Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
μονίμως σε εγρήγορση με το όπλο παρα πόδα να απαντήσει,δεν κοιμάται ποτέ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι απλά οι ανίκανοι διαιτητές ή γίνεται κάτι άλλο; Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς με τον ΑΡΗ για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα

Επισκέπτης
Πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι απλά οι ανίκανοι διαιτητές ή γίνεται κάτι άλλο; Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς με τον ΑΡΗ για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα
Το πας δηλαδή στο ότι σας κυνηγάνε?
Ποιος σας κυνηγάει και βασικά γιατί σας κυνηγάνε όπως λέτε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το πας δηλαδή στο ότι σας κυνηγάνε?
Ποιος σας κυνηγάει και βασικά γιατί σας κυνηγάνε όπως λέτε?
Δεν ξέρω ρε συ αλλά νομίζω οτι θα αρχίσω να πιστεύω αυτά που κορόιδευα. Ποιά άλλη εξήγηση δίνεις στον εξόφθαλμο βιασμό;

Επισκέπτης
Όπως έγραψα και χθες η ανακοίνωση σας χθες αν και σωστή στα περισσότερα που λέει και η στάση της διοίκησης τον τελευταίο καιρό μου θυμίζει μια άλλη ομάδα που αντιδρούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την δεκαετία του 70΄! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όπως έγραψα και χθες η ανακοίνωση σας χθες αν και σωστή στα περισσότερα που λέει και η στάση της διοίκησης τον τελευταίο καιρό μου θυμίζει μια άλλη ομάδα που αντιδρούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την δεκαετία του 70΄! ;)
Βρε άσε την ανακοίνωση, εσύ τι πιστεύεις;

Επισκέπτης
Βρε άσε την ανακοίνωση, εσύ τι πιστεύεις;
Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι κυνηγάν τον Άρη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί και το κίνητρο αυτό του "κυνηγητού"!
Ίσως να καταλάβω καλύτερα την κατάσταση αν βρω τον λόγο ή μου πουν τον λόγο!

Επισκέπτης
nacho δεν θα πεις συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που κατέκτησε? :grin:

[move]Οι Ολυμπιακοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας! :2funny:
artemistn9.jpg
[/move]

Επισκέπτης
Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι κυνηγάν τον Άρη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί και το κίνητρο αυτό του "κυνηγητού"!
Ίσως να καταλάβω καλύτερα την κατάσταση αν βρω τον λόγο ή μου πουν τον λόγο!
Γιατί αρνείται να κάνει το τρέϊλερ ίσως?

Επισκέπτης
Τοποθετήθηκα χθες για το θέμα του Άρη! :rockon:

Το θεωρώ λογική κίνηση για ένα μπουρδελοποιημένο ποδόσφαιρο!
Με τον σταυρό στο χέρι στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πας πουθενά!
Οι τοποθετήσεις περί ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τύπου εμείς είμαστε αγνοί και δεν θέλουμε τέτοιες διαιτησίες είναι ρομαντισμοί που δεν έχουν θέση σε αυτή την χώρα με κίνδυνο να χαρακτηριστούν γραφικοί!
Εγώ γιατί νομίζεις ότι τον λέω γραφικό?
Ξέρω τι μου γίνεται και την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για αυτό δεν ασχολούμαι σοβαρά με το θέμα, δηλώσεις τύπου Σκόρδα τις θεωρώ γραφικές γιατί προσπαθεί να φτιάξει κάτι που δεν φτιάχνεται και όχι γιατί δεν μπορεί να φτιαχτεί αλλά γιατί δεν βολεύει κάποιους να φτιαχτεί και ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας έπρεπε να το ξέρει και να μην ακολουθεί αυτό τον δρόμο γιατί είναι χαμένοι απο χέρι περνώντας μια ζωή στην γκρίνια και στην μίρλα με ουτοπικές τοποθετήσεις οι οποίες επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία θέση σε αυτό που λέτε εσείς στην Ελλάδα λέτε ποδόσφαιρο!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν μπορεί ο Άρης και ο κάθε Άρης να αλλάξει τίποτα στην Ελληνική πραγματικότητα!
Μόνος του είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Με άλλους μαζί, κάτι μπορεί να γίνει.

Επισκέπτης
Μόνος του είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Με άλλους μαζί, κάτι μπορεί να γίνει.
Προσπάθησαν πολλές φορές μερικοί μεμονωμένα και άλλες φορές πολλοί μαζί όπως η κίνηση των 14 την δεκαετία του 80 και δεν κατάφεραν τίποτα!
Ούτε πρόκειται κανείς να καταφέρει τίποτα γιατί οι ψήφοι του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ δίνουν το 60% των ψήφων + ότι τρώνε πολλοί δίπλα τους!
Η μεγάλη αλήθεια σε αυτό που λέω όσο και να μην θέλουν να το δεχτούν είναι ότι οι περισσότεροι είναι πρώτα οπαδοί του προέδρου και μετά της ομάδος, οι πρόεδροι το έχουν καταλάβει αυτό και έχουν δημιουργήσει τον δικό τους προσωπικό στρατό, νομίζεις πως ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό γιατί ένιωσε το μεγαλείο του θρύλου ή ο Βγενό γιατί η καρδιά του είναι πράσινη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom