Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βρε καλώς τα παιδιά. Είδες φως και μπήκες? Ρε δε μασάμε που να χτυπάς τον :booty: σου κάτω.

Επισκέπτης
1224195836_pinakas_thumb_7.jpg

Επισκέπτης
Νομίζω πως ο πίνακας είναι μέρος του συστήματος που πολεμάει τον Άρη! :2funny:

Επισκέπτης
Νομίζω πως ο πίνακας είναι μέρος του συστήματος που πολεμάει τον Άρη! :2funny:
Καλά εκτός του ότι μας έχεις κοτσάρει έναν πίνακα χωρίς καν να μας λες από που είναι (πηγή ,ερευνήτρια εταιρεία,χρονος έρευνας,δείγμα κτλ.) δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μας πεις μ'αυτό.Και αληθινός να είναι και να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα λοιπόν τι????? what's your point? Έτσι για να πεις κάτι κι εσύ?

Επισκέπτης
Καλά εκτός του ότι μας έχεις κοτσάρει έναν πίνακα χωρίς καν να μας λες από που είναι (πηγή ,ερευνήτρια εταιρεία,χρονος έρευνας,δείγμα κτλ.) δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μας πεις μ'αυτό.Και αληθινός να είναι και να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα λοιπόν τι????? what's your point? Έτσι για να πεις κάτι κι εσύ?
Απο δημοσκόπηση της focus είναι!
Θέλω να πω ή μάλλον καλύτερα να φωνάζω την στήριξη μου προς τον Λάμπρο Σκόρδα και για το σύστημα που τον κυνηγάει με δικαστήρια, ψεύτικες δημοσκοπήσεις κ.α!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
"ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ" 

Αυτο εχω να σου πω, σιγουρα θα σου λεει κατι....

Επισκέπτης
"ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ" 

Αυτο εχω να σου πω, σιγουρα θα σου λεει κατι....
Άσε ρε συ. Μας έκανε τα μούτρα κρέας τώρα!Μας έβαλε στη θέση μας τώρα που νομίζαμε ότι είμαστε η λαοπληθέστερη ομάδα.
Τώρα μου έφυγε η γη κάτω απ'τα πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άσε ρε συ. Μας έκανε τα μούτρα κρέας τώρα!Μας έβαλε στη θέση μας τώρα που νομίζαμε ότι είμαστε η λαοπληθέστερη ομάδα.
Τώρα μου έφυγε η γη κάτω απ'τα πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :headbang:

Ακριβως αυτο, λες και ειπαμε εμεις οτι ειμαστε οι περισσοτεροι με τα 576849450574208472467 διαρκειας και οτι εχουμε συνδεσμους σε ολο το συμπαν...... α ρε ταρατσακο, οπως και να το κανεις, ενα Α κοπλεξακι το κουβαλας και συ, σαν τους ομοιδεατες(?) σου... :grin:

Επισκέπτης
Ακριβως αυτο, λες και ειπαμε εμεις οτι ειμαστε οι περισσοτεροι με τα 576849450574208472467 διαρκειας και οτι εχουμε συνδεσμους σε ολο το συμπαν...... α ρε ταρατσακο, οπως και να το κανεις, ενα Α κοπλεξακι το κουβαλας και συ, σαν τους ομοιδεατες(?) σου... :grin:
Άντε καλέ μην το ξαναπείς.(τώρα αν αλλάξεις το -ακι με το -αρα το'χεις πιο πολύ)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• SUPER3-ATHENS2.jpg
    SUPER3-ATHENS2.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 16
  • SUPER3-PATRAS10.jpg
    SUPER3-PATRAS10.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 17

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκα.
Nacho δεν μπορείς να καταλάβεις την ταραχή που ένοιωσα και γω μόλις είδα τον πίνακα που πόσταρε ο ταράτσας. Δεν μου έφυγε απλώς η γη κάτω από τα πόδια, καταστράφηκε το είναι μου, διαστρεβλώθηκε η προσωπικότητά μου, εξανεμίστηκε το έγώ μου, σβήσαν τα όνειρά μου κλπ κλπ κλπ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΑΟΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Όχι ρε πούστη μου γιατί δεν το είχα καταλάβει τόσα χρόνια και ζούσα μεσ το ψέμα;

Εγγρ.
10 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Μπορεί να μην είμαστε οι πολυπληθέστεροι,αλλά είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα,με τον μοναδικό και αυθεντικό λαό,που δεν κωλώνει πουθενά.

Τουλάχιστον  εμείς δεν είμαστε παράρτημα της γαυρίλας :birdman:

Επισκέπτης
Καλημέρα αδελφοσκούληκα.
Nacho δεν μπορείς να καταλάβεις την ταραχή που ένοιωσα και γω μόλις είδα τον πίνακα που πόσταρε ο ταράτσας. Δεν μου έφυγε απλώς η γη κάτω από τα πόδια, καταστράφηκε το είναι μου, διαστρεβλώθηκε η προσωπικότητά μου, εξανεμίστηκε το έγώ μου, σβήσαν τα όνειρά μου κλπ κλπ κλπ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΑΟΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Όχι ρε πούστη μου γιατί δεν το είχα καταλάβει τόσα χρόνια και ζούσα μεσ το ψέμα;
Πως θα ζήσουμε τώρα απο δω και πέρα Θεέ μου.Αυτός ο πίνακας ήταν μια καταστροφή για όλους μας.Τουλάχιστον καλά που μας άνοιξε τα μάτια και μας έβγαλε από αυτή την πλάνη. :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πως θα ζήσουμε τώρα απο δω και πέρα Θεέ μου.Αυτός ο πίνακας ήταν μια καταστροφή για όλους μας.Τουλάχιστον καλά που μας άνοιξε τα μάτια και μας έβγαλε από αυτή την πλάνη. :jerking:
Κλάααψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πως θ'αντικρύσω τα παιδιά μου τώρα? κλαψ!!!!!!!!!!!!!
Πήγα και τα έκανα Αρειανάκια και δεν τ'άφησα ν'ακολουθήσουν το μεγαλείο του ζμπάουγκ. λυγμ!!!!!!!!!!
:( :(
Παρασκευή σήμερα φίλε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι. Άντε να κάνουμε και κανένα καλό αύριο.

Επισκέπτης
Παρασκευή σήμερα φίλε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι. Άντε να κάνουμε και κανένα καλό αύριο.
Αυτή τη μέρα να μου τη γράφεις τονισμένη.Το βράδάκι θα είμαι με την οικογένεια.
Όσο για αύριο κάτι με τρώει............
Αν και θα είμαι στην κόντρα με τη σύζυγο (γαύρος γαρ αλλά τουλάχιστον βλέπει μπάλα και δεν έχω τέτοιες γκρίνιες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom