Επισκέπτης
Κλάψεεεεεε5.Άστον αυτόν, ποστάρει χρήσιμες πληροφορίες για την αναπαραγωγή της σαρδέλας στον βόρειο αργοσαρωνικό
Κλάψεεεεεε5.Άστον αυτόν, ποστάρει χρήσιμες πληροφορίες για την αναπαραγωγή της σαρδέλας στον βόρειο αργοσαρωνικό
Καλημέρα στράκο το είδες το ματς;Κλάψεεεεεε
Ναι το είδα!Καλημέρα στράκο το είδες το ματς;
Πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι απλά οι ανίκανοι διαιτητές ή γίνεται κάτι άλλο; Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς με τον ΑΡΗ για να σιγουρέψει το πρωτάθλημαΝαι το είδα!
Το πας δηλαδή στο ότι σας κυνηγάνε?Πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι απλά οι ανίκανοι διαιτητές ή γίνεται κάτι άλλο; Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς με τον ΑΡΗ για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα
Δεν ξέρω ρε συ αλλά νομίζω οτι θα αρχίσω να πιστεύω αυτά που κορόιδευα. Ποιά άλλη εξήγηση δίνεις στον εξόφθαλμο βιασμό;Το πας δηλαδή στο ότι σας κυνηγάνε?
Ποιος σας κυνηγάει και βασικά γιατί σας κυνηγάνε όπως λέτε?
Βρε άσε την ανακοίνωση, εσύ τι πιστεύεις;Όπως έγραψα και χθες η ανακοίνωση σας χθες αν και σωστή στα περισσότερα που λέει και η στάση της διοίκησης τον τελευταίο καιρό μου θυμίζει μια άλλη ομάδα που αντιδρούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την δεκαετία του 70΄! ;)
Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι κυνηγάν τον Άρη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί και το κίνητρο αυτό του "κυνηγητού"!Βρε άσε την ανακοίνωση, εσύ τι πιστεύεις;
Είχες κάνει τόση χαρά και στον τελικό του κυπέλου που είμαι σίγουρος ότι τώρα γελάνε και τα μουστάκια σου.Nαι πανηγυρίζω, για αυτό μαλώνω με γαύρους απο το Σάββατο το βράδυ!
Γιατί αρνείται να κάνει το τρέϊλερ ίσως?Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι κυνηγάν τον Άρη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί και το κίνητρο αυτό του "κυνηγητού"!
Ίσως να καταλάβω καλύτερα την κατάσταση αν βρω τον λόγο ή μου πουν τον λόγο!
Εννοείται ότι θα τους τα πώ. Το ότι πέρασα χειρουργείο στο τηγάνι αυτό δε θα με κάνει και κοντόφθαλμο αυτομάτως.nacho δεν θα πεις συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που κατέκτησε?
Το θεωρώ λογική κίνηση για ένα μπουρδελοποιημένο ποδόσφαιρο!
Με τον σταυρό στο χέρι στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πας πουθενά!
Οι τοποθετήσεις περί ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τύπου εμείς είμαστε αγνοί και δεν θέλουμε τέτοιες διαιτησίες είναι ρομαντισμοί που δεν έχουν θέση σε αυτή την χώρα με κίνδυνο να χαρακτηριστούν γραφικοί!
Εγώ γιατί νομίζεις ότι τον λέω γραφικό?
Ξέρω τι μου γίνεται και την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για αυτό δεν ασχολούμαι σοβαρά με το θέμα, δηλώσεις τύπου Σκόρδα τις θεωρώ γραφικές γιατί προσπαθεί να φτιάξει κάτι που δεν φτιάχνεται και όχι γιατί δεν μπορεί να φτιαχτεί αλλά γιατί δεν βολεύει κάποιους να φτιαχτεί και ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας έπρεπε να το ξέρει και να μην ακολουθεί αυτό τον δρόμο γιατί είναι χαμένοι απο χέρι περνώντας μια ζωή στην γκρίνια και στην μίρλα με ουτοπικές τοποθετήσεις οι οποίες επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία θέση σε αυτό που λέτε εσείς στην Ελλάδα λέτε ποδόσφαιρο!
Αυτή είναι η τοποθέτησή σου. Φάτε τον, αφήστε τα πράγματα ως έχουν και μη μιλάτε;Τοποθετήθηκα χθες για το θέμα του Άρη!
Δεν μπορεί ο Άρης και ο κάθε Άρης να αλλάξει τίποτα στην Ελληνική πραγματικότητα!Αυτή είναι η τοποθέτησή σου. Φάτε τον, αφήστε τα πράγματα ως έχουν και μη μιλάτε;
Μόνος του είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Με άλλους μαζί, κάτι μπορεί να γίνει.Δεν μπορεί ο Άρης και ο κάθε Άρης να αλλάξει τίποτα στην Ελληνική πραγματικότητα!
θα τα αλλάξει ο Ζαγοράκης που προσέλαβε τον υιό Γκαγκάτση!Δεν μπορεί ο Άρης και ο κάθε Άρης να αλλάξει τίποτα στην Ελληνική πραγματικότητα!
Προσπάθησαν πολλές φορές μερικοί μεμονωμένα και άλλες φορές πολλοί μαζί όπως η κίνηση των 14 την δεκαετία του 80 και δεν κατάφεραν τίποτα!Μόνος του είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Με άλλους μαζί, κάτι μπορεί να γίνει.