Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επιτέλους παραδεχτήκατε οτι είστε ανύπαρκτοι οπαδικά  ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
[size=15pt]Στο έχω πει και θα στο λέω[/size]
[size=20pt]Είσαι άτιτλος σου λέω[/size]

[size=30pt]37[/size]
[size=40pt]38[/size]
[size=50pt]39[/size]

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά ταράτσα!!!
Ο Αρης δεν είναι άτιτλος... σταμάτα τα ψέματα... Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ!!!
[size=20pt]
*** ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ [size=24pt]Β'[/size] ΕΘΝΙΚΗΣ 1998 ***[/size]

Επισκέπτης
ομαδα για β εθνικη ειναι ο ρουλης,απορω γιατι το 10 της 100 της πολης ειναι αρουλης.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...2.5 εκατομυρια σε ολο το κοσμο...πιο πολλοι απο παναθηναικους και αεκσιδες ...ανυπαρκτοι ρουληδες .ΟΣΟ για τα γαβρακια,ολα αγορασμενα,επρεπε να πεσει στη β και αυτος με τοσα πουλημενα πρωταθληματα που εχει να κανει παρεα στη ρουλα :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ομαδα για β εθνικη ειναι ο ρουλης,απορω γιατι το 10 της 100 της πολης ειναι αρουλης.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...2.5 εκατομυρια σε ολο το κοσμο...πιο πολλοι απο παναθηναικους και αεκσιδες ...ανυπαρκτοι ρουληδες .ΟΣΟ για τα γαβρακια,ολα αγορασμενα,επρεπε να πεσει στη β και αυτος με τοσα πουλημενα πρωταθληματα που εχει να κανει παρεα στη ρουλα :2funny:

''Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά....
έλα πάρε και τούτο...
γαϊδουρι σου το έδωσα...
μουσκάρι φέρε μου το....''

λα-λα-λα-λα-λα-λα
λα-λα-λα-λα-λα-λα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
απο το καλοκαιρι θα ερθει και ο νιχατ απο τη βιγιαρεαλ,θα τους γαμαμε ολους λεμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ....οσο και να μας αδικουν του χρονου παμε για πρωταθλημα και φετος για εξοδο σε τσαμπιονς λιγκ,φανταζεστε μαγκες να ερθει η ρεαλ και η ματζεστερ στο ναο?θα τρεμουν τα ποδια των παικτων τους και σιγουρα θα παμε μεχρι τους 8  :)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
απο το καλοκαιρι θα ερθει και ο νιχατ απο τη βιγιαρεαλ,θα τους γαμαμε ολους λεμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ....οσο και να μας αδικουν του χρονου παμε για πρωταθλημα και φετος για εξοδο σε τσαμπιονς λιγκ,φανταζεστε μαγκες να ερθει η ρεαλ και η ματζεστερ στο ναο?θα τρεμουν τα ποδια των παικτων τους και σιγουρα θα παμε μεχρι τους 8  :)

Ασε που στην τούμπα θα γίνει ο τελικός του τσαμπιονς λιγκ.  :booty:

Επισκέπτης
εσυ με τα φουσκωτα βυζια αμα δε συμφωνεις ,μη σχολιαζεις ρε μαγκα,εγω σχολιασα εσενα να πουμε?ΕΝΑς γαβρακος εισαι ...πρωταθλητης της διαιτησιας :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απο το καλοκαιρι θα ερθει και ο νιχατ απο τη βιγιαρεαλ,θα τους γαμαμε ολους λεμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ....οσο και να μας αδικουν του χρονου παμε για πρωταθλημα και φετος για εξοδο σε τσαμπιονς λιγκ,φανταζεστε μαγκες να ερθει η ρεαλ και η ματζεστερ στο ναο?θα τρεμουν τα ποδια των παικτων τους και σιγουρα θα παμε μεχρι τους 8  :)

Στους 8???Διηπειρωτικό....

εσυ με τα φουσκωτα βυζια αμα δε συμφωνεις ,μη σχολιαζεις ρε μαγκα,εγω σχολιασα εσενα να πουμε?ξέρω πως είσαι μεγάλη ομαδα...η μεγαλύτερη... :2funny:

Μη χαλιέσαι...να πούμε...πλάκα κάνω...να πούμε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να και αλλος να πουμε που δουλευει.ρε σεις εγω σας σχολιασα ?εσεις ολο μυαλο πουλατε/ειπαμε δεν ειμαστε γραματιζουμενοι ,αλλα εσεις ολο κακια ειστε

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν το είπες καλά, ξέρω εγώ να ούμε εντάξει ξέρω να ούμε!

Αδιάβαστος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να και αλλος να πουμε που δουλευει.ρε σεις εγω σας σχολιασα ?εσεις ολο μυαλο πουλατε/ειπαμε δεν ειμαστε γραματιζουμενοι ,αλλα εσεις ολο κακια ειστε

όχι ρε...συμπάθα μας....σε πάμε...εγώ πραγματικά ρίχνω πολύ γέλιο...και αν στην πέσει κανένας και χρειαστείς βοήθεια...πές μου...να πώ να έρθει ο...τάλος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ε, υπνε, να πουμε, που εισαι να πουμε.... και γω σε παω, συνεχισε να πουμε, πες τα εξω απο τα δοντια να πουμε..... εγω ειμαι μαζι σου να πουμε..... ΣΥΝΕΧΙΣΕ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε αυτος πρεπει να ειναι γαυρος και να δουλευει τα παοκια δεν εξηγειται αλλιως. :think: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πειραζει ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ :rockon:, το γνωστο εργο ξαναπαιχτηκε, αλλα συνεχιζουμε..... χαραλαμπιδη παιχταρα για παντα ολυμπιακαρα!!!!! :jerking: :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν πειραζει ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ :rockon:, το γνωστο εργο ξαναπαιχτηκε, αλλα συνεχιζουμε..... χαραλαμπιδη παιχταρα για παντα ολυμπιακαρα!!!!! :jerking: :jerking:
Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...

Επισκέπτης
[move]Οι Ολυμπιακοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας! :2funny:
artemistn9.jpg
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom