εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ υπαινίσσεσαι κάτι. [glow=red,2,300]συνεχίζεις να γράφεις σαν το σκουλήκι που είσαι.[/glow] πες τι εννοείς και άσε τους υπαινιγμούς.
Εντάξει κύριε οπαδέ της ομάδας που της φταίει το σύστημα αλλά έχει 3 κρατικούς χορηγούς;
Αυτα να εκοβες, κατι θα γινοταν, αλλα σου απαντω αναλογα, αναγκαστικα.....
Δεν υποννοω κατι, μογγολε φιλε μου, το λεω ξεκαθαρα, οτι οπως μαγειρευοταν διαφορα για να μην παρει χαμπαρι η uefa οτι παιζεις παρανομα στο πρωταθλημα, ετσι ηδη την ψαχνουν, πως θα παιξεις στην ευρωπη, κοντρα στις διαταξεις περι χρεων που πλεον ειναι ακομη πιο αυστηρες..... αυτο εννοει και ο τοντορας οταν λεει, θα βρουμε τροπο ετσι 'η αλλιως να παιξει ο ζμπαουγκ στην ευρωπη, γκε γκε??
Και συνεχιζει και μου φταει το συστημα, τουλαχιστον ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, εσυ πες οτι το συστημα ειναι οκ, δε σε ενοχλει τιποτα σ' αυτη τη κωλοχωρα, αλλα απο τη στιγμη που το πρωταθλημα ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και βλεπω το διπλανο μου να μην "ξεκιναει απο την ιδια αφετηρια" 'η να "σπρωχνεται καπως στην πορεια", οικονομικα 'η και με οποιον αλλο τροπο, διεκδικω και παιρνω οτι δικαιουμαι και γω.... Εσυ πες μου οτι γουσταρεις γενικοτερα την κρατικη παρεμβαση στον αθλητισμο, με οποιον τροπο γινεται, ΕΓΩ ΔΕ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλα αφου υπαρχει στους αλλους, ζητω κι εγω το μεριδιο που μ' αναλογει....... ;)