Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδη δεν επρεπε να κανουν ΤΙΠΟΤΑ κατα του σερβου που ΠΑΡΑΤΗΣΕ την ομαδα με την οποια ειχε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με ΑΣΤΕΙΑ δικαιολογια????
Δεν είπα να μην κάνουν τίποτα, λάθος κατάλαβες!
Είπα πως τώρα τελευταία όπου χρειάστηκε να μπλεχτεί η νομική υπηρεσία ο Άρης έχει χάσει τις δίκες, Μπαγεβιτς, Εταιρεία με διαφημιστικές πινακίδες, Ζαχουδάνης(στην ουσία έχασε), Γουιλτζερ!
Η παε μάλλον πρέπει να δει το θέμα για καλύτερη νομική εκπροσώπηση! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκα.  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Αδέλφια εννοώ μην φοβάσαι. Τι έγινε θα μυγιαζόμαστε και μεταξύ μας τώρα;  :2funny:
΄
Δε μυγιαζόμαστε αλλά τπτ τέτοια ψάχνουν για να γράψουν την παπαριά τους.
morniiiiiiiiiiing!
Ακόμα το σκέφτεται. Του βάζεις κάτι δύσκολα και συ
Μάλλον του κάνει εντύπωση που υπάρχουν Αρειανοί κι εκτός Θεσσαλονίκης.Δεν τα ξέρει καλά φαίνεται.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μάλλον του κάνει εντύπωση που υπάρχουν Αρειανοί κι εκτός Θεσσαλονίκης.Δεν τα ξέρει καλά φαίνεται.

Ρε ελεηνίδα κατίνα, καταρχην εκει με τα καλαμάκια έκανες την παλαβή και δεν απαντούσες ξεκάθαρα μας το παιζες και ντίβα  :2funny:
Δευτερον δεν ήξερα οτι ξεπεράσατε τα στενά όρια της Παπαναστασίου.

Και τρίτον... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
καταρχην εκει με τα καλαμάκια έκανες την παλαβή και δεν απαντούσες ξεκάθαρα μας το παιζες και ντίβα  :2funny:
:think:Τι θες να σου απαντήσω ακριβώς?
Δευτερον δεν ήξερα οτι ξεπεράσατε τα στενά όρια της Παπαναστασίου.
Δεν κατάλαβα δλδ.Πρέπει να είμαι Θεσσαλονικιός για να υποστηρίζω ομάδα της πόλης σου?Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα?
Και τρίτον... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ  :boobies: :boobies: :boobies:
Για εξήγησέ το μου κι αυτό γιατί εμείς οι νότιοι είμαστε λίγο αργοί.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:think:Τι θες να σου απαντήσω ακριβώς?Δεν κατάλαβα δλδ.Πρέπει να είμαι Θεσσαλονικιός για να υποστηρίζω ομάδα της πόλης σου?Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα?Για εξήγησέ το μου κι αυτό γιατί εμείς οι νότιοι είμαστε λίγο αργοί.

Τι ψαχνεις να βρεις ρε nacho, αυτοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι, που υποστηριζουν οτι εχουν κοσμο παντου, ακομη και Αθηνα και οτι ειναι μαγκια τους..... ΑΛΛΑ... οταν καποιος εδω Β. Ελλαδα και Θεσσαλονικη πει οτι ειναι γαυρος-βαζελος-αεκ  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ!!!!! :jerking: :jerking: Η μαλακια τους δεν εχει ΟΡΙΑ...!!!!! Τους εχει κανει ο κυρ. Μητσος τοσα χρονια και ο κυρ. Νικος πιο προσφατα τοση ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που δε λεγεται...... :grin:

Επισκέπτης
Τι ψαχνεις να βρεις ρε nacho, αυτοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι, που υποστηριζουν οτι εχουν κοσμο παντου, ακομη και Αθηνα και οτι ειναι μαγκια τους..... ΑΛΛΑ... οταν καποιος εδω Β. Ελλαδα και Θεσσαλονικη πει οτι ειναι γαυρος-βαζελος-αεκ  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ!!!!! :jerking: :jerking: Η μαλακια τους δεν εχει ΟΡΙΑ...!!!!! Τους εχει κανει ο κυρ. Μητσος τοσα χρονια και ο κυρ. Νικος πιο προσφατα τοση ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που δε λεγεται...... :grin:
Ρε συ Μάξιμε είμαι 600 χλμ. από Θεσσαλονίκη (στην οποία έρχομαι τακτικότατα λόγω δουλειάς) και μερικοί στενόμυαλοι εκεί δεν μπορούν να φανταστούν πόσοι είμαστε εδώ. Φαίνεται ίσως ο κόσμος τους σταματάει στη γέφυρα του Αξιού.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ Μάξιμε είμαι 600 χλμ. από Θεσσαλονίκη (στην οποία έρχομαι τακτικότατα λόγω δουλειάς) και μερικοί στενόμυαλοι εκεί δεν μπορούν να φανταστούν πόσοι είμαστε εδώ. Φαίνεται ίσως ο κόσμος τους σταματάει στη γέφυρα του Αξιού.

Το θεμα δεν ειναι απλα και μονο ΠΟΣΟΙ ειστε εκει, για μενα μαγκια σας, τιμη σας και καμαρι σας που ειστε ΑΡΗΣ οσοι κι αν ειστε, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι και εσεις εκει, οπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ εχουμε μια αλλη νοοτροπια και φιλοσοφια και αυτο ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειδικα στους ουδετερους, που παρακολουθουν "απ' εξω" συμπεριφορες και τακτικες! Για μενα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η εξωθεν καλη μαρτυρια, οι ομαδες καλες και κακες ερχονται και παρερχονται, ο κοσμος μενει και αυτος ειναι το πιο ζωντανο κομματι ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ, οποτε το επιπεδο και το ποιον του δειχνει εν μερει και την ποιοτητα ενος συλλογου...... νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι ακομα και στο bourdela.tv, ενα site ασχετο με τον αθλητισμο, αλλα με ενδιαφεροντες ανθρωπους και αποψεις, τα μαυρα προβατα και αυτοι που τρωνε το περισσοτερο κραξιμο ειναι πλεον οι ζμπαουγκαρχες??????

Και επισης ΜΑΓΚΙΑ σας που ΑΝΤΕΧΕΤΕ να βλεπετε απο κοντα την ομαδα, οχι τοσο συχνα οσο θα θελατε, ενω "εμεις" που εχουμε εδω τη δυνατοτητα, μερικες φορες προτιμουμε τον ανετο καναπε μας........

Επισκέπτης
Το θεμα δεν ειναι απλα και μονο ΠΟΣΟΙ ειστε εκει, για μενα μαγκια σας, τιμη σας και καμαρι σας που ειστε ΑΡΗΣ οσοι κι αν ειστε, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι και εσεις εκει, οπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ εχουμε μια αλλη νοοτροπια και φιλοσοφια και αυτο ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειδικα στους ουδετερους, που παρακολουθουν "απ' εξω" συμπεριφορες και τακτικες! Για μενα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η εξωθεν καλη μαρτυρια, οι ομαδες καλες και κακες ερχονται και παρερχονται, ο κοσμος μενει και αυτος ειναι το πιο ζωντανο κομματι ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ, οποτε το επιπεδο και το ποιον του δειχνει εν μερει και την ποιοτητα ενος συλλογου...... νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι ακομα και στο bourdela.tv, ενα site ασχετο με τον αθλητισμο, αλλα με ενδιαφεροντες ανθρωπους και αποψεις, τα μαυρα προβατα και αυτοι που τρωνε το περισσοτερο κραξιμο ειναι πλεον οι ζμπαουγκαρχες??????

Και επισης ΜΑΓΚΙΑ σας που ΑΝΤΕΧΕΤΕ να βλεπετε απο κοντα την ομαδα, οχι τοσο συχνα οσο θα θελατε, ενω "εμεις" που εχουμε εδω τη δυνατοτητα, μερικες φορες προτιμουμε τον ανετο καναπε μας........
Όταν κάτι το στερείσαι λόγω απόστασης δεν το αφήνεις μόλις έρθει κοντά σου. Ίσως κι εγώ αν υποστήριζα ομάδα του λεκανοπεδίου που είναι δίπλα μου να μην πήγαινα τόσο συχνά όσο πηγαίνω όταν κατεβαίνει ο Άρης.
Και κάτι άλλο για το σεβασμό από άλλες ομάδες. Κάθε χρόνο πηγαίνω στο Καραϊσκάκη μέσα στους ολυμπιακούς,και όλοι γύρω μου γνωρίζουν ότι είμαι Αρειανός και μάλιστα πέρυσι ξελαρυγγιάστηκα να φωνάζω για το πέναλτι.ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα από ΚΑΝΕΝΑΝ εκεί μέσα.(η καζούρα βέβαια καζούρα).

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όταν κάτι το στερείσαι λόγω απόστασης δεν το αφήνεις μόλις έρθει κοντά σου. Ίσως κι εγώ αν υποστήριζα ομάδα του λεκανοπεδίου που είναι δίπλα μου να μην πήγαινα τόσο συχνά όσο πηγαίνω όταν κατεβαίνει ο Άρης.
Και κάτι άλλο για το σεβασμό από άλλες ομάδες. Κάθε χρόνο πηγαίνω στο Καραϊσκάκη μέσα στους ολυμπιακούς,και όλοι γύρω μου γνωρίζουν ότι είμαι Αρειανός και μάλιστα πέρυσι ξελαρυγγιάστηκα να φωνάζω για το πέναλτι.ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα από ΚΑΝΕΝΑΝ εκεί μέσα.(η καζούρα βέβαια καζούρα).

Η Αθηνα φιλε, με τα καλα της και τα ασχημα, εχει αλλη νοοτροπια, ο μεσος Αθηναιος δε βγαζει τη μιζερια και το κομπλεξ του βλαχοθεσσαλονικιου που εχει φαει χρονια τωρα και συνεχιζει, τον παπα της "συμπρωτευουσας", της "πιο ερωτικης πολης", της "κακιας Αθηνας που δε μας αφηνει να παμε μπροστα" και του καθε "παπαγεωργοπουλου και ψωμιαδη" που εμεις τους ΒΡΙΖΟΥΜΕ, αλλα εμεις ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..... :jerking: :jerking: :jerking: Και ομιλω εγω, που καλλιστα μπορω να θεωρηθω ο μεσος "βλαχοθεσσαλονικιος" για καποιους, οκ?

Επισκέπτης
Σταματήστε να σπαμάρετε το thread, έτοιμοι είμαστε να βάλουμε τα κλάματα απο το μεγαλείο σας! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom