Έχεις τον καημό σου και συΓια ρώτα μήπως έχει δει τον αγνοούμενο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Απο εταιρεία σεκιουριτι είναι!ρε μαλακα φιλαει τον ταλω?ειδα καλα?ειναι και αυτος ο κωλογερος ο κωλοπεριστεριωτης μπλεγμενος?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σωπα ρεΑπο εταιρεία σεκιουριτι είναι!
Τρέχα στο τσαντίρι σου, πάλι ξεσπιτωμένο σε βλέπω. Κάνου ντου οι μπάτσοι στο ΔενδροπόταμοΤίτλος αγνοείται 40 χρόνια... αμβερ αλερτ!!!
Επισκέπτης
Τι είναι ο τίτλος μπροστά στον άνθρωπο.Τίτλος αγνοείται 40 χρόνια... αμβερ αλερτ!!!
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν είναι ούτε 39 χρόνια.Όχι τπτ άλλο έτσι μου προσθέτεις κι εμένα χρόνια.
Τι είναι ο τίτλος μπροστά στον άνθρωπο.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν είναι ούτε 39 χρόνια.Όχι τπτ άλλο έτσι μου προσθέτεις κι εμένα χρόνια.
Μετράτε και τους μήνες και τις μέρες ??
Μην του αντιμιλάς, τον χρειαζόμαστε. Όχι τίποτε άλλο, έρχεται καλοκαιράκι και όλο και καμιά πλαστική καρεκλίτσα θα χρειαστούμεΤι είναι ο τίτλος μπροστά στον άνθρωπο.
Επισκέπτης
Εκεί κοντά γεννήθηκα κι εγώ.Αυτούς τους μήνες να δεις πως θα τους μετράς κι εσύ μόλις φτάσεις.Μετράτε και τους μήνες και τις μέρες ??
Εκεί κοντά γεννήθηκα κι εγώ.Αυτούς τους μήνες να δεις πως θα τους μετράς κι εσύ μόλις φτάσεις.
Πάντως το δώρο για τα γενέθλια σου δεν θα είναι ούτε φέτος κούπα :'( :'( :'(
Φέρτου κανένα κινητό από τα κλεμέναΠάντως το δώρο για τα γενέθλια σου δεν θα είναι ούτε φέτος κούπα :'( :'( :'(
Επισκέπτης
Έτσι κι αλλίώς δεν έχει κούπες το Νοέμβρη.Πάντως το δώρο για τα γενέθλια σου δεν θα είναι ούτε φέτος κούπα :'( :'( :'(
Μήπως περιμένεις εσύ?
Κανένα τζουρνεμένο ρολογάκι έχεις ή μόνο πρέζα πουλάς;Να σας δώσουν οι φίλοι σας οι γαύροι καμιά κούπα απο τα κλεμένα... τζάμπα τους στέλνετε κάθε χρόνο συγχαρητήρια επιστολή ?
κάντε ησυχία, γαμιέται η παοκ και η τουρκία λέει. Θα μας πουλήσεις κανένα ρολογάκι τώρα η τσάμπα μας σπας τ'αρχίδια;Κοίτα το τσιγκανάκι στο άβαταρ κάτι σου λέει
Επισκέπτης
Ναι μυρίζει το δάχτυλο που έβγαλε από τον κώλο του.Κοίτα το τσιγκανάκι στο άβαταρ κάτι σου λέει
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΛΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K