Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Που ακριβώς στηρίζεις ότι είμαστε παράρτημα;; Ϊσως το μόνο κοινό μας σημείο με τους πράσινους αντιπαθητικούς λαγοφλώρους είναι ότι μας αρέσει να γαμάμε γαύρους
με τη διαφορά οτι εμείς που και που τα καταφέρνουμε κιόλας σε αντίθεση με τους καταπωτές σπερματος λαγούς...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Που ακριβώς στηρίζεις ότι είμαστε παράρτημα;; Ϊσως το μόνο κοινό μας σημείο με τους πράσινους αντιπαθητικούς λαγοφλώρους είναι ότι μας αρέσει να γαμάμε γαύρους
επισης αλλο ενα κοινο που εχετε ειναι οτι οταν πατε να το κανετε φευγετε με μαυρισμενη μουρη(σε σας δεν φαινεται) και με κοκκινισμενο το ροδελακι σας

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα απαντω μονο με φωτο γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουν αναγνωση...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
με τη διαφορά οτι εμείς που και που τα καταφέρνουμε κιόλας σε αντίθεση με τους καταπωτές σπερματος λαγούς...
αρχισες να με γλυφεις παλι?ξεκολλα την τεταρτη θα τιμωρηθεις δεν γλυτωνεις

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Άντε για πες μου τι εννοούμε με αυτά τα συνθήματα αλλά με επιχειρήματα όχι με παπαριές. Και επίσης θέλω λίγο να μου αναφέρεις ποιες είναι και οι γνώσεις σου όσο αφορά τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Έτσι για να ξέρω με πόσο σοβαρό άτομο μιλάω...

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άντε για πες μου τι εννοούμε με αυτά τα συνθήματα αλλά με επιχειρήματα όχι με παπαριές. Και επίσης θέλω λίγο να μου αναφέρεις ποιες είναι και οι γνώσεις σου όσο αφορά τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Έτσι για να ξέρω με πόσο σοβαρό άτομο μιλάω...

ρωτας εμενα τι εννοειτε ΕΣΕΙΣ με αυτα τα συνθηματα???  :think: :think:

Συνημμένα

• Z3.Cnj170783-02.jpg
    Z3.Cnj170783-02.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 19

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Kαλά άστο κάποια πράγματα προϋποθέτουν μυαλό και σοβαρότητα και εσύ μάλλον δεν έχεις τίποτα από αυτά..
σωστα ειναι γνωστο αλλωστε οτι η μιση ΝΑΣΑ ειναι παοκια  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Σε ποιους είμαστε ρουφιάνοι;;;;;;;; Όσο αφορά αυτό με την Ελλάδα αν και διαφωνώ ιδεολογικά με τέτοιου είδους συνθήματα οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ βρίζουμε την κατάντια αυτής της χώρας όπου επικρατεί η αναξιοκρατία και τα διαπλεκόμενα.
Α.............γι'αυτό? ντάξ'τότε.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kαλά άστο κάποια πράγματα προϋποθέτουν μυαλό και σοβαρότητα και εσύ μάλλον δεν έχεις τίποτα από αυτά..

με ξερεις και απο χτες ή σε χαλασανε οι φωτο ντοκουμεντο και το ριξες στο παραμυθι?

Συνημμένα

• g5cbw8.jpg
    g5cbw8.jpg
    196 KB · Εμφανίσεις: 21

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Συνημμένα

• skase.jpg
    skase.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 38

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
-11 και με την ψωλή στο στόμα

έτσι σε βλέπω καραγκιόζη, ανύπαρκτε

το πόσο ανυπαρκτος είμαι για σένα φαίνεται από τη διάρροια που έπιασε τους ομοφυλόφυλους σου...

Ε ρε τι κάνει ένα μπουκέτο

βεντούζα τους πήγε ο πάμπλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom