αν δεν καταλαβαινεις την πλακα τι να σου πω?
εσεις πατε λιβαδεια βλακακο
Εγω δεν κατάλαβα την πλάκα ? σου λεω σε θεσσαλονικιό που τα λέει κιαυτός σουβλάκια πας και του λες για καλαμάκια για να γελάσει...
αν δεν καταλαβαινεις την πλακα τι να σου πω?
εσεις πατε λιβαδεια βλακακο
Εσένα πως σου ήρθε ότι είμαι Θεσσαλονικιός?Εγω δεν κατάλαβα την πλάκα ? σου λεω σε θεσσαλονικιό που τα λέει κιαυτός σουβλάκια πας και του λες για καλαμάκια για να γελάσει...
αν εχει χιουμορ θα γελασειΕγω δεν κατάλαβα την πλάκα ? σου λεω σε θεσσαλονικιό που τα λέει κιαυτός σουβλάκια πας και του λες για καλαμάκια για να γελάσει...
Αυτό το σύστημα εννοούσε ο Σκόρδας ότι πολεμάει τον Άρη!Μπορεί η απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση Μπάγεβιτς να ήταν ουσιαστικά αναίμακτη για τον Αρη στο οικονομικό, αλλά δεν ήταν και στο ηθικό της μέρος. Το δικαστήριο αναγνώρισε μεν την υπαιτιότητα του Ντούσκο στην λήξη της συνεργασίας, αλλά του επιδίκασε και ποσό της τάξεως των περίπου 80.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Αρης και με ανακοίνωση της αφήνει αρκετές αιχμές. Στο CAS θα συνεχιστεί η υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν μπορείς να βρεις χειρότερο συνεργάτη από κάποιον αναξιόπιστο και παραδόπιστο. Οταν μάλιστα αυτός έχει τον τρόπο να επιβραβεύεται, αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τα χρηστά ήθη.
Αυτοί, δε, που τον επιβραβεύουν θα διαλύσουν (χωρίς ντροπή) ότι με κόπο και τιμιότητα προσπαθείς να φτιάξεις».
Πάει CAS
Μπορεί το ποσό που καλείται ο Αρης να πληρώσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Αρης να μην είναι μεγάλο, αλλά οι Κίτρινοι φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την υπόθεση μέχρι το CAS, το ανώτατο δικαστήριο δηλαδή της Λωζάννης. Το νομικό επιτελείο της ομάδας αναμένεται να μην αφήσει το θέμα να περάσει έτσι για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ηθικό ζήτημα και ο δεύτερος με το οικονομικό. Οχι για τις 80.000 ευρώ, αλλά για το ποσό που ζήταγε ο Αρης από τον Μπάγεβιτς να του επιδικαστεί για υπαιτιότητα του πρώην τεχνικού του στην λύση της συνεργασίας και άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Οπότε το θέμα δεν κλείνει εδώ και τα επόμενα επισόδια θα παιχτούν στην Λωζάννη για να διασαφηνιστεί το τι μέλλει γεννέσθαι στην διαμάχη Αρη-Μπάγεβιτς.
Έτσι γαμάει ο Ντούσαν!
Εσένα πως σου ήρθε ότι είμαι Θεσσαλονικιός?
Αυτό το σύστημα εννοούσε ο Σκόρδας ότι πολεμάει τον Άρη!
[glow=red,2,300]σκουλίκι[/glow] δεν είσαι ?
Εγώ φοβάμαι μην μπείτε στο τρυπάκι που έβαλαν τους παοκτσήδες πριν πολλά χρόνια, στις 2 περιπτώσεις απλώς αλλάζουν οι λέξεις "σύστημα" "κατεστημένο"Εσυ ρε ταρατσα για πες μας, το συστημα που ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ οτι ο Μπαγεβιτς ηταν ΥΠΑΙΤΙΟΣ στη ληξη της συνεργασιας αλλα ταυτοχρονα του ΕΠΙΔΙΚΑΣΕ και ενα ΠΟΣΟ να παρει, πως το βλεπεις???? Συννομο? Λογικο? Εμενα γιατι μου φαινεται οτι φασκουν και αντιφασκουν ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τον "ελληνοσερβο πολυνικη προπονητη" με το "ετσι θελω"??????
η χαλαροτητα της ομαδας πολο του γαμια της μπαοκ ηταν η αιτια να πεσω εξωαστο σε 3 ωρες θα βαλει τα μπρατσακια του και θα παιξει πολο στο παπαστρατειο με τον γαμια του
θα εχει πολυ γελιο
προβλεπω 21-4 σκορ
Για το βόλεϋ δεν θα μας πεις τίποτα?η χαλαροτητα της ομαδας πολο του γαμια της μπαοκ ηταν η αιτια να πεσω εξω
τελικο σκορ για τις κοτες με τα μπρατσακια 18-4
δεν βγαινω οφ τοπικΓια το βόλεϋ δεν θα μας πεις τίποτα?
Ενώ για τον αγώνα πόλο μεταξύ Ολυμπιακού-παοκ είσαι ον τόπικ?δεν βγαινω οφ τοπικ
για το βολλευ λεω στο θρεντ των λαγων
εδω ειχα γραψει το ποστ το μεσημερι και απαντησα εδω και στου μπαοκΕνώ για τον αγώνα πόλο μεταξύ Ολυμπιακού-παοκ είσαι ον τόπικ?
Εγώ να τραβάω ζόρι που είσαι εκτός τόπου και χρόνου?εδω ειχα γραψει το ποστ το μεσημερι και απαντησα εδω και στου μπαοκ
τραβας κανα ζορι?
Γενικά οι νομική σας υπηρεσία είναι για γέλια, όποια δίκη έχει τώρα τελευταία ο Άρης την χάνει, μάλλον θέλει επανεξέταση για το τι υπηρεσίες προσφέρουν!