Επισκέπτης
Βρε καλώς τα παιδιά. Είδες φως και μπήκες? Ρε δε μασάμε που να χτυπάς τον σου κάτω.
Αυτό τώρα τι παπαριά έίναι?
Δείχνω ντοκουμέντα από αυτούς που δημιουργούν ψεύτικες δημοσκοπήσεις για να πολεμήσουν τον Άρη μέσα από το σύστημα που δεν τον θέλει δυνατό!Αυτό τώρα τι παπαριά έίναι?
Καλά εκτός του ότι μας έχεις κοτσάρει έναν πίνακα χωρίς καν να μας λες από που είναι (πηγή ,ερευνήτρια εταιρεία,χρονος έρευνας,δείγμα κτλ.) δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μας πεις μ'αυτό.Και αληθινός να είναι και να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα λοιπόν τι????? what's your point? Έτσι για να πεις κάτι κι εσύ?Νομίζω πως ο πίνακας είναι μέρος του συστήματος που πολεμάει τον Άρη!
Απο δημοσκόπηση της focus είναι!Καλά εκτός του ότι μας έχεις κοτσάρει έναν πίνακα χωρίς καν να μας λες από που είναι (πηγή ,ερευνήτρια εταιρεία,χρονος έρευνας,δείγμα κτλ.) δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μας πεις μ'αυτό.Και αληθινός να είναι και να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα λοιπόν τι????? what's your point? Έτσι για να πεις κάτι κι εσύ?
Ποσταρε τον πινακα και στο θρεντ του Παοκ που μας εχουν ζαλισει με τον "πρωταθλητη" λαο τους.
Άσε ρε συ. Μας έκανε τα μούτρα κρέας τώρα!Μας έβαλε στη θέση μας τώρα που νομίζαμε ότι είμαστε η λαοπληθέστερη ομάδα."ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ"
Αυτο εχω να σου πω, σιγουρα θα σου λεει κατι....
Άσε ρε συ. Μας έκανε τα μούτρα κρέας τώρα!Μας έβαλε στη θέση μας τώρα που νομίζαμε ότι είμαστε η λαοπληθέστερη ομάδα.
Τώρα μου έφυγε η γη κάτω απ'τα πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Άντε καλέ μην το ξαναπείς.(τώρα αν αλλάξεις το -ακι με το -αρα το'χεις πιο πολύ)Ακριβως αυτο, λες και ειπαμε εμεις οτι ειμαστε οι περισσοτεροι με τα 576849450574208472467 διαρκειας και οτι εχουμε συνδεσμους σε ολο το συμπαν...... α ρε ταρατσακο, οπως και να το κανεις, ενα Α κοπλεξακι το κουβαλας και συ, σαν τους ομοιδεατες(?) σου...
Πως θα ζήσουμε τώρα απο δω και πέρα Θεέ μου.Αυτός ο πίνακας ήταν μια καταστροφή για όλους μας.Τουλάχιστον καλά που μας άνοιξε τα μάτια και μας έβγαλε από αυτή την πλάνη.Καλημέρα αδελφοσκούληκα.
Nacho δεν μπορείς να καταλάβεις την ταραχή που ένοιωσα και γω μόλις είδα τον πίνακα που πόσταρε ο ταράτσας. Δεν μου έφυγε απλώς η γη κάτω από τα πόδια, καταστράφηκε το είναι μου, διαστρεβλώθηκε η προσωπικότητά μου, εξανεμίστηκε το έγώ μου, σβήσαν τα όνειρά μου κλπ κλπ κλπ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΑΟΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Όχι ρε πούστη μου γιατί δεν το είχα καταλάβει τόσα χρόνια και ζούσα μεσ το ψέμα;
ΚλάααψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠως θα ζήσουμε τώρα απο δω και πέρα Θεέ μου.Αυτός ο πίνακας ήταν μια καταστροφή για όλους μας.Τουλάχιστον καλά που μας άνοιξε τα μάτια και μας έβγαλε από αυτή την πλάνη.
Πως θ'αντικρύσω τα παιδιά μου τώρα? κλαψ!!!!!!!!!!!!!Κλάααψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παρασκευή σήμερα φίλε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι. Άντε να κάνουμε και κανένα καλό αύριο.Πως θ'αντικρύσω τα παιδιά μου τώρα? κλαψ!!!!!!!!!!!!!
Πήγα και τα έκανα Αρειανάκια και δεν τ'άφησα ν'ακολουθήσουν το μεγαλείο του ζμπάουγκ. λυγμ!!!!!!!!!!
Αυτή τη μέρα να μου τη γράφεις τονισμένη.Το βράδάκι θα είμαι με την οικογένεια.Παρασκευή σήμερα φίλε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι. Άντε να κάνουμε και κανένα καλό αύριο.