Επισκέπτης
Το αντίθετο, είδε την πραγματικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έπραξε αναλόγως!θα τα αλλάξει ο Ζαγοράκης που προσέλαβε τον υιό Γκαγκάτση!![]()
Το αντίθετο, είδε την πραγματικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έπραξε αναλόγως!θα τα αλλάξει ο Ζαγοράκης που προσέλαβε τον υιό Γκαγκάτση!![]()
Να του πούμε και μπράβο τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το αντίθετο, είδε την πραγματικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έπραξε αναλόγως!
Δεν λέω το αντίθετο, άλλος πήρε αυτό τον ρόλο πλέον!Να του πούμε και μπράβο τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μην μιλάνε όμως για κράτος της Αθήνας και κατεστημένα...
Προσπάθησαν πολλές φορές μερικοί μεμονωμένα και άλλες φορές πολλοί μαζί όπως η κίνηση των 14 την δεκαετία του 80 και δεν κατάφεραν τίποτα!
Ούτε πρόκειται κανείς να καταφέρει τίποτα γιατί οι ψήφοι του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ δίνουν το 60% των ψήφων + ότι τρώνε πολλοί δίπλα τους!
Η μεγάλη αλήθεια σε αυτό που λέω όσο και να μην θέλουν να το δεχτούν είναι ότι οι περισσότεροι είναι πρώτα οπαδοί του προέδρου και μετά της ομάδος, οι πρόεδροι το έχουν καταλάβει αυτό και έχουν δημιουργήσει τον δικό τους προσωπικό στρατό, νομίζεις πως ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό γιατί ένιωσε το μεγαλείο του θρύλου ή ο Βγενό γιατί η καρδιά του είναι πράσινη?
Έχει φάει κουτόχορτο ο κοσμάκης με αυτό το κατεστημένο που κατατρέχει την παοκΝα του πούμε και μπράβο τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μην μιλάνε όμως για κράτος της Αθήνας και κατεστημένα...
Τώρα το τρώτε εσείς με το σάπιο κατεστημένο και το σύστημα που κυνηγάει τον Άρη!Έχει φάει κουτόχορτο ο κοσμάκης με αυτό το κατεστημένο που κατατρέχει την παοκ
Στο ξαναλέω πως γελούσα μέχρι τώρα με αυτά αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι.Τώρα το τρώτε εσείς με το σάπιο κατεστημένο και το σύστημα που κυνηγάει τον Άρη!
Μπήκατε σε επικίνδυνη τροχιά!
Ο προβληματισμός όσο περνάει ο καιρός θα γίνει πεποίθηση όπως έγινε σε άλλους!Στο ξαναλέω πως γελούσα μέχρι τώρα με αυτά αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι.
Όχι ρε μην τρελαίνεσαι απλά τα γεγονότα είναι λίγο ακραία για να περάσουν αδιάφοραΟ προβληματισμός όσο περνάει ο καιρός θα γίνει πεποίθηση όπως έγινε σε άλλους!
Αυτό ψάχνουμε (αν υπάρχει). Γι'αυτό συζητάμε και δεν βρίζουμε μπρε παπάροβιτςΘα μου απαντήσει τελικά ποιος και γιατί κυνηγάει τον Άρη?![]()
ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα μου απαντήσει τελικά ποιος και γιατί κυνηγάει τον Άρη?![]()
Ποιες δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης είχαν σπάσει την γραμμή στην κίνηση των 14;;;;; Έτσι ένα μικρό κουιζάκι για να περνά η ώρα.
Επίσης επειδή βλέπω ότι όλοι λένε οτι ο σκορδας και αρης θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο![]()
![]()
![]()
ρωτάω γιατί πέρσι που ευνοήθηκε σε πάμπολλες περιπτώσεις δεν έκανε τίποτα, πως δεχτηκε να ανέβει α εθνική με παρόμοιους τρόπους και γιατί είχε προσλάβει τον αγγελάκη;;;;; Μη κοροϊδευόμαστε εδω μέσα
[size=30pt]LA TERRA ESTA NOTRE[/size]![]()
[size=30pt]VIVA LA REVOLUTION[/size]
Ωχ ωχ καλά λέω εγώ ότι βρήκαμε καινούργιους Μακεδονομάχους!![]()
[size=30pt]VIVA LA REVOLUTION[/size]
Ωχ ωχ καλά λέω εγώ ότι βρήκαμε καινούργιους Μακεδονομάχους!![]()
![]()
Μόνο που ο εικονιζόμενος είναι [size=30pt]ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ[/size]Ωχ ωχ καλά λέω εγώ ότι βρήκαμε καινούργιους Μακεδονομάχους!![]()
![]()