Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Κλασική απάντηση αρειανου ειναι αυτη. Πραγματικά με συγκλονίζει η ευφράδεια του λόγου σου και η πειστικότητα των επιχειρημάτων σου. Δεν έχω τι να πω έχεις δικιο  :2funny: :2funny:
τι να σου πω λες κ θα καταλαβεις.
τα δικα σου θα πεις κ θα χαιρεσε κιολας.
ανυπαρκτοι συνεχεια θα ειστε με αυτη τη λογικη που κουβαλατε.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρειανός απο Παγκράτι και με το 7 στη πλάτη!!! :jerking: :jerking: :jerking:

αδικείσαι..... :dancing: :dancing: :dancing:

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι και οι αρειανοι οι οποίοι πάσχουν από έλλειψη επιχειρημάτων λένε πάντα μια βλάκεία όταν στριμώχνονται και κάπως έτσι αντέδρασε ο συνοπαδός σου. Επίσης 1+1=2

Τώρα κατάλαβες ή ακόμα σου είναι δύσκολο;;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι να σου πω λες κ θα καταλαβεις.
τα δικα σου θα πεις κ θα χαιρεσε κιολας.
ανυπαρκτοι συνεχεια θα ειστε με αυτη τη λογικη που κουβαλατε.

Πες μου εσύ και ποτέ δεν ξέρεις.....
ΑΛήθεια τι λογική διέκρινες σε μένα;;;;;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Σεντ Εττιέν

Σου είπε κανένας πως θέλουμε την υποστήριξη την δικιά σου και των ομοίων σου ? Εχουμε και ενα επίπεδο να διατηρήσουμε , στο κλαμπ μας δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γυφταραίους
lol.gif

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό που εννοούσα ήταν ότι και οι αρειανοι οι οποίοι πάσχουν από έλλειψη επιχειρημάτων λένε πάντα μια βλάκεία όταν στριμώχνονται και κάπως έτσι αντέδρασε ο συνοπαδός σου. Επίσης 1+1=2

Τώρα κατάλαβες ή ακόμα σου είναι δύσκολο;;;;;;

Πές μου τον...κλώνο σου να σου πώ ποιός είσαι... :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Και μη μιλάς για επιχειρήματα....άστο...προχώρα παρακάτω...ή γύρνα στο άλλο nick που έχεις...πιό καλά τα λές απο εκεί...και δεν σε παρεξηγούν...μιάς και το ξέρουν αυτό το nick και το δουλεύουν όλοι... :grin: :grin: :grin:

Τώρα μιλάς σωστά, τώρα κάνεις σωστή σύγκριση!
Πριν δεν μπορούσα να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα γιατί ήταν σαν να συγκρίναμε την Βασιλειάδου με την Μόνικα Μπελούτσι!
Διάλεξες 2 πολύ καλούς παίκτες σε δυνατά πρωταθλήματα με διαφορετικό στυλ, εγώ δεν σου είπα πως ο Ροναλντο είναι το καλύτερο παιδί και ο καλύτερος χαρακτήρας!
Έχεις και αυτός την κλάψα του αλλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα που πέφτει το πιο πολύ ξύλο απο κάθε άλλο παίζοντας 60 παιχνίδια της σεζον, για τον Ντιόγκο είπα πως άμα κλαίγεται εδώ που είναι λαιτ τα πράγματα εκεί δεν θα αντέξει!
Όταν θες ισονομία στα μαρκαρίσματα θα θες και το ίδιο σε όλες τις πτυχές του ποδοσφαίρου, να δώσει αποβολή σε σκληρό μαρκάρισμα αλλά ας δώσει και το πέναλτι στο τέλος στην Ξάνθη!
Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά θέλοντας ισονομία μόνο εκεί που μας βολεύει! ;)

Γκολάρα ο Νάνι! :rockon:

Μάλλον εσύ τώρα μου μιλάς σωστά...και ο Κριστιάνο απο μικρή ομάδα ξεκίνησε...και ο Ντιόγκο μια απο τα ίδια...τεσπα...
Σου έφερα γούρι κουφάλα.... :boobies: :boobies: :boobies:

Σου είπε κανένας πως θέλουμε την υποστήριξη την δικιά σου και των ομοίων σου ? Εχουμε και ενα επίπεδο να διατηρήσουμε , στο κλαμπ μας δεν επιτρέπεται η είσοδος στους [size=30pt]γυφταραίους[/size]
lol.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Πες μου εσύ και ποτέ δεν ξέρεις.....
ΑΛήθεια τι λογική διέκρινες σε μένα;;;;;
ο πουστης ο κοκαλης κ η πουτανα η διαιτησια φταει
για οτι συμβαινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
α κ ο γκαγκατσης,αυτον τον ξεχασα.

Επισκέπτης
Δριμύ κατηγορώ από την ΠΑΕ Αρης για τη διαιτησία του Χαραλαμπίδη στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι κίτρινοι αναφέρουν:

Χτες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη διαιτησία των Χαραλαμπίδη, Γενναίου και Σταματόγλου έπεσαν πια οι μάσκες και φάνηκε ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο του σάπιου κατεστημένου.

Ο Αρης έπεσε θύμα των ίδιων ανθρώπων, οι οποίοι αφού βρέθηκαν επί τούτου στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας κατά καιρούς ξεπλήρωσαν γραμμάτια (Χαραλαμπίδης πέρυσι στο Ατρόμητος-Αρης, Γενναίος πάμπολλες φορές με τελευταίο κρούσμα το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ).

Η τελευταία πράξη αυτής της κωμωδίας που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Αρης προσπάθησε πολλάκις να καταγγείλει.

Αναρωτιόμαστε αν ο Ολυμπιακός, που πραγματικά διαθέτει μια μεγάλη ομάδα, έχει την ανάγκη αυτής της εξόφθαλμης διαιτητικής σφαγής.

Είναι επίδειξη δύναμης του συστήματος;
Είναι μήνυμα προς όσους δεν σκύβουν το κεφάλι ότι πρέπει να ενσωματωθούν;
Πρέπει να ευνοηθούν οι ημέτεροι και να αποκλειστούν οι αντιδρώντες από τα πλέι οφς, ώστε να οδηγηθούν σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό;
Αυτά τα ερωτήματα πλανώνται σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός είναι δυνατόν να μην θεωρεί ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και η αποτυχία.

Γεγονός όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξουν όλα κι όχι απλώς μόνο κάτι.

Να σταματήσουν όσοι εξόφθαλμα αδικούν και επιβραβεύονται με το να γίνονται διεθνείς ή να βαθμολογούνται με τρόπο που να μην κινδυνεύουν να σταματήσουν να διαιτητεύουν.
Να αφαιρεθεί σ΄αυτή τη διαιτητική τριάδα το δικαίωμα να ξανασφυρίξει σε οποιοδήποτε παιχνίδι για να επιβεβαιωθεί η βούληση όλων να παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο.
Και τέλος να αλλάξει άμεσα η ΚΕΔ η οποία τους ορίζει και η νέα που θα προκύψει να στείλει όλους τους ανίκανους και επικίνδυνους στο σπίτι τους, άμεσα, πριν διασαλευτεί κι άλλο το πρωτάθλημα.
Δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι για όσα κατά καιρούς είπαμε, παρ' όλο που οι αμυντικοί μηχανισμοί αυτού του σάπιου καταστημένου μας απαξίωσαν, χαρακτηρίζοντάς μας γραφικούς, που θέλουν να καλύψουν προσωπικές αδυναμίες με καταγγελίες. Και δεν αισθανόμαστε δικαιωμένοι επειδή αγαπούμε το ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα.

Περιμένουμε από το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, τον οποίο περιβάλαμε με εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο πουστης ο κοκαλης κ η πουτανα η διαιτησια φταει
για οτι συμβαινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
α κ ο γκαγκατσης,αυτον τον ξεχασα.

Πιστεύω ότι έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους. Ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι έχετε τα τελευταία χρόνια μακράν την καλύτερη ομάδα. ¨Ομως κανείς δεν αμφιβάλλει και το πόσο σας βοήθησαν κάποιοι διαιτητές σε όλα αυτά τα χρόνια σε μαγάλο βαθμό ενώ μερικές φορές υποτιμώντας τη νοημοσύνη της φίλαθλης μάζας. ¨Οπως και τον βαζελο σε αρκετές περιπτώσεις. Πέρα από αυτά ομως πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ για να σας χτυπήσει πρέπει να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο των παικτών. 

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πές μου τον...κλώνο σου να σου πώ ποιός είσαι... :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Και μη μιλάς για επιχειρήματα....άστο...προχώρα παρακάτω...ή γύρνα στο άλλο nick που έχεις...πιό καλά τα λές απο εκεί...και δεν σε παρεξηγούν...μιάς και το ξέρουν αυτό το nick και το δουλεύουν όλοι... :grin: :grin: :grin:

Μάλλον εσύ τώρα μου μιλάς σωστά...και ο Κριστιάνο απο μικρή ομάδα ξεκίνησε...και ο Ντιόγκο μια απο τα ίδια...τεσπα...
Σου έφερα γούρι κουφάλα.... :boobies: :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είμαι κλώνος ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επίσης δεν βλέπω να μπορείς να με κοροιδέψεις εσύ. Η έλλειψη επιχειρημάτων βλέπεις.....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Από εδώ...

Η θεία δίκη ήρθε στο κύπελλο όταν ο πουστολο ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του συμπαθούς σωματείου του αρεως έχασε το πέναλντι :2funny: :2funny: :2funny:

Η διαφορά είναι ότι ο πουστροντιόγκο έριξε πρώτος εσκεμμένη αγκωνιά στον υπέρτατο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και έτσι προκάλεσε. Τώρα γιατί δεν τιμωρήθηκε ενώ ο διαιτητής το βλέπει πεντακάθαρα σκέψου το μόνος σου. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν γαύρος για τουλάχιστον εξι πρωταθλήματα αλλά εσείς τσίπα δεν έχετε νομίζετε ότι χτες κερδισατε δίκαια. Αυτός είναι και ο λόγος που στας ευρώπας τσιμπάτε ΠΑΝΤΑ τα ριπαπα των άλλων. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο χάρηκα την απόκρουση του ρομπερτο καρλος με το χέρι.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Σεντ Εττιέν και στην Βιγιαρεάλ

μέχρι εδώ...

Πιστεύω ότι έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους. Ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι έχετε τα τελευταία χρόνια μακράν την καλύτερη ομάδα.  

Πές μας τί πήρες...δεν μπορεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαι κλώνος ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επίσης δεν βλέπω να μπορείς να με κοροιδέψεις εσύ. Η έλλειψη επιχειρημάτων βλέπεις.....

Πές τί πήρες....ΤΩΡΑ ΚΛΩΝΕ!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από εδώ...

μέχρι εδώ...

Πές μας τί πήρες...δεν μπορεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πές τί πήρες....ΤΩΡΑ ΚΛΩΝΕ!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δεν βλέπω κάτι να αναιρεί το προηγούμενο. Δλδ τι εννοείς ότι επειδή έχετε καλύτερη ομάδα δεν πρέπει να τρώτε κόκκινη;;;;; Όλοι μιλούν ειρωνικά για τον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ όχι όμως για τον τζιτζιφιόγκο σας ό όποίος ξεκίνησε εκείνο το επεισόδιο. Έχω άδικο:;;; Αλήθεια ποιανού κλώνος είμαι έτσι για να ξέρω  :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και τι εννοείς βρε [glow=red,2,300]βλακούλη[/glow];;;;;; Τι πήραν τα αυτάκια σας;;;;; Εσύ πιο ευνοημένος είσαι απο τη διαιτησία. Θυμίσου καταρχάς πως ανέβηκες Α εθνική , μετα το πεναλντι που πήρες πρόπερσι μέσα στην Τούμπα, μετά όλη την περσινή χρόνια (αδικήθηκες μόνο με εμάς, με γαύρο (χαίρω πολύ) και λάρισα, συνολο 5 βαθμοί το πολύ ενώ πήρες τουλάχιστον 15 εργοτέλη, γαύρο χαριλάου, λεβαδειακό, οφη, ηρακλή, ΠΑΟΚ στο κλεάνθης τραβελίδης, πανιώνιο ατρόμητο) . φέτος δεν πολυβλέπω αρη αλλα στα παιχνίδια με εμάς θυμάμαι ότι δεν έβγαλε κόκκινη στον πουστολο ενω στον επαναληπτικό κυπέλλου δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλντι στο χέρι του λεμπο (όσο ήταν πέναλντι του κοκε τόσο ήταν και το χθεσινό του γαύρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) Άντε να τελείωνει το παραμυθάκι δούλες του ποκ. Αντε να παίξετε κανένα μπάσκετ στη νεα ελβετία κλαψιάρικα και ανύπαρκτα

Πότε θα έρθει το πολυπόθητο ξεφούσκωμα του ΠΑΟΚ ρε ;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ κοιταξε πρωτα να καθαρισεις το στοματακι σου και μετα απαντησε με παραθεση σε κατι που εγραψα.....

ΜΑΛΑΚΟΥΛΗ........ :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom