Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...
Παοκτσής είναι ο Χαραλαμπίδης? :think:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
[move]Οι Ολυμπιακοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας! :2funny:
artemistn9.jpg
[/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καμια σχεση,αλλη ομαδα υποστηριζει και του βγηκε το απωθημενο με τον Βιτολο...γενικα ηταν ο ορισμος της σφαγης και της αλλοιωσης αποτελεσματος,[glow=red,2,300]μακαρι να μην τον ξαναβρουμε μπροστα μας...[/glow]

Μπα, δυσκολα, οπως το ειπε και βαρουχας, "ετσι ειναι η ζωη"..... στρατενγκο παιζουμε, αλλα μη μασας....

Επισκέπτης
Και έχει απωθημένο τον Βιτόλο απο το τάκλιν του Βιερίνια?
Λίγο τραβηγμένο αλλά λόγω της τρομερής ποδοσφαιρικής κουλτούρας που έχουμε είναι πιθανόν!
Εδώ βάλανε τον Μαζαράκο πέρσι που είναι και συνδεσμίτης του Ολυμπιακού!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα μπει αργοτερα ο δωριτης να κατευνασει τα πνευματα και να αποκαταστησει της σχεσεις μας. :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και έχει απωθημένο τον Βιτόλο απο το τάκλιν του Βιερίνια?
Λίγο τραβηγμένο αλλά λόγω της τρομερής ποδοσφαιρικής κουλτούρας που έχουμε είναι πιθανόν!
Εδώ βάλανε τον Μαζαράκο πέρσι που είναι και συνδεσμίτης του Ολυμπιακού!
Οι προθεσεις του φανηκαν απο την αρχη,2 κιτρινες στα πρωτα 2 μαρκαρισματα αμυντικων μας οταν σε αλλες(χειροτερες)περιπτωσεις οι διαιτητες αρκουνται σε παρατηρησεις και δειχνουν καρτα σε επομενη φαση,τη 2η καρτα μονο καποιος με απωθημενα στον συγκεκριμενο παιχτη θα την εδινε,γενικα γιναν πολλα με απωτερο σκοπο οχι απλως να χασει ο Αρης αλλα να συντριβει...οσοι ειδαν το ματς αυτη τη γνωμη εχουν(σημειωτεον,στην παρεα μου ημουν το μονο σκουληκι και ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη για ολες τις φασεις)...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα ποση ξεφτιλα μπορει να καταπει ενας γαυρος?Απο οτι δειχνουν με την σταση τους ατελιωτη

Επισκέπτης
αλλη μια δικαιη νικη του οσφπ...ευχομαι να τον ξεκωλιασουν στην ευρωπη,αν οχι η σεντ ετιεν ,οποιαδηποτε αλλη...ο παοκ σημερα ετυχε σε ενα λεβαδειακο που πιστευω ειναι φαβορι για να πεσει μαζι με θρασο και σερρες...εφαγε 4 αντι για 8 απο μια ξανθη που δε βαζει 4 γκολ ,ουτε στα τεπ της

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
να τον ξεκωλιάσουν?Κι άλλο?Δεν πάει πιο πέρα τόσα χρόνια,έπιασε παχύ έντερο!!!

Επισκέπτης
δεν ειμαι ποτε στην ευρωπη?ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι... :2funny: :2javascript:void(0);funny: :2funny:...πρωτα ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και μετα ΑΡΗΣ...συνεπως και β εθνικη να πεσω...στο νησι,στο τσου λου καλυτερα απο οσφπ θα τα πηγαινω :ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΑΡΗς ,both για να γουσταρειςςςςςςςςςςςςςς

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν πειραζει αριαναρα με κατενατσιο μονο δεν μπαινει η μπαλα στο πλεκτο  :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν ειμαι ποτε στην ευρωπη?ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι... :2funny: :2javascript:void(0);funny: :2funny:...πρωτα ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και μετα ΑΡΗΣ...συνεπως και β εθνικη να πεσω...στο νησι,στο τσου λου καλυτερα απο οσφπ θα τα πηγαινω :ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΑΡΗς ,both για να γουσταρειςςςςςςςςςςςςςς
...

Συνημμένα

• thira7090208s14_b.jpg
    thira7090208s14_b.jpg
    154,2 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
φιλε...τους νεκρους του οσφπ τους ΣΕΒΟΜΑΙ ...Ο πρωτος που φετος εγραψε για τις 8/2/81 HMOUN εγω...

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια σκόμη ΔΙΚΑΙΗ................νίκη του κοκαλιστάν, κάποτε ο γαύρος είχε οπαδούς με ανοιχτά τα μάτια, τώρα έχει κάφρους που δέχονται τα πάντα,  τουλάχιστον οι βάζελοι επί καπετάνιου έκαναν αποχή παρά τα πρωταθλήματα , εσείς ρε γαύροι δεν το βλέπετε ότι σας σπρώχνουν συνέχεια? σας αρέσει? όμως έτσι είναι, ποια μεγάλη ομάδα και κουραφέξαλα...Πάντα θα υποστηρίζω την αντίπαλο σας στην Ευρώπη, πάντα, πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom