Επισκέπτης
Ποια ομάδα συμπαθείς στην Αγγλία?Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε.............
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Και αυτό απο...συναίσθημα ήταν....για την...εξάρα...
Ποια ομάδα συμπαθείς στην Αγγλία?Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε.............
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Και αυτό απο...συναίσθημα ήταν....για την...εξάρα...
Ποια ομάδα συμπαθείς στην Αγγλία?
Ρωτάω για να καταλάβω τι νιώθεις από ποδόσφαιρο!Τί σχέση έχει???Θες να μου πάς την κουβέντα εκεί που θές???Κάτι σαν τους αριστερούς???Τώρα αν σου πω....καμία,μάλλον δεν θα με πιστέψεις....
Ρωτάω για να καταλάβω τι νιώθεις από ποδόσφαιρο!
Δικαίωμα σου να μην υποστηρίζεις καμία αλλά δες πρώτα [size=30pt]σωστά[/size] μερικούς Αγγλικούς αγώνες και έλα να μου πεις αν έχεις την ίδια γνώμη μετά περί ξύλου!
Αν μου απαντάς για το επίπεδο...ο αγώνας ήταν Βραζιλία-Πορτογαλία...για την κλάψα του Κριστιάνο...δεν ξέρω πως σου διαφεύγει...καθώς είναι πασίγνωστο στο νησί...εσύ δεν ξέρω ρε Ταράτσα...ελληνικούς αγώνες βλέπεις???πχ ΟΦΗ-Ολυμπιακός...Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...ΑΕΚ-Ολυμπιακος...μην τρελλαθούμε τελείως....
Ο Κριστιάνο παιχταράς...αλλά όχι και ότι δεν είναι κλάψας και σπασαρχίδας...αλλά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα...ότι και οι 2 τρώνε ξύλο...με 1 διαφορά...ο μεν πρώτος παίζει μπάλα στη Μάντσεστερ...μια απο τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκες ομάδες...και ο άλλος έχει τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι για κάτι μεγάλο...αν τον σακατέψουν οι κάθε λογής Μπαρκαουάν και Κυργιάκοι...δεν θα πάει...
Και καμιά μπουνιά στο στομάχι δε θα τον βλάψει το κωλοπαίδι
Και στην Αγγλία θα βγεί χαλαρά η απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα...εδώ για να βγεί...πρέπει να πάρει πρώτα ο ποδοσφαιριστής το πόδι στο χέρι και να φύγει....
Ή διαφωνείς ΚΑΙ εδώ???
Κατι πηρε και μενα το αυτακι μου, αλλα θα δουμε..... ποιος ειναι πιο ΔΥΝΑΤΟΣ...... και δεν εννοω ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...... ;)
Ναι βρε ότι πείτε, εδώ εσείς θεωρείτε καθαρή την χθεσινή νίκη με 2 γκολ οφ-σαιντ με ότι να΄ναι αποβολή και μη αποβολή του Άντζα και μιλάτε για το πόσο προβλέψιμος είμαι εγώ?Απολύτως αληθινό είναι αυτό - εδώ περιμένουν να βγει κάποιος με το φορείο για να το κάνουν . Αλλά βέβαια ο Ταράτσας φρόντισε επιμελώς να το αποκρύψει .
Προβλέψιμος εντελώς .
Ναι βρε ότι πείτε, εδώ εσείς θεωρείτε καθαρή την χθεσινή νίκη με 2 γκολ οφ-σαιντ με ότι να΄ναι αποβολή και μη αποβολή του Άντζα και μιλάτε για το πόσο προβλέψιμος είμαι εγώ?
Σε καημένους Έλληνες δεν μπορώ και ούτε θέλω να τους μάθω ποδόσφαιρο!
Και στην Αγγλία θα βγεί χαλαρά η απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα...εδώ για να βγεί...πρέπει να πάρει πρώτα ο ποδοσφαιριστής το πόδι στο χέρι και να φύγει....
Ή διαφωνείς ΚΑΙ εδώ???
Πιό καλά μπουνιά...παρά να του σπάσουν κανένα πόδι...αλήθεια...αν δεν κάνω λάθος είσαι Παόκι...''πόνεσες'' όταν ο Βιτόλο έσπασε το πόδι του Βιερίνια???
Εσείς το κάνετε αυτό γιατί όπου σας συμφέρει θέλετε κανονισμούς Αγγλίας και όπου δεν σας βολεύει το γυρίζετε αλλιώς!Είδες που πάς την κουβέντα όπου εσύ θές???
Τεσπα...δεν βγάζουμε άκρη έτσι....
καταλαβαμε οτι τραβας ζορι,μην το δειχνεις αλλο.Η θεία δίκη ήρθε στο κύπελλο όταν ο πουστολο ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του συμπαθούς σωματείου του αρεως έχασε το πέναλντι
Η διαφορά είναι ότι ο πουστροντιόγκο έριξε πρώτος εσκεμμένη αγκωνιά στον υπέρτατο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και έτσι προκάλεσε. Τώρα γιατί δεν τιμωρήθηκε ενώ ο διαιτητής το βλέπει πεντακάθαρα σκέψου το μόνος σου. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν γαύρος για τουλάχιστον εξι πρωταθλήματα αλλά εσείς τσίπα δεν έχετε νομίζετε ότι χτες κερδισατε δίκαια. Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.
ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Σεντ Εττιέν και στην Βιγιαρεάλ
Η θεία δίκη ήρθε στο κύπελλο όταν ο πουστολο ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του συμπαθούς σωματείου του αρεως έχασε το πέναλντι
Η διαφορά είναι ότι ο πουστροντιόγκο έριξε πρώτος εσκεμμένη αγκωνιά στον υπέρτατο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και έτσι προκάλεσε. Τώρα γιατί δεν τιμωρήθηκε ενώ ο διαιτητής το βλέπει πεντακάθαρα σκέψου το μόνος σου. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν γαύρος για τουλάχιστον εξι πρωταθλήματα αλλά εσείς τσίπα δεν έχετε νομίζετε ότι χτες κερδισατε δίκαια. Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.
ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Σεντ Εττιέν και στην Βιγιαρεάλ
Εσείς το κάνετε αυτό γιατί όπου σας συμφέρει θέλετε κανονισμούς Αγγλίας και όπου δεν σας βολεύει το γυρίζετε αλλιώς!
Πάρτε μια απόφαση και τα λέμε!
καταλαβαμε οτι τραβας ζορι,μην το δειχνεις αλλο.
Ναι βρε ότι πείτε, εδώ εσείς θεωρείτε καθαρή την χθεσινή νίκη με 2 γκολ οφ-σαιντ με ότι να΄ναι αποβολή και μη αποβολή του Άντζα και μιλάτε για το πόσο προβλέψιμος είμαι εγώ?
Σε καημένους Έλληνες δεν μπορώ και ούτε θέλω να τους μάθω ποδόσφαιρο!
Κλασική απάντηση αρειανου ειναι αυτη. Πραγματικά με συγκλονίζει η ευφράδεια του λόγου σου και η πειστικότητα των επιχειρημάτων σου. Δεν έχω τι να πω έχεις δικιο
Νομίζω για Αγγλικό ποδόσφαιρο μιλούσαμε και για σκληρό παιχνίδι , τι σχέση έχουν τα παραπάνω ...
Τώρα μιλάς σωστά, τώρα κάνεις σωστή σύγκριση!Σόρρυ που σε...ξύπνησα!!!
Πώς είναι δυνατόν να το κάνω εγώ όταν απο τον Κριστιάνο και τον Ντιόγκο...με πάς αρχικά τί ομάδα είμαι...και καπάκι με πάς στο αγώνα...Ολυμπιακού-Αρη....και εντάξει...εγώ με Αγγλία είμαι άσχετος...το νησί που τον ψήφισε ως τον πιο μισητό ποδοσφαιριστή...άσχετοι και αυτοί???
Και επίσης σου είπα...παιχταράς...τον θεωρώ αυτή την στιγμή με τον Μέσι...του κορυφαίους στον κόσμο...αλλά δες διαφορά με τον Μέσι...πιστεύω πως συμφωνείς...ή και εδώ...κάνω λάθος???