Επισκέπτης
Παοκτσής είναι ο Χαραλαμπίδης?Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...
Παοκτσής είναι ο Χαραλαμπίδης?Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...
[move]Οι Ολυμπιακοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας!
[/move]
Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,[glow=red,2,300]μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...[/glow]
Συ ειπας...Παοκτσής είναι ο Χαραλαμπίδης?
Και έχει απωθημένο τον Βιτόλο απο το τάκλιν του Βιερίνια?Συ ειπας...
Δεν χρειάζεται, συνηθισμένοι απο το περσινό είναι με το πέναλτι στον Κοβάσεβιτς!Θα μπει αργοτερα ο δωριτης να κατευνασει τα πνευματα και να αποκαταστησει της σχεσεις μας.
Οι προθεσεις του φανηκαν απο την αρχη,2 κιτρινες στα πρωτα 2 μαρκαρισματα αμυντικων μας οταν σε αλλες(χειροτερες)περιπτωσεις οι διαιτητες αρκουνται σε παρατηρησεις και δειχνουν καρτα σε επομενη φαση,τη 2η καρτα μονο καποιος με απωθημενα στον συγκεκριμενο παιχτη θα την εδινε,γενικα γιναν πολλα με απωτερο σκοπο οχι απλως να χασει ο Αρης αλλα να συντριβει...οσοι ειδαν το ματς αυτη τη γνωμη εχουν(σημειωτεον,στην παρεα μου ημουν το μονο σκουληκι και ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη για ολες τις φασεις)...Και έχει απωθημένο τον Βιτόλο απο το τάκλιν του Βιερίνια?
Λίγο τραβηγμένο αλλά λόγω της τρομερής ποδοσφαιρικής κουλτούρας που έχουμε είναι πιθανόν!
Εδώ βάλανε τον Μαζαράκο πέρσι που είναι και συνδεσμίτης του Ολυμπιακού!
Οριστε που τον λετε κομπλεξικο με τον αρη σας υπερασπιζεται ο ανθρωπος.Δεν χρειάζεται, συνηθισμένοι απο το περσινό είναι με το πέναλτι στον Κοβάσεβιτς!
Οριστε που τον λετε κομπλεξικο με τον αρη σας υπερασπιζεται ο ανθρωπος.
εκει που δεν παιζεις εσυ ποτε!!!...ευχομαι να τον ξεκωλιασουν στην ευρωπη,αν οχι η σεντ ετιεν ,οποιαδηποτε αλλη...
...δεν ειμαι ποτε στην ευρωπη?ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι... :2javascript:void(0);funny: ...πρωτα ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και μετα ΑΡΗΣ...συνεπως και β εθνικη να πεσω...στο νησι,στο τσου λου καλυτερα απο οσφπ θα τα πηγαινω :ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΑΡΗς ,both για να γουσταρειςςςςςςςςςςςςςς
φιλε...τους νεκρους του οσφπ τους ΣΕΒΟΜΑΙ ...Ο πρωτος που φετος εγραψε για τις 8/2/81 HMOUN εγω...