούμε τελείως....
Ο Κριστιάνο παιχταράς...αλλά όχι και ότι δεν είναι κλάψας και σπασαρχίδας...αλλά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα...ότι και οι 2 τρώνε ξύλο...με 1 διαφορά...ο μεν πρώτος παίζει μπάλα στη Μάντσεστερ...μια απο τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκες ομάδες...και ο άλλος έχει τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι για κάτι μεγάλο...αν τον σακατέψουν οι κάθε λογής Μπαρκαουάν και Κυργιάκοι...δεν θα πάει...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν μου απαντάς για το επίπεδο...ο αγώνας ήταν Βραζιλία-Πορτογαλία...για την κλάψα του Κριστιάνο...δεν ξέρω πως σου διαφεύγει...καθώς είναι πασίγνωστο στο νησί...εσύ δεν ξέρω ρε Ταράτσα...ελληνικούς αγώνες βλέπεις???πχ ΟΦΗ-Ολυμπιακός...Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...ΑΕΚ-Ολυμπιακος...μην τρελλαθούμε τελείως....
Ο Κριστιάνο παιχταράς...αλλά όχι και ότι δεν είναι κλάψας και σπασαρχίδας...αλλά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα...ότι και οι 2 τρώνε ξύλο...με 1 διαφορά...ο μεν πρώτος παίζει μπάλα στη Μάντσεστερ...μια απο τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκες ομάδες...και ο άλλος έχει τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι για κάτι μεγάλο...αν τον σακατέψουν οι κάθε λογής Μπαρκαουάν και Κυργιάκοι...δεν θα πάει...

Και καμιά μπουνιά στο στομάχι δε θα τον βλάψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κωλοπαίδι

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Και στην Αγγλία θα βγεί χαλαρά η απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα...εδώ για να βγεί...πρέπει να πάρει πρώτα ο ποδοσφαιριστής το πόδι στο χέρι και να φύγει.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ή διαφωνείς ΚΑΙ εδώ???

Και καμιά μπουνιά στο στομάχι δε θα τον βλάψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κωλοπαίδι

Πιό καλά μπουνιά...παρά να του σπάσουν κανένα πόδι...αλήθεια...αν δεν κάνω λάθος είσαι Παόκι...''πόνεσες'' όταν ο Βιτόλο έσπασε το πόδι του Βιερίνια??? :think: :think: :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Και στην Αγγλία θα βγεί χαλαρά η απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα...εδώ για να βγεί...πρέπει να πάρει πρώτα ο ποδοσφαιριστής το πόδι στο χέρι και να φύγει.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ή διαφωνείς ΚΑΙ εδώ???

Απολύτως αληθινό είναι αυτό - εδώ περιμένουν να βγει κάποιος με το φορείο για να το κάνουν . Αλλά βέβαια ο Ταράτσας φρόντισε επιμελώς να το αποκρύψει .
Προβλέψιμος εντελώς .

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κατι πηρε και μενα το αυτακι μου, αλλα θα δουμε..... ποιος ειναι πιο ΔΥΝΑΤΟΣ...... και δεν εννοω ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...... ;)

Και τι εννοείς βρε βλακούλη;;;;;; Τι πήραν τα αυτάκια σας;;;;; Εσύ πιο ευνοημένος είσαι απο τη διαιτησία. Θυμίσου καταρχάς πως ανέβηκες Α εθνική , μετα το πεναλντι που πήρες πρόπερσι μέσα στην Τούμπα, μετά όλη την περσινή χρόνια (αδικήθηκες μόνο με εμάς, με γαύρο (χαίρω πολύ) και λάρισα, συνολο 5 βαθμοί το πολύ ενώ πήρες τουλάχιστον 15 εργοτέλη, γαύρο χαριλάου, λεβαδειακό, οφη, ηρακλή, ΠΑΟΚ στο κλεάνθης τραβελίδης, πανιώνιο ατρόμητο) . φέτος δεν πολυβλέπω αρη αλλα στα παιχνίδια με εμάς θυμάμαι ότι δεν έβγαλε κόκκινη στον πουστολο ενω στον επαναληπτικό κυπέλλου δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλντι στο χέρι του λεμπο (όσο ήταν πέναλντι του κοκε τόσο ήταν και το χθεσινό του γαύρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) Άντε να τελείωνει το παραμυθάκι δούλες του ποκ. Αντε να παίξετε κανένα μπάσκετ στη νεα ελβετία κλαψιάρικα και ανύπαρκτα

Πότε θα έρθει το πολυπόθητο ξεφούσκωμα του ΠΑΟΚ ρε ;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Απολύτως αληθινό είναι αυτό - εδώ περιμένουν να βγει κάποιος με το φορείο για να το κάνουν . Αλλά βέβαια ο Ταράτσας φρόντισε επιμελώς να το αποκρύψει .
Προβλέψιμος εντελώς .
Ναι βρε ότι πείτε, εδώ εσείς θεωρείτε καθαρή την χθεσινή νίκη με 2 γκολ οφ-σαιντ με ότι να΄ναι αποβολή και μη αποβολή του Άντζα και μιλάτε για το πόσο προβλέψιμος είμαι εγώ? :2funny:
Σε καημένους Έλληνες δεν μπορώ και ούτε θέλω να τους μάθω ποδόσφαιρο!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ναι βρε ότι πείτε, εδώ εσείς θεωρείτε καθαρή την χθεσινή νίκη με 2 γκολ οφ-σαιντ με ότι να΄ναι αποβολή και μη αποβολή του Άντζα και μιλάτε για το πόσο προβλέψιμος είμαι εγώ? :2funny:

Είδες που πάς την κουβέντα όπου εσύ θές??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Τεσπα...δεν βγάζουμε άκρη έτσι....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ή διαφωνείς ΚΑΙ εδώ???

Πιό καλά μπουνιά...παρά να του σπάσουν κανένα πόδι...αλήθεια...αν δεν κάνω λάθος είσαι Παόκι...''πόνεσες'' όταν ο Βιτόλο έσπασε το πόδι του Βιερίνια??? :think: :think: :think:

Η θεία δίκη ήρθε στο κύπελλο όταν ο πουστολο ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του συμπαθούς σωματείου του αρεως έχασε το πέναλντι :2funny: :2funny: :2funny:

Η διαφορά είναι ότι ο πουστροντιόγκο έριξε πρώτος εσκεμμένη αγκωνιά στον υπέρτατο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και έτσι προκάλεσε. Τώρα γιατί δεν τιμωρήθηκε ενώ ο διαιτητής το βλέπει πεντακάθαρα σκέψου το μόνος σου. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν γαύρος για τουλάχιστον εξι πρωταθλήματα αλλά εσείς τσίπα δεν έχετε νομίζετε ότι χτες κερδισατε δίκαια. Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Σεντ Εττιέν και στην Βιγιαρεάλ

Επισκέπτης
Είδες που πάς την κουβέντα όπου εσύ θές??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Τεσπα...δεν βγάζουμε άκρη έτσι....
Εσείς το κάνετε αυτό γιατί όπου σας συμφέρει θέλετε κανονισμούς Αγγλίας και όπου δεν σας βολεύει το γυρίζετε αλλιώς!
Πάρτε μια απόφαση και τα λέμε!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Η θεία δίκη ήρθε στο κύπελλο όταν ο πουστολο ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του συμπαθούς σωματείου του αρεως έχασε το πέναλντι :2funny: :2funny: :2funny:

Η διαφορά είναι ότι ο πουστροντιόγκο έριξε πρώτος εσκεμμένη αγκωνιά στον υπέρτατο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και έτσι προκάλεσε. Τώρα γιατί δεν τιμωρήθηκε ενώ ο διαιτητής το βλέπει πεντακάθαρα σκέψου το μόνος σου. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν γαύρος για τουλάχιστον εξι πρωταθλήματα αλλά εσείς τσίπα δεν έχετε νομίζετε ότι χτες κερδισατε δίκαια. Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.

καταλαβαμε οτι τραβας ζορι,μην το δειχνεις αλλο.
:rockon: :rockon: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Σόρρυ που σε...ξύπνησα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εσείς το κάνετε αυτό γιατί όπου σας συμφέρει θέλετε κανονισμούς Αγγλίας και όπου δεν σας βολεύει το γυρίζετε αλλιώς!
Πάρτε μια απόφαση και τα λέμε!

Πώς είναι δυνατόν να το κάνω εγώ όταν απο τον Κριστιάνο και τον Ντιόγκο...με πάς αρχικά τί ομάδα είμαι...και καπάκι με πάς στο αγώνα...Ολυμπιακού-Αρη....και εντάξει...εγώ με Αγγλία είμαι άσχετος...το νησί που τον ψήφισε ως τον πιο μισητό ποδοσφαιριστή...άσχετοι και αυτοί???
Και επίσης σου είπα...παιχταράς...τον θεωρώ αυτή την στιγμή με τον Μέσι...του κορυφαίους στον κόσμο...αλλά δες διαφορά με τον Μέσι...πιστεύω πως συμφωνείς...ή και εδώ...κάνω λάθος???

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβαμε οτι τραβας ζορι,μην το δειχνεις αλλο.
:rockon: :rockon: :rockon:

Κλασική απάντηση αρειανου ειναι αυτη. Πραγματικά με συγκλονίζει η ευφράδεια του λόγου σου και η πειστικότητα των επιχειρημάτων σου. Δεν έχω τι να πω έχεις δικιο  :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Νομίζω για Αγγλικό ποδόσφαιρο μιλούσαμε και για σκληρό παιχνίδι , τι σχέση έχουν τα παραπάνω ...
eh.gif

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κλασική απάντηση αρειανου ειναι αυτη. Πραγματικά με συγκλονίζει η ευφράδεια του λόγου σου και η πειστικότητα των επιχειρημάτων σου. Δεν έχω τι να πω έχεις δικιο  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρειανός απο Παγκράτι και με το 7 στη πλάτη!!! :jerking: :jerking: :jerking:

αδικείσαι..... :dancing: :dancing: :dancing:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Νομίζω για Αγγλικό ποδόσφαιρο μιλούσαμε και για σκληρό παιχνίδι , τι σχέση έχουν τα παραπάνω ...
eh.gif

εντάξει...έληξε το θέμα...ας τον αφήσουμε να δεί τον άνθρωπο το Ντέρμπυ-Μάντσεστερ στο ΝΕΤ...

Επισκέπτης
Σόρρυ που σε...ξύπνησα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πώς είναι δυνατόν να το κάνω εγώ όταν απο τον Κριστιάνο και τον Ντιόγκο...με πάς αρχικά τί ομάδα είμαι...και καπάκι με πάς στο αγώνα...Ολυμπιακού-Αρη....και εντάξει...εγώ με Αγγλία είμαι άσχετος...το νησί που τον ψήφισε ως τον πιο μισητό ποδοσφαιριστή...άσχετοι και αυτοί???
Και επίσης σου είπα...παιχταράς...τον θεωρώ αυτή την στιγμή με τον Μέσι...του κορυφαίους στον κόσμο...αλλά δες διαφορά με τον Μέσι...πιστεύω πως συμφωνείς...ή και εδώ...κάνω λάθος???
Τώρα μιλάς σωστά, τώρα κάνεις σωστή σύγκριση!
Πριν δεν μπορούσα να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα γιατί ήταν σαν να συγκρίναμε την Βασιλειάδου με την Μόνικα Μπελούτσι!
Διάλεξες 2 πολύ καλούς παίκτες σε δυνατά πρωταθλήματα με διαφορετικό στυλ, εγώ δεν σου είπα πως ο Ροναλντο είναι το καλύτερο παιδί και ο καλύτερος χαρακτήρας!
Έχεις και αυτός την κλάψα του αλλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα που πέφτει το πιο πολύ ξύλο απο κάθε άλλο παίζοντας 60 παιχνίδια της σεζον, για τον Ντιόγκο είπα πως άμα κλαίγεται εδώ που είναι λαιτ τα πράγματα εκεί δεν θα αντέξει!
Όταν θες ισονομία στα μαρκαρίσματα θα θες και το ίδιο σε όλες τις πτυχές του ποδοσφαίρου, να δώσει αποβολή σε σκληρό μαρκάρισμα αλλά ας δώσει και το πέναλτι στο τέλος στην Ξάνθη!
Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά θέλοντας ισονομία μόνο εκεί που μας βολεύει! ;)

Γκολάρα ο Νάνι! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom